Єгипет -- Африка, зараз тут, короновірусні обмеження закінчуються після виходу з літака і проходження температурного скринінгу....Интересно , как сейчас дела в Африке . Их там не сильно прививают
Реклама

Китайский коронавирус и наши перспективы
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 12:18
Население https://www.worldome...-by-population/
Russia 145,934,462
Ukraine 43,733,762
Это мировой антирекорд на душу населения.
Станом на ранок 25 жовтня +23,229 (483)
У Росії за минулу добу зареєстрували 37 930 нових випадків зараження коронавірусом, повідомляє оперативний штаб. Це новий рекорд за весь час пандемії
Изменено: ШВАРЦ, 25 Октябрь 2021 - 16:49
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 12:20
О це і лякає...Был только что в больнице -это ппц ,к семейнику толпа и по записи и за справками и больные-смешалиль все в кучу,кто и был здоровым подхватит,со мной в кабинет прорвалась дама переболевшая за справкой,семейник настойчиво рекомендовал ширнуться через две недели,это ппц,чел только переболел и ей навязывают вакцину
Отправлено с моего Redmi Note 8 Pro через Tapatalk
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 13:31
Знакомая заболела короной, семейный в декрете, (поехала на маршрутке) платно сделала тест в синево, сидит дома никакой дии, никакой самоизаляции, надо в магазин - идет. всем пох.
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 14:10
Знакомая заболела короной, семейный в декрете, (поехала на маршрутке) платно сделала тест в синево, сидит дома никакой дии, никакой самоизаляции, надо в магазин - идет. всем пох.
Дик а що дивного?
У сімейного поважна причина.ЇЇ тепер 9місяців+3 роки не дочекаєшся
Аналізи на дому ніхто не робить...
Ти як знайомий не запропонував у магазин сходить...
Дик якщо всім навколо байдуже,то що твоїй знайомій здохнуть тепер в самоізоляції живлячись Дією???
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 14:17
Аналізи на дому ніхто не робить...Знайома медик буквально сьогодні говорила, шо в аптеці є якийсь тест на Ковід за 200 гривень. Мені не цікаво, тому подробиці не розпитував

Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 15:54
"На сегодняшний день в больницах города, которые оказывают помощь больным COVID-19 сложилась достаточно критическая ситуация с кислородом, которого хватит лишь на несколько часов. Компания-поставщик обещает поставить кислород только завтра. При этом неизвестно в какое именно время суток эта поставка произойдет", - отметил генеральный директор Черниговской городской больницы №2 Владислав Кухар.
Кроме того, проблемы с кислородом есть и в больничных учреждениях Херсонщины.
Заместитель председателя Херсонской ОГА Николай Якименко заместитель председателя Херсонской ОГА Николай Якименко заявил: "В настоящее время очень сложная ситуация с кислородом - она не критична, она сложная. У нас на трое суток кислорода хватает"..
По его словам, в сутки используется почти 15 тонн кислорода. Источник: https://censor.net/ru/n3295678
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 16:42
Специализированные отделения убрали , всех тулят в одну кучу . Вот и решай для себя что это - преступное раздолбайство , или нету никакой опасности .
Медицина , блин .
Кстати , у нас больничный открывают по звонку семейнику
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 17:36
Значительное снижение уровня интеллекта у переболевших коронавирусом COVID-19 выявили ученые из Имперского колледжа Лондона и Кембриджского университета. Результаты исследования приводит журнал The Lancet.
Группа ученых из США доказала, что коронавирусная инфекция вызывает когнитивные расстройства даже спустя месяцы после перенесенного заболевания.
Так, исследователи из Медицинской школы Икана выяснили, что с когнитивными трудностями сталкиваются около 24% людей, перенесших коронавирус. В частности они сталкиваются с проблемами с памятью, многозадачностью, скоростью обработки информации и фокусировкой.
Но проблема явно вырисовывается. Уже есть примеры.
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 17:50
В том самом закрытом разделе постоянно твои последние сообщения в каждой теме .
С кем ты там разговариваешь?
Изменено: Шусман, 25 Октябрь 2021 - 17:52
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 20:22
Группа ученых из США доказала, что коронавирусная инфекция вызывает когнитивные расстройства даже спустя месяцы после перенесенного заболевания.Навіть читаючи цю тему, неважко запідозрити, що ті вчені таки праві

"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 22:26
перехворівші у зв’язку з когнітивними розладами в мозковій активності просто нездатні на таку гостроту гумору.
Вони спроможні тільки лякати присутніх в темі тотальним чіпуванням А ще, будучи далеким від медицини, ставити під сумнів технології виробництва сучасних вакцин, а також прогнозувати їх дію на майбутній генофонд, видавати інші антиваксерські висєри.
А то і взагалі заявляти, шо Ковіду не існує, Земля плоска, вишки 5G вбивають людство і таке інше...
Изменено: Щукарь, 25 Октябрь 2021 - 22:30
Опубликовано 25 Октябрь 2021 - 23:46
Незабаром ще кілька областей України перейде у червону зону карантину. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.
За його словами, йдеться про Львівську, Житомирську та Луганську області. Відповідне рішення Комісія з ТЕБ та НС може ухвалити уже 26 чи 27 жовтня.
Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 06:39
А ще, будучи далеким від медицини, ставити під сумнів технології виробництва сучасних вакцин, а також прогнозувати їх дію на майбутній генофонд, видавати інші антиваксерські висєри.
А то і взагалі заявляти, шо Ковіду не існує, Земля плоска, вишки 5G вбивають людство і таке інше...
Багато хто вже відвик крокувати згідно лінії партії у світле майбутнє...Більшість взагалі не пам'ятає як всі зливались в екстазі єдиного пориву щоб виконати п'ятирічку за три роки,або проголосувати одностайно на зборах за черговий брєд.
Тема не підручник Геометрії в якому тільки аксіоми що не потребують доказу.
Якщо хтось має думку протилежну твоїй це не ознака неправильності думки.Це ознака що є погляд на речі з іншого боку.
Навіть якщо протилежна думка цікава як гіпотеза то чому б її не розглянути замість того щоб поливати ядом?
А виявивши що в протилежній думці таки було і є раціональне зерно прийдеться розписатись у власному невігластві.
(якщо коротко-не всі мають стадний інстинкт та шаблонне мислення)
Население https://www.worldome...-by-population/ Russia 145,934,462 Ukraine 43,733,762 Это мировой антирекорд на душу населения.
Ти б спочатку переглянув табличку перед тим як робити висновки.
Що пише табличка
-2010р-45млн.населення
-2015р.-44млннаселення
Це після того як в України відірвали Крим,Донецьк,Луганськ зменшилось населення на 1млн???
Чи Україна наразі може відповідати за епідеміологічний стан на цих територіях та захворюванність населення.
Вище вже писав,що після 2014р нема даних по кількості населення на підконтрольній Україні території.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 06:58
відразу видно що не хворів і дивишся квартал 95, твої жарти вражають несподіваним сюжетом влучністю та настількі тонкі що виникає підозра чи не вакцинований ти часом?Вони спроможні тільки лякати присутніх в темі тотальним чіпуванням
А ще, будучи далеким від медицини, ставити під сумнів технології виробництва сучасних вакцин, а також прогнозувати їх дію на майбутній генофонд, видавати інші антиваксерські висєри.
Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 07:28
Я не только про коронавирус.
Где то в правилах есть пункт что не нужно выкладывать простыни цитат без собственных комментариев , кажется это даже запрещено. Если цитата длиннее комментария , ее рекомендуется прятать под спойлер .
Я не кембриджский учёный, не исследовал диссонанс, но ты видишь там хоть какую то собственную мысль ?, собственное мнение?
Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 08:15
Багато хто вже відвик крокувати згідно лінії партії у світле майбутнє..
Каким боком наука к линии партии? )))
Представляю как тут с умным видом хаят теорию Энштейна и постулаты квантовой механики. )))
Так же и с короной.
Смысл выдавать здесь за реально возможные фантастические варианты будущего в результате массовой вакцинации от короны? Ведь действительно смахивает на "треп" бабулек у подъезда.
Может все таки логичнее и разумнее поверить специалистам? А? )))
Изменено: Avtomobilist, 26 Октябрь 2021 - 08:15
Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 08:18
Якщо хтось має думку протилежну твоїй це не ознака неправильності думки.Я далекий від медицини, тому не маю власної думки по сабжу, а намагаюсь слухати медиків. На відміну від місцевих пророків

Як відомо, найкращі знавці політики - це таксисти, і, складається така думка, що найкращі знавці медицини - деякі наші колеги по форуму Які навіть грамотно свої пости на форумі написати не вміють
а тебе интересна статистика Шварца , ты ее читаешь , анализируешь?Прочитати все, що пише Шварц - життя не вистачить

Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 08:26
Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 08:37
хоча завдяки голосу тих же спеціалістів яких ти не чуєш звернули увагу на аспект вакцинування перехворівших,
Ти мабуть неуважно читаєш те, що я пишу.
викладали думки різних спеціалістів з вірусології і імунології які ставили під сумнів деякі аспекти і механізми вакцинації,
Може я неуважно читав цю тему, але я майже не побачив тут думок саме спеціалістів з посиланням на них. Лише думки місцевих "спеціалістів".
До того ж я мав на увазі фантазії декотрих юзерів, які не мають нічого спільного з думками спеціалістів. ))
Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 08:37
Знайома медик буквально сьогодні говорила, шо в аптеці є якийсь тест на Ковід за 200 гривень. Мені не цікаво, тому подробиці не розпитував
Там 70-80% точності. В нас їх давно продають, 5-7 євро в залежності від місця покупки. Не варто на це гроші тратити, часто показує що ти хворий, а насправді ні, і навпаки хворому покаже що здоровий.
Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 08:38
Проскакують світлі думки що кількість не значить якість.
Что значит "тотальная вакцинация"? Я сегодня смотрела заявление генерального директора ВОЗ, и он говорит: "Мы должны хотя бы через год дойти до 40% вакцинированных в каждой стране". Понятно, что чем больше, тем лучше. Конечно, нужно говорить не о количестве вакцинированных, хотя это важно, а о количестве иммунных людей. Это разные вещи. Вакцинироваться, конечно, надо. Но идеально было бы вакцинировать группы риска", — отметила она.
Але зважаючи на те що у всьому світі йде гонка відсотків вакцинацій яка стимулюється тими чи іншими методами урядами, керівників яких далеко не фахівці у даній сфері, глибоко пофігу на результат, права наслідки і тд, головне цифра, якщо хтось вважає що такий підхід правильний, науково обґрунтований і тд, то аргументів дійсно нема..
Изменено: Мірик, 26 Октябрь 2021 - 08:39
Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 08:46
Проскакують світлі думки що кількість не значить якість.
И в то же время
Понятно, что чем больше, тем лучше
Ну вот в чем она против массовой вакцинации? ))
Але зважаючи на те що у всьому світі йде гонка відсотків вакцинацій
Да потому что "чем больше, тем лучше". Потому что количество "имунных" людей тем больше, чем больше вакцинированных.
Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 09:08
як вона може бути проти, чи я десь це написав? Я теж не проти, якщо б був інший підхід і інформація булаб якісна та відповідала дійсності без перевзуванням тапок в польоті.И в то же время
Ну вот в чем она против массовой вакцинации? ))
Але це нікому нецікаво, так як головне « чим більше тим краще» тільки це ніяким чином немає нічого спільного з якісним і мабуть чесним кінцевим результатом.
Як доказ можна глянути на ситуацію прямо зараз, чому коли ЗМІ втихають все Ок, ніхто не зганяє бюджетників на укол і не розріджують ситуацію, треба ж дочекатись « хвилі» нагнати жуті потім всіх в один час загнати в тісні приміщення лікарень які є найбільш концентрованими місцями скупчення хвороб і тим самим загнати число хворих в ті показники які маєм зараз..
логіки і організації процесу я взагалі небачу з самого початку цього всього шухеру, лише якийсь дисонанс, чому так відбувається сказати важко можливо людство саме по собі таке, а можливо це було прогнозовано і комусь так треба, особливо нічого складного щоб прорахувати стадну поведінку людей немає, тому я не відкидаю цієї гіпотези.
ну все у мене як завжди аргументи закінчились, хоча я спробував вище їх навести..Да потому что "чем больше, тем лучше". Потому что количество "имунных" людей тем больше, чем больше вакцинированных.
я завжди вважав що кількість не!= якості, мабуть тобі нічого невідомо про грамотне розподілення ресурсу і інші прописні істини, без образ, але про що далі говорити..
Ось знов понеслась..
Ляшко наголосив – якщо людина перенесла хворобу, не має гострих симптомів, у неї відновився організм, то вона може одразу йти і робити щеплення. Бо за той час, поки вона чекає "міфічних 6 чи 9 місяців" шанс померти "в 11 разів більший, ніж у вакцинованих".
Протипоказань нема? А рекомендації підкріплені дослідженнями? чи виправдано це? чи може краще не навантажувати систему вакцинації і вакцинувати в першу чергу групи ризику? Не зганяти всіх в одні місця де ні про яку соціальну дистанцію не йдеться, І де він взяв що у перехворівших шанс померти в 11 разів вищий чим у вакцинованих, де є така статистика? При тому що вроді як імунологи ті які противились і погодились що перехворівші мають якісніші антитіла чим вакциновані..
І такий підхід і заяви робить цілий міністр охорони здоров’я, профільний спеціаліст..
Хтось зможе навести аргументи які можуть перекрити логікою такі заяви і переконати інших що пан Ляшко ставить в пріоритет не якість, а кількість.
Изменено: Мірик, 26 Октябрь 2021 - 09:10
Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 09:11
Да потому что "чем больше, тем лучше". Потому что количество "имунных" людей тем больше, чем больше вакцинированных.Да не, не может быть. Это ж здравый смысл какой-то.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 26 Октябрь 2021 - 09:26
І де він взяв що у перехворівших шанс померти в 11 разів вищий чим у вакцинованих, де є така статистика? При тому що вроді як імунологи ті які противились і погодились що перехворівші мають якісніші антитіла чим вакциновані..
Так Ляшко был замом Степанова, который бездумно сказал всем сидеть дома и не выходить даже в парки. Министры меняются, но бездумность в действиях остаётся.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых