Перейти к содержимому

Реклама

Фото
- - - - -

Беженцы.Пути эвакуации.

• Закрыто Тема закрыта
1997 ответов в теме

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 11:27

Може я щось не розумію, але для мене це відео якійсь сюр

Я десь після першого місяця широкомасштабної агресії виладував цифри від ООН щодо країн, куди переїхали біженці, раша не на останньому місці, а у першій десятці. З одної сторони добре що звалили, тут буде поменше потенційних диверсантів та любителів рузького миру, з іншої сторони погано що їх було тут так багато

не совсем так. обязаны соблюдать законы и страны пребывания и страны гражданства.

Перший раз таке чую що за кордоном ти повинен виконувати закони не країни де знаходишся, а ще й закони власної держави. Наприклад поїхав у Амстердам зайшов у кофе-шоп, а по приїзду до України тебе звинувачують у вживанні заборонених в України речовин?

видео не смотрел.

но осуждаю (с) :sm12_:

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28169
  • Гос. номер:AA7233EP
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 11:28

І, якщо б це сталось скажімо в нас на західній, думаєш тут усі "300 спартанців"?

та не думаю - більш менш орієнтуюсь, я з рівного (мама досі там живе)...

• 0

paa

paa

Авторитет

• Сообщений 12577
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 11:34

Та що ти дивишся всякі агітки від соловйов тв

+1, куплена мразота розкаже шо завгодно і не шукай там логіки

• 0

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3159
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 11:35

не совсем так. обязаны соблюдать законы страны гражданства.
более того, могут быть обязаны платить в Украине налоги с сумм, заработанных за границей

Не зобов'язані вони нічим перебуваючи за кордоном.
Платити взагалі ніхто нічого не має,це просто нісенітниця.

ты думаешь там ты кому-то нужен?

Я тут нікому не потрібен,а там люди потрібні,і про них там дбають
  • 0

В ігнорі - Vigors.

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 11:35

Я десь після першого місяця широкомасштабної агресії виладував цифри від ООН щодо країн, куди переїхали біженці, раша не на останньому місці, а у першій десятці. З одної сторони добре що звалили, тут буде поменше потенційних диверсантів та любителів рузького миру, з іншої сторони погано що їх було тут так багато

зважаючи що як мінімум останніх сто років Україна пережила не одне переселення і змішання народів, вірніше винищення корінного населення і заселення « запоребріковців» та шалене промивання мізків то можна сказати що їх ще не багато.
  • 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3435
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 11:36

та не думаю - більш менш орієнтуюсь, я з рівного (мама досі там живе)...

Так я також по одній бабі з Костопільського району - але це ж не значить що там не було місцевих поліцаїв з білими пов"язками в часи Другої світової. Є різні люди, різні обставини, і різні способи і важелі повпливати на людей.

• 0
Реклама в подписи запрещена!

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 11:38

ну це таке, трохи з опери рожевих окулярів.. тренд допомоги українцям дійсно задали, але сказати що хтось комусь сильно радий, особливо дармоїдам, то звичайно видавати бажане за дійсне.
  • 0

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3159
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 11:43

но почему-то нет понимания, что если, кто-либо официально попросит хоть какого убежища,
предварительно сознательно нарушив законы страны происхождения.

Ну тебе хібащо за вбивство можуть назад депортувати.
А такі дискримінаційні закони вони розглядають як порушення прав людини.

але сказати що хтось комусь сильно радий, особливо дармоїдам, то звичайно видавати бажане за дійсне.

Ну мова ж не про дармоїдів,а про людей які хочуть працювати в Європі. На відміну від цих писак,тиж знаєш що наші люди в Польщі потрібні.
  • 0

В ігнорі - Vigors.

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 15142
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 11:47

От і продовження щодо "біженців в Монако"...

"Українська правда" отримала список фігурантів розслідування ДБР стосовно "Батальйону Монако"у ньому понад 80 осіб

Джерело: співрозмовники УП у правоохоронних органах 

Деталі: Провадження відкрите 17 серпня за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст. 332 ККУ а саме "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

https://www.pravda.c.../08/19/7363964/

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 11:53

.Ну мова ж не про дармоїдів,а про людей які хочуть працювати в Європі. На відміну від цих писак,тиж знаєш що наші люди в Польщі потрібні.

якщо ти працюєш більше і за менше грошей то звісно потрібен, як інструмент для бізнесу, все інше то рожеві окуляри.
  • 0

lame

lame

Авторитет

• Сообщений 28169
  • Гос. номер:AA7233EP
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 11:58

:smile284:

ну це таке, трохи з опери рожевих окулярів..

тренд допомоги українцям дійсно задали, але сказати що хтось комусь сильно радий, особливо дармоїдам, то звичайно видавати бажане за дійсне.

це тільки поточний тренд пов'язаний з війною...

на жаль (або на щастя) навіть ще до закінчення війни цей тренд згасатиме, повертаючись до звичного існування...

на краще тому, що може поменьшає "бєженцов з кулаками в грудях" (ваєвал - імєю право (с)),

які на жаль також формують відношення до українців загалом

якщо ти працюєш більше і за менше грошей то звісно потрібен

+1  :sm13_:  :sm302:

інакше нафіга ти такий гарний але "лівий", коли "своїх" черга  :sm17_2:

• 0

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3159
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 12:11

якщо ти працюєш більше і за менше грошей то звісно потрібен, як інструмент для бізнесу, все інше то рожеві окуляри.

Я більше не про заробітчан,а про тих хто туди переїжджає на пмж.
Все ж відносно, хочеш працюй так, хочеш шукай іншу роботу.

інакше нафіга ти такий гарний але "лівий", коли "своїх" черга

Своїх там давно вже не черга,да і своїм там стати досить легко.
  • 0

В ігнорі - Vigors.

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 12:18

Перший раз таке чую що за кордоном ти повинен виконувати закони не країни де знаходишся, а ще й закони власної держави. Наприклад поїхав у Амстердам зайшов у кофе-шоп, а по приїзду до України тебе звинувачують у вживанні заборонених в України речовин?

то что ты не слышал - не значает, что чего-то подобного нет.. то, что ты там курнул - это просто никто не задокументирует для привлечения к ответственности.

к примеру, итальянского добровольца уже осудили за то, что воевал у нас, хотя у нас он ничего не нарушал. а у них есть статья за наемничество в вооруженных формированиях за границей. 

кстати, аналогичная статья есть и у нас в отношении наемников в том числе за рубежом.. т.е. твоя "логика" о соблюдении только тамошних законов - уже не пляшет.

Спойлер

но осуждаю (с) :sm12_:

там из описания понятно о чем речь. смысл смотреть бабское нытье..

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27783
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 12:18

Ну мова ж не про дармоїдів,а про людей які хочуть працювати в Європі. На відміну від цих писак,тиж знаєш що наші люди в Польщі потрібні.

Почитую тему...,цікаві подачі,висновки,думки,пропозиції...

Повернувся мій "біженець"...Не сподобався йому ні Європейський "рівень" спорту,ні освітнього навчання...

Наразі готується до внутрішніх змагань в Тернополі(вересень),а потому в міжнародних в Чехії(жовтень)...

Шукає матроса собі в пару на клас "КадеТТо"...

Тренування відбуваються в будні,на яких постійних аншлаг.Також в Києві працюють байдарочники та каноє...

Изменено: Юстас, 19 Август 2022 - 12:19

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3435
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 12:20

А де, особливо найманий, не інструмент чийогось бізнесу? Чи може в нас можна щось отримати просто так, бо тут народився, або не працюючи? Де ті мої 12 сотих які мені держава гарантує? За 2 квадрата на цвинтарі і то треба заплатити.

Тому я реально дивлюся на ситуацію - Україну будуть далеко не тільки українці відбудовувати. Будуть і Онури і інші, будуть і робітники зі сходу з вузьким розрізом очей які будували автобани в Македонії, да і буде купа інших. А наші будуть там де їм буде здаватись що їм краще. Буквально вчора слухав якусь статистику по Україні, в Києві сказали що на першому місці по середнім зарплатам ай-ті з цифрою десь в 180 тис грн, на другому - логісти з цифрою 30+, ну і далі там менше і менше. Я бачив як турки фігачили за 800 баксів і були довольні і навпаки, наші за 800, рахували що вони даром пацюють. Тому, як на мене, будуть умови - самі вернуться, не буде - не закриєте кордони. Вчора затримали у Львові посадовицю яка якісь довідки клепала на виїзд - в неї забрали грошей зразу на 200 довідок  :ac:

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 12:33

Такі були завжди, тому я ніби не дивуюсь. І, якщо б це сталось скажімо в нас на західній, думаєш тут усі "300 спартанців"? Доречі, навіть в них був зрадник по легенді. 

у вас там тоже больше 100тыс "патриотов" с венгерскими паспортами, читающие молитвы "венгрия приди".. :ad_new: пусть Мирык и говорит, что это просто такой упоротый район.. 

Не зобов'язані вони нічим перебуваючи за кордоном.
Платити взагалі ніхто нічого не має,це просто нісенітниця.

то ты просто не шаришь. почитай Налоговый Кодекс насчет налогообложения иностранного дохода.

в наивности счастье (С)

Тому, як на мене, будуть умови - самі вернуться, не буде - не закриєте кордони.

не совсем так. если ты ни там ни здесь не нужен - то здесь таки выжить проще имхо.

никто там тебя на социалке бесконечно держать не будет.

как и здесь.

как правило, если не способен заработать здесь - то нифига не получитя и там. там еще и язык знать нужно.

днями стоять раком собирать кулубнику не считаем. это сезонное, да и мечтой такую работу назвать сложно.

ну це таке, трохи з опери рожевих окулярів.. тренд допомоги українцям дійсно задали, але сказати що хтось комусь сильно радий, особливо дармоїдам, то звичайно видавати бажане за дійсне.

у тех кто не был там - почти всегда наивные розовые очки.

если их мовы не знаешь и нет тамошнего образования - кому ты там нафиг нужен, кроме чернорабочего "бери побольше - неси подальше".. 

при этом расходы там местами нехилые. старшая снимала комнату в Испании за 400-450евро в месяц (универ компенсировал) и эту сумму еще попробуй заработать. 

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3435
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 12:42

Як на мене - вмієш працювати головою - заробиш всюди, вмієш руками - щукай де дорожче можна продати свій час. Казки що руками в нас можна щось заробити це казки -  не можна руками заробити в бідній країні, рано чи пізно ти впрешся в максимум і далі або шукати де цей максимум більше або з роботи руками переходити в роботу головою ( не обов"язково міняти сферу діяльності, просто стати "керівником" ). 

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 12:58

Як на мене - вмієш працювати головою - заробиш всюди, вмієш руками - щукай де дорожче можна продати свій час. Казки що руками в нас можна щось заробити це казки -  не можна руками заробити в бідній країні, рано чи пізно ти впрешся в максимум і далі або шукати де цей максимум більше або з роботи руками переходити в роботу головою ( не обов"язково міняти сферу діяльності, просто стати "керівником" ). 

та наверное.

не зря ж народ массово возвращается.

многие думали, что это нашарик турпоездка "всё включено"..

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 12:59

у вас там тоже больше 100тыс "патриотов" с венгерскими паспортами, читающие молитвы "венгрия приди".. :ad_new: пусть Мирык и говорит, что это просто такой упоротый район.. 

« у вас там» це де? Чи ти Львів до окраїн Закарпаття відносиш? Ти хоч раз був скажем в Берегово? Бачив скільки там угорців? Закономірно що ці люди ніразу не українці і при будь-якій можливості і паспорти хочуть мати угорські і з територією б звалили, що ти тими сто тисячами паспортів хочеш сказати я не розумію( правда хто порахував теж незрозуміло).
  • 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 13:01

аналогичная статья есть и у нас в отношении наемников в том числе за рубежом

это просто никто не задокументирует для привлечения к ответственности
:smile44:

І ти порівнюєш тепле з м'яким. Яким чином оті мажори будуть найманцями?

з.і. як щодо "інтернаціонального легіону", який воює за Україну, їх вже притягнули до відповідальності? :smile284:

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 13:03

« у вас там» це де? Чи ти Львів до окраїн Закарпаття відносиш? Ти хоч раз був скажем в Берегово? Бачив скільки там угорців? Закономірно що ці люди ніразу не українці і при будь-якій можливості і паспорти хочуть мати угорські і з територією б звалили, що ти тими сто тисячами паспортів хочеш сказати я не розумію( правда хто порахував теж незрозуміло).

там было "у нас на западной".. Закарпатье у тебя не на западе? говорю так, как воспринимается с остальной части страны..

и типа во Львове венгров нет.

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 13:03

А де, особливо найманий, не інструмент чийогось бізнесу?

в дома та на рівних умовах з своїми громадянами, там зазвичай ні, навіть якщо це і визначено законодавчо. Ніхто не сперечається що в багатшій країні можна заробити більше, але пріоритет буде завжди надаватись громадянам своєї країни, якщо у нас дуже сильно затягнеться все то вірогідно буде ще одна хвиля біженців, хочеш не хочеш, а жити людям за щось треба.
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 13:07

:smile44:

І ти порівнюєш тепле з м'яким. Яким чином оті мажори будуть найманцями?

з.і. як щодо "інтернаціонального легіону", який воює за Україну, їх вже притягнули до відповідальності? :smile284:

то я тебе пример привел, что соблюдать нужно в том числе законы своей страны, даже если ты за рубежом..

а тот итальянец как раз и воевал в легионе :ad_new:

Прокуратура Генуи объявила обвинение 19-летнему гражданину Италии, стороннику ультраправого движения "Каза Паунд" Кевину Чьяппалоне, отправившемуся воевать в Украину на стороне Вооруженных Сил.

Заместитель прокурора Генуи Марко Дзокко обвиняет Чьяппалоне в том, что он является наемником, который присоединился к рядам "Украинской Интернациональной бригады" (вероятно, имеется в виду Интернациональный легион).

https://www.eurointe.../08/10/7144788/

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 13:09

там было "у нас на западной".. Закарпатье у тебя не на западе? говорю так, как воспринимается с остальной части страны..
и типа во Львове венгров нет.

я ту частину де масово беруть угорські паспорта етнічно взагалі з Україною не пов’язую, українців там меншість, хоча і території на яких їх меншість там незначні, але яким боком ти ситуацію на Закарпатті хочеш вписати до всього заходу країни для мене незрозуміло.. там люди себе вважають угорцями, хоч і маю українське громадянство, вимагати від них палкої любові до цього громадянства недоречно.
В Львові є угорці, десь стільки ж як чехів в Одесі, і що ти цим хочеш сказати я теж нерозумію.

Изменено: Мірик, 19 Август 2022 - 13:11

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 13:19

Мірик, не понимаешь - так не понимаешь.. :smile423:

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 13:22

От і продовження щодо "біженців в Монако"...

Я ж казав , кон'юнктурне замовлення . Звичайно дбр повинно працювати , виявляти , упереджувати . І карати насамперед погранців організаторів цього потоку .
Але цифри смішні ,там фігурує 80 чоловік .
Горжусь за українців . Зустрічав інформацію що виїхало за кордон 9 мільонів , фігурує 80 . Звичайно виїхало по тихому більше , хай тисяча , ну п'ять , або десять тисяч . Це десь одна десята відсотка .

Як на мене - вмієш працювати головою - заробиш всюди, вмієш руками - щукай де дорожче можна продати свій час.

Це так . А байки що ти ніде нікому не потрібен придумали лодирі . Ти потрібен в любій точці Землі тільки собі та своїй сім'ї .
  • 0
Реклама в подписи запрещена

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3159
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 13:41

то ты просто не шаришь. почитай Налоговый Кодекс насчет налогообложения иностранного дохода.

Не шарю так само як і ти.
Проте є міждержавні угоди про подвійне оподаткування, відповідно до яких людина платить податки один раз в країні де вона працює.
  • 0

В ігнорі - Vigors.

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 13:50

Не шарю так само як і ти.
Проте є міждержавні угоди про подвійне оподаткування, відповідно до яких людина платить податки один раз в країні де вона працює.

я ж говорю, не шаришь.

даже в этом случае, если в Украине более высокая ставка - то здесь нужно доплатить разницу. и это если апостилированной справкой (стоит денег) докажешь уплаченное там. если там больше ставка - то здесь не платишь, но только при условии наличия этой справки. иначе - платишь и там и тут по полной.

нужно ли говорить, что потратить 100-200евро на справку все "забывают".

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 14:17

а не треш, перебуваючи в окупації, розповідати кацапам про укриїнських активістів,

перебуваючи на контрольованій теріторії, з харькова\миколаїва\будь-де здавати координати

потрібні кацапм для знищення українців та всього, що є на нашій землі...

перевертнів та просто нечистих на руку та на голову, на жаль, вистачає

нема привселюдних показових судів та вироків. Робили б конфіскацію, та виплачували частину активісту, хто викрив. Інша справа. А аби ще і відправляли такого зрадника на примусові роботи по завалам, моргам, збирачам тіл і тп, то відсоток таких стукачів був би мізерний. Чому так не роблять, не знаю, але основна масса б підтримала, і рішення було б на користь влади. 

• 0

Реклама!!!

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 16029
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 14:47

нема привселюдних показових судів та вироків. Робили б конфіскацію, та виплачували частину активісту, хто викрив. Інша справа. А аби ще і відправляли такого зрадника на примусові роботи по завалам, моргам, збирачам тіл і тп, то відсоток таких стукачів був би мізерний. Чому так не роблять, не знаю, але основна масса б підтримала

Це неможливо, бо це суперечить гуманістичним засадам західної демократиї.

• 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 17:01

Так , суперечить . Тому з такими рішають по тихому
  • 0
Реклама в подписи запрещена

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3159
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 17:06

и это если апостилированной справкой (стоит денег) докажешь уплаченное там.

Слухай не пиши дурниць,які ще справи? Та любий українець що працює офіційно в Польщі платить податків за місяць більше чим ти за рік!

Изменено: Sanyokk, 19 Август 2022 - 17:06

• 0

В ігнорі - Vigors.

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 17:23

Слухай не пиши дурниць,які ще справи? Та любий українець що працює офіційно в Польщі платить податків за місяць більше чим ти за рік!

просто поверь, ты шаришь в этом на уровне детского сада, старшая группа..  :ad_new: 

то, что работающие в Польше уклоняются от налогообложения в Украине и их не взяли за задницу - не означает, что они поступают правильно и законно. :smile423:

говори лучше о том, в чем реально разбирашься. а то получается "чув дзвін та не знаю де він"..

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6586
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 19:10

Друже, просто не читай ту галіматью шо постить тут "згорівший" на роботі псевдоюрист.  :smile3:

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 19 Август 2022 - 19:29

Друже, просто не читай ту галіматью шо постить тут "згорівший" на роботі псевдоюрист.  :smile3:

+1

трактористы спасут мир

Изменено: Manager, 19 Август 2022 - 19:30

5 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых

Google (3)