Якщо її не виймаєш з гнізда то вона по моєму не потребує коду... останні рази я знімав то все вмикалось без проблем.Ну да можна, но сначала убедись что знаеш код магнитоллы.
Реклама

Opel COMBOХочу услышать отзывы про COMBO
Опубликовано 12 Сентябрь 2010 - 11:07
Ось пригнали мені недавно Комбо 2005 року з Голандії грузового типу
Хочу спитати у вас як можна зняти грузову підоргу? Там можна якось оюійтись без болгарки?

Іше питання..
В мене горить значок типу машинка з ключом) спочатку як заводив машину горів але я глушив машину перезаводив і все пропадало і цілий день не горіло тік рідко бувало себе проявляло..
а тепер вечьно горить( Глуши не глуши..шо це може бути? на шо слід приділити свою увагу?
ЗАрання дякую
Опубликовано 24 Сентябрь 2010 - 21:19
Опубликовано 30 Сентябрь 2010 - 10:01
Сейчас буду делать обслуживание-менять ГРМ,нижние рычаги,задние сайлентблоки,масла ,смазки ,антифриз. Какой регламент замен по данному авто? Какое масло лучше лить?
Опубликовано 02 Октябрь 2010 - 23:52
Провірили бортовий компютер
він видав ошибку Р0683
Провірили всю машину обрили од А до Я, все добре..але компютер видає ошибку
Шо це може бути?
І як включити світло в салоні??(((
обрив все а тумблерів ніяких не побачив..світло тік включається при відкритих дверях
Опубликовано 04 Октябрь 2010 - 11:14
kantral яке фото, яке відео,Я вдавляв внутрь тупо ніфіга

Ти не помилився в коді? Щось такої помилки в переліку немає...Завіз я машину на СТО
Провірили бортовий компютер
він видав ошибку Р0683
Опубликовано 04 Октябрь 2010 - 11:20
Сколько стоит на разборке:
задний левый фонарь ?
правое зеркало с подогревом и эелектр.регулировкой ?
Подкрылок правый передний ?
новые:
ремни?
ролики?
а еще - глушитель?
и забыл, еще туда нужно новую резину, но уже зимнюю, наверное

Опубликовано 04 Октябрь 2010 - 11:30
Дякую, буду значить торгуватись по-максимуму, ліхтар може коштувати і гривень 700?Alex Say, ці машини на розборках велика рідкість, тому по цінах тебе ніхто не зорієнтує. Як повезе так і купиш запчастини.
А ціни на нові речі легше спитати на автобазарі...
а скільки коштує, хоч приблизно, заміна масла, роліків, ременів ? дякую
Опубликовано 04 Октябрь 2010 - 15:48
В том то все и дело, что книги нет. Может кинете ссылочку дабы можно было скачать(хочу бесплатно). А у меня свет загорается как положено.Когда обнаружил как это делается на второй день после покупки-понравилось. И вообще мне машина нравится.Глянь книгу по эксплуатации.
Опубликовано 04 Октябрь 2010 - 18:37
Новий ліхтар коштує біля 50 у.о.Дякую, буду значить торгуватись по-максимуму, ліхтар може коштувати і гривень 700?
а скільки коштує, хоч приблизно, заміна масла, роліків, ременів ? дякую
4.5л. масла - біля 300грн. + 40грн фільтр.
два ролики з ремнем біля 800грн.
Опубликовано 05 Октябрь 2010 - 21:00

Опубликовано 05 Октябрь 2010 - 21:41
в мене паходу перемикач не працюэ
бо нажимаю і ніфіга
P0683
Модуль управлен присутствия свечями пред вует накала/модуль управления двигателем
насчёт света, проверь или работает лампочка над головой, может перегорела, вот и неработает;)
а на счёт ошибки,сталкивался сам,всё гуд а ошибку выдавало, немог понять в чём дело и один разок мне люди игрались с машиной у себя в гараже и отключили аккумулятор, как включили больше ошибок не выдаёт...
Опубликовано 06 Октябрь 2010 - 07:16
хм..ну мене недавно втулка до генератора летіла..на сто походу акумулятор відчепляли) Ну але я попробую ще раз сам відчепити, а вдруг)насчёт света, проверь или работает лампочка над головой, может перегорела, вот и неработает;)
а на счёт ошибки,сталкивался сам,всё гуд а ошибку выдавало, немог понять в чём дело и один разок мне люди игрались с машиной у себя в гараже и отключили аккумулятор, как включили больше ошибок не выдаёт...
Ше питання..от вчора як ставив машуну на вечір замітив на асфальті пятна..зразу насторожило..запах дизеля з маслом..
Сьодні зразу як заводив машуну включив абагрєв бо заморозки були..машина прогрівалась хв з 10..потім я відїхав на асфальт шоб побачити чи капоитить..пятно було на пятнові..заглядаю під машину і дійсно бачу як шось капає
Взяв тряпочку, витер..Підпалив тряпку..тряпка не горіла..значить це не дизель..провірив масло в моторі, все гуд
Думаю можливо це просто за того що на дворі заморозки, а машина в мене на вулиці, і як мотор нанрівається то те все скапує?
Бо за пів години роботи машини майже не капало, чють чють тікі О_о
мож це з мотора іній зкапує який намерз? і як обтікає мотор нагрітий то з ним і змимає масло і тд?
Изменено: kantral, 06 Октябрь 2010 - 07:19
Опубликовано 06 Октябрь 2010 - 18:28
Заглянь на ямі під машину, якщо мокрі електричні жгути до блока керування ТНВД то 99% що це протікає датчик моменту в ТНВД. Це їхня хвороба і лічиться тільки заміною, причому коштує він досить дорого....
мож це з мотора іній зкапує який намерз? і як обтікає мотор нагрітий то з ним і змимає масло і тд?
Опубликовано 06 Октябрь 2010 - 18:36
Вчора купив машинку, і вже вищеописана хвороба сьогодні з'явилась (Заглянь на ямі під машину, якщо мокрі електричні жгути до блока керування ТНВД то 99% що це протікає датчик моменту в ТНВД. Це їхня хвороба і лічиться тільки заміною, причому коштує він досить дорого.
Опубликовано 06 Октябрь 2010 - 18:39
датчик протікає поступово, а не відразу. Проблема в тому що через нього соляра йде по всіх ел жгутах і заливає роз"єми...Вчора купив машинку, і вже вищеописана хвороба сьогодні з'явилась (
Ось знайшов свою стару тему.. в кінці теми я описував заміну датчика.
http://www.opel-club...mp;p=1070414069
Изменено: Andy_Lv, 06 Октябрь 2010 - 18:47
Опубликовано 06 Октябрь 2010 - 18:48

походу це тосол..джруг просто пропускає, от і все

Біля даного датчика що ти кажеш я пролазив мимо

А датчик сьогодні не горів, після того як знайшов оголоний дрот який йшов до мотора і заізолірував його..Але деволи включається, а зрозумів що нада забити болт на його

Изменено: kantral, 06 Октябрь 2010 - 19:05
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых