На халяву житло з харчуванням.
Тю, так поставити усіх раком, або берете їжу по потребі, або будем видавати мінімум, по порціям ![]()

Опубликовано 24 Август 2022 - 19:38
rvgu , якщо твої сусідки виїхали за кордон , та користуються там наданими їм пільгами , не бачу жодної причини щоб їх попрікати
а я бачу. Коли сьогодні поїдуть люди з прифронтових районів і для них не вистачить місця, продуктів із за таких переселенців які всрались бойових дій за 600км.
Ну это твоё личное понимание порога приемлемого. В моём городе регулярно прилетает по пол-пакета рсзо или пара ракет раз в три четыре дня. Плюс минуса регулярные, бо там наши укрепы. У всех, кто остался, уже никогда с психикой не будет то, что раньше. Вот и вопрос - сваливать или нет, заплатив психическим здоровьем?
зваливать. Роботу ті знайдеш на їжу та житло, а інше то таке. Головне здоров'я та життя.
Реклама!!!
Опубликовано 24 Август 2022 - 19:56
а я бачу. Коли сьогодні поїдуть люди з прифронтових районів і для них не вистачить місця, продуктів із за таких переселенців які всрались бойових дій за 600км.
це наш менталітет забрати і поділити . Я не думаю що тобі відома кількість запасів , скорше так , від балди .
зараз роботи немає хоч за шістсот кілометрів , хоч за тридцять . Я завжди вважав що людина повинна жити там де хоче і тоді коли хоче . Тому я нікому не заздрю ( ну , практично ) й ні на кого не злопихательствую ( слово не українське але зрозуміле )
Хай їдуть та живуть як можуть щасливо .
Изменено: Шусман, 24 Август 2022 - 19:57
Опубликовано 24 Август 2022 - 20:04
це наш менталітет забрати і поділити . Я не думаю що тобі відома кількість запасів , скорше так , від балди .
зараз роботи немає хоч за шістсот кілометрів , хоч за тридцять . Я завжди вважав що людина повинна жити там де хоче і тоді коли хоче . Тому я нікому не заздрю ( ну , практично ) й ні на кого не злопихательствую ( слово не українське але зрозуміле )
ти таке як дорослий, а кажеш як мале. Запасів завжди мало, думали на пару місяців а вже пів року пройшло... ти порівняв- коли бовтається по місту х=людей, чи коли х2. Европа ж також має свої проблеми. А в нас як біженці- так їздять по зоопарках, дендропарках та інше. Цє з моїх фейсбучних...
"Жити...там дє хоче...." шось мені здається ти не до кінця зрозумів що таке війна.
Давай всі звалимо і хрен з ним.
Зараз роботи не має?? той хто не шукае, той і не має. Або хто не зрозумів що зараз війна - і якщо прожив місяць і не брав у борг, то цє і є досягнення. Всім охота як раніше- ще й шоб шось оставалось, але не на часі зараз.
Реклама!!!
Опубликовано 24 Август 2022 - 20:26
Звичайно нехай їдуть і живуть...Але нехай не забувають,що Європейські країни(кожна!)пройшли через війни,революції повстання і вибороли свободу для себе!!!А всі хто приїхав,то гості,а не сісти на халяву на шию ще й ноги звісити.Бо бачте,у нас війна і нам всі зобов'язані допомогти...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 24 Август 2022 - 20:33
ну раз ви не хочете щоб їхали , то хай не їдуть .
як бабусі , чесне слово - Ось на машинах таких дорогих їздять , та наманікюрені , всім лопати в руки та хай копають
добрейшей души человек
зря ти так. Не до всіх так повинно бути.  ![]()
ібо нех. Допомога по статусу. У нас по місту давали допомогу- і консерви, і крупи різні, і навіть постільне. Тепер тіки крупа пшоно та дві бутилки води... ну...і? тепер ті мадам шо приїздили за допомогою на х6му будуть їсти добре...тіки свое, а люди хто з передка в сандалях приїхав останется голодним.
Допомогу потрібно давати за статусом. Як в тебе лежить на рахунках велика сумма, то не зазіхай на їжу.
Звичайно нехай їдуть і живуть...Але нехай не забувають,що Європейські країни(кожна!)пройшли через війни,революції повстання і вибороли свободу для себе!!!А всі хто приїхав,то гості,а не сісти на халяву на шию ще й ноги звісити.Бо бачте,у нас війна і нам всі зобов'язані допомогти...
от і я кажу, повинні знати- біженці вони, чи туристи.
Реклама!!!
Опубликовано 24 Август 2022 - 20:36
Тут головне що керівництво звернуло увагу. Стидно, думають що наш народ весь такий.
Ну тиж провів роз"яснювальну роботу
Та хай, але не на шію
+1

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 24 Август 2022 - 20:37
разговоры о том у кого есть право выехать, а у кого нет - тоже такое..
в Одессе есть погибшие из-за прилета в жилой дом. недавно узнал, что старшая почему-то была именно в том районе в то время (кажись, именно там расположена военная кафедра универа и были занятия) и со всей дури бежала в бомбоубежище под вой сирен и дрожащие стены.. испугалась и всё такое..
понятно, гипотетически верятность прилета в Одессе сейчас ниже, чем в Харькове, но если нет ограничений в праве выехать и в Европе не обращают внимания откуда ты - то смысл слушать чьи-то росказни по этому поводу?..
Изменено: Manager, 24 Август 2022 - 20:54
Опубликовано 24 Август 2022 - 20:51
племінниця родила третього числа , вся мед обслуга безкоштовно по страховкі тому що всі документи оформлені та працює в німецькій компанії . Звичайно комусь на форумі було б приємно якби заплатили сто тисяч євро за роди , але нажаль так .Навіть ліки та вітаміни з собою дали .
Прийшло повідомлення на мат допомогу , але відмовилась , пояснила щоїде додому . Німці гроші не вимагали взад ,знов таки хтось на форумі розстроїться , але не вимагали . Чоловік приїзжав на роди , зараз повернулися .
Я не знаю кого там бачить Тракторист зі своїм начальством , але в мене перед очима нормальні люди , добре приймають .
Я ж казав - яке дибало , такого і надибало .
Изменено: Шусман, 24 Август 2022 - 20:52
Опубликовано 24 Август 2022 - 21:18
Опубликовано 25 Август 2022 - 06:28
На халяву житло з харчуванням.
Дядя, їсти ніхто нікому не забороняє. Просто не бери у 3 рази більше ніж потрібно і не вивалюй їжу в смітник.
А зміст мені тут хєрню постити?
Цитата
“Дочірня компанія Google Jigsaw наступного тижня розпочне кампанію із протидії дезінформації про українських біженців у Польщі, Словаччині та Чехії, ґрунтуючись на дослідженні психологів з двох британських університетів (Кембриджа та Брістоля) створили 90-секундні ролики, призначені для “щеплення” людей проти шкідливого контенту у соціальних мережах.
“Відео, які демонструватимуться у рекламних блоках на власній платформі Google YouTube, а також у Twitter, TikTok і Facebook, покликані допомогти людям виявляти емоційні маніпуляції та цапів відбувайлів у заголовках новин”
Мета кампанії - “вибудувати стійкість до антиміграційних наративів у партнерстві із місцевими недержавними організаціями, науковцями, експертами у галузі дезінформації”.
Інформаційна кампанія триватиме один місяць, - повідомляє УНН з посиланням на Reuters.
Изменено: ШВАРЦ, 25 Август 2022 - 06:31
Опубликовано 25 Август 2022 - 13:03
в рівному бачив обмаль автівок на нерівненьських номерах.Было бы удивительно, если бы было там мало некиевских.
а я от не розумію, чому в Кременчуці дохерища номерів кіровоградських, причому здебільшого біля видачі гуманітарки
Беженцы из Кропивницкого.
Опубликовано 28 Август 2022 - 14:16
польские френды "радуют"..
Українське посвідчення водія буде дійсне у Польщі до 31 грудня 2022 року. З наступного року українцям, хто не обміняв посвідчення водія, доведеться заплатити штраф у розмірі до 1500 злотих, це понад 9 тисяч грн за актуальним курсом.
Щоб отримати польські права потрібно у мерії заповнити відповідну анкету та подати наступний пакет документів:
– фото 35×45 мм;
– копію українського посвідчення водія;
– посвідчення водія з перекладом присяжного перекладача;
– паспорт чи інший документ, який підтверджує легальне перебування у Польщі;
– підтвердження сплати обов’язкового збору за права водія у розмірі 100,50 злотих (близько 650 грн).
Також потрібно сплатити консульський збір, який зараз складає 125 злотих, це майже 800 грн за актуальним курсом.
Опубликовано 28 Август 2022 - 15:34
когда получал канадские права - сдавал теорию и практику и зрение проверили (была типа логика - убедиться, что знаю их правила и могу водить по их понятиям).. здесь же - чисто бюрократический развод от бжевжиков: сдай бумажки и бабло и получи новую бумажку.. ![]()
Опубликовано 28 Август 2022 - 21:21
даже друзяки бриты сворачивают программы помощи.. и вроде не без логики - за полгода нужно бы научиться содержать себя и жить по средствам.. с какой радости британец должен горбатиться за двоих и содержать тебя?
Британия не планирует продолжать программу компенсации жилья украинским беженцам, — The GuardianСкоро для переселенцев из Украины, пробывших в Великобритании более шести месяцев, перестанет действовать правительственная программа «Дома для украинцев».Правительство Великобритании пока не намерено предлагать новые схемы поддержки для украинских беженцев. Об этом сообщает The Guardian.
Издание отмечает, что скоро для переселенцев из Украины, пробывших в Великобритании более шести месяцев, перестанет действовать правительственная программа «Дома для украинцев».
Согласно условиям программы, правительство выплачивает 350 фунтов стерлингов ежемесячно владельцам домов, согласившихся принять у себя украинцев. Правительство пока не намерено продолжать действие Программы или объявлять дополнительные меры поддержки для таких спонсоров.
По данным правительства, по программе «дома для украинцев», работающей с марта, в Великобритании находятся около 84 тысяч человек. Около 15-21 тысяч украинцев могут лишиться временного приюта к зиме. Часть принимающих семей и организаций сообщали, что им необходима дополнительная поддержка от правительства, иначе они не смогут принимать беженцев.
Изменено: Manager, 28 Август 2022 - 21:22
Опубликовано 28 Август 2022 - 21:35
Навпаки тут спрощення процедури завдяки міжнародним стандартам документів. Подивився б я на тебе як би ти екзамен на польській мові здавав.Здесь же - чисто бюрократический развод от бжевжиков: сдай бумажки и бабло и получи новую бумажку..
Изменено: Sanyokk, 28 Август 2022 - 21:35
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 28 Август 2022 - 22:02
Навпаки тут спрощення процедури завдяки міжнародним стандартам документів. Подивився б я на тебе як би ти екзамен на польській мові здавав.
ну, может ты где-то и прав, если бы не было войны.
я больше к тому, что можно было бы и продлить срок действия наших прав еще на полгода-год.
Изменено: Manager, 28 Август 2022 - 22:03
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых