_WizarD_, LAGOS NIGERIA
Опубликовано 10 Ноябрь 2014 - 11:22
Був на тих і на цих вихах...Відпочив,покатався на човнику.Рибки не впіймав...
Хоча і впирався...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 15 Ноябрь 2014 - 20:59
Був 14/15 листопада сам...Дуже гарно,був тільки я та Лєший...
У п'ятницю 14 вийшов о 2 годині дня на воду.Вода як і повітря +5...Вдало підібрав воблери...Перша покльовка одразу ж як відійшов від берега-півкілушна хая звалила з воба прям біля човна...
Мугикнувши під носа,що погана прикмета як перша рибка не на кукан-потеліжив далі...
Чомусь погляд впав на "карася від Джексона" у окуньовому кольорі.Ніколи в мене на нього,нічого не брало.Подумалось,що в цей час карасика вже мало і щука повинна годуватись окунем.Почепив цей воблерок якраз перед місцем(Денич знає)де постійно гуляє окунь і-не прогадав.Міцна покльовка на глибині 4м.Завожу 2кг. хаю в підсаку-воб гарно запащений.Чіпляю на кукан перехожу на мілякі,де глибина найбільша 3м.Чомусь закортіло поставити на другий прут Хорнет№3 у кольорі грінтайгер.Через декілька хвилин на 2м. глибині реалізовую покльовку кілушної хаї,взяла дуже пагано,за самий краєчок губи-кидаю перед нею підсаку і..Чіпляю на кукан і теліжу на базу...Три покльовки буквально за годину-такого давно не було...
Приготував вечерю і повечерявши почав лагодитись на сон.У будиночку натоплено,спати комфортно,всередині +23.Ніч видалася по погоді цікавою-близько дев'ятої вечора на траві був іній,термометр показував 5 нижче нуля,а о шостій ранку був 1 С*тепла...
Зранку суботи 15 листопада,поснідав і близько 8 ранку вийшов на воду...Виходив я тучу силену берегів,звалів та глибин,перепробував майже всі приманки що в мене були,а жодної покльовки-зась!Так наче на льодовому стадіоні рибалив...О третій годині дня,вже перед самим заходом на базу,безнадійно почепив Хорнет №9 у природньому кольорі-на глибині звалу 6 метрів хапнула кілушна хая.Д сих пір не зрозуміло що вона там робила і чим їй сподобався цей воб.Та й не хапнула,а так легесенько потягнула і тільки коли гак пробив щелепу-зателіпалася...
Намерзся як собака-повітря +1,вітер перемінився з східного на північний...На базі чекав Лєший з приготовленим борщем і ще двоє рибацуг.Побачивши мій улов глянули на мене з повагою.Нагодували мене борщиком,відігрили гарячим окропом.Зібрався я і поїхав до батька-вечеряти і смажити свіжу рибку...
Одним словом-вдалося відпочити душею.До речі- у нас з собою було
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Ноябрь 2014 - 22:20
Хочу купить хорошие спиннинги себе, нашел такие Стоит брать их и какие катушки лучше? А, кстати на щуку на что ловили?
Тебе для чего спиннинг? Как ловить щуку будешь?
Если троллинг то бери прут за двадцатку и не парься, ну и катушку дорогую не надо. Если нет то определись сначала с приманками (вес) какие будешь использовать и подбирай себе прут уже. Так же на каких водоемах будешь ловить, с лодки?
Опубликовано 16 Ноябрь 2014 - 23:25
Пригласили на частный водоемчик и решил прикупить снастей. Ловить думал на силиконовые приманки или мепсы. Скорее всего ловля с берега будет, просто я не знаю какая именно рыба там водится, знаю точно что есть щука. Спасибо за подсказку, поду размышлять)
Опубликовано 17 Ноябрь 2014 - 12:48
Оце Юстас загинає, я й гадки не маю, шо воно таке, той "Хорнет" або "Карась від Джексона". Зайшов собі в рибальську лавку у пятницю, купив якихось силіконів пару, та воблерів пару... В суботу та неділю тралили Дніпро біля лівого берега, навпроти Гребенів.... Таки вчепилася пара щупаків:
Опубликовано 17 Ноябрь 2014 - 14:26
я й гадки не маю, шо воно таке, той "Хорнет" або "Карась від Джексона".
шершень
http://voblery.com.u...log/hornet.html
карасик
http://voblery.com.u...g/kara-347.html
Навпроти Гребенів-щука гаки об'їдає з цих воблерів...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 17 Ноябрь 2014 - 15:46
Оце Юстас загинає, я й гадки не маю, шо воно таке, той "Хорнет" або "Карась від Джексона". Зайшов собі в рибальську лавку у пятницю, купив якихось силіконів пару, та воблерів пару... В суботу та неділю тралили Дніпро біля лівого берега, навпроти Гребенів.... Таки вчепилася пара щупаків:
А пистона то зачем на кукан посадили? :huh:
Опубликовано 18 Ноябрь 2014 - 14:06
3 кг... Та ще й рибальська хитрість - фотографувати здобич на витягнутій руці, воно так у кадрі більшим здається....
Он воно як!
Мені здавалося,що рибацька хитрість полягає в тому як рибку виловити.А виявляється,що головна хитрість правильно сфотографувати!
Ну добре-щука біла не 3кг,а навіть 6кг!Ну принаймні так здається...Що тобі з того?-побільшало на сковорідці?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 18 Ноябрь 2014 - 14:23
![]()
Он воно як!
Мені здавалося,що рибацька хитрість полягає в тому як рибку виловити.А виявляється,що головна хитрість правильно сфотографувати!
Ну добре-щука біла не 3кг,а навіть 6кг!Ну принаймні так здається...Що тобі з того?-побільшало на сковорідці?
![]()
![]()
Ее, куме.... Рибальська хитрість, вона на всіх стадіях процесу задіяна....
Опубликовано 23 Ноябрь 2014 - 16:51
Був 21/22 листопада...
21 у п'ятницю прискочив на улюблені грядки пообіді.Швиденько скинув човна на воду,озброїв.Запалив у "Попелюшці" дрова,щоб будиночок нагрівся(у ньому було +1С*),а сам майнув на воду.Повітря легенькі +2С*,вода в Дніпрі тіє ж температури.Отак за неділю температура води впала на 4 градуси.
Походив до темночі.Погода була вражаючою-пронизливий східняк все хотів залізти під одежу,але лагідно світило сонечко і було більш менш комфортно.Нічого не виходивши,але налюбувавшись на сонечко що заходило вернувся на базу...
За три години температура в будиночку піднялась до комфортних +18С*.Підкинув дров,та пішов на вечерю,до якої люб'язно запросило рибацьке товариство.У пів на п'яту,вже темно.Всі рибацюги/мисливці,які на базі-збираються з гостиною у будівлі Лєшого.П'єм невеличку чарку під нехитру закуску.Хтось з собою салат взяв,той сир, у того миска захолоду,а хтось вносить з собою здоровенну пательню на якій шкварчить картопля та з десяток яєць засмажених на салі...Одним словом вечеряєм.За столом гарний настрій,-чужих нема-всі зпаяні одним захопленням.Розмови точаться більше навколо погоди-всім зрозуміло,що Борисфен ось/ось скує лід-підходить до кінця сезон човнів на воді.Та вже більщість і попіднімала човни з води....
Донесхочу наспілкувавшись та обговоривши всі нагальні питання та проблеми-розходимся на ночівлю по натоплених будівлях/плавдачах/будиночках.Небо визорилося і я подумав,-на ранок буде не менше 6С* нижче нуля.
Я помилився-о шостій годині ранку було 8 морозу! В будиночку +23 і "попелюшка" почала згасати біля сьомої ранку...
Сяк так поснідавши,тепленько вдягнувшись йду до човна-а він...вмерз в кригу!
Вся бухта вкрита льодом.Заводжу двигуна,прогріваю і...починаю виходити з бухти ламаючи кригу.А крига скажу я вам,така нічогенька-в середноьму півтора сантиметри.Човен під тиском двигуна вилазить на кригу,а тоді під вагою човна проламується крига...
Отак почалася моя риболовля в суботу з ранку.
Погодка клас!Народилося сонечко,дує свіжий східняк,морозенко...,не дає часто змінювати приманки-обмерзає тюльпан та нитка...
Все ж таки я знову вчепив карасика в окуньовому кольорі і почав обходити місця які завжди були багаті окунем...Проходивши пару годин-вирішив піти на одну перспективну канаву.Вона довжиною кілометрів з 3,на ній звал з 2 на 6 метрів,от я і пішов вздовж канави по глибині 4метри.
І таки мені поталанило,Джексонівський карасик-спровокував 3 покльовки,на кукані опинилось дві докілушні трав'янки та один окунчик на долоньку...
Радий своїм успіхом у післяобідню годину прийшов на базу і:
Був більше ніж здивований.Зрозуміло,що повітря було морозним і температурний максимум був 0С* при повному сонечку.Але те що мені прийдеться бити човном кригу,яка схватила воду там,де я виходив зранку!Намерзло ті ж самі півтора сантиметри.
Проламавши лід на базу-одразу ж пішов відігріватись у тепло-гарячим чаєм...
В цей раз зібрався змістовно.Забрав з собою двигун від човна,та ехолот.(може компаньїла захоче померзнути на резиновому човні)
Мабуть з тролінгом в цьому році завершено...Холодно!
Мабуть почну вчитись рибалити з льоду)))
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Январь 2015 - 12:31
Мої привітання з Новорічними святами...
Їздили на свої грядки 3 та 4 січня.Я,син Сашко та двоє сусідів по берегу...
Відпочивали,святкували,ловили рибку...
Сашко вчиться бути "пінгвіном"...
А ось тут вже Сашка справжнісінький "пінгвін"!))Якщо придивитись,то на світлині навіть улов видно)
Побули,посвяткували,померзли,погрілися,порибалили і навтьоки додому))
Біля нас був народ-ставили щуколовки.Ловиться хаюня від 300грм до кіла.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Январь 2015 - 13:44
Юстас, первое фото, там где небо отражается в воде на льду - шикарное.
Я не спеціально...
Ремонт,Консультації,
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых