В Китаї практично побороли Ковід, тому насіння масок в більшості регіонів необов"язкове.На днях в швидкісний(300км/год!) поїзд Шанхай-Пекін поступило повідомлення, що на борту є пасажир, який контактував з хворим на Ковід. Поїзд - на запасний путь, а всі 212 пасажирів - на декілька тижнів в ізоляцію.
В нас таке неможливо.
таке можливо тільки в декількох диктатурних державах, і що? Ти хотів би щоб у нас так було?
Мірик, вопрос так остался открытым. Какая стратегия правильная? Что нужно было делать с появлением короны у нас?
мені написати простиню на сторінку? Ну мабуть я не буду тратити часу щоб цю стратегію обдумувати до дрібниць, тільки заради того щоб її тут описати, та і для цього дані і фахівці потрібні.
З елементарного
1. Нестворювати ажіотажу ні на маски ні на вакцини, в умовах дефіциту це призводить тільки до хаусу
2. Грамотно розподіляти ресурс( вакцини) у часі та згідно приорітету, поділити людей на категорії за необхідністю, спочатку групи ризику, а у самому кінці перехворівші та здорові молоді люди, з яких ускладнення мають одиниці, якщо їм взагалі це потрібно, це з елементарного, а нестворювати з пунктів вакцинації заразник- бидлопрививочник.
Изменено: Мірик, 02 Ноябрь 2021 - 10:33