Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Ура! Карась пошел!Сезон рыбалки открыт!

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
3601 ответов в теме

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 07 Май 2014 - 17:43

Першотравневі новини...

Йшов собі лодочкою місцевий лісник...А в лодочці його товариш,авоська і майже півтони лящика...

Аж тут гульк,з-за рогу рибнагляд...

Ліснику 2500грн,товаришу його 4000грн штрафу прилипло...+порахували хвости риби,та відправили протокол до суду...

Зараз за кожен хвіст ляща-майже 200грн штраф...Лящиків з 2.5сотні було в лодці...

Тобто по суду ще 20кгрн приліплять...

От так кожному,да за кожну сітку(навіть за "ліву" встановлену "рибхозами")-дивись люди почали б їздити рибалити на Дніпро,а не до акваріумів.... 

Служка(може не 100%він,але ж диму без вогню не бува) поставив біля Гусинцівської церкви авоську...

Через деякий час,пролітав гелікоптер,що перевіряє акваторію,на наявність незаконних засобів лову....

Завис над авоською,опустив крюка-піднявся разом з авоською і ....полетів кудись...

А треба було б приземлитись,та розповісти "святим людям",що земні закони теж на них розповсюджуються...

Отак в наших краях проходить нерестова заборона 2014...

Изменено: Юстас, 07 Май 2014 - 17:46

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 11 Май 2014 - 18:01

Доброго дня шановне товариство рибалок,охочих,та тих хто ще тільки думає приєднатись...

Виїхали ми на улюблений берег суворим чоловічим колективом,я+старший синаша Влад+молодший відчайдуха Сашко...

Приїхали 8 травня і відпочивали до обіду 11травня...

Що можу сказати...Не буде оригінальним вислів,-"так краще відпочивати ніж працювати!..."(с)

Але за все рядком...

Виїхали...

Що головне у відпочинку?

Правильно-головне у відпочинку база,засоби та оздоровче харчування!

Так як у мене,тепер відпочинок типу Олл ін клюзив...То...

У будиночку тепло середня температура приблизно 19 градусів.Харчування проходить в обладнаному для цього наметі.

Для збалансованого,своєчасного харчування працюють два пристрої-двуконфорочна Хазова плита що стоїть на свіжому повітрі у наметі та холодильник що розміщений у будиночку.

А коли всі засоби справні,працюючі та під рукою,а продукти свіжі то й процес приготування їжі перетворюються на свого роду витвір мистецтва...

Тільки на перший погляд видається,що нема нічого зручнішого чим давитись на рибалці горілкою закусуючи її незрозумілими бутербродами...

Насправді ж при нормальному розподілі часу і бажанні можна встигнути і біля вудки посидіти,розглядаючи мальовничі краєвиди,вслуховуючись у мотиви вранішнього шепоту навколишньої природи  і приготувати смачний сніданок для дітей.

Скажу чесно,що можу похвастатись приготованими свіжими молочними кашами зранку,або ж запашною мисливською юшкою на обід.На свіжому повітрі,діти все зметають з столу вщент-апетит на природі гарний.

Ну і нікуди правди матоньки сховати-дуже допомагають у приготування страв саме діти(Владу майже 10 років,Сашку майже 7 років)...Поки я почищу картопельку на юшку,-Влад потре не терці морквинку,Сашко в цей час повільно помішує у пательні пережарку ...

Красота скажу я Вам відверто...Немає нічого приємнішого ніж готувати сімейні страви гуртом...

Вибачаюсь за ліричнопобутовий відступ...

Так от приїхали і...!!!На рибалку!Привада є,наживка і вудки теж...

Закидаєм-ловим...

Кльов не дуже радував,хоча час від часу таки гарний карасик підходив до наживки.Але не кожен раз вдавалося реалізувати покльовку.То поводок лопне,то крючок навпіл трісне,то рибеня виявиться досвідченішим за рибака :sm13_:

Але ж не рибаловлею єдиною живе рибак.А ще й передчуттям :sm302:  майбутніх звершень!А що для цього потрібно???!

Правильно підготовка засобів і методів.

З методами все начебто непагано,а от засоби вирішили перевірити...

Роздобув я у сусідів два кОзла,поставив їх у воду.За допомоги своїх пацанів затягнув свого "Язь-320" на козли і набрали у нього води,щоб перевірити чи ніде не "сльозить".Хлопці наливали у човна воду хто чим міг-хто відром,хто черпаком! :sm13_:

DSC04178.JPG

Таки добре-човен сухий!!!На воді маю надію теж буде тримати...

Відсвяткували 9 травні.Два моїх діди воювали у лавах Радянської армії-залишилися на полях війни...Світла їм пам'ять...

10 травня цілий день періщив дощ!

Зайшов сусіда Брага Сергій Дмитрович,попросив допомогти скинути на воду човна.В нього "Москва" яка викликає моє щире захоплення і білу заздрість.Катав він мене колись на ній трохи.Що Вам сказати-враження дуже позитивні.При півметровій хвилі човен летит по воді із швидкістю 50км/год(двигун Меркуша 60),а відчуття плавності ходу наче їдеш у Лінкольні Контінентал...Навіт не колихне і не струсне.Тільки бризьки з під скул  човна вилітают!...

Як можна відмовити сусіду у такій надважливій справі?!Звісно що на прохання я радо відгукнувся.І само собою главний мореман і рибацуга(Сашко) був присутній у всіх операціях незважаючи що лупив гарний дощисько...

DSC04179.JPG

Отак невеличкою компанією за допомогою ще одного сусіди(власника плавдачи Юрій Анатолійович),та його Джипа і скинули з лафета човна на воду...

Ну от і промайнули святкові вихідні...Багато подій,розмов з самим собою,дітьми та сусідами.Немає нічого приємнішого ніж спілкування за столом з сусідами пообидва боки,які є твоїми однодумцями і мають спільні захоплення.Багато чому вчишся,отримуєш порад,та й сам допомагаєш по мірі можливості...

Багато часу провів на вимостці біля вудок у багатий прилов це не вилилось,але задоволення отримано...

DSC04181.JPG

11 травня,зібрались і об 11ранку поїхали до діда на дачу...Смажили рибку,відпочивали,ділилися враженнями від проживання в будиночку...

Відпочинок вийшов гарним,спокійним,врівноваженим,таким що надихає і надає крил для майбутніх звершень.Чого і Вам усім бажаю. :drinks:

• 0

Ремонт,Консультації,

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Pentagon

Pentagon

Покоритель Гондураса

• Сообщений 5492
  •  

Опубликовано 12 Май 2014 - 18:03

Андрей, спасибо за рыбацко-родительско-кулинарное повествование!  :sm302: 

Давно пора тему переименовать на что-то более корректное, типа "Рыбацкие байки-мемуары от "Юстаса"  :ad_new:

• 0
Люби себя в Гондурасе, а не "Гондурас" в себе!

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 12 Май 2014 - 22:24

Андрей, спасибо за рыбацко-родительско-кулинарное повествование!  :sm302: 

Давно пора тему переименовать на что-то более корректное, типа "Рыбацкие байки-мемуары от "Юстаса"  :ad_new:

:drinks:

Мені на згадку,всім для насолоди...Якщо зважити що виповнилося 5 років як живе ця тема...

То дякую всім...

Я тут задумав ще один проект :blush:

Хто вгадає який?Стосується улюбленого берега... :sm13_:

Изменено: Юстас, 12 Май 2014 - 22:28

• 0

Ремонт,Консультації,

Деныч

Деныч

Авторитет

• Сообщений 2041
  •  

Опубликовано 13 Май 2014 - 00:08

:

Андрей Михайлович, "дом водяной крысы"? Плавбаза?

Изменено: Деныч, 13 Май 2014 - 00:12

• 0
CheBurashka

Pentagon

Pentagon

Покоритель Гондураса

• Сообщений 5492
  •  

Опубликовано 13 Май 2014 - 06:42

Я тут задумав ще один проект :blush:

Юстас, неужели речь пойдёт про "базу подводных лодок", о которой ты упоминал в "строительной" теме?

Может лучше "причал" обновить-укрепить?
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 13 Май 2014 - 10:32

Андрей Михайлович, "дом водяной крысы"? Плавбаза?

Неть!Я ще будиночком не навтішався!

Юстас, неужели речь пойдёт про "базу подводных лодок", о которой ты упоминал в "строительной" теме?

Может лучше "причал" обновить-укрепить?

Неть!

Вимостка (причал) оновлений...

• 0

Ремонт,Консультації,

_WizarD_

_WizarD_

Авторитет

• Сообщений 8369
    z18xer
  •  

Опубликовано 13 Май 2014 - 12:03

Юстас, Юстас привет. подскажи плиз куда можна выбратся по-рыбачить ранним утром в Киеве или недалеко от города,что-бы максимально мало людей было  :blush:  я не рыбак,но купил удочку и хочется утречком подышать свежим воздухом на едине с природой.

• 0
meloman_2016.png

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 13 Май 2014 - 12:20

Юстас, Юстас привет. подскажи плиз куда можна выбратся по-рыбачить ранним утром в Киеве или недалеко от города,что-бы максимально мало людей было  :blush:  я не рыбак,но купил удочку и хочется утречком подышать свежим воздухом на едине с природой.

С этим в Киеве сложно на выходных, если хочешь, что бы еще и клевало.  :sm13_:   Как вариант можешь попробовать Труханов остров, прокатись туда на разведку  :ad_new:

• 0

_WizarD_

_WizarD_

Авторитет

• Сообщений 8369
    z18xer
  •  

Опубликовано 13 Май 2014 - 12:27

!Pivas!, принято,спсб. мну пофик выходные официальные))) могу в понедельник в три ночи поехать :smile:

• 0
meloman_2016.png

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 13 Май 2014 - 16:05

Я б рибалив просто на Дніпровській Набережній...

Дуже часто бачу людив що вудять рибу в любому місці Дніпра.Що саме цікаве з уловом теж все гаразд.Єдине,що не зможе подарувати Мегаполіс,це малолюдність...

• 0

Ремонт,Консультації,

_WizarD_

_WizarD_

Авторитет

• Сообщений 8369
    z18xer
  •  

Опубликовано 14 Май 2014 - 15:50

Я б рибалив просто на Дніпровській Набережній...

Андрей,я не совсем понимаю где именно на набережной можно порыбачить с обычной телескопической удочкой при таком течении. проедусь наверное через пару дней в сторону Вишенек-Гнедына :smile:

• 0
meloman_2016.png

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 15 Май 2014 - 08:56

Андрей,я не совсем понимаю где именно на набережной можно порыбачить с обычной телескопической удочкой при таком течении. проедусь наверное через пару дней в сторону Вишенек-Гнедына :smile:

Cправа твоя,але я спілкуюсь з одним маньяком,який поплавчанкою вудить на Десні...Результати,там-є чому позаздрити.

Все залежить від впертості,майстерності,а під умови потрібно підлаштовуватись... :ad_new:

• 0

Ремонт,Консультації,

chits

chits

Завгар 2012-20013 :)

• Сообщений 2176
  •  

Опубликовано 15 Май 2014 - 09:01

Как вариант постоять с удочкой прямо напротив бухары на набережной. Там полно мест с гл. 3 метра можно половить плотвичку и устирку.
Или у нас на оболони озер полно карась ловиццоо…
  • 0
097 521 28 46.093 662 64 07.332-57-12
Андрей

Кленовый_Сироп

Кленовый_Сироп

Авторитет

• Сообщений 2283
  •  

Опубликовано 16 Май 2014 - 10:49

Кто подскажет где поремонтировать катушки Daiwa в киеве?

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 18 Май 2014 - 15:59

З 16 по 18 травня 14 року...

У П'ятницю 16травня-до побачення Києве мій і Вітаю улюблений берег!

Приїхав пізно,десь о 20:00,вудки не розматував тільки прикормив ФішДрімовським "карасем" місце лову...

Встав з ранку 17...о 6:30...

Неспішна кава з коньяком,трохи печива і...Розматую вудки.

Ловлю на дві(зі мною ще один "рибацуга",але він спить у будиночку) вудки.На кожній снасточка з плаваючим поплавком для більш прицільного закидання та 1 гачок.

Одна вудка ловить на червоного хробака,друга(тепер улюблена 3метровка-"мала")на білого...

Неочікувано на малій вудці підняло поплавця і плавнокласично запаротяжило в бік очерету.Підсікаю і...перший карасик спочатку заходить у підсачку,а тоді починає обживати садок...

Добавляю одного біленького і снасточка займає своє місце у водах Борисфена...

Не пройшло й декількох хивлин-запаротяжив з підйомом інший поплавець-взяв карасик на червоного хробачка...

Так поперемінно,з перемінним успіхом клювало(не очікувано для мене,бо прогноз погоди був невтішним) до 9 години ранку,до поки мене не позвали снідати...

Удочки полишив,снасті не виймав.Щось там закрутився на декілька хвилин на березі і вирішив зиркнути на поплавці...

Яким же було моє здивування,коли я не побачив не тільки одного поплавця,а й маленької вудки...

Далі все було дуже швидко,як по бойовій тривозі.

Бачу вудку що плаває в півтора метрах від вимостки і наближається до очерету з лівого боку(Денис Сергійович ака Денич добре пам'ятає де саме :sm13_:  :sm13_: Колись він теж робив у цьому місці "заплив за поцупленою вудкою)

Мерщій зкидаю з себе всю одежу й стрімко але обережно спуськаюсь у воду.Водичка-витвережуюча!

Хапаюсь за вудку,підсікаю..."і вновь начінаєтса бой!"

На тому кінці,щось аж занадто заважке,як для триметрової вудки.Й це ,поки що "воно" заплуталося в очереті і я його спочатку викачую з лісу очерету...Потрохи потрохи,пошугавши по очерету,"щось" вискакує у глибині на чисту воду і починаються змагання з викрутасами на глибині.Хто ж міцніший-невидимий супротивник чи триметрова вудка.

Через декілька хвилин мені все ж таки вдалося відступити на мілину до вимостки,взяти до рук підсаку і вдало її кинувши перед супротивником підняти над водою....

У підсаці бився красень ЛИН!

Моя мрія,яка так неочікувано до мене втрапила до рук...

DSC04197.JPG

DSC04198.JPG

Мій особистий рекорд,на вудку у дикій воді-Лин,1кг рівно!!! :sm302: Хоча,так як він запекло не хотів "здаватись",то мені здалося що він важив два кіло!!!

Чесно кажучи у лина не було шансів зірватись.Наживку він заковтнув аж у шлунок,а гачок у мене був зав'язаний на поводок з шнура...Не зміг дістати гачок(а як ти його дістанеш з живота рибини?),шнур обрізав і нав'язав новий поводок...

Вечором суботи і на ранок неділі карасик(краснопір,окунь,підпідлящик)ловився але вяленько...

На моє здивування у суботу весь день дощу не було.Пройшов з грозою в ніч з п'ятнці на суботу,та з суботи на неділю з несамовитим вітром та громом/блискавицею...

У неділю об 11 ранку зібрався та поїхав до Київських справ...

Изменено: Юстас, 18 Май 2014 - 16:04

• 0

Ремонт,Консультації,

PULYA

PULYA

Авторитет

• Сообщений 16333
  •  

Опубликовано 18 Май 2014 - 17:31

Поздравляю! Начался сезон нервов, хоть не читай. ;)
Мудрость - это когда задница успокоилась и уже ничего не ищет! (Жаль, что это не про меня)

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 18 Май 2014 - 17:46

Поздравляю! Начался сезон нервов, хоть не читай. ;)

Вибереш час,приїдеш відпочинеш,коли захочеш-чекатиму...

• 0

Ремонт,Консультації,

PULYA

PULYA

Авторитет

• Сообщений 16333
  •  

Опубликовано 18 Май 2014 - 18:02

Дякую!
Мудрость - это когда задница успокоилась и уже ничего не ищет! (Жаль, что это не про меня)

Санчик

Санчик

Авторитет

• Сообщений 2483
  •  

Опубликовано 19 Май 2014 - 10:55

:sm302:   хороший рыб

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 19 Май 2014 - 13:12

:sm302:   хороший рыб

Душевний!!!Надовго запам'ятається... :drinks:

• 0

Ремонт,Консультації,

chits

chits

Завгар 2012-20013 :)

• Сообщений 2176
  •  

Опубликовано 21 Май 2014 - 07:57

Интересно тоже самое только катушка руоби. Нужно гуглить.
  • 0
097 521 28 46.093 662 64 07.332-57-12
Андрей

bucket

bucket

Авторитет

• Сообщений 1724
  •  

Опубликовано 21 Май 2014 - 08:11

Запчастини можеш купити і сам поремонтуєш.

http://www.ebay.ie/s...nc&LH_PrefLoc=2

http://ie.2good.info...cid=1-12-1-1-12

• 0

Arbeit macht frei

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 21 Май 2014 - 10:05

Интересно тоже самое только катушка руоби. Нужно гуглить.

А ты не в курсе, где на риоби excia можно до шпулю купить на 2000 ?

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 25 Май 2014 - 17:32

Їздив 23/25 травня...
Запрошував з собою Дениса Сергійовича ака Денич,але той відмовився від такого карасика

DSC04219.JPG

Самий більший екземпляр на кіло!!!Дикий-Дніпровський!!!...Думав що вудку з рук вирве...

DSC04221.JPG

Так,так-рівно кіло,на вудку,на гнойового хробачка...Було пару екземплярів по 800грм,та з півдесятка півкілушних...

Покльовки класичні-саме ті що радують око й душу рибака.Поплавець піднімається на 20см.догори,нахиляється і...плавно прямує в бік очерету...Підсічка,протиборство-підсака,садок!

В суботу краще брало на біленького,в неділю зранку на червоного...Піймав невеличкого линка,замовив 3 бажання і...відпустив.Буду мати надію,що виконає...

Денич,Scrip-карасик швидко відійде...Вже почало латаття з дна підніматись...

• 0

Ремонт,Консультації,

Pentagon

Pentagon

Покоритель Гондураса

• Сообщений 5492
  •  

Опубликовано 25 Май 2014 - 20:47

А Юстас все провакационные тексты пишет и фотографии рыбно-банные размещает на форуме.

Отвлекает людей от выборов "новой" власти.

P.S. спасибо за виртуальное участие в рыбной ловле!
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 25 Май 2014 - 20:59

1)А Юстас все провакационные тексты пишет и фотографии рыбно-банные размещает на форуме.

Отвлекает людей от выборов "новой" власти.

2)P.S. спасибо за виртуальное участие в рыбной ловле!

1)Я думаю,що приблизно 80% людей проживши життя-розуміють,що воно пройшло повз них...

Дні,місяці,роки,дисятиліття-витрачаються на всяку уйню яка не має нічого спільного, з тим що насправді нас оточує...Це називається "мишині біга"...

2)Приїдь,приймеш участь у реальній.

Обов'язково бери з собою свою панянку.Нехай мегаполісний стрес зніме))

• 0

Ремонт,Консультації,

PULYA

PULYA

Авторитет

• Сообщений 16333
  •  

Опубликовано 26 Май 2014 - 08:19

Нет, ну он опять издевается! ;)

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 26 Май 2014 - 08:25

Нет, ну он опять издевается! ;)

Стараюсь)

• 0

Ремонт,Консультації,

Pentagon

Pentagon

Покоритель Гондураса

• Сообщений 5492
  •  

Опубликовано 26 Май 2014 - 08:33

1)Я думаю,що приблизно 80% людей проживши життя-розуміють,що воно пройшло повз них...
Дні,місяці,роки,дисятиліття-витрачаються на всяку уйню яка не має нічого спільного, з тим що насправді нас оточує...Це називається "мишині біга"...

Юстас, мне понятие "мишиной возни" знакомо, к сожалению...
Не всегда хорошо получается бороться и со своей ленью, и с апатией, и с ежедневной рутиной.

Но в этой теме ведётся о РЫБАЛКЕ, а не о морально-политической оценке человеческой жизни  :blush: 
Впрочем, для многих как раз рыбалка и даёт возможность вырваться из круга "мышиной возни".

2)Приїдь,приймеш участь у реальній.
Обов'язково бери з собою свою панянку.Нехай мегаполісний стрес зніме))

ОК, спасибо за приглашение!  :sm17_2: 
Жене "рыбалка" не очень интересна, хотя когда-то мы вместе успешно ловили рыбу в одном из озёр под Измаилом.
А вот сын, которому я уже не раз показывал твои удочково-хатынково-банные дела,  заинтересован в поездке на рыбалку гораздо больше.

Не помню, как называется эта рыба, но местные её идентифицировали как "царёк".

i-6453.jpg

За прошедшие годы парнишка уже заметно превысил порог в 2 метра роста  :sm64:

i-6441.jpg

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 26 Май 2014 - 10:06

Бери всіх...Кому не цікава рибалка-наливатимемо гламурних коктейлів...Благо льоду навалом)))

)

• 0

Ремонт,Консультації,

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 02 Июнь 2014 - 08:29

Виїздив у п'ятницю до обіду неділі 1червня...(от і літо/літечко настало :sm302: )

Майже повсяк час лупив дощ...

Але все ж таки вдалося виділити час і на будівництво і на риболовлю!

Оцей красавчег хотів у мене удочку 3метрову з рук вирвати.Але вдача була на моїй стороні...

Не зважував-одне можу сказати точно-підсака діаметром 40см.

%25D0%259B%25D0%25B5%25D1%2589+%25D0%25B

• 0

Ремонт,Консультації,

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 17 Июнь 2014 - 09:04

Був 12-15 червня...Компанія була невелика,але дружна...

Виявив у Танцюриста ваду-відривається лопатка...Виявив випадково в одному з вобів і переробив обидва наявних...

Прикрепленный файл  DSC04223.JPG   73,3К   51 раз скачано

Заклеїв епоксидкою Доне Діл 6573

Результат тут.

Прикрепленный файл  DSC04225.JPG   60,31К   76 раз скачано

Випробовував-тримається воб нормально.Тим паче що я пускаю його по 8 метровій глибині,щоб він "рив землю",тобто промацував дно...

Рибка довилась не дуже активно,але все ж потроху воблери їла.Результат тут...

Прикрепленный файл  DSC04224.JPG   110,02К   72 раз скачано

Ну і звичайно у нас з собою було...

• 0

Ремонт,Консультації,

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 14 Июль 2014 - 09:32

Все як завжди...Рибалю кожні вихи.

Рибка ловиться,але якось вяленько.Погоди в цьому році незрозумілі....

З цікавого...

Зустрів обезбашеного любителя Дніпровських плавнів...Збудував він для себе та сім'ї-катамаран.2 балони та каркас з підручних досок...З дружиною та 4!!!дітьми не боїться у штормове попередження переходити Дніпро(в цьому місці ширина річки приблизно 7км!).Оснащена ця споруда електромотором.Приводиться в дію бензогенератором...

Прикрепленный файл  DSC04232.JPG   93,03К   91 раз скачано

Крезі одним словом :sm13_:

Прикрепленный файл  DSC04233.JPG   61,41К   84 раз скачано

Изменено: Юстас, 14 Июль 2014 - 09:33

• 0

Ремонт,Консультації,

Pentagon

Pentagon

Покоритель Гондураса

• Сообщений 5492
  •  

Опубликовано 14 Июль 2014 - 23:30

Зустрів обезбашеного любителя Дніпровських плавнів...Збудував він для себе та сім'ї-катамаран.2 балони та каркас з підручних досок...З дружиною та 4!!!дітьми не боїться у штормове попередження переходити Дніпро(в цьому місці ширина річки приблизно 7км!).Оснащена ця споруда електромотором.Приводиться в дію бензогенератором...

Юстас, со стороны его "Ноев ковчег" выглядит довольно солидно.
Не совсем понятно, что за вертикальная конструкция в виде мачты или ... паруса (на верхнем фото - ближе к мотору).

А надувная лодка около катамарана - это спасательная шлюпка?  :smile:

• 0

0 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых