Перейти к содержимому

Реклама

Фото
- - - - -

Китайский коронавирус и наши перспективы

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
11362 ответов в теме

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 12:42

трой, та ось так.. що іфа що плр це примітивні тести
https://www.google.c...es-57926821.amp
Повна нісенітниця". Чому тести на антитіла до Covid-19 не мають сенсу

А нарахунок, антитіл взагалі то погугли, організм не тримає в постійній « бойовій готовності» всі антитіла, а активізує їх тільки тоді коли потрібно, імунна пам’ять.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 12:57

трой, нема категоричного переконання у цьому питанні..
є інші дослідження думки і тд, але ж у нас все чорно-біле, Порошенко-Зеленський, вакцинатори-антивакцинатори і тд..

Швидко ти потер..

Изменено: Мірик, 23 Октябрь 2021 - 12:58

• 0

трой

трой

Авторитет

• Сообщений 14864
    Range Rover Sport, 2014г,
    5л - 510л.с.
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 13:03

А нарахунок, антитіл взагалі то погугли, організм не тримає в постійній « бойовій готовності» всі антитіла

сам тест выявляет антитела, как ответ организма на чужеродный белок, фактически идёт имитация заражения

если есть ответ - значит антитела способны к ответу на инфекцию

понятно,  шо далек до совершенства такой метод, но если даже это будет в дии - то вполне альтернатива, человеку дают выбор

Швидко ти потер..

точнее выразил мысль ниже

это всё к тому, что есть более простые и логичные объяснения ситуации, нежели конспирологические

шо каксается вакцинирования, то лично мну вполне допускает такой вариант для себя в будущем,  рнк  вакцины относительно новы, посижу, посмотрю, как покажут себя

6 мес как переболел, трохи потяну время

Изменено: трой, 23 Октябрь 2021 - 13:10

• 0

У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37328
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 13:33

Зеленський звернувся до Голови Верховної Ради та Прем'єр-міністра щодо розгляду питання про введення відповідальності за "примусову вакцинацію" та компенсації можливих негативних наслідків після щеплення.

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 13:56

трой, у нас знов розмова в одні ворота, вибору нема, ти можеш не мати антитіл в достатній кількості для сертифікату і не хворіти, але і сертифікат не отримаєш.. щоб постійно тримати високий рівень антитіл його ( імунітет)потрібно постійно « драконити» чи вакциною чи реальним вірусом.
  • 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37328
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 14:39

У Запорізькій області від коронавірусу померла ще 21 людина.

Харьковской - 38.

В Николаевской : Упродовж доби зафіксували 22 летальних випадки від вірусу (загалом 5846), серед них — восьмеро жінок у віці від 56 до 85 років та 14 чоловіків від 34 до 82 років.

Киев - 22.

Прививают вакциной COMIRNATY тоже.

Изменено: ШВАРЦ, 23 Октябрь 2021 - 14:40

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1092
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 14:42

вважаю що ставлення мінімум пів світу обережно до теперішнього процесу вакцинації не дає права комусь ставити діагноз в чиїсь неадекватності і тд..

За весь світ не будемо розписуватись, але в нас населення останнім часом переважною більшістю голосує за когось на виборах, потім тією самою більшістю поносять ними ж обрану владу)). Антивакцинаторів зараз теж явно більше за інших. Сумніви в адекватності напрошуються самі по собі.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 14:55

За весь світ не будемо розписуватись, але в нас населення останнім часом переважною більшістю голосує за когось на виборах, потім тією самою більшістю поносять ними ж обрану владу)). Антивакцинаторів зараз теж явно більше за інших. Сумніви в адекватності напрошуються самі по собі.

змішались коні люди кролики і домашні ролики..
  • 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18604
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 15:14

Тут все рассказывают про себя , напишу и я .
Недавно болела моя младшая , когда мы с женой болели год назад , она не заразилась , пару недель как выздоровела жили в одной квартире без изоляции , нам с женой хоть бы зоны .
На работе мужик был со мной рядом , пару недель кашлял и чихал , та и температура была небольшая . Я не волновался потому что и я и он переболели ковриком в свое время .
Когда все у него прошло , он признался что и запаха не чувствовал . То есть я больше трех недель находился рядом с больными т ни малейших симптомов . И это после того как я год назад переболел .
О каких шести месяцах антител можно говорить , и зачем мне та вакцинация
  • 0
Реклама в подписи запрещена

vovan8706

vovan8706

Капітан Україна

• Сообщений 22051
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 15:16

COMIRNATY

А це що за покімон? 

• 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37328
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 15:29

А це що за покімон? 

На Пфайзер похожа. https://www.google.c...=UTF-8&oe=UTF-8

"Люди, які оперують цифрами та щодня відвідують лікарні, бачать, як зросло у 5-6 разів споживання кисню на одного пацієнта госпіталізованого з “Дельтою”. Середні витрати рідкого кисню в лікарнях на добу у порівнянні з аналогічним періодом квітня 2021 року збільшились вдвічі. Є міста, де споживання кисню сягає 45-50 тонн на добу. Сумарний необхідний розрахунковий піковий кисневий потік по країні: 977 148 (л/хв)”, – сказав Ляшко. Міністр додав, що для забезпечення потреб у кисні до початку нової хвилі уряд звільнив бізнес від податків та зборів на кисень. Окрім того, була надана можливість використовувати у закладах охорони здоров’я технічний кисень.

Больше читайте тут: https://kontrakty.ua/article/185516

Изменено: ШВАРЦ, 23 Октябрь 2021 - 16:49

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1092
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 16:51

змішались коні люди кролики і домашні ролики..

Не розумієш або не хочеш зрозуміти написане, як і те, що Академік розміщував під спойлером. Мій посил про те, що люди, які м'яко кажучи не розбираються в чомусь, дуже голосно на всі сторони судять про це.
Півсвіту (з твоїх слів) людей, які нічого не тямлять не тільки в медицині, раптом стали шукати десь подвох, довіряючи фейсбучним конспірологічним постам, а не офіційній медицині. Хоча, коли стається раптова "вава" аж бігом спішать в лікарню, щоб отримати дозу антибіотика або літр кисню . От тільки "півсвіту" це тільки у нас, в розвинених країнах люди більш освічені, довіра до експертів реальних більше, ніж до диванних.
Мірик, Ти можеш нагуглити, що таке днк, рнк, віруси, бактерії, антитіла, що таке пцр і що таке іфа. Але це нічого не змінить, ти так і не будеш в цьому розбиратися. Але пости про світову змову будеш строчити і надалі...
  • 0

AveoLNik

AveoLNik

Авторитет

• Сообщений 3202
  • Гос. номер:ВЕ
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 17:07

Вакцинация... сейчас так напрягают ее сделать, что включается действие наоборот, хочется отморозиться от нее.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 17:10

rogii,я вже чув що ти « в темі» можеш далі не продовжувати, ми діаметрально в різних площинах мислим і сприймаєм світ.
Доречі якщо хочеш комусь приліпити якийсь ярлик, то з фактами, де я пишу про якісь « теорії заговорів» ссилки з фейсбуків тягну чи ще щось, я можу не розбиратись в різних іфа тестах, це ж вища математика, в якій я доречі розбираюсь дійсно краще навідміну від декого, які нездатні додати відняти і помножити щоб зрозуміти елементарні речі, що у всій цій вакцинації часом проскакують абсолютно нелогічні послідовності.
  • 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1092
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 17:27

Мірик,Тільки не ображайся, жодних ярликів на тебе вішати і не збирався. Можливо через деякий час виявиться, що загальна світова змова існувала і праві теперешні "конспірологи". Але на даний момент я довіряю офіційним даним (точніше дослідженням), а згідно з ними все навпаки.

ми діаметрально в різних площинах мислим і сприймаєм світ.

Саме про це загалом було під спойлером у Академіка.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 17:34

Мірик,Тільки не ображайся, жодних ярликів на тебе вішати і не збирався. Можливо через деякий час виявиться, що загальна світова змова існувала і праві теперешні "конспірологи".

я так і неможу зрозуміти що люди мають наувазі під загальною світовою змовою, і як це функціонує, я більш прагматичний у цих поняттях.

Але на даний момент я довіряю офіційним даним (точніше дослідженням), а згідно з ними все навпаки. .

справа у тому що ти як людина яка « в темі» мавби помітити що офіційні дані і дослідження на протязі цього часу вже декілька раз мінялись, починаючи від зміни ВООЗ епідеміологічного відсотку порогу до поглядів на вакцинацію перехворівших, і часто ці дослідження і висновки сильно нагадують прогнози метеорологів яким я безумовно теж довіряю, так як вони фахівці своєї справи.
  • 0

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50449
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 17:34

Можливо через деякий час виявиться, що загальна світова змова існувала
Сорри,но исходя из этой темы, мировой заговор есть и процветает.

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1092
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 17:45

я так і неможу зрозуміти що люди мають наувазі під загальною світовою змовою,

Я теж цього не знаю, бо не являсь прихильником теорії всесвітньої змови. Можливо я помиляюсь, але в тебе в цій темі були раніше вислови про те, що ми ще колись побачимо кому це все було потрібно. Якщо помиляюсь, соррі.

мавби помітити що офіційні дані і дослідження на протязі цього часу вже декілька раз мінялись, починаючи від зміни ВООЗ епідеміологічного відсотку порогу до поглядів на вакцинацію перехворівших

Фундаментальні поняття не змінюються. Все інше формується на основі клінічних досліджень, що тривають. Навесні будуть чергові зміни.
  • 0

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 15980
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 18:02

Фундаментальні поняття не змінюються.

Та ладно... Колись Земля була центром Всесвіту і за заперечення цього факту спалювали на вогнищі...

Науковий світ доволі інертний та консервативний і дуже не любить визнавити своїх помилок...

• 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1092
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 18:06

Andre_71, Я не про загальні, а про ставлення вооз до способів профілактики інф. захворювань, вакцинації...
  • 0

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 15980
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 18:45

Я не про загальні, а про ставлення вооз до способів профілактики інф. захворювань, вакцинації...

А чим ВОЗ відрізняється від "загальних"?  Помилки  науковців від медицини коштували життя\здоров"я не одному десятку мільйонів  людей під час різноманітних помилок в концепціях розробок  засобів, препаратів та протоколів тощо. Майже все завжди спускалося на гальмах або взагалі  замовчувалось до певних термінів давності. Досвід науково-медичних надбань на жаль значною мірою  залишається емпіричним. ВОЗ до того ж ще є дуже зарегульована бюрократична  шарага, що тількі обтяжує наслідки прийнятих рішень. Ї,  як Мірик вірно вказав, вони тількі за час ковідної пандемії декілька разів перевзувались в повітрі. Я вже краще буду моніторити суто медичні видання з цього приводу, аніж дослухатись до такго "авторитетного" агрегатора як ВОЗ, МОЗ и їм подібних. Перед ними стоїть  задача напнуть сову на глобуса - задовольнити очікування суспільства використовуючи поточну медичну базу. Зрозуміло, що при цьому результат буде  компромісний. Компромісний в сенсі, що  кожна сторона поступиться своїми позиціями. От тіко при цьому губиться первинна мета екшену - боротьба з  ковідом. Але головне, щоб всі були задоволені... І мабуть саме так виглядає парадигма людей з критичним мисленням та науковим сприйняттям світу.

Изменено: Andre_71, 23 Октябрь 2021 - 18:50

• 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1092
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 19:13

Andre_71, От ти вчепився до того вооз, я ж не так про саму організаці, а про загальну офіційну думку. Замість вооз можна вписати сідісі, ефдіей чи будь-який інший локальний чи глобальний регулятор. Мірик привів мені вооз як приклад помилок от я і відповів, згадавши саме цю організацію.
Думка цих регуляторів якраз і формується після досліджень, які публікуються в тих "суто медичних виданнях", які ти готовий читати.

А помилки і здобуття в медицині завжди ідуть поруч. На щастя в останньому столітті люди користувались переважно здобуттями.

Помилки науковців від медицини коштували життя\здоров"я не одному десятку мільйонів людей під час різноманітних помилок в концепціях розробок засобів, препаратів та протоколів тощо.

Изменено: rogii, 23 Октябрь 2021 - 19:14

• 0

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 19:18

Тут все рассказывают про себя , напишу и я .

В Днепре пишут еще и грипп пошел. На 50 процентов больше чем в том году.

• 0

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 15980
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 19:30

скоро в дии добавят ещё некоторые сервисы, в том числе и тест на антитела он будет действовать наравне с вакцинами

так именно это в дии и разрабатывают, есть антитела - нет ограничений

Трой, а есть подробнее про сертификацию по результатам теста на антитела? А то я нашёл только про сертификат про одужання.

вчепився до того вооз, я ж не так про саму організаці, а про загальну офіційну думку. Замість вооз можна вписати сідісі, ефдіей чи будь-який інший локальний чи глобальний регулятор.
Нет, чем дальше от первичной медицины находится тот или иной регулятор, тем более обтекаемые, оптимизированные и усреднённые формулировки он использует. Формулировки и выводы СДС  будут отличаться от данных клинических исследований, а  рекомендации ВОЗ будут отличаться от выводов СДС. Это неизбежно.

В Днепре пишут еще и грипп пошел. На 50 процентов больше чем в том году.

Та то ковид уже почти победили прививками, теперь пора переключать внимание на грипп. Щас ещё за него возьмутся и вообще жизнь наладится... :sm13_:

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 19:40

Andre_71 вже, і ще від ряду хвороб треба буде счепитись, не ковідом єдиним як то кажуть.. зацитую себе трохи раніше скидав.

https://m.censor.net...silyat_minzdrav
Меры профилактики болезней, которые можно преодолеть вакцинацией, усилят, - Минздрав
Речь идет о 10 заболеваниях, вакцины от которых внесены в Национальный календарь профилактических прививок. Благодаря повышению количества вакцинированных удастся предотвратить вспышки опасных болезней
Так, в документе отмечается, что пациенты не должны получать избыточных рекомендаций по обследованию или диагностике перед проведением прививок.

Все для людей.

Изменено: Мірик, 23 Октябрь 2021 - 19:42

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6544
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 20:00

Сумніви в адекватності напрошуються самі по собі.
Ну якщо взяти за статистику антипривочників в цій темі то тільки 1-2 адекватні.
  • 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18604
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 20:24

Хоча, коли стається раптова "вава" аж бігом спішать в лікарню, щоб отримати дозу антибіотика або літр кисню

Это да . Напомнило мне , бывали тут дискуссии с ментами, они так же возмущались что вы хаете мусоров, а что случись , бежите за помощью.
Да , и менты и больнички у нас препоганые , и обращаемся мы туда потому что больше не к кому , только к этим козлом.
Тебе дай бог чтобы в жизни повезло и чтобы эти светила не убили никого из твоих близких

Изменено: Шусман, 23 Октябрь 2021 - 20:25

• 0
Реклама в подписи запрещена

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1092
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 20:47

Шусман, До чого тут це? Я говорив про "антивакцинаторів" та "антиковідників", що постійно ганблять традиційну медицину, але які як не дивно теж хворіють короною і теж потребують кисню в звичайних лікарнях. Мова про хороших і поганих "светил" взагалі не йшла. Погані автослюсарі, електрики або звичайні водії також можуть когось убити, але ж гребти всіх під один гребінець не варто.
Дай Бог, щоб і в тебе все було добре.
  • 0

трой

трой

Авторитет

• Сообщений 14864
    5л - 510л.с.
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 22:52

Трой, а есть подробнее про сертификацию по результатам теста на антитела?
дык в каких то новостях слышал, канал не помню

х.з., мож там был разговор и о сертификате - не помню

отложилось ток, шо переболел - получил такой же статус, как и вакцинированный...вполне логично и ненавязчиво

• 0

У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 15980
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2021 - 23:03

х.з., мож там был разговор и о сертификате - не помню отложилось ток, шо переболел - получил такой же статус, как и вакцинированный...вполне логично и ненавязчиво

Та не, по ходу... Надо именно оф. подтверждение, что болел, с ПЦР в начале и ПЦР по окончании болезни. А если на ногах в лёгкой форме без посещения врача, то  фигвам, просто  тест на антитела не катит. Ну я так понимаю текущую ситуацию...

Изменено: Andre_71, 23 Октябрь 2021 - 23:04

• 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37328
  •  

Опубликовано 24 Октябрь 2021 - 06:51

За использование поддельных справок и сертификатов предусмотрено наказание - от штрафа в размере до 850 гривен до ограничения свободы на срок до 2-х лет. Почти 800. Именно столько уголовных производств начато по факту подделки сертификатов вакцинации.

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6544
  •  

Опубликовано 24 Октябрь 2021 - 07:06

Вже писали? З 21-го числа укрзалізниця пускає в вагони з справкою або негативним тестом. Слідом за лікарями провідники зароблять.

• 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37328
  •  

Опубликовано 24 Октябрь 2021 - 08:18

За добу 23 жовтня в Україні зафіксовано 20 791 новий підтверджений випадок коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 1 533, медпрацівників – 237).
177 730 людей вакциновано проти COVID-19. Одну дозу отримали 129 530 людей, повністю імунізовані – 48 200 людей.
Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я станом на ранок неділі, 24 жовтня.

Показники захворюваності на COVID-19 залишаються на високому рівні. Днем раніше хворобу діагностували у 23 229 осіб; 22 жовтня — у рекордної кількості від початку пандемії, 23 785.

Також за минулу добу:
◾️ госпіталізовано – 5 924 особи;
◾️ летальних випадків – 386;

В Харьковской области по состоянию на 8:00 24 октября обнаружили 195 429 случай коронавирусной болезни COVID-19, 1 508 — за прошедшие сутки (_ _ ?). Вакцинировали в субботу второй дозой 3 895 человек.

Таким образом, количество больных коронавирусом в Харьковской области увеличилось со вчерашнего дня, когда COVID-19 был официально подтвержден у 193 921 пациентов.

Харьковская область на третьем месте по заболеваемости COVID-19 за сутки. Возглавляет рейтинг антилидеров Днепропетровская область, где зарегистрировали 2 211 новых случаев коронавируса. Также высокий суточный прирост числа заболевших отмечен во Львовской (1 509), Одесской (1 403) и Донецкой (1 380) областях. За добу в Житомирській області зареєстровано 951 новий випадок COVID-19.

По данным мэрии, в реанимациях Харькова вообще нет вакцинированных от COVID-19.

Всего в Украине за сутки коронавирус подтвердили у 20 791 пациента. В частности, заболели 1 533 ребенка и 237 медработников.

24 октября (по состоянию на 8:00) в Украине с начала пандемии зафиксировали 2 769 405 лабораторно подтвержденных случаев COVID-19, из них 63 872 летальных (за сутки — 386 человека), 2 375 776 пациентов выздоровели (за сутки — 6 081).

26 жовтня червоний рівень епідемічної небезпеки буде встановлений на території Рівненської та Миколаївської областей.

Червона зона

Дніпропетровська
Донецька
Запорізька
Одеська
Сумська
Херсонська

Изменено: ШВАРЦ, 24 Октябрь 2021 - 09:14

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 15980
  •  

Опубликовано 24 Октябрь 2021 - 10:34

По данным мэрии, в реанимациях Харькова вообще нет вакцинированных от COVID-19.

И даже тех, у кого фальшивая вакцинация?

Как то креативнее надо  в харьковской мэрии подходить к вопросам статистики, чтобы правдоподобнее выглядело. Написали бы  что процентов 15-20 вакцинированных и уточнили бы,  что это с купленными сертификатами... 

• 0

трой

трой

Авторитет

• Сообщений 14864
    5л - 510л.с.
  •  

Опубликовано 24 Октябрь 2021 - 11:36

Как то креативнее надо  в харьковской мэрии подходить к вопросам статистики,

На даний момент в лікарнях Харкова на амбулаторному лікуванні перебуває 1175 хворих, 70 з них провакциновані.

• 0

4 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых