Андрій Михайлович, по-перше вітаю зі святами, по-друге з відкриттям пінгвинного сезону та з дебютом. Молодці! Красави! Сашкові сподобалось?
Реклама

Ура! Карась пошел!Сезон рыбалки открыт!
Опубликовано 27 Февраль 2015 - 11:24
Что там со льдом? Когда можно на воду выходить? Вроде на русле уже нету, но что с заливами - не понятно.
Позавчора біля Ржищева,по фарватеру йшов лід...Затоки всі в льоду.
Оболонь (ДЮСШОР вітрильного спорту),неділя-вся затока в пінгвінах-ловлять 10см.ляща)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 12 Март 2015 - 16:15
Щось довго ніхто нічого не пише в темі…
Та й мені чогось сумно, може трішки і самому пописати?
9 березня була спроба відкрити літній сезон. Зранку вирішено не сунутись, з думкою: хай водичка прогріється. Виспавшись після дачного круїзу, що був напередодні, згрібаю спінінг та коробку з наживками, ноги в руки – і еге гей! Про бензин згадувати не хочеться, їду громадським транспортом в район Московського мосту, напроти Скаймолу. Їдучи по мосту бачу, що на руслі річки фідерастів стоїть – як собак на базарі біля м’ясних рядів, ну думаю, щоб хоч на заливі їх не було, бо не буде місця й прутом махнути через них. На початок першої години дня вже пришкрьогав на місце. По заливу вітер переганяв залишки криги, відстань до неї не менше 60 – 70 метрів, заважати не буде. Як і очікувалось народ на водоймі був, хто з вудкою, хто спінінгом махає, хто дрова збирає, ну як звичайно. Спитав в одного, як та що. У відповідь: клювало вчора, буде завтра, хлопці на Десні гарно ловили… Ну свято так свято, буду і я розмотувати снасті. Пробував ловити і на резину, і на воблер. Пробував на снасточку по принципу спінербейта з гумою їстівною – результат залишився без змін. Якщо раніше у воді молодь риби хоч яка не будь була, окунь шугав її, то сьогодні – у ванній мабуть більше живності плаває… Пройшов бережком кілометра півтора до привабливого місця, мілина, зарості трави, тільки вітер прямо в рожу лиця дме, закидати легкі приманки заважає. Результату теж не досягнув ніякого, потім став помічати незвичайні бульбашки та місцеву відсутність хвильок. І точно, виниряє аквалангіст, через пару хвилин – ще один, в тому місці, де я тільки що прочісував водну поверхню з’являється ще одна чорна морда і прискіпливо так в мою сторону витріщається. Яка може бути риба, коли такі крокодили плавають. Ну не говорив нічого, мабуть шланг в роті заважав. До речі, у них теж ніякого хвоста в прикупі не було. Вітер все-таки “допоміг” закинути в траву самопального воблера. Посмикав – сидить глухо… Прийшлось відкривати, попутно, й купально-бродильний сезон. Зняв кросівки та джинси, поліз у воду. Що маю сказати – не така вже й холодна та вода, майже така сама в мене з крану тече, може хіба трішки тепліша, але на децл. Молодята якісь рядом були, він прутом помахував, вона – дрова збирала. Розпалили багаття. Прямо впритул до заростів сухої трави-рогози. Порив вітру – і маємо те що маємо… Бігають, в пляшки пластикові набирають з Дніпра воду, пісочком бавляться, тобто кидають його у вогонь… Як малі діти, там і пожежна машина не допомогла, з таким вітерцем і сухісінькою травичкою… Поки не вигоріло метрів 10 х 15, поки трава стояла, до прогалини і все закінчилось, почали вони заливати там де ще тліло. Виросте нова, зелена трава-дереза, краща чім була. Але без улову залишитись мені не судилось залишитись. Витягнув снасточку з силіконовим віброхвостом, ще одного так, у воді підібрав, хтось загубив мабуть. Ну і свою джигову головку в підмінний фонд положив. Счуки не бачив ні однієї, нерестової теж. На цьому й пошабашив і пошльопав до дому-до хати, але сезон все-таки, хоч і не дуже вдало, відкрив. Подихав свіжим повітрям, ну і відпустило трішки, а то вже терпіти сил не було…
Опубликовано 12 Март 2015 - 16:41
Был с напарником 7-го на обводном. У него судачек грамм на 700 (джиг), у меня голяк. Я по щуке больше. Народу валом. Лодки, пешие, Крещатик короче. Четверо на одноместных лодках выстроились по ширине в ряд и не спеша продвигались обстреливая все что можно... Поймали чего или нет - хз.
Потом со стороны Десны попробовали и на заливе. У обоих голяк. Народу тоже хватает. Как с одной так и с другой стороны. Встретил "культурно отдыхающих" , спрашивали много народу на обводном или нет? Сказал, что да. Сказали, что слышали что туда судак зашел, вот из за этого и много.
Короче открытие сезона не получилось.
Читаю комменты на рыболовном форуме - говорят, что по белой вообще голяк. По хищнику что-то я так и не понял.
Опубликовано 16 Март 2015 - 16:28
… Прийшлось відкривати, попутно, й купально-бродильний сезон. Зняв кросівки та джинси, поліз у воду. Що маю сказати – не така вже й холодна та вода, майже така сама в мене з крану тече, може хіба трішки тепліша, але на децл.
Таке в твоєму виконанні я вже бачив))))
Народу валом. Лодки, пешие, Крещатик короче. Четверо на одноместных лодках выстроились по ширине в ряд и не спеша продвигались обстреливая все что можно...
не маю особливого бажання ходити поки не закінчиться нерестова заборона...Знайомі ходили 9 березня біля Корчватого-розловилися кілушним щупаком...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Март 2015 - 16:36
Таке в твоєму виконанні я вже бачив))))
Та я посмотрел теперешние цены на воблеры
Теперь я буду бросать воблера на более безопасное на расстояние от каряг чем ранее) а то придется лезть.
не маю особливого бажання ходити поки не закінчиться нерестова заборона...Знайомі ходили 9 березня біля Корчватого-розловилися кілушним щупаком...
Кстати, когда она хоть начинается?
Опубликовано 16 Март 2015 - 16:47
1)Та я посмотрел теперешние цены на воблеры
![]()
Теперь я буду бросать воблера на более безопасное на расстояние от каряг чем ранее) а то придется лезть.
2)Кстати, когда она хоть начинается?
1)От же ж...старість не радість-переплутав Гриню з Деничем.Вибачаюсь.
Денич при мені плавав за вудкою,яку в нього вкрав карась!
А я Деничу казав-треба менше
,а більше за поплавками наглядати))
2)Сайт РибНагляду пише що з 1квітня.
Заходив за вобами-карасик Джексона-100гривасєй,танцюрист-280.
150м. шнура в 25лб. від СанЛайн-450грн.
Казкові ціни...((
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Март 2015 - 16:52
![]()
![]()
![]()
2)Сайт РибНагляду пише що з 1квітня.
Заходив за вобами-карасик Джексона-100гривасєй,танцюрист-280.
150м. шнура в 25лб. від СанЛайн-450грн.
Казкові ціни...((
Та не, не перепутал. То он плавал, я еще тьфу-тьфу таким не занимался
Просто я вставил и свои 5 копеек по поводу купаня
Изменено: !Pivas!, 16 Март 2015 - 16:52
Опубликовано 17 Март 2015 - 09:14
![]()
![]()
![]()
Та годі вам Андріє Михайловиче прибіднятися...старість старість...
Так ми ж разом пішли поїсти, а коли повернулись вудка була вже в кущах.
Я вже відкрив сезон купання впав зи слизької вимостки, був тверезий
за кермом.
Вчора був біля Московського мосту, простояв пару годинок - 0.
Опубликовано 17 Март 2015 - 10:52
Заходив за вобами-карасик Джексона-100гривасєй,танцюрист-280.150м. шнура в 25лб. від СанЛайн-450грн.
Казкові ціни...((
То за такої казки, розтуди її ковіньку, приходиться займатись на роботі (коли є вільний час)... Воно і не противно, скоріш за все - подобається, результат різного гатунку, але ж для себе...
Те, що відсвічує напис Рошен, хай буде. Надія на "неграмотну" рибу, хто там прочитає...
Изменено: Гжегош, 17 Март 2015 - 10:54
Опубликовано 18 Март 2015 - 08:59
До речі: затра на лівобережці відкривається виставка... Можливо замовити безкоштовний квиток на виставку тут:
Опубликовано 18 Март 2015 - 22:05
Надія на "неграмотну" рибу, хто там прочитає...
![]()
![]()
То власноруч виготовляєш?
По доброму заздрю-жодного разу не ловив на попер чи волкер.Іноді впираюсь,але поки що безрезультатно((
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 18 Март 2015 - 22:32
От вам і откритіє сізона.
Опубликовано 18 Март 2015 - 23:01
Товстолобика людського зросту упіймав у Дніпропетровську 32-річний економіст. Вага рибини-гіганта становить 50 кілограмівВідео тут: http://tsn.ua/tsikav...ika-415979.html
От вам і откритіє сізона.
Если честно, то подобная рыба пойманная таким способом уважения и восторга не вызывает. Я бы сказал, что даже жалко...
Опубликовано 19 Март 2015 - 07:50
наверное стоит спросит у него самого, посредством удочки и свежего червячка
![]()
а потом сказать где свежиг червячков надібал и где ловил
у меня свежие червяки в подвале гаража 1 ящик снимают
с удобсвами но без телепона и телека
- Спасибо, я и так сладкий.
Опубликовано 19 Март 2015 - 08:15
де накопать свіжого черв'яка недалеко від м. Харківська?
Посмотри в метро
так как все таки обстоят дела с карасем?
Может лучше чем с белой но сомневаюсь. Белая вроде еще молчит, холодно. Сам жду, что бы побросать фидер и посидеть на бережку с пивасиком )) Думаю это уже будет в запрет и в разрешенных для ловли местах . А по хищнику надо еще сделать 1-2 вылазки до запрета.
Опубликовано 19 Март 2015 - 08:21
Может лучше чем с белой но сомневаюсь. Белая вроде еще молчит, холодно. Сам жду, что бы побросать фидер и посидеть на бережку с пивасиком )) Думаю это уже будет в запрет и в разрешенных для ловли местах
. А по хищнику надо еще сделать 1-2 вылазки до запрета.
воскресенье наблюдал
мужичек на фидер белую ловил
на опарика
зы
не Днепр
прилегающий искусственный залив
- Спасибо, я и так сладкий.
Опубликовано 19 Март 2015 - 08:41
Говорят в цивилизованных странах охотится в пресной воде запрещено.
К сожалению у нас много законов не соблюдают и не только в этом направлении.
Много молодежи воспитанная ловить рыбу по савдепосвским законам не научена какую рыбу брать (и в каком количестве), а какую отпускать. Тут конечно же еще зависит в каких кругах общаться.
Раньше брал почти всю рыбу. Со временем осознал, что ресурсы не безграничны и вся рыба мне не надо.
Щуку до килошки я выпускаю, а отец не понимает зачем ?))) Говорю, что она еще мала и не мешает подрости.
воскресенье наблюдал
мужичек на фидер белую ловил
на опарика
зы
не Днепр
прилегающий искусственный залив
Наверно единичные случае, ну и вода в заливе может быть теплей. Скоро плотва должна пойти, хотелось бы успеть до нереста.
Опубликовано 19 Март 2015 - 11:07
То власноруч виготовляєш?
По доброму заздрю-жодного разу не ловив на попер чи волкер.Іноді впираюсь,але поки що безрезультатно((
Михалич, та поки що теж не розловив, але надію не втратив, треба пробувати...
А так майструєм потихеньку, руки по роботі скучають, якщо на службі тишина - то начинаєш щось майструвати. Тирнет під рукую, знайти можна майже все...
Опубликовано 19 Март 2015 - 11:14
Скоро плотва должна пойти, хотелось бы успеть до нереста.
На Десні пішла...В тому місці де йде,ніде яблуку впасти))
треба пробувати...
Будем старатись)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Март 2015 - 14:10
О, круто! А в каком месте идет?
Можно пальцем на карте ткнуть?
Не підкажу...)не цікавився.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Март 2015 - 16:04
Пан Юстас позицій не здає...
Був на Дніпрі, потроху плотвичка йде...але кажуть на Десні покраще буде
Не маю зацікавленості(чи тями))) в цьому рибоіді-тому й інфою не володію)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Март 2015 - 16:16
Не маю зацікавленості(чи тями))) в цьому рибоіді-тому й інфою не володію)
Андріє Михайловиче, та я ж шуткував, Ви, доречі, казали що і пінгвіном не будете ніколи, але ж з Сашком спробували? От, а плотвичка також цікава риба, особливо коли "батончики" йдуть...а яка таранька під пивасик..мммммм...зараз би зкуштувава...але запаси закінчилися. :)
Щойно заїзджав брательник, каже на днях біля "Южного" мосту 2 соми взяв, 1- 8 кг, 2- 14, на силікон-джиг. оттак. А я тут дома на лікарняному сиджу з ногою пля...
П.с. сорі за офтоп - взяли коробас F13 за 2900 грн. Вибачте Андрію Михайловиче, але ж хлопці самі вирішували...
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых