І знову доброго дня!
Маленький звіт про виставку…
Вчора відпросився з роботи. Роздрукував вхідний квиток і гей на лівобережку.
Цяцьок там – багато не те слово! Можна купувати все, чого душа побажає. Але є маленьке АЛЕ – ціни. Я можу зрозуміти багато, але виявляється далеко не все. Вудилища – дуже гарні, котушки – відмінні, але не за такими цінами. Є такі котушки, що синього кита можна тягти (або він тебе, як зірки на небі стануть), ціни тільки захмарні. Силікону різного дофіга і більше, є по триста гривень за пачку. На здивований погляд заспокоюють:
- Він їстівний, з різними смаками і тд…
- Дякую, я не голодний…
Очі по 48 копійок, але я не готовий до такого повороту подій…
Були прояви гуманізму, у виді трьох басейнів, куди можна зкинути лишню слину, щоб не похлинутись. Можна попросити покупати придбаного воблера чи другу приманку. В басейнах даже риба була, коропчуки а в одному на додачу ще й два сомики, але не клювало, мабуть щось не так з атмосферним тиском.
З того що хоч трохи зацікавило – джиг головки з прикріпленою нано вертушкою, та «лопата» до джиг головки, яка збільшує час планування головки. Шнур на одній точці продавали в роздріб по 1,7 – 2,0 грн, відмотували по бажанню. Більш нічого і не зацікавило, не здивувало. Відчув себе зовсім чайником (що не далеко від істини). Для карповиків багато всякої всячини, атрактанти різні нюхають, пробують, я б не зміг…
Запрошення на виставку продають від 10 до 20 грн, якщо комусь потрібне – вишлю своє, там тільки показати при вході просять, ніде не відмічають…
П.С. Зустрів знайомого діда, в районі Вишеньок 12 кг ляща зпіймав, хвастунчик…