І як онкопрепарат допомагає при легеневій недостатності?
Я так розумію що всі по різному підходять в пошуку. Амери на антималярійний препарат натискають, наші ніби на Дарниці до випуску готуються (Шимків казав що вдалось закупити активну речовину) і за місяць зроблять.
Ось з Вінницької області
Аби хтось відповідальність мав хоч якусь моральну для мінімуму щодо таких експериментів....
Той препарат, який я вказав-це вже, ніби-то, в самих критичних ситуаціях, коли йдеть про підключення до апарату ШВЛ. При перших проявах - той препарат, який так рекламував Трамп (ніби-то американці медики широко застосовують саме його) — Плаквеніл. Це якраз і є протималярійний препарат.
Ну і родзинка на торті:
мій малий зараз є інтерном 2-го року в хірургічному відділенні однієї з львівських лікарень. До суботи був на карантині (вже 2 тижні), але були терміново викликані заввідділенням. Результат: з 01.04.2020р. у відділенні будуть знаходитись ТІЛЬКИ ІНТЕРНИ (!!!). Для ургентних операцій будуть викликати хірургів і знову відправляти додому. Асистувати хірургам і проводити післяопераційний догляд будуть тільки інтерни. Пояснення чому саме так (не «на камеру»): щоб уникнути захворювання досвідчених лікарів і не створення ситуації, коли тупо не буде кому зробити операцію... Ну ок - я все розумію: «така професія», «клятва Гіппократа» і т.д., але !!!
ЖОДНОГО ЗАХИСТУ НІХТО НІКОМУ НЕ ВИДАЄ !!! відділення не забезпечене взагалі нічим. Купив йому вчора пачку одноразових рукавичок і багаторазову маску...
Отака-то, малята, казка...(с)