sapphir, ну в Англии ж не просто так придумали спать в ночных колпаках. говорят, в замках реально дубарь был. возможно, чтут традиции)
Изменено: Manager, 04 Декабрь 2022 - 12:29
Опубликовано 04 Декабрь 2022 - 11:58
sapphir, ну в Англии ж не просто так придумали спать в ночных колпаказ. говорят, в замках реально дубарь был. возможно, чтут традиции)
Я це знав - але ж одна справа знати, а інша відчувати. І не треба замків - в них коли продається будинок пишуть клас енергоефективності. Як на побутовій техніці. Так от ті гарні класичні будиночки отримують в кращому випадку букви середини алфавіту Це сучасні вже будують ощадними правда в спальні стеля 2.3 метра
Изменено: sapphir, 04 Декабрь 2022 - 12:00
Опубликовано 04 Декабрь 2022 - 12:05
в спальні стеля 2.3 метраХрєново... В позі "вона на тобі" вона може собі гулю набити
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 04 Декабрь 2022 - 12:11
Хрєново... В позі "вона на тобі" вона може собі гулю набити
![]()
Це цілком серйозно - будинок 400 тис фунтів, перший поверх - нормальна висота але там кухня студія і вітальня, другий поверх 2.3 там спальні і кабінет, третій поверх - мансардний тому там важко сказати про висоту. Будинок - новобудова, куплявся щойнопобудованим. В маленькому селі, навіть не СМТ.
В нас з таким підходом будують? Люди думають про об"єм опалювального приміщення? В тому будинку опалення тепловими насосами - зараз електрика підскочила, не хочу помилитися, в скільки разів.
Изменено: sapphir, 04 Декабрь 2022 - 12:15
Опубликовано 04 Декабрь 2022 - 12:26
В нас з таким підходом будують? Люди думають про об"єм опалювального приміщення?
Справа не в об'ємі приміщення,а у висоті...Чим вище стеля,тим більше кочегарити і тим нижче робити опалювальні прилади.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 06 Декабрь 2022 - 21:08
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 07 Декабрь 2022 - 16:48
Юстас, круто!
![]()
Так.
Україна б'ється на всіх фронтах...
Нема вищої нагороди тренерам,батьками,-коли на п'єдесталі стоїть український спортсмен,а над ним майорить Український прапор.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 15 Декабрь 2022 - 07:54
Українці в тіктоках ржуть над поляками. Почитайте коменти. Добром то не закінчиться.
https://www.o2.pl/mo...44401973398080a
Опубликовано 15 Декабрь 2022 - 11:12
Українці в тіктоках ржуть над поляками. Почитайте коменти. Добром то не закінчиться.
І шо там, нічого не відкрилося
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 15 Декабрь 2022 - 18:26
Подарок взорвался в полиции https://www.radiosvo...y/32178401.html
Опубликовано 15 Декабрь 2022 - 20:32
Українці в тіктоках ржуть над поляками. Почитайте коменти. Добром то не закінчиться.Польща заблокувала пакетну допомогу з 18 мільярдами євро для України - Politico.
Претензії Польщі стосуються останнього пункту документа про встановлення мінімальної ставки податку на прибуток великих корпорацій в розмірі 15%.
Опубликовано 16 Декабрь 2022 - 04:15
это тупо цифры, против которых не попрешь.
мне стыдно за своих. меня доцио кинула на 200 ойро.. папа, скинь на авиа из Ирландии в Бильбао, я верну..
ее приняла семья в Испании бесплатно и еще и кормят нашарик и 1куе платят "допомогы", а она еще и не довольна..
воспитание маман - слабое оправдание.. маман в Норвегии если что) по ходу, одному мне и кошке не страшно в Одессе))
в принципе, я как бы и догадывался, что дарю.. но, это ж одесситы, профессионально ударили на жалость.. мы тута типа замерзаем в Ирландии, а деньги проели.. просто, портить отношения из-за 200 ойро - ладно, и так тоже бывает..
9 лет вопитания маман. хотела сдымить - сдымила. может и моя часть вины в недовоспитании есть.
но, реально стыдно перед испанцами.
ЗЫ стрессоустойчивость одесситов - просто поверьте..
Изменено: Manager, 16 Декабрь 2022 - 04:22
Опубликовано 16 Декабрь 2022 - 07:59
Корисно іноді раз в місяць-півтора почитати Манагера . Останній раз я його читав коли він звітував що 200 гривень перевів зсу.это тупо цифры, против которых не попрешь.
мне стыдно за своих. меня доцио кинула на 200 ойро..папа, скинь на авиа из Ирландии в Бильбао, я верну..
Изменено: Шусман, 16 Декабрь 2022 - 08:21
Опубликовано 16 Декабрь 2022 - 08:18
гівно з поляків буде лізти в нашу сторону як тільки ми ім перестанем бути вигідними.Польща заблокувала пакетну допомогу з 18 мільярдами євро для України - Politico.
Претензії Польщі стосуються останнього пункту документа про встановлення мінімальної ставки податку на прибуток великих корпорацій в розмірі 15%.
Опубликовано 16 Декабрь 2022 - 10:57
+1гівно з поляків буде лізти в нашу сторону як тільки ми ім перестанем бути вигідними.
Опубликовано 16 Декабрь 2022 - 11:49
bazl, переважна масса поляків нас ненавидить, якщо їм змінити інформаційний фон і вкинути знов про Бандеру, чи те що вони на нас зараз роблять чи ще щось у тому роді то гівно зних полізе зі всіх щілин і ненависті буде більше як від кацапів.
А кацапи поперджали, ви ще звернетесь до нас по допомогу проти поляків
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 16 Декабрь 2022 - 12:06
ну цей кацапський наратив ми серйозно звичайно до уваги брати не будем, хоча якась там мізерна доля правди теж присутня, але суть не у кацапських наративах, я помотався по світу і прекрасно знаю як там в тих європах, який взагалі менталітет людей, поляки ворожі до всіх, німці їм винні, ми на рівні зулусів, прибалти забирають бізнес, америкоси лізуть кругом, короче у них всі криві тільки вони рівні, мислення приблизно як в кацапів тільки окультурили їх трохи за останні пару десятків років і це їх стримує в якихось рамках, якщо порівняти їх наприклад з тими ж чехами чи скажем голландцями то абсолютно різні люди.А кацапи поперджали, ви ще звернетесь до нас по допомогу проти поляків
Изменено: Мірик, 16 Декабрь 2022 - 12:07
Опубликовано 16 Декабрь 2022 - 19:33
ваше мнение и замечание, провоцирует.
На не звертай уваги на клоуна запойного. Боярка палена попалась.
+1
Хто мав справу знає. Мої прадід з прабабою, переселені з польщі, також не дуже добре про поляків згадували.
Звичайно є винятки, як і всюди, але в загальному так як є.
Лемки? Їх і щирі українці також недолюблювали.
Опубликовано 17 Декабрь 2022 - 04:44
Корисно іноді раз в місяць-півтора почитати Манагера . Останній раз я його читав коли він звітував що 200 гривень перевів зсу.
Зараз дочка його кинула , на голову не налазять такі високі відносини .
200 евро дав дитині , тепер зубами скрегоче .
Капець . Я дочку проводжав в евакуацію , ми віддали їй все з усіх кубишок . Їй дуже складно , самотньо , страшно одній в такій ситуації за кордоном . Ми тут проживемо без грошей , вона - ні .
Я ладен сам жити на вулиці аби дитина в теплі .
Манагер , це ж твоя дитина , невже ти до такої міри жлоб.
Ми й зараз передаємо своїй дитині передачі - теплі речі , банку варення вишневого їх улюбленого , колготки тут дешевше . Вона якісь гостинці передала , приємно , це сім'я .
шурсман
я поступил как правильный атЭц
билет был 170
папа, а можешь еще 30ку? ну, на тебе еще 30ку..
просто, в Одессе понимают, что это жесткий пробой на эмоции..
нахера ты ехала в галимую ирландию, если у тебя не было денег обратно???
ДЕШЕВЫЙ ИДИОТ, где жлобство, если выдали всё, что просили???
чисто разводилово. как потом и оказалось.
но, и так бывает. 22годика человеку. нихера не недоросль.
я не из тех идиотов, которые растят детей до 50 лет.
опять же, испанцы предоставляют бесплатно еду и бесплатно кормят +1000 ойро допомогы + бесплатное обучение в испанском универе.. кому и чего там не хватает?
ты точно с мозгами дружишь?
она ездила к бойфренду в ирландию..
мну просто лоер. и "Слово Царя - тверже сухаря"..
Изменено: Manager, 17 Декабрь 2022 - 04:40
Опубликовано 17 Декабрь 2022 - 08:11
что-то я начинаю недолюбливать эту Испанию и этот Бильбао..сначала маман развела на 200ойро, потом доцио.. яблоко от яблони.. или возможно у меня много лишних 200 ойро и нужно посылать искать в других местах..
всё что не хотя бы полторушка - вроде и не деньги.. но, блин..
Опубликовано 17 Декабрь 2022 - 15:44
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых