Вава-між тобою та Джипом повинно було поміститись 3!!!!фури,а не втискуватись одна...
от все ти знаєш
знову ж таки по-перше: я, звичайно, не міряв, але дистанції було достатньо, і, можливо, навіть не на 3 ))
по-друге, "втискувався" цей поц не тому, що йому місця було мало, а за рахунок того, що йшов назад після обгону тоді, коли його корма ще мене не обігнала... чи по дурості (хоча сумнівно, дальняки, зазвичай не дурні), чи, швидше, для того, щоб залишити собі більше місця, якщо джип почне гальмувати
чим скорочував мені вирахувану тобою ж дистанцію, разів у 7-10
І у випадку найменшої зміни обстановки в несприятливу сторону мені довелось би не спокійно гальмувати, маючи попереду купу місця, а робити це "в підлогу" на слизькому покритті... а він високо сидить, він бачив те, чого не бачив я за джипом, поки ми на дугу не вийшли: нас йшов ланцюжок машин 5... його оцінка дорожньої ситуації не стосується?
по-третє, припустімо, ти все добре порахував, і дистанція була недостатньою... скажи, будь ласка, ти в такому випадку рахуєш в умі дистанцію, розумієш, що тобі мало би вистачити на 3 корпуси і з криком "банзай" йдеш на обгін? 
це вже не кажучи про "по-четверте", а саме про те що Bank правий... ти привів абсолютний розрахунок стосовно нерухомої точки, а в динаміці авто попереду також рухається і має свій гальмівний шлях, тобто відносна безпечна дистанція менша, ніж гальмівний шлях в абсолютних величинах
по тій трасі
правда?
є ж ще специфіка місцевості
В таком случае пенделями в крайнюю правую вытолкуют
там - звивиста дорога по одній полосі в кожну сторону...
це, якщо знаєш, ділянка напрямку на Прилуки: я їхав від Гоголева через Красилівку в сторону Броварів