Перейти к содержимому

Реклама

Фото
- - - - -

Беженцы.Пути эвакуации.

• Закрыто Тема закрыта
1961 ответов в теме

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3436
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2023 - 19:10

Та ще й не відомо скільки протягнеш після пенсії, дехто взагалі не доживає :ac:

І це теж - батько пемер в 2004 на Великдень в віці 52 роки  :ac:  З різницею в місяць помер вітчим. І в це же час - наш сусід, батько моєї однокласниці. Люди абсолютно не зв"язані між собою, різних років народження і які жили зовсім по різному...

Тому пенсійний - це те що не можна тут писати щоб не отримати попередження, ІМХО. Кожен сам має забезпечити себе - хтось купляє акції або бітки, хтось - квартири і ділянки, хтось - будує або купляє комерційну нерухомість щоб потім жити з оренди. Остап Бендер сказав би що є сто і один, а можливо і тисяча один, спосіб відносно легального забезпечення себе в старості. Як я розумію для мене зворотній відлік почався, хтось про це думає і в 30 і раніше...

Изменено: sapphir, 17 Апрель 2023 - 19:18

• 0
Реклама в подписи запрещена!

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2023 - 19:10

Добре буде коли роздрукував звіт про податки з сайту податкової, переклав і подав українській подаковій. Бо якщо за справкою прийдеться йти в консульство України то буде велика опа.

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2023 - 19:15

Жодна структура яку хтось помилково називає "державою" це не гарантує. Все що називається державою, церрквою і іншим є нічим іншим як комерційною структурою в кращому випадку а в гіршому - тупо пірамідою. 

Навіть з GB є реальний приклад. Обидвоє з батьків чоловіка моєї сестри є лікарями, тобто не останніми людьми в ієрархії держави. Тільки батько до 65 років платив приватним фондам - тепер в нього пенсія біля 9000 фунтів. А мама платила тільки державну ( батько добре рахує і видно порахував що і одної вистарчить ) - навіть 1000 не має. Тому я ложив з великої дзвіниці, як кажуть, на тих хто хоче 40-50 відсотків від мого заробітку тепер за примарні обіцянки потім. 

в общем-то да. все эти наши отчисления в виде ЕСВ - скорее дополнительный налог, который у тебя отжимают. с байками, что это на что-то влияет в будущем.

Та ще й не відомо скільки протягнеш після пенсії, дехто взагалі не доживає :ac:

в нормальных странах накопленное достается наследникам, а не тупо пробадает в общем кармане..

Изменено: Manager, 17 Апрель 2023 - 19:12

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2023 - 19:17

в нормальных странах накопленное достается наследникам, а не тупо пробадает в общем кармане..
Це якщо приватну пенсію сплачував. А державна дітям не положена, тільки жінці чи чоловікові.
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2023 - 19:19

Добре буде коли роздрукував звіт про податки з сайту податкової, переклав і подав українській подаковій. Бо якщо за справкою прийдеться йти в консульство України то буде велика опа.

чтобы доказать уплаченное за рубежом - нужна не только бумажная справка, но она должна быть еще и апостилирована и потом переведена на укр мову с нотариальным заверением перевода.

Це якщо приватну пенсію сплачував. А державна дітям не положена, тільки жінці чи чоловікові.

ну хоть кому-то, а не просто пропадает.

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2023 - 19:20

чтобы доказать уплаченное за рубежом - нужна не только бумажная справка, но она должна быть еще и апостилирована и потом переведена на укр мову с нотариальным заверением перевода.

ну хоть кому-то, а не просто пропадает.

Ага, розігнався, з вечора чергу займу. :sm13_:

• 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3436
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2023 - 19:26

Також таке собі - в GB, думаю Тракторист підтвердить, багато спадщини є в користуванні держави. Тому що виплатити податок з мільйонних маєтків, якій становить відсотків 40, не всі в змозі. І люди просто відмовляються, держава бере на n-ну кількість років в оренду поки сума оренди не перекриє платіж. З грошима це простіше - забрали "лишне" а решту віддали...

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2023 - 19:27

Також таке собі - в GB, думаю Тракторист підтвердить, багато спадщини є в користуванні держави. Тому що виплатити податок з мільйонних маєтків, якій становить відсотків 40, не всі в змозі. І люди просто відмовляються, держава бере на n-ну кількість років в оренду поки сума оренди не перекриє платіж. З грошима це простіше - забрали "лишне" а решту віддали...

Так є.

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2023 - 19:51

так я и говорю о накопленном виде пенсии.

а принимать наследство или нет (в том числе из-за долгов) - это уже право/выбор каждого.

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3436
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2023 - 19:56

так я и говорю о накопленном виде пенсии.

а принимать наследство или нет (в том числе из-за долгов) - это уже право/выбор каждого.

Не знаю. Як на мене - те що ти можеш в вигляді пачок Франклінів винести в одній руці має бути в готівці, решта - можна куда хочеш, в акції, в нерухомість і т.і.

Я олдскулькик тому різні пластики і віртуальні гроші не моє ;)

Изменено: sapphir, 17 Апрель 2023 - 20:09

• 0

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 17 Апрель 2023 - 20:51

Тобі ж видніше - начальник відділу кадрів Львівметалл  +/- з 80 до 90 року. І зарплата в білу а так як на мінімалці сиділа - ти правий ;) Тому жодної гривні від мене ця держава не отримає - і в свої 45 я сам собі пенсійний ;)

так нащо тут жалітися шо твоїх родичів налюбили?  Ти ж сам знаеш - до 2005 всі торгуаали-працювали взагалі без оформленя. А тепер перші ниють- шо пенсія мала. Добре як ти до старості не забудеш свої ж слова- шо тобі пох на пенсію і тп. Бо буде ще один- кого типу налюбили

• 0

Реклама!!!

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 18 Апрель 2023 - 07:00

Не знаю. Як на мене - те що ти можеш в вигляді пачок Франклінів винести в одній руці має бути в готівці, решта - можна куда хочеш, в акції, в нерухомість і т.і.

Я олдскулькик тому різні пластики і віртуальні гроші не моє ;)

Толково...

Знавав я у дикі до 2000(це коли джинси були Піраміди і футболки Ченел) одного штемпа...Була у нього двушка на Городецького в Киві(стик з Хрещатиком)....

Здавалась вона за дикі на той час 1.5кує в місяць....

Сам він жив в на МПроспект Корнійчука в арендованій з ремонтом новостроївській однушці за 50уй....

І ні в чому собі взагалі не відмовляв...

Працює біля мене хлопчина...Років двадцять назад одружився...Зробили з дружиною двох діток+однушку біля МДарниця і однушку біля МГероїв Дніпра(обидві здають).Само собою дача своя і в кожного з батьків.

Сплять мало,в основному працюють і дача.

Пенсія буде мінімальною-хоча вони на неї не розраховують....

так нащо тут жалітися шо твоїх родичів налюбили?  Ти ж сам знаеш - до 2005 всі торгуаали-працювали взагалі без оформленя. А тепер перші ниють- шо пенсія мала. Добре як ти до старості не забудеш свої ж слова- шо тобі пох на пенсію і тп. Бо буде ще один- кого типу налюбили

Молодість нам дана щоб забезпечити старість.Але згоден з попереднім оратаєм повністю-хочеш нормально жити на старості,розраховуй на свої активи,а не на пенсію.....

Достатньо згадати кидок з Радянськими вкладами на книжці що у всіх(майже) погоріли,як Павлов вночі відмінив 100+50рубльові купюри,Еліту центр,як у банках не віддавали гривнені вклади коли долар почав рости від 12грн і тд

Розраховувати на державну чесність і достойне забезпечення пенсією не доводиться.

Спасєніє утопающіх-дєло рук саміх утопающіх.

в одній руці має бути в готівці,

Там щось мутять,що типу доларові банкноти старші 1996року виготовлення приймати до обміну оплати не будуть)

Изменено: Юстас, 18 Апрель 2023 - 07:01

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3436
  •  

Опубликовано 18 Апрель 2023 - 07:06

Там щось мутять,що типу доларові банкноти старші 1996року виготовлення приймати до обміну оплати не будуть)

Це нам не страшно - коли в звичайному обміннику в Сільпо один здає бакси і пів ляма гривень в рюкзак грузить а інший висипає такий самий рюкзак щоб купити пачку-другу баксів - в нас будуть самі нові купюри і кращої якості ніж в Америці  :sm13_:

• 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 18 Апрель 2023 - 16:30

З іншої теми:

ні. офіційна, свіжа відносно, але ремонт буде в Україні. під капотом сталася пожежа (підпалили). невеличка, бо встигли помітіити та загасити, але наслідки зрозумілі.

Вже не перший раз чую що авто на українських номерах піддається нападу вандалів у ЄС. У знайомих на авто, яким виїхали у Німеччину, по усій правій стороні цвяхом або ключем зробили подряпину до металу...це не випадково кошиком зачепили на парковці біля магазину, а навмисно.

На мою думку роблять таке не постійні мешканці, а ті хто виїхав з раші до ЄС але звинувачує в цьому кого завгодно, а не себе

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3159
  •  

Опубликовано 18 Апрель 2023 - 16:47

роблять таке ті хто виїхав з раші до ЄС

Так в них в голові теж саме що і у залишившихся.Тому що вони в Європі продовжують дивитися раша тв.
  • 0

В ігнорі - Vigors.

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2023 - 18:05

Вже другий день тебе бомбить тим жопомоєм. Це якісь тяжкі спогади з дитинства? Прийми мої щирі співчуття. А ти чому не в воєнкоматі? Живеш , соціальними послугами користуєшся, А ВОЮЄШ, тільки на форумах. Я вже як 20 років не отримую ніяких благ від України. А ти отримуєш, володієш елітним авто, жоп не миєш.

3.3. КАТЕГОРИЧНО забороняється ображати учасників, їх національність, мову, політичні переконання, віросповідання чи його відсутність. Заборонено вживання грубих або нецензурних висловів.

Хтось може тупому тракторісту пояснити де в моєму тексті є щось похоже?

• 0

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 15142
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2023 - 18:11

TPAKTOPICT,

умом Павла не зрозуміти...

п.с. я тут нідочого, якщо що.... про що йому і написав

п.с.2. це він мене в тонусі 9+ тримає, ти видно паровозом пішов....

п.с.3. ща знову прилетить, прогавив що не той розділ.... weep.gif

TPAKTOPICT,

ти не міг в "Скаржусь" скаржитись?....

Изменено: vigors, 19 Апрель 2023 - 18:13

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2023 - 18:16

TPAKTOPICT,

умом Павла не зрозуміти...

п.с. я тут нідочого, якщо що.... про що йому і написав

п.с.2. це він мене в тонусі 9+ тримає, ти видно паровозом пішов....

Я ложив би на той форум і кнопкодава але знов купив опеля і треба триматись.

• 0

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 15142
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2023 - 18:18

але знов купив опеля і треба триматись.

бо ліворульний..... :sm13_:

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2023 - 18:19

ти не міг в "Скаржусь" скаржитись?
Та я не скаржусь. Цікаво від юзерів почути інтерпретацію моєго тексту.
  • 0

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 15142
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2023 - 18:21

Цікаво від юзерів почути інтерпретацію

то в інший розділ треба, якщо дійсно хочеш почути..... :sm13_:

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2023 - 18:32

то в інший розділ треба, якщо дійсно хочеш почути..... :sm13_:

Добре, давай про біженців. Бумажку про податки треба треба буде в посольстві України затверджувати. Черга по електронному записі вже не працює пару місяців. Взагалі. Значить вдома з 1 травня оштрафують і будеш рахуватись боржником з подальшими санкціями. Ті хто створював той закон моніторили реальну ситуацію в консульських відділках України?

• 0

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 15142
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2023 - 18:35

про біженців

якщо платив податки офіційно то наш закон каже не потрібно (подвійне оподаткування)

так само і про матеріальну допомогу, принаймі озвучено.

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2023 - 20:42

якщо платив податки офіційно то наш закон каже не потрібно (подвійне оподаткування)

так само і про матеріальну допомогу, принаймі озвучено.

Тим хто працював треба бумажку про сплачені податки в посольстві України завірити. Черга десь на рік. Про тих хто гріє зад на соціалі я від самого початку не писав. 

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 19 Апрель 2023 - 21:30

Тим хто працював треба бумажку про сплачені податки в посольстві України завірити. Черга десь на рік. Про тих хто гріє зад на соціалі я від самого початку не писав. 

Апостиль ставится иностранным уполномоченным органом.

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 20 Апрель 2023 - 06:44

Апостиль ставится иностранным уполномоченным органом.

Для отримання права на зарахування податків та зборів, сплачених за межами України, платник зобов’язаний отримати від державного органу країни, де отримується такий дохід (прибуток), уповноваженого справляти такий податок, довідку про суму сплаченого податку та збору, а також про базу та/або об’єкт оподаткування. Зазначена довідка підлягає легалізації у відповідній країні, відповідній закордонній дипломатичній установі України, якщо інше не передбачено чинними міжнародними договорами України 

https://news.dtkt.ua/taxation/profits-tax/79862-je-dovidka-pro-pidtverdzennia-splati-podatku-za-mezami-ukrayini-u-poperednyomu-roci-ci-mozna-yiyi-vraxuvati

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 20 Апрель 2023 - 07:00

якщо інше не передбачено чинними міжнародними договорами України

вот иное как раз и предусмотрено.

причем, апостиль - это проще, чем легализовать у наших. как правило, на один шаг меньше. в этом и есть смысл апостилирования (упрощение процедуры).

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 20 Апрель 2023 - 07:20

Наразі інформація щодо отримання матеріальної допомоги чи заробітної плати за кордоном для українського податкового органу недоступна (окрім випадків направлення ДПС спеціального запиту до іноземного контролюючого органу).

Однак Україна поступово робить кроки до отримання інформації про рахунки своїх резидентів за кордоном в рамках міжнародної багатосторонньої угоди (MCAA CRS).

Так, 20.03.2023 Верховна Рада України підтримала в другому читанні та в цілому законопроєкт «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо імплементації міжнародного стандарту автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки» від 17.10.2022 № 8131. Наразі зазначений законопроєкт очікує на підпис Президента та опублікування в офіційних джерелах.

Планується, що в майбутньому податковий орган України зможе в автоматичному режимі отримувати від податкових органів інших країн — учасниць угоди CRS інформацію про рух за банківськими рахунками своїх резидентів — як компаній, так і фізичних осіб.

вот иное как раз и предусмотрено.

причем, апостиль - это проще, чем легализовать у наших. как правило, на один шаг меньше. в этом и есть смысл апостилирования (упрощение процедуры).

Ну до травня пару днів залишилось. Подивимось чи апостиль пройде. Думаю що захотять апостиль на апостиль. В Ірландії це винесе десь 200 євро і кілометр нервів. Вже троє знайомих які працюють сказали що нічого заповнювати не будуть.

• 0

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 20 Апрель 2023 - 08:05

а шо буде з авто біженців, хто виїхав до Германії ?  таке як кажуть- таможте авто, панове.  

• 0

Реклама!!!

DiM_MaS

DiM_MaS

Авторитет

• Сообщений 10442
  • Авто:ОВЦ2,2"лентяй пакет", Outlander 2.4 АКПП, HONDA CR-V
  •  

Опубликовано 20 Апрель 2023 - 09:40

"Германії"...))))
В Німеччині так дійсно є таке діло, остаточно, наче в травні буде прийнято рішення
Є ще варіант- вывезти назад до України і продати тут і купити там

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 20 Апрель 2023 - 10:56

"Германії"...))))

смішно бо сумно? 

На даний час офіційна українська назва держави Bundesrepublik Deutschland є Федеративна республіка Німеччина
Але, назва Німеччина побудована за лінгвістичним принципом від слова німець (той хто не може балакати зрозумілою мовою) і ця назва не має ні географічного ні історичного підтвердження.

Найбільш поширена міжнародна назва цієї держави - Германія та її мовні форми. І ця назва походить від германських народів, які становлять більшість населення регіону.
І у багатьох сусідніх країнах ця назва поступово витісняє інші, менш уживані. Зокрема білоруською, болгарською, казахською та іншими буде також Германія.

Тому доцільно буде і в Україні використовувати міжнародну історичну назву та називати цю державу Федеративна республіка Германія.

ну так шо?  смайлик прибереш, чи не  :sm12_:

• 0

Реклама!!!

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 15142
  •  

Опубликовано 20 Апрель 2023 - 11:01

На даний час офіційна українська назва держави

https://uk.wikipedia.../wiki/Німеччина

п.с. і не проговорись австріякам як ми їх Wien називаємо.....

rvgu,

до речі, дивно твої тлумачення з кацапськими співпадають...

Изменено: vigors, 20 Апрель 2023 - 11:02

• 0

DiM_MaS

DiM_MaS

Авторитет

• Сообщений 10442
  • Авто:ОВЦ2,2"лентяй пакет", Outlander 2.4 АКПП, HONDA CR-V
  •  

Опубликовано 20 Апрель 2023 - 11:06

Нащо мені смайлик прибирати? Щось я не бачив на сторінках форуму, щоб ти себе київським русичем називав

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 20 Апрель 2023 - 11:11

Однак Україна поступово робить кроки до отримання інформації про рахунки своїх резидентів за кордоном в рамках міжнародної багатосторонньої угоди (MCAA CRS).

Навчіть як пересічному українцю відкрити рахунок в Швейцарському банку?)

Ощаду і Прівєту-вєри нєт!)))

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 20 Апрель 2023 - 12:22

https://uk.wikipedia.../wiki/Німеччина

п.с. і не проговорись австріякам як ми їх Wien називаємо.....

rvgu,

до речі, дивно твої тлумачення з кацапськими співпадають...

по перше-  це холівар- можно до всерачки розповідати як правильніше. Тому якщо нема однозначної відповіді, то можливе використання різних варіантів. 

по друге-  скільки людей, ствльки і варіантів = сумно, шо ти поділяеш на кацап -не кацап. Чи ти вважаеш усі їх тлумачення невірними?  І не роби уособлення кацапів в особі путіна.  

Нащо мені смайлик прибирати? Щось я не бачив на сторінках форуму, щоб ти себе київським русичем називав

знач не було приводу. просто поставивши смайл- ти заперечив взагалі можливість використання....

• 0

Реклама!!!

3 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых