Якщо твоя сусідка до Ла Скали не дотягує , тоді звичайно рівень Києва вище ніж Дублін.
Специфіка життя біженців як правило не в спортивних досягненнях , а в вирішенні побутових питань . Але в нас розмова перейшла на Ірландію.
Ірландія невеличка країна з населенням як київська обл , переферійна . Я погуглив і здивувався що переможців міжнародних перегонів серед ірландців немає , вроді ж морська країна . Національний спорт там , відомо , регбі , коні , мабуть ще крикет та гольф , боксери є гарні .
Моя мала картину намалювала , побачила місцева художниця , давай каже , виставимо її ( кудись там , не знаю куди ) . Вона не захотіла . Це ж не дає мені право судити що німці в дрездені малювати не вміють .
Переміг твій син в своєму класі в Ірландії , молодець , хай продаигається далі . Тим паче з таким ентузіастом батьком набагато легше вирішувати питання організаційні .
Та все ж судити по ірландському яхт клубу за весь європейський спорт я б не став . Є ще англійські , америкоси , австралійці , шведи , тощо . Хай перемагає далі .
Изменено: Шусман, 22 Январь 2023 - 15:12