В тебе трохи інший мотор, та і тут не йде мова про такий великий діапазон "гуляння" обертів, вони міняються в межах 850-900об.хв. і при всьому цьому мотор працює стабільно і не пробує глохнути.
Або я неправильно зрозумів про що запитав YAREMKO.
Net vse pravelno,ya zalil antivriz.Kstati pechka u menya ne greet xorowo.A vot timperatura v motore nepodnimaetsya.Vse ok.
Remen v moem motore odin.Mojno li ego samomu zamenit,ile ne stoit?
Chtob ne pozbivat vse,ile ne strawno?
Esle promuvat, to mojno obuchnoe sredstvo dlya promuvki radiatora, ile est specialnoe.
На моїй машині теж плавають оберти при але тільки певній температурі. Коли холодна то вони вищі і стабільні і як горяча то чуть нижчі і теж стабільні.
Свистіти може ремінь генератора, тоді його однозначно треба міняти, але більш важливо замінити зубчатий ремінь ГРМ з роликами, особливо якщо невідомо скільки він пройшов, бо наслідки його обриву дуже плачевні.
З видаленням накипу треба бути обережним, тобто добре знати що туди лити, бо можна так "видалити" що з"їсть головку. Якщо зараз все в нормі то я б швидше нічого не видаляв а просто промив би і залив тосол та і їздив. Але якщо машина перегрівається і не працює пічка то зрозуміло що треба промивати хімією.
U moego motora 83.000 dumau poka s зубчатий remewok rano menyat.
Vrode bu kak posle 100.000 rekomenduetsya.
Spasibo za pomow rebyata.Vse Privet iz Ispanii

У меня была подобная проблема - причина плавания оборотов была в регуляторе давления топлива. Читай эту тему http://www.opel-club...h...63&hl=combo
Spasibo bul ya na Opel vse ok s nasosom,zdelali mne eto rele ono u menya zgorelo bulo.No oborotu vse tak i plavali i plavaut.
A forsunki menyat eto ne dewevo.
Poka posmotrim,ne silno jalyus ya.Dumal mojet iz za datchikov.
A ta tema xorowaya,no dumau ona ko mne ne otnositsya.Mojet ya i ne prav.No vse ravno spasibo.