Не знаю. Як на мене - те що ти можеш в вигляді пачок Франклінів винести в одній руці має бути в готівці, решта - можна куда хочеш, в акції, в нерухомість і т.і.
Я олдскулькик тому різні пластики і віртуальні гроші не моє ;)
Толково...
Знавав я у дикі до 2000(це коли джинси були Піраміди і футболки Ченел) одного штемпа...Була у нього двушка на Городецького в Киві(стик з Хрещатиком)....
Здавалась вона за дикі на той час 1.5кує в місяць....
Сам він жив в на МПроспект Корнійчука в арендованій з ремонтом новостроївській однушці за 50уй....
І ні в чому собі взагалі не відмовляв...
Працює біля мене хлопчина...Років двадцять назад одружився...Зробили з дружиною двох діток+однушку біля МДарниця і однушку біля МГероїв Дніпра(обидві здають).Само собою дача своя і в кожного з батьків.
Сплять мало,в основному працюють і дача.
Пенсія буде мінімальною-хоча вони на неї не розраховують....
так нащо тут жалітися шо твоїх родичів налюбили? Ти ж сам знаеш - до 2005 всі торгуаали-працювали взагалі без оформленя. А тепер перші ниють- шо пенсія мала. Добре як ти до старості не забудеш свої ж слова- шо тобі пох на пенсію і тп. Бо буде ще один- кого типу налюбили
Молодість нам дана щоб забезпечити старість.Але згоден з попереднім оратаєм повністю-хочеш нормально жити на старості,розраховуй на свої активи,а не на пенсію.....
Достатньо згадати кидок з Радянськими вкладами на книжці що у всіх(майже) погоріли,як Павлов вночі відмінив 100+50рубльові купюри,Еліту центр,як у банках не віддавали гривнені вклади коли долар почав рости від 12грн і тд
Розраховувати на державну чесність і достойне забезпечення пенсією не доводиться.
Спасєніє утопающіх-дєло рук саміх утопающіх.
в одній руці має бути в готівці,
Там щось мутять,що типу доларові банкноти старші 1996року виготовлення приймати до обміну оплати не будуть)
Изменено: Юстас, 18 Апрель 2023 - 07:01