Перевзули в Continental AllSeason Contact 2 195/65 R15 XL 95H, по ходовій не знайшли нічого, що вимагає ремонту. Особисто не бачив, працюють по принципу - з ранку лишаєш авто, ключі і техпаспорт - увечорі забираєш, якщо щось не так - телефонують.
З одного боку непогано що немає зайвих витрат, а з іншого якось я їм не довіряю (це вже другий сервіс, який нічого не знайшов)
Про стару гуму перепитали чи правда я хочу її залишити, типу не така і погана
Сам потім побачив надірвану з двох боків гофру(в сенсі у вихлопній системі, між резонатором і каталізатором), на стільки що її(гофру) можна крутити, але там все ще відносно герметично і звук майже не помінявся.
Якийсь треш, в Україні якщо приїхати у незнайомий сервіс- поміняють все що треба і не треба, а тут навпаки.
Сезон перевзування, може не хочуть витрачати час, коли і так повно легкої роботи яка приносить гроші..
По сухому треба буде роздивитися як воно з боку резонатора з'єднується, як мінімум оцінити чи дотягне воно до весни
.
Колись давно, ще на ланосі, без ями, сам якось міняв вставку між штанами і резонатором, сказав собі що "ніколи знову", а тепер як би не довелося повторити
Изменено: Schnauzer, 13 Ноябрь 2025 - 15:50