Доброго дня шановне товариство рибалок,охочих,та тих хто ще тільки думає приєднатись...
Виїхали ми на улюблений берег суворим чоловічим колективом,я+старший синаша Влад+молодший відчайдуха Сашко...
Приїхали 8 травня і відпочивали до обіду 11травня...
Що можу сказати...Не буде оригінальним вислів,-"так краще відпочивати ніж працювати!..."(с)
Але за все рядком...
Виїхали...
Що головне у відпочинку?
Правильно-головне у відпочинку база,засоби та оздоровче харчування!
Так як у мене,тепер відпочинок типу Олл ін клюзив...То...
У будиночку тепло середня температура приблизно 19 градусів.Харчування проходить в обладнаному для цього наметі.
Для збалансованого,своєчасного харчування працюють два пристрої-двуконфорочна Хазова плита що стоїть на свіжому повітрі у наметі та холодильник що розміщений у будиночку.
А коли всі засоби справні,працюючі та під рукою,а продукти свіжі то й процес приготування їжі перетворюються на свого роду витвір мистецтва...
Тільки на перший погляд видається,що нема нічого зручнішого чим давитись на рибалці горілкою закусуючи її незрозумілими бутербродами...
Насправді ж при нормальному розподілі часу і бажанні можна встигнути і біля вудки посидіти,розглядаючи мальовничі краєвиди,вслуховуючись у мотиви вранішнього шепоту навколишньої природи і приготувати смачний сніданок для дітей.
Скажу чесно,що можу похвастатись приготованими свіжими молочними кашами зранку,або ж запашною мисливською юшкою на обід.На свіжому повітрі,діти все зметають з столу вщент-апетит на природі гарний.
Ну і нікуди правди матоньки сховати-дуже допомагають у приготування страв саме діти(Владу майже 10 років,Сашку майже 7 років)...Поки я почищу картопельку на юшку,-Влад потре не терці морквинку,Сашко в цей час повільно помішує у пательні пережарку ...
Красота скажу я Вам відверто...Немає нічого приємнішого ніж готувати сімейні страви гуртом...
Вибачаюсь за ліричнопобутовий відступ...
Так от приїхали і...!!!На рибалку!Привада є,наживка і вудки теж...
Закидаєм-ловим...
Кльов не дуже радував,хоча час від часу таки гарний карасик підходив до наживки.Але не кожен раз вдавалося реалізувати покльовку.То поводок лопне,то крючок навпіл трісне,то рибеня виявиться досвідченішим за рибака 
Але ж не рибаловлею єдиною живе рибак.А ще й передчуттям
майбутніх звершень!А що для цього потрібно???!
Правильно підготовка засобів і методів.
З методами все начебто непагано,а от засоби вирішили перевірити...
Роздобув я у сусідів два кОзла,поставив їх у воду.За допомоги своїх пацанів затягнув свого "Язь-320" на козли і набрали у нього води,щоб перевірити чи ніде не "сльозить".Хлопці наливали у човна воду хто чим міг-хто відром,хто черпаком! 

Таки добре-човен сухий!!!На воді маю надію теж буде тримати...
Відсвяткували 9 травні.Два моїх діди воювали у лавах Радянської армії-залишилися на полях війни...Світла їм пам'ять...
10 травня цілий день періщив дощ!
Зайшов сусіда Брага Сергій Дмитрович,попросив допомогти скинути на воду човна.В нього "Москва" яка викликає моє щире захоплення і білу заздрість.Катав він мене колись на ній трохи.Що Вам сказати-враження дуже позитивні.При півметровій хвилі човен летит по воді із швидкістю 50км/год(двигун Меркуша 60),а відчуття плавності ходу наче їдеш у Лінкольні Контінентал...Навіт не колихне і не струсне.Тільки бризьки з під скул човна вилітают!...
Як можна відмовити сусіду у такій надважливій справі?!Звісно що на прохання я радо відгукнувся.І само собою главний мореман і рибацуга(Сашко) був присутній у всіх операціях незважаючи що лупив гарний дощисько...

Отак невеличкою компанією за допомогою ще одного сусіди(власника плавдачи Юрій Анатолійович),та його Джипа і скинули з лафета човна на воду...
Ну от і промайнули святкові вихідні...Багато подій,розмов з самим собою,дітьми та сусідами.Немає нічого приємнішого ніж спілкування за столом з сусідами пообидва боки,які є твоїми однодумцями і мають спільні захоплення.Багато чому вчишся,отримуєш порад,та й сам допомагаєш по мірі можливості...
Багато часу провів на вимостці біля вудок у багатий прилов це не вилилось,але задоволення отримано...

11 травня,зібрались і об 11ранку поїхали до діда на дачу...Смажили рибку,відпочивали,ділилися враженнями від проживання в будиночку...
Відпочинок вийшов гарним,спокійним,врівноваженим,таким що надихає і надає крил для майбутніх звершень.Чого і Вам усім бажаю.