як вона може бути проти, чи я десь це написав? Я теж не проти, якщо б був інший підхід і інформація булаб якісна та відповідала дійсності без перевзуванням тапок в польоті. Але це нікому нецікаво, так як головне « чим більше тим краще» тільки це ніяким чином немає нічого спільного з якісним і мабуть чесним кінцевим результатом.
Який інший підхід ти бажаєш? Єдина вада, що у нас (як у Європі не знаю) перехворівшим не дають сертифікат на рівні з вакцинованими. І все.
Але і це вродь вже вирішили, залишились технічні моменти.
Що до « якісного і чесного» результату.
Звісно, теоретично було б добре вакцинувати тих, у кого немає імунітету от корони. Але ж немає способу просто і швидко визначити, чи є у людини імунітет. Тому і йдуть по кращому щляху, зважаючи на реальні можливості. Ось і все. Це і є якісний і чесний результат, зважаючи на реальні можливості.
А те що пишуть у змі, хай собі пишуть. Що тобі до їх "перевзувань"? ))
Хоча агітацію (пряму і не пряму) за вакцинацію вважаю правильною.
Ляшко наголосив – якщо людина перенесла хворобу, не має гострих симптомів, у неї відновився організм, то вона може одразу йти і робити щеплення. Бо за той час, поки вона чекає "міфічних 6 чи 9 місяців" шанс померти "в 11 разів більший, ніж у вакцинованих".
Что то не встречал я такого. Но если он такое сказал, то ИМХО бред, конечно же.