Хочу на этой неделе вырваться на Турунчук, но такая жара, что мне кажется клевать ничего не будет.
Сусіда в озері що в межах Києва-взяв 2кг. карасика з 8 до 11ранку..
Якщо не пробувати-то точно клювати не буде...
Треба вирватись на Турунчук та попробувати... 
1)Юстас, Valera, вас нужно отправить в Read Only в течении рабочего времени - что-бы вы своими иезуитскими рыбно-копчёными пытками не вносили разброд и шатание в нестойкие умы посетителей "Отдых и туризм"! :smile:
2)Юстас, во время копчения рыба находится в вафельном полотенце? 
1)Віталя-ти ніколи не задумувався навіщо ми живем?Зрозуміло що чоловік повинен побудувати,посадити,виростити...,купити автівку до душі та ін.
Але ж і йому(чоловіку)невтомнозалізному кіборгу потрібен відпочинок від числених подвигів у битві за комфортне життя своєї(та своїх близьких) фізичної оболонки...
Відпочиваємо(викидаємо негатив) ми по різному-хтось любить футбол,хтось проводить час в компанії або з жінками,або в нічних клубах,на більярдах з кегельбунами,комусь до вподоби пришпилювати метеликів виловлених сачком до дошки...
А хтось-вважає,що нема за краще живого спілкування з природою з вудлищем в руці....Що саме цікаве-я більш ніж впевнений,що на форумі безліч,дайверів,альпіністів,кемперів,мисливців та ін...Вони просто не просовують так агресивно своє захоплення на нашому форумі у розділі Відпочинок та Туризм як роблю це я...
Тому тобі прийдеться(поки що) до утворення альтернативних тем,насолоджуватись моїми(і не тільки) карасями...
Вибач... 
2)Ні-під час просолювання рибу загортаю у вафельне полотенце воно вбирає в себе вологу що виділяється.Що саме цікаве,що процес просолювання всі рекомендують по різному від 6 до 24 годин.Я ж починаю готувати рибу вже через 1.5 години-на сіль виходить до смаку!Буває навіть трохи пересолена-я щедро люблю солити,а воно під пиво в самий раз!
Изменено: Юстас, 13 Август 2014 - 08:15