Доброго дня !
Маю опель комбо метан, заправлявся мій автомобіль газом все гірше і гірше зараз 1,2-1,4 м3 і все більш не йде. Прочитав тут на форумі що допомогає почистити заправочний клапан, зняв я його але біда він не розборний. найшов новий хочуть за нього 120 євро (але вже розборний).
так хочу спитати чи допоможе заміна заправочного клапана а чи може бути далі проблема ?
при чому коли знімав заправочний свій він компресором дується зі входу.
Може хто знає де є сервіс поблизу Хмельницького ?
Дякую.
Добрый вечір. якщо дується компресором то в заправочній нема чого лізти, і мінять тим паче!!!
Проблема в обратном (зворотньому)) клапане, він по магістралі стоїть перед першим балоном , він забитий
Він розборний, часто лопається пружина в ньому і рве резиночку яка перекривае вхід газа, літом ще "коє як" заправишся а зимою фігу
Самому лізти не рекомендую, резьба говняна перетянуть раз плюнуть, а не затянеш нормально буде травить.
Пиши в лічку розкажу шо да як
Добрый день всем! Примите новичка. Купил авто Zafira 1.6cng 2003г. Появился запах газа под капотом по утру на выключенном авто в районе форсунок чуть ниже. Также долго заводится на холодную. Может у кого было такое где ковырять? Спасибо
Приветствую на 100% форсунка не держит давление, не болезненно но она может и заклинить
Первоочередно киньте на стенд и оно покажет какая из них доходит, стенд самый обычный ,ультразвуковой чистки , проверить ТОЛЬКО производительность, чистить их смысла нет ,только выбросите деньги, дальше замена на бош