Погодься, це трохи різні за суттю ситуації?
залишимо це на розсуд юристів...
але така нечіткість породжує вседозволеність
Опубликовано 27 Сентябрь 2017 - 20:20
https://strana.ua/ne...-klientov-.html
В последнее время на кс творится какая та хрень . то гудков нет потом сразу раз и отвечает человек то связи нет , долго ждешь гудок, печаль вообще. Пора опять старушку нокию отрывать с лайфом.
Опубликовано 29 Ноябрь 2017 - 12:06
https://kyivstar.ua/en/mm/tariffs - ви бачите те ж, що і я? Бо я бачу для Києва за 45 гривень таке:
П.П.С. Але тільки один раз. З другого і наступних разів показує таку от галіматью:
Опубликовано 29 Ноябрь 2017 - 12:10
ви бачите те ж, що і я?
ні, Z-tariff не відображається
Опубликовано 29 Ноябрь 2017 - 12:20
Кеш гугла про нього дещо пам'ятає: https://webcache.goo...k&ct=clnk&gl=ua
І все. Навіть на Ред-Форумі про нього ніколи не згадували у межах моєї видимості.
Опубликовано 15 Декабрь 2017 - 15:38
Антимонопольний комітет України оштрафував мобільного оператора "Київстар" на 21,3 млн грн. через неправдиву інформацію про посекундну тарифікацію.
Про це повідомив в Facebook глава АМКУ Юрій Терентьєв.
"Вчора 14.12.2017 комітетом було прийнято рішення по справі проти відповідача АТ "Київстар" про недобросовісну конкуренцію у вигляді поширення інформації про умови тарифікації, яка вводить в оману (порушення статті 15-1 Закону України "Про захист від недобросовісної конкуренції"). Оператор у своїй комунікації про умови тарифікації використовував три типи тверджень, у двох з яких зазначалося, що тарифікація "посекундна". По факту це твердження неправдиве - вартість повної хвилини розмови списувалася в першу секунду розмови", - написав Юрій Терентьєв. А також додав, що на компанію накладено штраф у розмірі 21,3 млн грн.
Опубликовано 15 Декабрь 2017 - 18:23
возможно с сохранением своего номера который на КС контракт перейти, скажем, на лайф?
А что с другими операторами? Интертелеком например?
Ммм, смотрю тарифы у Интертелекома- приятные. Кто-то юзает его, как впечатления?
Я юзаю. Интертелеком. Вот рядом лежит CDMA-шный Айфон4. Микрокарточки в нем нет так как в обычных - номер прошит.
30 грн. в месяц плачу, 2,5Гигабайт, по городу (044)-600 минут, на все прочие номера кроме закордона - 30 минут.
Интернет ловит отлично практически везде а с учетом того что на этом формате висит мизер абонентов то
и интернет, а особенно качество звука при обычных разговорах просто офигительное, шо эффект присутствия.
Когда КС или МТС кому то звонишь - трендетц... мычание по сравнению с Интертелекомом.
где то так...
Изменено: Маленькая Омега, 15 Декабрь 2017 - 18:23
Опубликовано 15 Декабрь 2017 - 20:05
Та я уже давно его продал )возможно с сохранением своего номера который на КС контракт перейти, скажем, на лайф?
Я юзаю. Интертелеком. Вот рядом лежит CDMA-шный Айфон4. Микрокарточки в нем нет так как в обычных - номер прошит.
30 грн. в месяц плачу, 2,5Гигабайт, по городу (044)-600 минут, на все прочие номера кроме закордона - 30 минут.
Интернет ловит отлично практически везде а с учетом того что на этом формате висит мизер абонентов то
и интернет, а особенно качество звука при обычных разговорах просто офигительное, шо эффект присутствия.
Когда КС или МТС кому то звонишь - трендетц... мычание по сравнению с Интертелекомом.
где то так...
Опубликовано 15 Декабрь 2017 - 20:23
честно просто не знаю до какого именно G дотягивает мой CDMA-шный Айфон4. чисто визуально сравнивая как точки доступа А4 и GSM-й Самсунг на пакете МТС могу сказать что скорость у А4 больше раза в 3...4. Почему так не знаю но подсказывает чуйка просто потому что трафик значительно меньше забит абонентами.
Если сравнивать соотношение количества абонентов понятно что на GSM сидит раз в 100 больше. Возможно из-за этого...
Опубликовано 28 Декабрь 2017 - 13:42
Сегодня порадовали...
а меня вполне за 30грн регион-2 устраивал. да и 4джи нет в телефоне...
ЗЫ сегодня пришла СМСка, что 30грн за следующий месяц снимут этой ночью. а выше написано, что до 14.01, а не на месяц. бардак...
никто не курил варианты? в принципе, нужен безлим в КС и прежних 100Мв в день 3джи хватало...
в принципе, 3 бакса и не деньги вроде.
Опубликовано 28 Декабрь 2017 - 13:50
А у мну еще билайн ))
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 28 Декабрь 2017 - 20:18
нам в семье всем прислали смски счастья... кому добавили 500 мб инета - 45 грн., а кому видео тариф... - 90 грн. и то и другое нах не нужно. просто говорилка. до этого было 35 грн. у всех и безлим на кс. как бороться против впаривания услуг, которые не нужны впринципе?
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 28 Декабрь 2017 - 21:29
взять деньги за месяц, а предоставить 2 недели - это мелочи)))
Тобі у відповідності зі знятою абонплатою дадуть місяць, а потім уже буде новий тариф. Більше того, можливо тобі навіть два місяці дадуть за старою абонплатою, бо невідомо коли саме до 15 лютого тобі зроблять перехід, може ще одну встигнуть зняти за старим тарифом.
Мене також порадували - закривають тоді ж мій КС Онлайн 3Ж за 35 грн. і переводять на КС Онлайн 3Ж+ за 50 грн. При цьому замість 3 ГБ інтернету буде 6 ГБ (я використовував все одно менше 1ГБ) і дзвінки на інших операторів 150 хв. замість 100 (я один раз використав 42 хв., а так від 0 до 1 хв.) - дуже все корисне. З хорошого - пакет зі 100 СМС входить в абонплату, а до цього було 1 грн. за 50 шт. на день у день використання (як правило використовувалося ноль). Коротше кажучи - не буду тепер жлобиться СМС за 1 грн. послати. З поганого - хвилин на міські номери все одно немає.
Чесно кажучи, на фоні 62 грн. за міський телефон, яким я майже не користуюся, а і користуюся чисто для дзвінків на офіційні номери організацій Що буває далеко не кожний день) або з-за небажання тримати майже годину біля голови радіопередавач при рідкісних розмовах з певними абонентами, на КС гріх жалітися.
Ще хороше у КС - при покупці в їхніх магазинах смартфону 20% повертають на мобільний рахунок (тільки препейд, термін дії до 6 місяців, можна розділити між двома номерами повністю). Ціни на самі смарти стандартні для всіх великих мереж, без доплати. Тобто при великих абонплатах це реальні 20% знижки, а при малих бонуси згорять до того як їх вибереш. Все одно у інших мережах знижки менші, крім дуже особливих моделей, які розпродають з величезними знижками, але дуже рідко.
Опубликовано 28 Декабрь 2017 - 21:49
Muzzy, та цены на мобильную связь у нас реально одни из самых низких.
племяша в Штатах подписался на тариф с дофига интернета - 85 долларов в месяц.
платежи сестры с мужем за 2-3 телефона - 220 долларов в месяц.
по нашим меркам - космос. и рассуждать о зарплатах бесполезно - каждая 20ка там на счету...
ЗЫ стационарный тоже держу только потому, что сигнализация на нем висит. звонков - может 1-2 раза в неделю. еще и радиоточка, абонплату за которую уже лет 18 никто так и не соберется. мелочь, но пара сотен в год набегает)
а вообще - больше психология: не важно сколько, но с какой радости в 2.5 раза дороже, при том, что вся дополнительная ерунда не нужна?..
Опубликовано 12 Февраль 2018 - 13:15
Мені поміняли тариф Online 3G (35 грн. абонплати) на Online 3G+ (50 грн. абонплати, 6 ГБ замість 3, 150 хв. замість 100). Замість витрачених і невитрачених хвилин і мегабайтів по старому, нарахували повний обсяг хвилин і мегабайтів по новому, абонплата буде стягнута тоді ж, коли мала бути стягнута по старому тарифу.
Деякі точки обслуговування КС - таки отстой і намагаються брати плату (25 грн.) за обмін сім-карт старого зразка на нового (Mini-SIM на Nano-SIM). Типу "она у вас поцарапана", хоча там за всі 15 років лише трохи потерта фарба, а ICC-номер і все інше в ідеальному стані, навіть чіп без жодної дрібної подряпинки, хоча це має бути і пофіг.
Нагадую, що для безкоштовної заміни на новий розмір повинен гарно читатися ICC-номер і карта повинна бути робочою, все інше не має значення. Але обрізану з міні до мікро можуть не поміняти, оскільки там частина номеру з високою вірогідністю буде зрізана - я тому відмовився щоб мені безкоштовно обрізали сімку у салоні, хоча мене мікро за розміром влаштовувала.
Опубликовано 28 Декабрь 2018 - 22:09
Полный отстой эта киевская звезда,связь як из 3 ,все шлють смс оцените какчество
(в минусах не предлагают)Як всегда новогодние подарки,звоню на их 3 шестерки,кажуть с 1-го по 15 февраля ваш тариф ту-ту,меняем без оплатно(но вам платить теперь на 30% больше),будет отключена программа благодарности киевстар клуб(20% возвращали каждый месяц) И в конце контрольный-все делается для вас и с целью улучшения связи,о так,хоть кто то за нас со переживает,14 лет .....
Опубликовано 28 Декабрь 2018 - 22:52
Опубликовано 07 Март 2019 - 15:42
Опубликовано 07 Март 2019 - 15:59
ще в продажі можна знайти за 75, якось соцмережі чи що
до речі це самий дешевий
Опубликовано 07 Март 2019 - 16:17
Вся беда в том, что телефон рабочий и сильно много на этом номере завязано((
Вроде есть какая то фишка при смене номера. Всем тем кто звонит на старый, робот говорит, что номер изменен на такой-то. Вроде работает месяц или три. Не помню точно.
Можно купить другой номер и временно оставить этот КС. Всем говорить что у вас номер меняется запоминайте новый. Много раз от лайфа например. приходила СМС-ка, с предложением купить симку с таким же точно номером как у меня, только вместо 050 было 073. Тоже как вариант, чтобы клиентам было проще запомнить новый еси чё.
З.ы.
С контрактным КС распрощался года 4-ре или 5-ть назад. У них как раз в этот период главный менеджер сменился вроде и превратился лучший оператор в ... в сами знаете что. С тех пор на водафоне и ооочень доволен. Есть одна симка КС на припейде. Держу чисто для входящих с КС, кому дорого звонить на водафон. Абонплату не плачу. У меня в пакете куча бесплатных минут чтобы звонить на других операторов.
Изменено: Zerocool, 07 Март 2019 - 16:21
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Мобильные телефоны и аксессуары →
CDMA alcatel one touch 213cесть 2 шт идеал Автор: @sms • Дата: 06 Декабрь 2017 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Что с мобильной связью?Автор: Timothy • Дата: 29 Июнь 2015 ![]() |
|
||
Базар →
ПК и комплектующие →
3g модем Pantech UM 185Интертелеком, активный номер Автор: Виталий Nikopol • Дата: 16 Апрель 2015 ![]() |
|
||
Базар →
Прочее →
Продам бонусы киевстарза 30% на карту ПБ Автор: грешник • Дата: 17 Ноябрь 2013 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
МТС-Украина вводит оплату за отчеты о доставке SMSАвтор: Stalker • Дата: 10 Ноябрь 2011 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых