+1
трактористы спасут мир
Ти повідомлення не три. Виражайся в повний рост.
Опубликовано 19 Август 2022 - 20:46
https://www.youtube.com/watch?
Вони також біженці. Батальйон Монако
" Українська правда " отримала список фігурантів розслідування ДБР щодо "Батальйону Монако" – у ньому понад 80 осіб.
Провадження відкрито 17 серпня за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 332 ККУ, а саме "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".
У рамках розслідування фігурантів перевірятимуть щодо організації незаконного переправлення через кордон та використання службового становища для незаконного переправлення через кордон.
У списку є народні депутати та члени їхніх сімей. А також інші герої та власники автомобілів з матеріалу "Батальйон Монако" .
Список здесь : https://novosti-n.or...-80-osib-248947
Опубликовано 22 Август 2022 - 13:50
9€ для Німеччини щей якщо плюс приміські, то це взагалі вважай безкоштовно. Звичайно що можна їздити.забув сказати в Німеччині зараз діє єдиний квиток - 9 євро на місяць , дійсний на всі види громадського транспорту включаючи приміські електрички.
Ну цю проблему можна вирішувати багатьма способами. Також дуже хороший спосіб це відсутність пального.Тобто проблема перенасичення автомобілями вирішують не підняттям податків та акцизів , а дешевим та зручним громадським транспортом
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 23 Август 2022 - 11:16
Українці в Італії можуть отримати гроші за вивчення італійської або проходження спеціалізованих курсів з професійної підготовки для працевлаштування.
За кожен навчальний день платять по €3.50 на годину, а вже після завершення курсу — €1000 одним платежем.
https://zaborona.com...0-yak-oformyty/
Опубликовано 23 Август 2022 - 15:20
Изменено: andreybelov, 23 Август 2022 - 15:24
Опубликовано 23 Август 2022 - 17:24
А почему у нас так не сделать, сразу же исчез бы вопрос с русским языком)Українці в Італії можуть отримати гроші за вивчення італійської або проходження спеціалізованих курсів з професійної підготовки для працевлаштування.
За кожен навчальний день платять по €3.50 на годину, а вже після завершення курсу — €1000 одним платежем.
https://zaborona.com...0-yak-oformyty/
Опубликовано 24 Август 2022 - 09:14
Вчора дружину послали просити в українців брати стільки їди скільки зможуть з'їсти. Контингент-київ, харків, одеса. Набирають гори і викидають в смітник, а нормальним клієнтам готелю не вистачає.
Опубликовано 24 Август 2022 - 09:49
Набирають гори і викидають в смітник, а нормальним клієнтам готелю не вистачає.Сколько раз был во "всё включено", наши соотечественники самые скромные. Мы и тут лишней гуманитарки не берём (а вдруг кому не хватит). То ви наговарюєте. Вкотре вже, що можно повірити.
Опубликовано 24 Август 2022 - 10:02
Вчера предложили ещё - мы отказались.Был я как-то в командировке. Наблюдал нищих и голодных горожан, среди которых оказались вполне себе здоровые и годные к гарнизонной службе мужики. Это из последних воспоминаний. Так что не стоит себя примерять на других.
Опубликовано 24 Август 2022 - 10:02
Сколько раз был во "всё включено", наши соотечественники самые скромные. Мы и тут лишней гуманитарки не берём (а вдруг кому не хватит). То ви наговарюєте. Вкотре вже, що можно повірити.
на практике, первые 1-2-3 раза в иностранных олинклюзив таки хочется это и это и вот это..
потом вроде понимаешь, что нет смысла скирдовать горы. съел и захотелось еще - пошел и взял еще.. выбрасывать таки нет смысла.
Опубликовано 24 Август 2022 - 10:17
Но не ви
Напишу так: позавчера впервые взял гуманитарку. Вчера предложили ещё - мы отказались. У нас есть. Верить-неверить каждый решает сам. Трактористу не верю.
ну все, раз ты сказал- значит ВСЕ так и делают, и когда я вижу хайлендеры с х6 и тп. на харьковских номерах, едущих за гуманитаркой - то это всё агенты кремля. И главное что дают то= крупа, вода, салфетки, мож две консервы. Но блин едут получать на авто за 40куе помощь в 5уе. У меня под боком два пункта выдачи.
Реклама!!!
Опубликовано 24 Август 2022 - 10:26
ну все, раз ты сказал- значит ВСЕ так и делают, и когда я вижу хайлендеры с х6 и тп. на харьковских номерах, едущих за гуманитаркой - то это всё агенты кремля. И главное что дают то= крупа, вода, салфетки, мож две консервы. Но блин едут получать на авто за 40куе помощь в 5уе. У меня под боком два пункта выдачи.
Да херня это все. У меня бойцы были которые в наших условиях набирали по 4-8 сумок вещей разной гуманитарки. Нахера оно в тех условиях, когда ты максимум вынесешь на себе только то, что наденешь на спину - хз. Но таких людей хватало. И да, у них нет крутых машин)
Опубликовано 24 Август 2022 - 10:30
Опубликовано 24 Август 2022 - 10:34
Да херня это все. У меня бойцы были которые в наших условиях набирали по 4-8 сумок вещей разной гуманитарки. Нахера оно в тех условиях, когда ты максимум вынесешь на себе только то, что наденешь на спину - хз. Но таких людей хватало. И да, у них нет крутых машин)
дык чтоб было на что выменять паперосы или мож и 0.5 иногда..)
Опубликовано 24 Август 2022 - 11:39
При этом потратив 5у.е. на топливо
Вчора дружину послали просити в українців брати стільки їди скільки зможуть з'їсти. Контингент-київ, харків, одеса. Набирають гори і викидають в смітник, а нормальним клієнтам готелю не вистачає.
Це дивлячись на яких умовах вони живуть, якщо платять повну вартість, то мають право(хоча це і жлобство), а якщо на халяву, то давно вже треба організувати видачу по порціям
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 24 Август 2022 - 11:58
Опубликовано 24 Август 2022 - 12:20
Я бачу , півроку минуло , і вже забули як та чому тікали .
Ви що , дійсно зараз впевнені що двадцять п'ятого , двадцять шостого штурмували вокзали за халявою заграничною ?
Я бачив дівчат та жінок з рюкзачками та сльозами , з котами в клітках та собачками , які вхопивши що під руку попало їхали " халяву шукати "
Знаю дівчат , однокласниць донькт , яких чеченці в Бучі з дому виволокли і невідомо де їхні тіла зараз . Тракторист , - по твоєму вони не встигли за халявою .
Зрозуміло що Гріша в кабіні пивко смокче , та про лінивих українців розповідає . Ну виходить і на інших пропаганда на зразок батальону монако теж діє .
я тебе скажу так, у меня в городе +- тихо, по сравнению с другими , так вот ....кум отправлял жену в Польшу...апрель май- и таких овер дофига было, засцыкали там, где не нужно было, а какую то часть ресурсов на себя оттянули, и как раз таким как ты, пишешь, и не хватило.
Реклама!!!
Опубликовано 24 Август 2022 - 12:34
...у меня в городе +- тихо, по сравнению с другими , так вот ....кум отправлял жену в Польшу...апрель май- и ............ засцыкали там, где не нужно было,
Знать бы где надо сцыкать, а где нет... апрель-май – это ж как раз по НПЗ вам прилетало, кажись? динамика вырисовывалась не радостная, из этого и исходили.
Опубликовано 24 Август 2022 - 12:54
Знать бы где надо сцыкать, а где нет... апрель-май – это ж как раз по НПЗ вам прилетало, кажись? динамика вырисовывалась не радостная, из этого и исходили.
я считаю - если арта достает, надо валить. В других случаях- рано. По НПЗ три раза прилетало с разницей в две недели. Но то такое. Вот когда в Амстор прилетело- начала закрадываться мысль, что пора в убежища ходить, как в начале войны
У кожного своя правда .
Одні бачать курортників приїхавших об'їдати Європу . А в мене перед очима рідна людина , яка місяць ридала кожен день на чужині і нічого не їла .
Але я хочу щоб вона облаштувалася там , тут все одно нормального життя не буде довго .
А хто куди кого де об'їдає на халяву , на то є місцеві органи а не ютубери . Зараз в любому селі живе триста національностей , не тільки місцеві та українці . І наші знайдуть своє місце .
я за то, что много народу свалило из безопасных мест и тем самым сделало бОльшую проблему, чем можно было, и теперь действительно нуждающимся людям проблема уехать.
Реклама!!!
Опубликовано 24 Август 2022 - 13:00
+1
тетя в Буче в подвале частного дома просидела самые жесткие 30-40 дней.. а потом, когда всё утихло - выехала в Прибалтику.. уже вернулась вроде.. здесь может на нервной почве: обжегшись на горячем - будешь дуть на холодное.
зачем батя из Черноморска 2го мая ухал в Германию, а сейчас в Штатах - тоже не сильно понятно.. жалеет.. это из серии "послушай женщину (жену-истеричку) и сделай наоборот"..
Опубликовано 24 Август 2022 - 13:12
Ви що , дійсно зараз впевнені що двадцять п'ятого , двадцять шостого штурмували вокзали за халявою заграничною ?
Я бачив дівчат та жінок з рюкзачками та сльозами , з котами в клітках та собачками ,
Більшість тих шо ти бачив, вже до літа повернулись в Україну
rvgu , якщо твої сусідки виїхали за кордон , та користуються там наданими їм пільгами , не бачу жодної причини щоб їх попрікати
+1
Изменено: paa, 24 Август 2022 - 13:12
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 24 Август 2022 - 13:32
я считаю - если арта достает, надо валить.
Ну это твоё личное понимание порога приемлемого. В моём городе регулярно прилетает по пол-пакета рсзо или пара ракет раз в три четыре дня. Плюс минуса регулярные, бо там наши укрепы. У всех, кто остался, уже никогда с психикой не будет то, что раньше. Вот и вопрос - сваливать или нет, заплатив психическим здоровьем?
Изменено: Andre_71, 24 Август 2022 - 14:23
Опубликовано 24 Август 2022 - 19:08
а якщо на халявуНа халяву житло з харчуванням.
Зрозуміло що Гріша в кабіні пивко смокче , та про лінивих українців розповідає .Дядя, їсти ніхто нікому не забороняє. Просто не бери у 3 рази більше ніж потрібно і не вивалюй їжу в смітник.
Трактористу не верю.А зміст мені тут хєрню постити?
Опубликовано 24 Август 2022 - 19:20
А зміст мені тут хєрню постити?Обидели.
Ти не їж в голову, а думай. Тобі треба буквар прочитати аби взнати звідки люба держава бере гроші. Хоть ти мене і не здивував судячи з твоїх постів.
-----------------------------------------------------------------------------------
Я вже незнайомим ірландцям представляюсь литовцем. Африканські біженці так себе не ведуть як українці. Жінка в готелі терпить позор із за них. Співробітники на неї косяться бо знають що вона українка.
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых