Ірландці чудові люди.
Купили малому повністю снарягу(в Україні є свій,але з собою не попреш) для тренувань.З нею він і поїхав з Ірландії спочатку в Хорватію на тренувальний збір Української команди,а потому на ЧЄ.
Миколаївський тренер отримав дозвіл на виїзд з України(серпень 2022) для участі Української команди в ЧЄ.
Був підготовлений тренерський катер,пошито форму в національних кольорах за рахунок батьків учасників.
Хоча у малого є свій човен(один в Києві інший на березі)-прийшлось орендувати в Одесі щоб не займатись логістикою.
Тренер виїхав з Миколаєва(в середині липня) через Одесу разом з човнами та тренерським катером прибув в Хорватію на тренувальний збір.
По тому переїзд тренера з дітьми(5учасників)+ причіп з човнами та тренерським катером через всю Європу в Данію(Сьоненборг).
Після ЧЄ-знову тренер доставив дітей/човни в Хорватію,а сам повернувся в Україну як військовозобов'язаний.
Вся логістика за рахунок учасників..Хорватія надала можливість тренувального збору безкоштовно.Данія(як країна організатор ЧЄ2022) скасувала для української команди стартовий збір та надала безкоштовне розміщення на період ЧЄ.
Після ЧЄ малий повернувся в Україну,змінив клас човна(з Оптиміста виріс по віку) і наразі готується до ЧС 2023 в класі Кадет...
"Роби те що треба і будь що буде!"
я хрен зна, мож я забагатоматеріаліст, але далі шо? ну ладно там для себе -покатався і харе, але ж тратити такі кошти... мож я не знаю -якась є подальша реалізація. як далі на цьому зароблять?
Изменено: rvgu, 22 Январь 2023 - 22:56