Перейти к содержимому

Реклама

Фото
- - - - -

Беженцы.Пути эвакуации.

• Закрыто Тема закрыта
1961 ответов в теме

трой

трой

Авторитет

• Сообщений 14885
    Range Rover Sport, 2014г,
    5л - 510л.с.
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 00:07

В нас краща освіта , але вчитися їдуть не вони до нас а ми до них .
там в 8 классе уровень математики нашего 6-7

домашку не задают, учаться на расслабоне

кому хорошо заходит какой то предмет - потом изучают углублённо, но сама школа там по степени обучения и нагрузки - говно

Невже після онлайнів тут вони стають кращими учнями там .
тут занимался с ней я,  физ, мат. и химию, бо преподавание в школе так себе, не всё понятно

но сама программа, поверь, на голову сильнее немецкой

• 0

У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 01:25

никто не спорит, что программа может и продвинутее.

но, иногда лучше меньше, но лучше.

учиться учиться учит больше универ.. тех, кому он нужен.

а так, 80-90% забивают и нифига не учатся.

мну закончил школу с золотой медалью. спроси у меня что такое синус или косинус или как доказать теорему пифгора - не скажу.. ну там катет короче гипотенузы и сумма квадратов катетов равна квадрату гипотенузы знаю.. но, это ни разу в жизни не пригодилось. так нафига мне какой-то дебил запихивал это в голову?.. как и разные там пестики и тычынки..

вон у нас "научный сотрудник" КПИ радиус колеса с диаметром путает.. это и есть "качество" образования..

andreybelov

andreybelov

Авторитет

• Сообщений 3519
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 08:14

малая в немецкой школе по математике - профессор, мабуть лучшая в классе
при том, что тут я с ней занимался через  день, бо сама не тянула ни математику, ни физику

даже если не пригодиться, мозг развивается, учиться думать...

Тся ться...

але вчитися їдуть не вони до нас а ми до них .
.

Наш диплом можно крутить в трубочку и сжечь, а даже польский признается везде
  • 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3436
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 09:03

Тиждень назад в Ізраїлі помер мій вчитель фізики і заразом класний керівник. Він був з совка, але він любив фізику - його методи вивчення предмету дозволили нам десь до другого курсу універу не ходити на теормеханіку і без підготовки здавати модулі. А уявіть в нього була фішка - в п"ятницю на перших уроках зібрати щоденники і через два уроки роздати - у всіх по всіх предметах за тиждень були виставлені оцінки! Ні один вчитель до сих пір не зміг це повторити без компа за такий час для 30 учнів. Але таких були одиниці, їх методи навчання так і щезли разом з ними - а вбивання непотрібної, нецікавої інфи по звичайній програмі це тупісь яка скорше негатив в дітей викличе. Я не кажу що ми всі були в захваті, нам також це не подобалось і ми також створювали опір - але по Львівському політеху скажу так що наш рівень був вище ніж середній по Львову і з трьох магістрів електрофізичного факультету двоє мої однокласники  :ad_new:

Але до чого я - менша зараз в 5 класі в Англії вивчає мости. Дітям на зрозумілій мові розповідають про їх типи, будову і т.і. З паперу роблять різні варіанти, перевіряють на міцність. Дитині цікаво, ми по вайберу з нею придумували якісь варіанти які вони на наступний день тестили в класі. Не згадаю щоб про щось вона з таким самим захватом з ЕДС розповідала чи пропонувала зробити. От в чому мені здається проблема, як в анекдоті - готуєте смачно, подавати не вмієте  :ad_new:

Да, старша в Україні вивчала Різдв"яну пісню Дікенса в межах зарубіжної літератури. Ну вивчала і вивчала. В Ангії вона в оригіналі перечитала в межах шкільної програми і їй сподобалось, особливо після пояснень вчителя і обговорення в класі. Да, це зарубіжна література, нехай - про що вона мені в Україні розповідала з укр.літератури? Ні про що - бо так само "пройшли" і "пройшли"  :ac:  От і питання - нащо вивчати 10 книжок за чверть якщо дитина навіть назв не згадає якщо можна вивчити одну? Яка "нехороша людина" такі програми складає?

Изменено: sapphir, 22 Январь 2023 - 09:25

• 0
Реклама в подписи запрещена!

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 09:26

Них не понятно, шо куда зашкаливает? Или описывай проблему или не мути воду, тут же не форум полиглотов.

Шацькі озера.

Тиша, мир, спокiй.
Раптом крик:
- Памагітє! Памагітє! Тану!
Клацання затвору. Пострiл. Тихий спокiйний голос:
- Краще б плавати навчився нiж тiєї собачої мови.
Тиша, мир, спокiй.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 10:13

Та й конгонітіву хіба ні в кого не виникає ? В нас краща освіта , але вчитися їдуть не вони до нас а ми до них . Кращі спортшколи тут , а олімпійські чемпіони - там . Ми розумні , але бідні , а вони чомусь навпаки . Порівняйте кількість чемпіонів в Німеччині з українськими .

Давайте все таки зважати на юний вік нашої держави...

Як би там не було,а Кличко,Шевченко,Українська рибка чотирьохкратна олімпійська чемпіонка Яна Клочкова,тенісіст Андрій Мєдвєдєв....і т.д.

Це велика,важка,кожноденна праця підготувати спортсмена(чи фахівця в професії) державного,а тим паче міжнародного рівня.

Красиві,розумні пости на УОК трохи вирізняються від того,коли ти  відправляєш свою дитину на участь в Чемпіонаті Європи після рейтингового відбору...Це важка праця тренера,батьків,держави-спортсмена,на протязі можливо 10років.

Талановитих та обдарованих у нас безліч-гірше з реалізацією.В розвинутій країні таланту реалізуватись легше.

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 11:18

Талановитих та обдарованих у нас безліч-гірше з реалізацією.В розвинутій країні таланту реалізуватись легше.
В Ірландії відсутня державна підтримка спорту. З твого малого на початках грошей не брали бо біженець. Далі, плати і розвивайся.
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 11:31

В Ірландії відсутня державна підтримка спорту. З твого малого на початках грошей не брали бо біженець. Далі, плати і розвивайся.

Візьмемо наприклад вітрильний човен у повному бойовому спорядженні.

Вартість в країнах Європи та Україні однакова...,рівень життя в Україні набагато нижчий.

Мій малий сповна відпрацював в Ірландії як спаринг партнер...

На всіх офіційних змаганнях що його запросили в Ірландії він посідав призове місце під моїм Українським вітрилом...

Присутні на змаганнях місцеві функціонери,тренери,батьки,спортсмени не могли повірити що їх так вжарюєхлопчисько з невідомої країни в стані війни...

Ірландська федерація усвідомила рівень підготовки своїх спортсменів...Особливо враховуючи 4рейтингове місце мого малого в Українській асоціації...

• 0

Ремонт,Консультації,

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 11:34

Візьмемо наприклад вітрильний човен у повному бойовому спорядженні.

Вартість в країнах Європи та Україні однакова...,рівень життя в Україні набагато нижчий.

Мій малий сповна відпрацював в Ірландії як спаринг партнер...

На всіх офіційних змаганнях що його запросили в Ірландії він посідав призове місце під моїм Українським вітрилом...

Присутні на змаганнях місцеві функціонери,тренери,батьки,спортсмени не могли повірити що їх так вжарюєхлопчисько з невідомої країни в стані війни...

Ірландська федерація усвідомила рівень підготовки своїх спортсменів...Особливо враховуючи 4рейтингове місце мого малого в Українській асоціації...

Я не про рівень твого малого і хто кого жарив. Я про фінансування. Не перегибай, я знаю трохи більше уоківців.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 11:41

плати і розвивайся.

Поки ми з тобою тут свистимо-малий побіг на тренування...Готується до чемпіонату світу в липні)

Тобі звичайно подяка,респект і уважуха....

Ми з малим осягнули рівень спорту,життя,вимог наприклад в окремо взятій Ірландії.Це чудовий досвід....

ЗІ Ірландському тренеру(це жіночка) відправили на НР в подарунок картину(Іландський скелястий фьорд) зроблену українськими майстрами з бурштину.А на Різдво поїхала коробка "Вечірнього Києва"...

Ірландці чудові,душевні,відкриті,доброзичливі люди.

Моя щира подяка всім небайдужим хто прийняв участь в житті мого малого в Ірландії.

• 0

Ремонт,Консультації,

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 11:44

Поки ми з тобою тут свистимо-малий побіг на тренування...Готується до чемпіонату світу в липні)
Чудово, я реально радий за нього.  :sm302:
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 11:46

Я про фінансування.

Основи однакові скрізь.Хочеш займатись спортом-плати за снарягу і навчання.

в Україні відвідини секції "безкоштовно"...

Але це не зовсім так.Всі тренування,виїзди на державні змагання,закордонні тренування/змагання оплачуються батьками.

• 0

Ремонт,Консультації,

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 12:20

Основи однакові скрізь.Хочеш займатись спортом-плати за снарягу і навчання.

в Україні відвідини секції "безкоштовно"...

Але це не зовсім так.Всі тренування,виїзди на державні змагання,закордонні тренування/змагання оплачуються батьками.

Якщо сумарний дохід батьків 20К гривень в місяць і менше то дитина талант не поїде на міжнародні змагання?

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 12:24

на примере обучения английскому - понимания и словарного запаса почти ноль. это при том, что в школе и 3 года в универе - всё наотлично.

вот и всё качество образования.

вывезло чисто упорство и зубрежка по 50 слов в день в течение нескольких месяцев.

сидишь на лекции и нифига не понимаешь, тупо пытаешься неизвестные слова записывать (а еще и фиг поймешь из каких слов состоит фраза, потом их найти, перевести и выучить) - прикольный опыт.. с учебниками та же фигня, но там хоть слова напечатаны.

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3436
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 12:33

Якщо сумарний дохід батьків 20К гривень в місяць і менше то дитина талант не поїде на міжнародні змагання?

Малий грав в футзал, дівчата - танцювали. Кожен рік були якісь виїзди, малий навіть до Камп ноу доїжджав. Це десь +/- 200-300 у.е. в рік виходило на дитину, в принципі не сильно дорого. Але це все в режимі "група здоров"я" чисто для розвитку, професійно ніхто не займався...

• 0
Реклама в подписи запрещена!

vamp

vamp

Авторитет

• Сообщений 1310
  • Гос. номер:ХХХ
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 12:41

Якщо сумарний дохід батьків 20К гривень в місяць і менше то дитина талант не поїд, е на міжнародні змагання?

Даже на нормальное питание не хватает таких денег , не говоря уже про спорт.
  • 0

Пусть Бог воздаст Тебе вдвойне всё то , что Ты желаешь мне

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 13:13

Даже на нормальное питание не хватает таких денег , не говоря уже про спорт.

фігасе ви там жерете.  :smile8:

• 0

Реклама!!!

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 13:34

фігасе ви там жерете.  :smile8:

учитывая необходимость оплатить коммуналку и остальные расходы, для семьи - скромновато..

для одного - возможно..

Изменено: Manager, 22 Январь 2023 - 13:35

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 13:38

У 2021 році малий не пропустив жодного внутрішньоукраїнського змагання...

Дніпро,Бердянськ,Маріуполь,Миколаїв,Одеса,Чорноморськ і т.д.

Кожний виїзд це паливо на доставку снаряги та дітей.Проживання,харчування,стартовий внесок,страхування.

5-15кгрн змагання в залежності від терміну проведення.

Виїзд на закордонні тренування(наприклад Хорватія) від 800ойро...
Вітрило400ойро.

Новий човен 4000/нормальне б/у2000ойро.

Якщо дитина талант-Має 1-3 місце в рейтингу,поїде на міжнародні змагання за рахунок федерації або спонсорів.

Але це все в режимі "група здоров"я" чисто для розвитку, професійно ніхто не займався...

Дик воно у всіх типу "група здоров'я"...,а потому захоплення переростає в азарт і батьківська справа тільки встигай "кашлять" і витягати з кишені.

Але це набагато дешевще ніж поза углами в дворі з бичками та канабіусом ловити....

• 0

Ремонт,Консультації,

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 13:44

У 2021 році малий не пропустив жодного внутрішньоукраїнського змагання...

Дніпро,Бердянськ,Маріуполь,Миколаїв,Одеса,Чорноморськ і т.д.

Кожний виїзд це паливо на доставку снаряги та дітей.Проживання,харчування,стартовий внесок,страхування.

5-15кгрн змагання в залежності від терміну проведення.

Виїзд на закордонні тренування(наприклад Хорватія) від 800ойро...
Вітрило400ойро.

Новий човен 4000/нормальне б/у2000ойро.

Якщо дитина талант-Має 1-3 місце в рейтингу,поїде на міжнародні змагання за рахунок федерації або спонсорів.

да тут даже скрипочку купить, чтобы дитё тебе и соседям по ушам скрипело - 300-400уе.. электропианино - 1куе (там можно наушники надеть, чтобы себе в уши брякали)..

у бывшей прям как в песне.. у тебя же папа педагог (реально), у тебя же мама пианист (реально).. какой там нафиг танкист?

музыкальная семья.. :smile44: еще и мну с намеком на увлечение звуком.. :sm12_:

Изменено: Manager, 22 Январь 2023 - 13:49

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 14:13

да тут даже скрипочку купить,

У мене в сусіди поверхом нижче дівча закінчило Київську консерваторію по класу деригент.Вже після 2курсу з однокурсниками підробляли у всіляких концертах,вертепах,театрах і т.д.

2021отримала диплом...

На початку березня виїхала в Ірландській Дублін.Ходила на співбесіду та проби до місцевої філармонії....

Знову ж не в образу,але повернулась назад в Україну наприкінці травня.Працевлаштувалась тут...

Каже у нас рівень на голову вище....

• 0

Ремонт,Консультації,

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 14:22

У мене в сусіди поверхом нижче дівча закінчило Київську консерваторію по класу деригент.Вже після 2курсу з однокурсниками підробляли у всіляких концертах,вертепах,театрах і т.д.

2021отримала диплом...

На початку березня виїхала в Ірландській Дублін.Ходила на співбесіду та проби до місцевої філармонії....

Знову ж не в образу,але повернулась назад в Україну наприкінці травня.Працевлаштувалась тут...

Каже у нас рівень на голову вище....

про уровни можно сколько хочешь говорить.

в Одесской Филармонии дирижирует американец Хобарт Эрл (можно сказать, знаю лично, т.к. был нашим клиентом).

рассказывал, с корешем и с женами иногда выезжали "на Хобарта".. наша с ним задача была досидеть до антракта.. потом - в буфет и по коньячку.. обратно не возвращались.. потом жены за рулем развозили дрова по домам ))

ибо - культура и любовь к музыке - вечны ))

Изменено: Manager, 22 Январь 2023 - 14:23

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 14:49

про уровни можно сколько хочешь говорить.

Можна...

У мене є фото.На ньому Командор(директор)Дублінського яхт-клубу Малахайд вручає малому нагороду(чашку) за призове місце в перегонах...

На світлині доброзичливий Командор,зніяковілий від шаленої уваги малий.Аплодисменти...,Місцеві батьки,діти,тренери,персонал...,Ірландська яхта з вітрилом під Українським номером...

Більшої та кращої нагороди для мене мабуть і нема,чим та що малий представляв та познайомив цих людей через себе з нашою країною....У мене,малого,та цих людей-найкращі враження від знайомства.

• 0

Ремонт,Консультації,

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 15:01

Можна...

У мене є фото.На ньому Командор(директор)Дублінського яхт-клубу Малахайд вручає малому нагороду(чашку) за призове місце в перегонах...

На світлині доброзичливий Командор,зніяковілий від шаленої уваги малий.Аплодисменти...,Місцеві батьки,діти,тренери,персонал...,Ірландська яхта з вітрилом під Українським номером...

Більшої та кращої нагороди для мене мабуть і нема,чим та що малий представляв та познайомив цих людей через себе з нашою країною....У мене,малого,та цих людей-найкращі враження від знайомства.

та вообще мегакруто!!! :sm302: :sm302: :sm302:

при том, что мну из Одессы, но никогда не ходил под парусом. максимум, катамаран или весельная лодка или круизное судно.. посещение капитанского мостика на одном из танкеров компании не считаем.. это просто зашел на борт в порту. :smile423:

умолчу о том, что как директор предприятия вместе с капитаном судна читал лекуцию в "Одесской мореходке" насчет того, почему нужно работать именно в нашей компании (топовая в одной из стран).. это вообще-то национальный универитет нынче.

Изменено: Manager, 22 Январь 2023 - 15:07

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 15:10

Якщо твоя сусідка до Ла Скали не дотягує , тоді звичайно рівень Києва вище ніж Дублін.
Специфіка життя біженців як правило не в спортивних досягненнях , а в вирішенні побутових питань . Але в нас розмова перейшла на Ірландію.
Ірландія невеличка країна з населенням як київська обл , переферійна . Я погуглив і здивувався що переможців міжнародних перегонів серед ірландців немає , вроді ж морська країна . Національний спорт там , відомо , регбі , коні , мабуть ще крикет та гольф , боксери є гарні .
Моя мала картину намалювала , побачила місцева художниця , давай каже , виставимо її ( кудись там , не знаю куди ) . Вона не захотіла . Це ж не дає мені право судити що німці в дрездені малювати не вміють .
Переміг твій син в своєму класі в Ірландії , молодець , хай продаигається далі . Тим паче з таким ентузіастом батьком набагато легше вирішувати питання організаційні .
Та все ж судити по ірландському яхт клубу за весь європейський спорт я б не став . Є ще англійські , америкоси , австралійці , шведи , тощо . Хай перемагає далі .

Изменено: Шусман, 22 Январь 2023 - 15:12

• 0
Реклама в подписи запрещена

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 15:25

Ну, достижения таки крутые!

Приходилось бывать директором морской компании и замом бы Капитан судна.. и офис понтово на Дерибасовской..

Как и ездить на 600м с номерами ВР, когда за рулем нардеп..

Карма у каждого своя.

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50936
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 15:44

- Вы пойдете на Шаляпина?

- Нет, мне Шаляпин не нравится. Фальшивит, картавит, тенорок какой-то слабенький..

- Хм. А вы где его слышали?

- Сосед Мойша напел.

Изменено: Rek, 22 Январь 2023 - 15:44

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 16:11

Та ладно..
слышали мы те польки и мазурки даже в буфете))

В филармонии хоть все бывали?)

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 16:38

Моя мала картину намалювала , побачила місцева художниця , давай каже , виставимо її ( кудись там , не знаю куди ) . Вона не захотіла . Це ж не дає мені право судити що німці в дрездені малювати не вміють . Переміг твій син в своєму класі в Ірландії , молодець , хай продаигається далі . Тим паче з таким ентузіастом батьком набагато легше вирішувати питання організаційні . Та все ж судити по ірландському яхт клубу за весь європейський спорт я б не став . Є ще англійські , америкоси , австралійці , шведи , тощо . Хай перемагає далі .

Не за те була мова...

Мова була за навчання/освіту/спорт...,що в нашій країні є набагато якіснішою ніж в Європі...

Перший в українському рейтингу Оптимістерів,Слава Мадоніч-Одесит.В цьому році став чемпіоном світу 2022 та виграв гонку(40найкращих спортсменів світу)чемпіонів...

Заслуга в цьому спортсмена,батька та тренера Павла Донцова.Що після 24.02 об'їздили все Середземномор'я і зібрали всі можливі призи та кубки...

Порахувати скільки  вартує,те що майорить Український прапор на п'десталах всіх престижних змаганнях неможливо.

У нас дійсно талановиті,обдаровані діти.

При цьому не менш талановиті та працьовиті вчителі/тренери.Найважча праця в світі.

Специфіка життя біженців як правило не в спортивних досягненнях , а в вирішенні побутових питань .

Кожен сам вирішує як йому жити і яку життєву планку ставити...

• 0

Ремонт,Консультації,

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 17:03

Не за те була мова...

Мова була за навчання/освіту/спорт...,що в нашій країні є набагато якіснішою ніж в Європі...

Перший в українському рейтингу Оптимістерів,Слава Мадоніч-Одесит.В цьому році став чемпіоном світу 2022 та виграв гонку(40найкращих спортсменів світу)чемпіонів...

Заслуга в цьому спортсмена,батька та тренера Павла Донцова.Що після 24.02 об'їздили все Середземномор'я і зібрали всі можливі призи та кубки...

Порахувати скільки  вартує,те що майорить Український прапор на п'десталах всіх престижних змаганнях неможливо.

У нас дійсно талановиті,обдаровані діти.

При цьому не менш талановиті та працьовиті вчителі/тренери.Найважча праця в світі.

Кожен сам вирішує як йому жити і яку життєву планку ставити...

Українців в Канаді багато і ні одного президента. А вот в США куча ірландських президентів і Генрі Форд.

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 17:08

Из личного опыта, украинцев там реально уважают.
Если что там и Монреаль - второй город в мире по количеству французов..
Во многом уникальная страна. И вторая в мире по размеру, среди прочего..

Изменено: Manager, 22 Январь 2023 - 17:09

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 17:10

Из личного опыта, украинцев там реально уважают.
Если что там и Монреаль - второй город в мире по количеству французов..
Во многом уникальная страна. И вторая в мире по размеру, среди прочего..

Уважають но в прези не беруть.  :ad_new:

• 0

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 16029
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 17:18

Уважають но в прези не беруть. :ad_new:

Бережуть...

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6588
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 17:28

Бережуть...

В многочлєни записують?  :sm13_:

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27785
  •  

Опубликовано 22 Январь 2023 - 19:15

Українців в Канаді багато і ні одного президента. А вот в США куча ірландських президентів і Генрі Форд.

Ірландці чудові люди.

Купили малому повністю снарягу(в Україні є свій,але з собою не попреш) для тренувань.З нею він і поїхав з Ірландії спочатку в Хорватію на тренувальний збір Української команди,а потому на ЧЄ.

Миколаївський тренер отримав дозвіл на виїзд з України(серпень 2022) для участі Української команди в ЧЄ.

Був підготовлений тренерський катер,пошито форму в національних кольорах за рахунок батьків учасників.

Хоча у малого є свій човен(один в Києві інший на березі)-прийшлось орендувати в Одесі щоб не займатись логістикою.

Тренер виїхав з Миколаєва(в середині липня) через Одесу разом з човнами та тренерським катером прибув в Хорватію на тренувальний збір.

По тому переїзд тренера з дітьми(5учасників)+ причіп з човнами та тренерським катером через всю Європу в Данію(Сьоненборг).

Після ЧЄ-знову тренер доставив дітей/човни в Хорватію,а сам повернувся в Україну як військовозобов'язаний.

Вся логістика за рахунок учасників..Хорватія надала можливість тренувального збору безкоштовно.Данія(як країна організатор ЧЄ2022) скасувала для української команди стартовий збір та надала безкоштовне розміщення на період ЧЄ.

Після ЧЄ малий повернувся в Україну,змінив клас човна(з Оптиміста виріс по віку) і наразі готується до ЧС 2023 в класі Кадет...

"Роби те що треба і будь що буде!"

Изменено: Юстас, 22 Январь 2023 - 21:09

• 0

Ремонт,Консультації,

2 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых