также КС номер перевел на их минималку 75 гривен+1

только звонилка, остальное нафик ненужно.
Опубликовано 07 Март 2019 - 21:11
и мне на мою не нужную карту КС прилетело..
Ваш тариф закрывается, бла-бла-бла.
Та и хрен с ними...
Жаль, такой оператор классный был, а теперь превратились в каких-то барыг.
То какие-то мобильные деньги, то постоянные какие-то лотереи-розыгрыши с ответами на вопросы.
Я с недавнего времени стал называть из напёрсточники...
Опубликовано 08 Март 2019 - 00:28
Но даже при переводе на другой тариф умудрились прошлый раз нагреть. Переводили с 50 на 75 грн. Прежний тариф 50 грн была предоплачен до 13-го числа. На новый тариф перевели и соответственно пошла абонплата 75 грн уже 8-го. 5 дней себе на бедность оставили.
Уже молчу про повсеместную мутку ОпСоСов с превращением одного месяца в 4 недели.
Опубликовано 09 Март 2019 - 19:45
Но даже при переводе на другой тариф умудрились прошлый раз нагреть. Переводили с 50 на 75 грн.
В тебе був "Онлайн 3Ж+", а вони тебе в серпні перевели на "4Ж Онлайн"? Там якщо потримати їх без поповнення від трьох днів до півтора тижня, вони пропонували менший тариф. У мене був такий же і такий же перехід вони мені зробили. Я тоді не поповнював близько тижня, для вихідних користувався іншим номером, і вони мені дали "3Ж+ Онлайн" за 55 грн. Правда, зараз знову переведуть на "КС Завжди Онлайн" за 75. Доведеться їх знову на голодному пайку потримати близько тижня, щоб дали "КС Онлайн+" за 55. У мене є сімка з тарифом "ЗЖ Онлайн" з абонаплатою 35 грн., яку я поповнюю не кожен рік - там також тариф закриється, але переведуть на "КС Онлайн" також за 35.
Опубликовано 09 Март 2019 - 22:31
Изменено: nick6482, 09 Март 2019 - 22:33
Опубликовано 10 Март 2019 - 10:58
Жаль только, что ни у кого из операторов нет тарифа для чисто звонков, всё занимаются разводняком впаривая ненужные услуги.
Уже нету. С год назад была, но уже убрали.
До и стоимость тарифа от этого отказа не изменится
Не сплачуйте за мегабайти, якщо не користуєтесь ними
Не потрібен мобільний інтернет? Заощаджуйте з Київстар та платіть на 10 грн менше Детальніше
Економія
10 грн
*939*1#
тариф безлим соцмережі
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 24 Март 2019 - 21:08
Там якщо потримати їх без поповнення від трьох днів до півтора тижня, вони пропонували менший тариф.
Щоб перевести вниз через один тариф - це справді треба, щоб номер голодував місяця три.ого... три недели уже, пока только диджинглы бесплатно предлагают...
Опубликовано 25 Март 2019 - 10:30
ого... три недели уже, пока только диджинглы бесплатно предлагают...
А у тебе до цього був тариф за запрошенням чи як у всіх?
Якщо як у всіх - то як правило треба щоб голодував від трьох місяців, а одного разу мою полочну сімку з тарифом на 75 грн промурижило цілих сім місяців, перш ніж дало тариф за 35 грн. Хоча бувають виключення - моя жінка мала стандартний тариф із абонплатою 2 грн у день користування, не поповнювала його трохи більше місяця і не робила вихідні дзвінки трохи більше двох тижнів і їй прийшло запрошення на тариф з абонплатою 35.
А от у кого і був тариф за запрошенням - тим достатньо поморити непоповненням від 3 днів до 2 тижнів. У всякому разі так було ще півроку назад.
Опубликовано 25 Март 2019 - 14:15
У Киевстара есть тарифы обычные (доступные всем), а есть такие, в которые можно попасть только по личному приглашению Киевстара.
Это так называемые тарифы "сдерживания" - чтоб клиент вообще не убежал к другому оператору и платил хоть маленькую, но копеечку.
Чтоб получить такое приглашение надо не оплачивать номер от 2 до 3-х месяцев, но при этом желательно использовать номер на входящие в полный рост.
Я делал так - взял другую симку с которой звонил при необходимости, а все звонили мне на старый номер, который я не оплачивал.
Прошлым летом - 3 месяца не оплаты с мая-июня месяца и в августе мне предложили тариф за 35 грн, хотя до этого был по 75 с практически такими же условиями.
Опубликовано 25 Март 2019 - 14:15
Як у всіх: https://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs
За запрошенням, які закриваються: https://kyivstar.ua/...arhive/online3g і https://kyivstar.ua/.../ksonline3g2018
За запрошенням нові, на які переводять мої номери, в залежності від того, чи я їх поповнював: https://kyivstar.ua/...arhive/ksonline і https://kyivstar.ua/...ve/alwaysonline
За запрошенням для голосового зв'язку, також закривається і не мав сенсу при наявності за 35 з інтернетом, хіба що дзвінки тільки на КС і економія 5 грн. при цьому: https://kyivstar.ua/...kyivstar_zvonky
Опубликовано 25 Март 2019 - 18:20
ясно. как у всех...
За місяць - не виключено. Але на основному номері це треба мати натхнення, тим більше враховуючи, що ніяких гарантій. У мене, перед першим тарифом на запрошення, рахунок поповнювався живими грошима останній раз за чотири чи п'ять років до того, там була у свій час набрана неміряна кількість безтермінових бонусів за вхідні, зі старих тарифів, які я викрористовував для не дуже численних вихідних по 2 грн у день використання, а активно я юзав регіональний київський шаровий тариф МТС. Тобто той київстарівський номер міг голодувати скільки завгодно.
Опубликовано 25 Март 2019 - 19:27
Бонусы то были.
Оплата шла за счет бонусов, вот ничего и не предлагали
Можливо, справа в цьому. Хоча, це ж були бонуси за вхідні, а не за, наприклад, "Домашній інтернет", вивести я їх не міг, а живі гроші Київстар бачив від мене хіба що від інтерконнекту. Так від інтерконнекту на будь-який номер можуть гроші оператору капати, якщо є вхідні від інших операторів, навіть якщо цей номер не поповнювався власником ніколи. А може просто до 2016 року ці тарифи на запрошення не роздавали так щедро, як пізніше. Не знаю.
Опубликовано 21 Май 2019 - 21:09
Чтоб получить такое приглашение надо не оплачивать номер от 2 до 3-х месяцев, но при этом желательно использовать номер на входящие в полный рост.
и.
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Мобильные телефоны и аксессуары →
CDMA alcatel one touch 213cесть 2 шт идеал Автор: @sms • Дата: 06 Декабрь 2017 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Что с мобильной связью?Автор: Timothy • Дата: 29 Июнь 2015 ![]() |
|
||
Базар →
ПК и комплектующие →
3g модем Pantech UM 185Интертелеком, активный номер Автор: Виталий Nikopol • Дата: 16 Апрель 2015 ![]() |
|
||
Базар →
Прочее →
Продам бонусы киевстарза 30% на карту ПБ Автор: грешник • Дата: 17 Ноябрь 2013 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
МТС-Украина вводит оплату за отчеты о доставке SMSАвтор: Stalker • Дата: 10 Ноябрь 2011 ![]() |
|
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых