Перейти к содержимому

Реклама

Фото
- - - - -

Беженцы.Пути эвакуации.

• Закрыто Тема закрыта
1961 ответов в теме

Benificar

Benificar

Авторитет

• Сообщений 1712
  •  

Опубликовано 31 Январь 2023 - 18:42

Много знакомых и близки и не очень, кто до сих пор закордоном. Кто пересиживает, на стены лезет. Те кто начали жить, то все норм, понятно не без сложностей, но уже вливаются в ту среду.
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 31 Январь 2023 - 19:51

Аби що .

Це для тебе "аби шо"...

А насправді:

Много знакомых и близки и не очень, кто до сих пор закордоном. Кто пересиживает, на стены лезет. Те кто начали жить, то все норм, понятно не без сложностей, но уже вливаются в ту среду.

От мені і цікаво...А скільки з тих,що виїхали планують повернутись?...Як бачать долю своїх біженців дітей після війни?У кого випускний клас-за які кошти вчитимуть за кордоном?

Саме цінне в державі-люди,а особливо діти!

ТОбто наші діти(не кажучи про дорослих!),що виїхали та після війни залишаться-це безповоротні втрати,що стануть обслуговуючим персоналом там?

Тоді питання навіщо захищати цю державу,воювати-виїхал б всі за кордон і Зеленський як Моісей через 40 років знайшов чудову землю,вже з розвиненою економікою-саме для українців...

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3159
  •  

Опубликовано 31 Январь 2023 - 22:25

Тобто наші діти(не кажучи про дорослих!),що виїхали та після війни залишаться-це безповоротні втрати,що стануть обслуговуючим персоналом там?

Не відомо хто ким стане,час покаже.
Проте всі вони будуть жити в кращому світі ніж тут і буде в них набагато більше можливостей реалізувати себе.

Тоді питання навіщо захищати цю державу,воювати-виїхали б всі за кордон і Зеленський як Моісей через 40 років знайшов чудову землю,вже з розвиненою економікою-саме для українців...

Якби була можливість,то виїхало б набагато більше людей. Вони і так поїдуть,але згодом...
Дійсно не зрозуміло,чому воюють прості громадяни,а не депутати,міністри,купа військових дармоїдів які сидять в тилу, треба їх впершу чергу відправляти на фронт,а не якогось там пересічного тракториста.
  • 0

В ігнорі - Vigors.

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 31 Январь 2023 - 22:50

Не відомо хто ким стане,час покаже.
Проте всі вони будуть жити в кращому світі ніж тут і буде в них набагато більше можливостей реалізувати себе.
.

Не факт..в чужой стране, на чужом языке - для 90% разве что чернорабочим за мизерные по их меркам деньги.. типа весь день стоять раком и клубнику собирать.. с уважением отношусь к любой работе, но не сказал бы, что человек реализовывает себя на такой работе.

Изменено: Manager, 31 Январь 2023 - 22:51

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12383
  •  

Опубликовано 31 Январь 2023 - 22:54

Хто в якому віці поїхав і які задатки.
Родичка виїхала з батьком в кінці 90-х в 7-ми річному віці. Мама тут померла.
Зараз юрист міжнародник, напрям колишні країни СНД, виховує трьох дітей. Чоловік поліцейський американець.
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 31 Январь 2023 - 23:01

Хто в якому віці поїхав і які задатки.
Родичка виїхала з батьком в кінці 90-х в 7-ми річному віці. Мама тут померла.
Зараз юрист міжнародник, напрям колишні країни СНД, виховує трьох дітей. Чоловік поліцейський американець.

У детей шансов больше.
Рассказывал про албанца, которому прилетело больше 10 пуль в магазине в Штатах и который на 2м ниже уровня почвы.
Это обычная ошибка тех кто там не жил - считать, что там сильно лучше.
Я ж не просто так прожил там больше 4х лет и вернулся.
Но, здесь уже у каждого своя судьба.

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3159
  •  

Опубликовано 31 Январь 2023 - 23:04

в чужой стране, на чужом языке - для 90% разве что чернорабочим за мизерные по их меркам деньги...

Це для тебе там все чуже буде завжди,а дитина там дуже швидко адаптується до країни і до мови. Через пів року рік, дитина повністю асимілюється і не буде у неї ніяких незручностей.
  • 0

В ігнорі - Vigors.

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 31 Январь 2023 - 23:12

Це для тебе там все чуже буде завжди,а дитина там дуже швидко адаптується до країни і до мови. Через пів року рік, дитина повністю асимілюється і не буде у неї ніяких незручностей.

Сказал, у детей больше шансов.
Есть теория, что уехавшие до возраста 14 лет могут освоить язык и говорить без акцента:
Ты бы взял на нормальную работу индуса с языком в стиле «мая твая ни панимай»??

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 06:14

Логіка дуже проста - було б там гірше , то не їхали б .
Їдуть в европи жопи витирати - це лозунг совкодрочерів застряглих в девяностих . Звичайно їздять сезонно збирати клубнику . Їдуть ті хто тут сидить без роботи , чотири місяця працюють , потім вісім місяців тут живуть на зароблені гроші .
Сьогодні для молоді іноземна мова то основний предмет в школі , всі розуміють її значення . Моїй запропонували роботу в німецькій компанії по спеціальності логістика міжнародних перевезень .
А совкам все прибиральниці в голові . Звичайно там складно , та не складніше ніж тут .
Мільйони випускників університетів працюють у нас продавцями , грузчиками , охоронниками . Тут кому як . Хто хоче , хай тут працюють різноробами , хто хоче , нехай в америці

Юстас , " аби шо" , це писати в закритому розділі лекцію радянського політрука з надією що батьки за кордоном її прочитають .
  • 0
Реклама в подписи запрещена

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 07:45

Не відомо хто ким стане,час покаже. Проте всі вони будуть жити в кращому світі ніж тут і буде в них набагато більше можливостей реалізувати себе.

Хто тобі заважає робити тут кращий світ?

Логіка дуже проста - було б там гірше , то не їхали б .

А тобі особисто-хто заважає тут робити краще?

Юстас , " аби шо" , це писати в закритому розділі лекцію радянського політрука з надією що батьки за кордоном її прочитають .

"аби шо"-це випхнути дитину за кордон на чуже,успішне кимось організоване життя...

Ще й кічитись тим як їй там буде гарно...

Явно совковий підхід...

Моя задача,з поверненням в Україну сина набагато скромніша...

У цьому році.Щоб на чемпіонаті світу,якщо залізе на п'єдестал-щоб над його головою майорів український прапор...

Не Французький,німецький,Польський чи Даньткий,а саме Український прапор...

В Ірландії була можливість залишитись.Ірландська федерація була б не проти.

• 0

Ремонт,Консультації,

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 07:47

Логіка дуже проста - було б там гірше , то не їхали б . Їдуть в европи жопи витирати - це лозунг совкодрочерів застряглих в девяностих .
Тебе вночі часом навідують нормальні думки.

Моїй запропонували роботу в німецькій компанії по спеціальності логістика міжнародних перевезень .
Якщо буде працювати з водіями то робота не легка. Логіст який фури не бачив і не знає реалій ситуації на дорогах, паркінгах, загрузок і вигрузок дає нереальні часом завдання водієві. Вот і виникають конфлікти між логістами і водіями. Будуть факати і маму згадувати. Нервна робота.
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 08:45

лекцію радянського політрука

Добре..Закінчимо лекцію політрука і повернемось до справ життєвих....

Була собі дівчинка...Батьки в неї вкладали ночей не досипаючи.Подавала великі надії....Батьки їй як біженці віддали останню кубишку..

Запросили  дівчинку працювати на престижну роботу в Дойчландії з гарною оплатою великими перспективами...

У 2025 році вийшла заміж за чистокровного арійця народила собі гарних,здорових діточок,а діду й бабі онуків..

Через 20 років призвали онучків служити в Дольче зольдатен унде офіцірен...

Запитання:

Яке відношення мають німецькі онуки до українських діда з бабою та України?В чому неправі прогнози НАТО,Мірика і "того" діда що з тобою працює-щодо скорочення населення в Україні???

• 0

Ремонт,Консультації,

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50936
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 09:06

Политинформации закончились.
Начались "интересные" истории.

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 09:45

Добре..Закінчимо лекцію політрука і повернемось до справ життєвих....

Була собі дівчинка...Батьки в неї вкладали ночей не досипаючи.Подавала великі надії....Батьки їй як біженці віддали останню кубишку..

Запросили  дівчинку працювати на престижну роботу в Дойчландії з гарною оплатою великими перспективами...

У 2025 році вийшла заміж за чистокровного арійця народила собі гарних,здорових діточок,а діду й бабі онуків..

Через 20 років призвали онучків служити в Дольче зольдатен унде офіцірен...

Запитання:

Яке відношення мають німецькі онуки до українських діда з бабою та України?В чому неправі прогнози НАТО,Мірика і "того" діда що з тобою працює-щодо скорочення населення в Україні???

тепер диви- якщо тут буде все ок, то МОЖЛИВО що попрацювавши там, повернется на Батьківщину. 

Я тобі от шо напишу - є один приватний завод, великий, так от зараз стало питання економіі, і сам директор заводу почав  робити кроки по заощадженню- насамперед скорочувати баласт- а кум мій енегргетик там, так от  став кум доповідати разом з журналом хто шо робить за всю смену- і шо ти думаеш?  видуманих робіт хватае тіки часів до 2 дня, а потім нема вже шо робить- і це вже 30 років хлопчаки доміношку ганяють замість роботи, от так і живем.  Так шо- щоб робити менше і при цьому +- жити так же, може і твоя біженка переїде.Тим паче- якщо все так солодко буде- відбудова та вливання- то на цій волні можно багато заробить-при мінімумі шось робить. 

• 0

Реклама!!!

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 10:03

тепер диви- якщо тут буде все ок, то МОЖЛИВО що попрацювавши там, повернется на Батьківщину.

Я не проти...Просто життя не стоїть на місці...Природні процеси відбуваються незалежно є військовий час чи ні.Якщо дівчинка-заведе там сім'ю,то в те що  чоловік(наприклад німець) змінить громадянство і переїде в Україну?-повірити важко.

Так шо- щоб робити менше і при цьому +- жити так же, може і твоя біженка переїде.Тим паче- якщо все так солодко буде- відбудова та вливання- то на цій волні можно багато заробить-при мінімумі шось робить.

Для того,щоб в цій країні жити краще-її потрібно зробити власноруч краще)...Приїхати що туди чи сюди вже в розвинену економіку на все готове-це така собі споживацька філософія.Як на мене.

Изменено: Юстас, 01 Февраль 2023 - 10:04

• 0

Ремонт,Консультації,

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 10:59

Для того,щоб в цій країні жити краще-її потрібно зробити власноруч краще)...Приїхати що туди чи сюди вже в розвинену економіку на все готове-це така собі споживацька філософія.Як на мене.

от ти не читаеш шо я пишу. Перечитай мій останній месадж про робітників заводу і все стане ясно. Добав офісним - кавабрейки, перекури. От і сидим в сраці. А ще як добавити що власники не хочуть вкладати у оновлення обладнання ....

• 0

Реклама!!!

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 11:25

от ти не читаеш шо я пишу. Перечитай мій останній месадж про робітників заводу і все стане ясно. Добав офісним - кавабрейки, перекури. От і сидим в сраці. А ще як добавити що власники не хочуть вкладати у оновлення обладнання ....

Не скрізь так...

Знавав я чудові медичні,будівельні фірми де народ впахував так,що дим з дупи димів...Заставлять нікого не треба було.Зп була відповідною.Не лінько міг за пару років відкласти на сімейну нерухомість без ізисків у Києві...Що успішно і робили...

Офісний персонал вище рангом-взагалі купався як вареник в маслі...

Засновник-іноземний.Вимоги конкурсні...

• 0

Ремонт,Консультації,

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 11:29

Не скрізь так...

Знавав я чудові медичні,будівельні фірми де народ впахував так,що дим з дупи димів...Заставлять нікого не треба було.Зп була відповідною.Не лінько міг за пару років відкласти на сімейну нерухомість без ізисків у Києві...Що успішно і робили...

Офісний персонал вище рангом-взагалі купався як вареник в маслі...

Засновник-іноземний.Вимоги конкурсні...

от тобі і ключовий момент- іноземний. Я і кажу тут всюди- як прийдуть капіталісти то може і буде світле майбутне. А всі кажуть-є не, самим потрібно....30 років вже достатьо... як на мене. шо в параші шо у нас- хабарники  всюди. 

• 0

Реклама!!!

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 11:40

от тобі і ключовий момент- іноземний.

СП

Люди працювали наші...Було де примінити на практиці знання як в професійній галузі,так і в знанні мов.

Працювали дуже годно...Капіталісти своїх спеців не присилали.Наші кадри-відповідно високої кваліфікації,що підтверджував міжнародний аудит...,наприклад щодо встановлення протезів тазового суглобу у Вінницький обласній лікарні.

от тобі і ключовий момент- іноземний. Я і кажу тут всюди- як прийдуть капіталісти то може і буде світле майбутне.
Майбутнє ми повинні побудувати самі...

Тільки що зідзвон одного з батьків....Його малий вчора поїхав приймати участь в міжнародній регаті на Мальту по запрошенню модного Європейського тренера в класі Оптіміст...Запросили по результатам проведеної там же в грудні регати...

Після закінчення-одразу ж назад в Київ...Оцінки в школі офлайн підтягувать....

Капіталістам є чому і у нас повчитись....

• 0

Ремонт,Консультації,

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 16:49

Кто не жил там - тот не понимает)

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 17:24

от ти не читаеш шо я пишу. Перечитай мій останній месадж про робітників заводу

Не читають , значить не хочуть , сказати хочуть а не читати .
Я теж казав що доводити на закритому розділі до широких мас виїхавших щоб вертались тому що в нас в школах кормлять - марна затія . А мені відповіли що марна затія то дочкою кичитись . Хоча я ніде нікому не писав що хочу це довести всім біженцям на Землі .
Також не читали що біженець - то для людини стрес , біда та горе . Для багатьох біженці це халявщики .
Що стосується твого директора , то це біда багатьох директорів які заставляють працівників приходити на вісім , уходити в п'ять , на перерву вчасно , журнали кожному вести .
Такого директора б вигнати дешевше чим переучувати . Якщо директор вважеє що обслуговуючий персонал байдики б'є , хай розгонять та найме обслуговуючу фірму . І все .
  • 0
Реклама в подписи запрещена

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 19:36

Не читають , значить не хочуть , сказати хочуть а не читати . Я теж казав що доводити на закритому розділі до широких мас виїхавших щоб вертались тому що в нас в школах кормлять - марна затія . А мені відповіли що марна затія то дочкою кичитись . Хоча я ніде нікому не писав що хочу це довести всім біженцям на Землі . Також не читали що біженець - то для людини стрес , біда та горе . Для багатьох біженці це халявщики .

Так,для мене,мій малий/біженець-це халявщик.

Тому що жити за кошт податків Ірландців-халява.

Ірландські(з усіх інших країн теж)батьки скинулись і годували моє дитя/надавали йому прихисток,можливість відвідувати секцію замість того щоб купити цукерку своїй дитині.

Можуть собі дозволити?-так!

Зобов'язані?-ні!Це мій святий обов'язок....

Так,тренувався виступав на Ірландському човні,але миттєво ми придбали нове вітрило,набили номера і на всіх змаганнях,в усіх протоколах записано UKR 71 і прізвище українського спортсмена,як представника держави Україна...

За дочку-спитав твоє бачення.Цікаво як ти бачиш майбутнє в середньостроковій перспективі.

Якщо це було нетактовно...,то вибач.Нічого особистого чи щоб образити-не мав на меті.

Изменено: Юстас, 01 Февраль 2023 - 21:28

• 0

Ремонт,Консультації,

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50936
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 21:48

Был такой пейсатель Алексеев :ad_new:

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 22:03

Такого директора б вигнати дешевше чим переучувати . Якщо директор вважеє що обслуговуючий персонал байдики б'є , хай розгонять та найме обслуговуючу фірму . І все .

я доступу до директора не маю, а вже через кума давав поради- замість ЦО поставити обігрівачі та бойлери- зробили через рік, більше не хочу влазити- мені за це не платять. А кум з розряду працівника заводу- амеба, як ти кажеш з 8ми до п"яти. 

• 0

Реклама!!!

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 01 Февраль 2023 - 23:32

але миттєво ми придбали нове вітрило,набили номера і на всіх змаганнях,в усіх протоколах записано UKR 71 і прізвище українського спортсмена,як представника держави Україна...

:sm302: :sm302: :sm302:

ЗЫ экс-скво по слухам нашла работу в Норвегии. воспитателем в детсаду. не знаю, как можно няньчить норвежских детей, не зная языка, может за 2-3 месяца выучила что-то, английский относительно знает, заканчивала в том числе РГФ.

карьера: преподаватель юрфака в универе - юрист на предприятии - воспитатель детсада в 46 лет..

здесь после увольнения не смогла ничего найти, кроме вариантов за 200 баксов в местах с вариантами прилетов.

ее решение. типа, о наших беженцах.. :smile423:

Изменено: Manager, 01 Февраль 2023 - 23:35

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 02 Февраль 2023 - 07:38

Manager,

Це ж чудово...

На час поки тут прилітає...,займе руки щоб голова не боліла.

• 0

Ремонт,Консультації,

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 02 Февраль 2023 - 08:25

Manager,

Це ж чудово...

На час поки тут прилітає...,займе руки щоб голова не боліла.

а може вона по життю повинна була бути не тією, ким була. Це таке діло. По життю дуже багато бачив людей, в минулому директорів, власників ПП- які працювали на посадах слюсарей, електриків і тп. 

• 0

Реклама!!!

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37512
  •  

Опубликовано 04 Март 2023 - 15:30

Испанская полиция арестовала членов преступной группировки, которая грабила дома беженцев, бежавших от войны в Украине, и похитила вещи на сумму более 1 миллиона евро.

Об этом сообщает "Европейская правда" со ссылкой на The Local.

"Десять подозреваемых специализировались на такого рода жертвах, поскольку они обычно привозят все свои сбережения и ценности", - говорится в заявлении испанской полиции.

Полиция заявила, что им удалось найти украденные вещи и наличные на сумму 1,25 млн евро, включая коллекцию марок стоимостью около полумиллиона евро, ювелирные изделия и компьютеры.

Банда подозревается в использовании трекеров, установленных на автомобилях жертв, чтобы изучать их распорядок дня и определять, когда их нет дома.

Полиция сообщила, что в рамках расследования были арестованы семь украинцев и три россиянина, и не исключила, что будут найдены новые жертвы и произведены новые аресты.

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37512
  •  

Опубликовано 05 Март 2023 - 16:50

3 марта украинский стендап-комик Андрей Щегель рассказал , что сбежал из Украины во время полномасштабного вторжения, ведь получил разрешение на выезд как артист.

Министерство культуры и информационной политики Украины изменит правила получения артистами разрешений на временный выезд за границу и инициирует ужесточение ответственности за нарушение правил выезда.

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 05 Март 2023 - 19:28

ну, выехал ты, и что дальше?

жить нищим на соцпомощи? или товары по полкам в польском магазе раскладывать?

если из жестко обстреливаемых районов или для откосить от армии - еще ладно, хоть как-то понятно. не все умеют сидеть в окопе.

ЗЫ мелькало, что в Исландии (не путать с Ирландией) выдают около 2х куе допомогы.. что там по жилью и питанию - фиг его знает.

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12383
  •  

Опубликовано 06 Март 2023 - 08:21

Відколи ти так перефарбувався?)
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 06 Март 2023 - 08:27

Відколи ти так перефарбувався?)

и шо тебе на этот раз не в тему? ))

меня туда не тянет. хотя, старшая с парнем, экс-скво, кум с женой и двумя детьми, и батя с новой матушкой свалили..

и это речь об относительно безопасной Одессе.

Изменено: Manager, 06 Март 2023 - 08:30

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12383
  •  

Опубликовано 06 Март 2023 - 08:29

и шо тебе на этот раз не в тему? ))

Так ти ж зрадниками вважав тих хто виїхав?
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 06 Март 2023 - 08:34

Так ти ж зрадниками вважав тих хто виїхав?

я считал и считаю, что бить пяткой себя в грудь, выставляя себя якобы мегапатриотами и еще и пробовать лечить кого-то оставшегося здесь - у них морального права нет.

изменники или нет - это уже дело суда.

DiM_MaS

DiM_MaS

Авторитет

• Сообщений 10442
  • Авто:ОВЦ2,2"лентяй пакет", Outlander 2.4 АКПП, HONDA CR-V
  •  

Опубликовано 06 Март 2023 - 08:46

я считал и считаю, что бить пяткой себя в грудь, выставляя себя якобы мегапатриотами и еще и пробовать лечить кого-то оставшегося здесь - у них морального права нет.

изменники или нет - это уже дело суда.

Та здесь только суд из украинцев в Турции, Албании чи куда оно там ещё попрется может повлиять, бо чисто юридически он ничего не нарушил- имел разрешение- выехал. Не вернулся- а какое за это наказание?- правильно никакого. Даже если что-то придумают завтра, то на него это уже не распространить...
Я не знаток стендап культуры, но о таком "артисте" даже не слышал... похоже на пиар шум с его стороны

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых