Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Peugeot 3008. Отзыв владельца. :-)

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
494 ответов в теме

Alex Эвакуатор

Alex Эвакуатор

Старый лис - мудрый лис! (даж ежели общипанный)

• Сообщений 25696
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 17:31

Так ми і не "паримося"...

а йа вааще "не при дилах"... :sm17_1: :rofl:

Время икс прошло (на 2500)

ты ужо должон обчеству 4 сцепы... :ad_new: :sm13_: :sm13_: :sm13_:

(О67)96О3171
(О93)2272О25

ТОЛЬКО эвакуатор!!!!!

Enjoy

Enjoy

Західноукраїнський буржуазний націоналіст - франкофіл

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 18:35

а йа вааще "не при дилах"... :sm17_1: :rofl:

Отак ти завжди! Завариш кашу і - в кущі!!! :sm17_2: Розкажи, що ти мав на увазі, коли писАв про зчеплення? Бо ж я так розумію, що і я "заторчав" як мінімум три комплекти!!!

Изменено: Enjoy, 06 Сентябрь 2012 - 18:53

• 0
Я так люблю свою країну і так ненавиджу цю державу....

Я симпатизую "СВОБОДІ"...Розмовляю і пишу українською... То може я ФАШИСТ???

Размещенное изображениеРазмещенное изображение

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37371
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 18:44

Enjoy, Гарантия на Ситроен 2 500 км
  • 0

dcbac9fda97ft.jpg

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 18:56

Доречі, Ігор, як змінювався у твого Цитромона розхід палива? Я вперше наблюдав таке відчутне зниження споживання. Спочатку він реально брав близько 9 і навіть більше літрів на "сотку", а потім я бачив, як цифри стали зменшуватися.
По-перше це радує, особливо дивлячись на динаміку росту цін на пальне, а по-друге, я такого раніше не бачив. На Опелі такого точно не було. Цафіра якось "рівно" споживала. В неї не було такого явного "обкаточного" апетиту.

мож комп хитро запрограммированный? :sm12_:

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 18:59

Enjoy, Гарантия на Ситроен 2 500 км

Смішно..... :sm13_: :sm13_: :sm13_: Цікаво, як відреагує Billy Corgan1980. Доречи, я не пам"ятаю, яка гарантія у мого Левеняти...

мож комп хитро запрограммированный? :sm12_:

Я теж про таке думав... Тобто закладено в його мізки, щоб на початковому етапі він спалював дещо збішений обсяг пального на певний пробіг... Можливо, хоча у жабоїдів свої таракани в голові...
  • 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37371
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 19:06

Цікаво, як відреагує Billy Corgan1980

Почему он ?
  • 0

dcbac9fda97ft.jpg

Alex Эвакуатор

Alex Эвакуатор

• Сообщений 25696
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 19:25

Отак ти завжди! Завариш кашу і - в кущі!!! Розкажи, що ти мав на увазі, коли писАв про зчеплення?

я ж кажу - "не при дилах" йа...
про зчеплення - тут дежурная шутка... :ad_new: не йа её начал... :sm17_2:

(О67)96О3171
(О93)2272О25

ТОЛЬКО эвакуатор!!!!!

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 19:38

Почему он ?

А у кого ще тут "Цитрамон"? :sm12_:
  • 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37371
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 19:50

Да у многих.
  • 0

dcbac9fda97ft.jpg

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 19:54

А у кого ще тут "Цитрамон"? :sm12_:

у стас-магика даж не хватило на что-то приличное :sm3: :sm13_:

Я теж про таке думав... Тобто закладено в його мізки, щоб на початковому етапі він спалював дещо збішений обсяг пального на певний пробіг... Можливо, хоча у жабоїдів свої таракани в голові...

на важно сколько спалюэ - важно, что показывает расход, чтобы тебе сделать приятно :sm13_: :sm13_:

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12335
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 20:02

Я вперше наблюдав таке відчутне зниження споживання. Спочатку він реально брав близько 9 і навіть більше літрів на "сотку", а потім я бачив, як цифри стали зменшуватися. По-перше це радує, особливо дивлячись на динаміку росту цін на пальне, а по-друге, я такого раніше не бачив.

можливо зниження розходу збіглося із літнім сезоном, коли він і так у всіх знижується?
зима покаже як і що.
  • 0

Billy Corgan1980

Billy Corgan1980

Дока

• Сообщений 560
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 21:23

А що, вже час? :blink:
Я, відверто кажучи, цією машиною тільки один раз у Варшаві їхав кік-даун. Поки що, навіть по лісу на останніх віхідних, не було потреби силувати зчеплення. Доречі по лісу машина показала себе досить достойно. Ясен пень, що не проходимець, але сухий роз"їзжений вантажівками пісок Полісся і неглибоки колії в багнюці "Левеня" зхавав на "відмінно". Спокійно, без особливого галасу, на малому "газу", внатяг... Друг сзаду підпирав "Рєхтоном" і був здивований тим, як "Пєж" лізе лісом.

Тобі теж пропонували виконати комплекс робіт "ZET"? :sm13_: :sm13_: :sm13_:

Доречі, Ігор, як змінювався у твого Цитромона розхід палива? Я вперше наблюдав таке відчутне зниження споживання. Спочатку він реально брав близько 9 і навіть більше літрів на "сотку", а потім я бачив, як цифри стали зменшуватися.
По-перше це радує, особливо дивлячись на динаміку росту цін на пальне, а по-друге, я такого раніше не бачив. На Опелі такого точно не було. Цафіра якось "рівно" споживала. В неї не було такого явного "обкаточного" апетиту.

У меня зимой комп показывал около 10 л, сейчас - 9, но езжу не особо экономно.
Что касается работ, то мне тоже пришло письмо "счастья", правда, работы назывались другим кодовым словом )))
  • 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37371
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 21:27

У меня зимой комп показывал

В профиле поставь обЪём двигателя, а то непонятно.
  • 0

dcbac9fda97ft.jpg

Billy Corgan1980

Billy Corgan1980

Дока

• Сообщений 560
  •  

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 23:59

В профиле поставь обЪём двигателя, а то непонятно.

1,6 - такой же как у Александра на Пыжике
  • 0

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2012 - 12:55

зима покаже як і що.

Може і так... Побачимо!

1,6 - такой же как у Александра на Пыжике

На "Левеняті"!!!! :sm13_: :sm13_: :sm13_:
  • 0

Billy Corgan1980

Billy Corgan1980

Дока

• Сообщений 560
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2012 - 12:56

Може і так... Побачимо!

На "Левеняті"!!!! :sm13_: :sm13_: :sm13_:

Хай буде так) Салон мне очень нра у Левеняты)
  • 0

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 07 Сентябрь 2012 - 13:05

У меня зимой комп показывал около 10 л, сейчас - 9, но езжу не особо экономно.

Я і на "Цафірі"-то не дуже ганяв, а на 3008-му і подавно. По-перше якось він мене не настроює на активний драйв, хоча рулиться чудово, а по-друге двигут реально ватний. Тобто його можна примусити їхати, але для цього треба спочатку перескочити з 5-ї передачи на 3-тю, а потім тапкою придушити педаль в підлогу.

Хай буде так) Салон мне очень нра у Левеняты)

Зараз я вже освоївся остаточно в салоні, підсунув сидіння поближче до руля і стало зрозумілим, що і другий ряд має достатньо місця. А багажник... Це тема окремої і довгої розмови. Досі всякий раз, як відкриваю кляпу, не можу натішитись вмінням "пежачіх" конструкторів. Ця проміжна полиця - це просто бомба.
Під нею два розкладних крісла, гамак, аптечка-вогнегасник, щітка, буксирувальний трос, дві ковдри і дві розкладані кошики з хімією і всілякими необхідними приблудами. А зверху... Пустий багажник!
  • 0

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 05 Октябрь 2012 - 16:42

На тижні, що минув, був на луцькому сервісі "Пежо". Ризикнув, відверто кажучи не без остраху, бо ж я про них такого (!) в інеті понаписував після того, як вони мене прокинули із компьютерною диагностикою, що жах...
Але! Подзвонили, як і обіцяли, одразу після отримання термостату для мого "Левеняти". Запропонували у зручний для мене час здати машину на СТО для виконання гарантійної заміни. Виконали все майже в оговорені терміни і без наслідків :smile: . Машинка їздить, нічого не тече. Це радує, відверто кажучи. Маю велику надію на те, що щось змінюється на краще на сервісі "Пежо" в Луцьку. Доречі, порадували мене звісткою про те, що вони вже мають повноцінний компьютерний діагностичний стенд з оновленою прогою від виробника і я можу розраховувати на них у цьому питанні.
Не обійшлося без ложки дьогтю! При здачі машини на сервіс була в нас т.з. "німа сцена". Я вже збираюсь віддати ключі і мовчки оглядаюсь, дивлячись, де б мені розписатись в якомусь папірці з печаткою... Народ офіса сервіса дивиться на мене... Я починаю доганяти, що тут щось не так. Питаю, де акт прийому-передачи? Народ в ступорі! "Який-такий Акт?" - перепитують мене. Я вже завожусь. Починаю голосно розказувати про процедуру передачі ТЗ в ремонт. До сервісменів доходить і вони ліплять ( з моєю допомогою ті при активній участі менеджера-продавця автомобілів ) щось таке, схоже на потрібний документ... Я в шоці!
Але все закінчилося благополучно. Пежик в порядку і я задоволений. Чекаю на ТО-10.000, коли треба буде замінити мастило в двигуні і фільтр моторного мастила. Залишилося близько 800 км. Але це вже, мабуть, після відпустки...

Изменено: Enjoy, 13 Октябрь 2012 - 12:04

• 0

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 16 Ноябрь 2012 - 11:21

Прокотився перші 10.000.
Вчора зробив перше ТО, що передбачене сервісною програмою. На цому пробігу треба замінити моторну оливу і фільтр оливи. Машину віддавав луцькому "Пежо". Фірма "Сафрон" реабілітувалась в моїх очах :sm13_: після виконання гарантійної заміни термостата. Може я видаю бажане за реалії, але мені здалося, що і їх відношення до клієнта стало більш коректним. ТО зробили швидко. Начебто все у порядку. ДО маленького переліку робіт штатного регламенту додали перевірку підвіски і виявили нехарактерний стук в роботі переднього правого амортизатора. Зв"язались із Київом і запропонували мені під"їхати до них на початку наступного тижня щоб вирішити питання по гарантійній заміні. Я, начебто, чув там щось таке, в підвісці, але після "Цафіри" я натішитися не міг на тишу і комфорт. Мені здавалося нормальним це постукування. А от специ кажуть. що цього бути не повинно! Повірю їм. Побачимо, як вони спрацюють по гарантії підвіски!
  • 0

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 01 Декабрь 2012 - 23:45

Інформація. яка може бути корисною власникам сучасних Пежо і Цитрамонів, оскільки у цих брендів багато уніфікації.
Історія така :
Після дня сованини по місту туди-сюди і години відстою авто під будинком я, вже ввечорі, знову їду. Проїзджаю без всяких проблем десь з півкілометра і чую звуковий сигнал, який видає БК, коли щось не в порядку. Спочатку промайнула думка, що низький рівень палива, але одночасно споглядаю на покажчик, бачу рівень близько позначки "півбака" і згадую, що тільки-но залив 30 літрів. Дивлюсь на монітор БК. Вісвічується інформація о неполадках в системі автоматичного увімкнення стоянкового гальма. Шо за хрень? :blink: Яке автоматичне стоянкове гальмо, коли я кочуся по вулиці на швидкості під 40 км/год? :sm6: За пару секунд з"являється нове повідомлення про проблеми з АБС! Та-а-а-а-ак! Ще цікавше! Продовжую їхати. Розумію, що з такою несправністю рухатись неможна, але ж дружина чекає на мене. Вулиці пусті, я один і роблю пару спроб гальмувати. Машина виконує всі мої команди штатно, але за пару секунд знову звуковий сигнал і нове повідомлення : "Несправність ESP"!!!! :sm12_: Я в шоці! Зупиняю машину. Глушу двигун. Чекаю пару хвилин. Знову стартую двигун. Три звукових сигнали, три повідомлення, три червоні символи в комбінації приборів, що свідчать про несправність систем, пов"язаних із гальмами. На вулиці майже ніч. Що робити? Гальма працюють коректно. Ніщо, окрім БК, не насторожує. Обережно їду за дружиною і відвожу її додому.
Наранок телефоную на СТО і домовляюся про візит до "лікаря". Опів на дев"яту я вже на СТО, .....
Багато літер? :sm13_:
Ввечорі приїзжаю за машиною. Машина готова стоїть на площадці. На моє запитання про причини несправності майстер веде мене в цех і показує мале-е-е-е-е-еньку металічну.... Навіть не знаю, як її назвати... Схоже на залишки сильно пошкодженої іржою шайбочки діаметром міліметрів з 7-8. Оцю срань, після кількох годин пошуків за допомогою діагностичних приладів і візуального огляду елементів гальмівних механізмів, електронщик СТО зняв з гумового магнитного кільця датчика швидкості переднього правого колеса.
Зрозуміло, що я привіз хлопцям пару літрів пива :drinks: , бо гроши вони з мене не взяли. Зрозуміло, що маю ще привезти, але мова не про пиво, а про те, що така маленька шайбочка може суттево згавняти вечір.
На протязі дня сервіс був на вухах, бо ніхто не міг зрозуміти, що блокує роботу одразу трьох систем. Телефонували у Львів і у Київ. такого ні в кого ще не було. А луцький майстер-електронщик Володя з СТО "Сафрон" поліз під машину і просто прокрутив колесо і побачив ту іржаво-брудну срань.

Отакє, хлоп"ята! Запам"ятайте, на всякий випадок! Бог зна... :sm17_2: :ad_new:

Изменено: Enjoy, 01 Декабрь 2012 - 23:46

• 0

Alex Эвакуатор

Alex Эвакуатор

• Сообщений 25696
  •  

Опубликовано 02 Декабрь 2012 - 11:10

Інформація. яка може бути корисною власникам сучасних Пежо і Цитрамонів

это болячка не пэзжо-цитрамонов, а всех боле-мене савременных авто напичканных электроникой и всякого рода датчиками... :sm17_2:

Три звукових сигнали, три повідомлення, три червоні символи в комбінації приборів, що свідчать про несправність систем, пов"язаних із гальмами.

все 3 системы получают сигнал от одних и тех же датчиков...

Изменено: Alex Эвакуатор, 02 Декабрь 2012 - 11:08

(О67)96О3171
(О93)2272О25

ТОЛЬКО эвакуатор!!!!!

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 02 Декабрь 2012 - 21:47

это болячка не пэзжо-цитрамонов, а всех боле-мене савременных авто напичканных электроникой и всякого рода датчиками... :sm17_2:

Їй-богу, не думав, що жабоїди можуть так сконструювати важливий вузол, щоб всяка магнітна срань з проїзжої частини могла б приліпитися до цієї гумової стрічки...

все 3 системы получают сигнал от одних и тех же датчиков...

Олексію, старий, ти, мабуть, вже забув, що пиво я варю лише три місяці, а чим я займався останні п"ятнадцять років, ти в курсі, то ж цей маленький бліц-лікбез..... :sm13_:
Я ж писав : "електронщик СТО зняв з гумового магнитного кільця датчика швидкості переднього правого колеса."
Я в курсі!

Изменено: Enjoy, 02 Декабрь 2012 - 21:53

• 0

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 06 Декабрь 2012 - 17:45

В пості №299 писАв, що на ТО особливо уважно продивились передню підвіску бо шукали джерело нехарактерного звуку, який виникає на хвилях асфальту при певній швидкості. Можна назвати його "стуком", але це не різкий металічний стукіт, а якісь ... глухий, наче гумовий...
Передали з Лемберга праву стійку в зборі, щоб замінити мому "Левеняті" по гарантії те, що виявиться ушкодженний при проведені робіт. Блін! Перебрали спочатку всю праву сторону підвіски, потім перебрали всю ліву сторону, потім знову передивились кріплення майже усього, що там є спереду... Підмоторна рама, рульове, стабілізатор... Нічого не знайшли, а стукіт залишився!
Телефонували у Львів, радилися зі спецами головного офісу, але нічого не нарадили. Тепер кажуть мені ще трохі поїздити, почекати, як цей звук себе проявить. Гарантійний пробіг і термін дозволяє. Поки поїзжу.
  • 0

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 24 Январь 2013 - 16:44

Соромно навіть писати :blush: , але ж обіцяв видписувати про все, що роблю з машиною, чи що вона робить зі мною... :sm13_:

Хочу вам повідати як дизайнер - дизайнерам, що дуже мені не подобалось, що має мій "Пежо" такий собі "піджатий хвіст". Начебто стоїть рівно, але задня частина даху якось так закручена, що здається, що він "присів" на задні колеса. А при загрузці салона пасажирами і при наявності багажу у відповідному об'ємі машина і справді присідала на задок аж до пробоїв задньої підвіски до відбійників на ямах-горбках. Я декілька разів лазив під неї, і так придивлявся до підвіски і так... Були думки підкласти під нижній край пружини підвіски спеціальні гумові проставки... Були інші варіанти, але всі вони були пов'язані із якимись переробками, а мені дуже не хочеться починати щось аж так колхозити.
Але не втримався. :ad_new: Наколхозив!
Спілкувався якось із приятелем з приводу його "Рєхтона"... Щось ми там обговорювали... І він меня обмовився про те, що в пружинах задньої підвіски корейця стоять гумові пневмобалони. Мені стало цікаво. Я не полінувався і заліз під приятелеву машину. Побачене мені... Не сказати, що я був у захваті, але інформація про те, що "Рекстон" два роки після встановленя пневморесор їздить з ними в досить жорсткому режимі і вони служать вірою-правдою і допомагають власнику скакати по будівельних майданчиках, мене надихнула!
Поковирявся я в інеті, почитав відгуки. Ті, хто поставив, хвалять, ті, хто ругають - не ставили і судять по принципу "мне Ізя наспівав, така лажа!" Гроші смішні! 350 грн. Поліуретанові американськи дорожчи, але ж де вони, ті американськи, коли у мене вже нетерплячка в сраці кипить!
Короче кажучи купив, втулив, накачав. Перше враження, після монтажу і накачки - машина підняла задок на 30 - 40 мм. Це саме те, до чого я прагнув. Друге враження, після того, як покатався на них вже майже тиждень - машина стала більш плотною в керуванні і, як це не дивно, більш комфортнішою на нерівностях. Спробував, не дуже її шкодуючи, проїхати через ліжачого мента. Зад відпрацьовує на "відмінно". Не жорсткіше, а якось більщ збито.

Підсумок. Я розумію, що це таки колгоспний тюніх, але я задоволений чисто візуально тим, що без зварки і болгарки "підняв" задок на бажані 30 - 40 мм, я задоволений тим, що машина стала себе краще вести в русі.

Р.С. Мабуть треба було постити сюда, але я ж не про пневморессори взагалі, а про можо "Левеняту" конкретно! Тож вибачайте.

Р.Р.С. Зимове споживання пального реально більше за літнє. Зрозуміло, що коли на асфальті снігова каша майже по коліно, то не може бути так, як літом. Зараз маю на БК середній показник 8,6 літри на 100 км.

Р.Р.С. Повертаючись до пневморесор. Поки вони просто вкинуті в задні пружини і накачані. Планую з'єднати їх шлангом і вивести штуцер в багажник, щоб можна було оперативно змінювати тиск при потребі. Аж так далеко йти, щоб встановити стаціонарний компресор для цієї цілі, то я не маю наміра.

Изменено: Enjoy, 24 Январь 2013 - 17:29

• 0

GORAN

GORAN

Авторитет

• Сообщений 88888
  •  

Опубликовано 24 Январь 2013 - 23:26

а фото де? ))
Размещенное изображение

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 25 Январь 2013 - 10:21

а фото де? ))

Андрію, я вже потім подумав, що треба було сфотати ДО встановлення приблуди і ПІСЛЯ цього... Як колись казав мій тато "Якщо я б був такий розумний, як моя дружина ПОТІМ!!!" :sm13_: :sm13_: :sm13_:
Але все рівно сфотаю і викладу на всю сторінку! :sm17_1:
  • 0

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 29 Январь 2013 - 14:37

а фото де? ))

Швидкоруч на мобілу :

Размещенное изображение

Раніше неможливо було ногою стати на колесо, щоб на багажнику щось поправити ( от як тіж самі лижі, як на фото! ), витерти воду після мийки, чи щось таке. Тепер реально зазор між крилом і гумою до 8 см. І виглядає машина гарніше. ІМХО, зрозуміло...

Размещенное изображение

Пневморесора, вкладена в спЄнжину, виглядає приблизно ось так. Ще раз прошу пробачити якість фоток, але знімав мобілою просто "з коліна" перед домом нашвидкоруч.

Размещенное изображение

Изменено: Enjoy, 05 Февраль 2013 - 21:48

• 0

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 25 Март 2013 - 15:22

П І Л Я Т Ь ! ! ! ! ! ! !
Я лихий, як чорт!!!
Зворотив свому "Левеняті" нижню "губу" переднього бампера!!!
Зворотив, як останній лох! На рівному місті...
Поїхали з дружиною подивитись тренажерний зал. Треба себе чутка підтягнути. Проїхати до ТЗ можна різними вулицями, але ж мене понЕсло по вуличці, по якій ми колись з майбутньою дружиною тинялися темними літніми ночами, тримаючись за руки під старими каштанами... Їхали ми, крутили головами, дивуючись, як все змінилось за роки, що ми туди не заходили, не заїзджали... Швидкість мізерна! 10 - 15 км на годину, бо ж вузько і снігу до чорта намело. Об"їзджаючи якусь калюжу я відчув чуттєвий поштовх і щось прошкребло під пузом. "От лайно!" - подумалося мені - "Цепанув якучь кучугуру"! Проїхав ще метрів з 20-ть. Щось не перестаючи шкребе. Зупиняюсь. Вихожу і хренєю! Нижня губа відірвана вщент. Номер вісить невідомо на чому, але не відірвався. Посилювач губи завернутий під мотор...
Вертаюсь назад, подивитись, за що ж я так перечипився! В снігу повздовж лінії руху сторчить просто з землі один залізобетонний бордюрний камінь. Виглядає з мерзлої землі сантиметрів так на 15 - 20. Я його пустив "між ніг" і він лупнув бампер строго по центру. Хром-накладка бампера вирвана з коренем і завернута в дугу. Губа порвана. Підсилювач губи поламаний...

Размещенное изображение

По тому, як деформована бляха накладки на бампер, зрозуміло, що "приклався" я добряче до того бордюра! Зрозуміло, що фодку я зробив вже сьогодні, після страхової і сервісу. Вчора мені будо не до фотографування. Я був лихий! :ad_new:

Добре, що машина застрахована по КАСКО без франшизи. Заїхав сьогодні в страхову, написав заяву. Заїхав на СТО, попросив рахунок на запчастини і на заміну цього всього лахміття на нове. Обіцяли швиденько підсуєтитись, щоб я не їздив з "побитою мордою"!
Шкода... Рік від"їздив без подряпинки. Їздив, як чайник. Спокійно і витримано. А тут - на рівному місті!!!
Це нас з кращою половинкою на романтику потягнуло! :sm13_: Їхали і крутили головами : "Дивись... А тут... Пам"ятаєш?... "
Порадувала реакція дружини. Без емоцій... Без нервів... Спокійно, наче я двічи на тиждень курочу тачку... :sm17_1:

Изменено: Enjoy, 26 Март 2013 - 11:56

• 0

Shusha

Shusha

.

• Сообщений 40115
  •  

Опубликовано 25 Март 2013 - 22:11

видимо столбик там вкопали, чтобы не ездил никто... ;-)
  • 0
Размещенное изображение Размещенное изображение
Мне глубоко пофиГ, что вы обо мне думаете..... я о вас вообще не думаю!
Кто-то довольно мудрый сказал: "Никогда не спорь с идиотом! Этим самым ты опускаешься до его уровня, где он неминуемо задавит тебя своим опытом". (с)

GORAN

GORAN

Авторитет

• Сообщений 88888
  •  

Опубликовано 26 Март 2013 - 10:24

я кстати так и не понял предназначение этой оттопыренной нижней губы! она там нафиг не нужна!

ps - фотки будут? ))
Размещенное изображение

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 26 Март 2013 - 11:10

Порадувала реакція дружини. Без емоцій... Без нервів... Спокійно, наче я двічи на тиждень курочу тачку... :sm17_1:

та каско ж без франшизи :sm12_:

жаль конечно, но иногда просто "дерьмо случается" :blink:

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 26 Март 2013 - 11:22

видимо столбик там вкопали, чтобы не ездил никто... ;-)

Чукча не читач? Чукча письменник? :sm17_1: :sm17_1: :sm17_1:
Я ж пишу державною мовою - БОРДЮРНИЙ КАМІНЬ!!! До нього бордюра нема і за ним нема, а оце знайшлося мені! Строго по курсу мого руху в снігу захований. Я вже коли вернувся і роздивився його, тупо стояв в ступорі і ніяк не міг роздуплитися - як я його не помітив?

я кстати так и не понял предназначение этой оттопыренной нижней губы! она там нафиг не нужна!
ps - фотки будут? ))

Фодка є! Дивись вище. Ти ба, який він вимогливий! До всього йому потрібні ілюстрації! :ad_new:
Призначення цієї губи для мене самого загадка! Оце коли я її зняв, тую приблуду, то так само подумав, що без неї морда виглядає значно пропорційніше і, до того ж, меньший виходить звіс. Нащо цей жабоїдський дизайнерський "ізиск" - мені невідомо. Мабуть, його призначення - грейдерувати землю для підвищення прохідності.
Вже лазив по тюнерських сайтах в пошуках альтернативного рішення нижньої частини переднього бампера, але 3008-й поки що майже не представлений в тюнінгу. Найбільше досягнення умільців - хромнакладки і труби як пороги. Все!

та каско ж без франшизи :sm12_:
жаль конечно, но иногда просто "дерьмо случается" :blink:

Так ото ж... :drinks:

Изменено: Enjoy, 26 Март 2013 - 15:00

• 0

Enjoy

Enjoy

• Сообщений 6990
  •  

Опубликовано 27 Март 2013 - 15:33

К А П Е Ц Ь ! ! ! ! ! ! ! :sm12_:
СТО видало мені на руки рахунок, який має сплатити страхова компанія за мої "художества"! Страхуватись-таки ТРЕБА!!! Хоча б для того, щоб не смикатись, коли не побачиш бордюр! :ad_new:

1. Захист бампера - 1680,00 грн.
2. Дефлектор бампера - 3274,00 грн.
3. Скоба - 4,00 грн. 5 шт.
4. Болт - 12,00 грн. 10 шт.
5. Болт кріплення захисту бампера - 3,00 грн. 5 шт.
6. Заміна захисту бампера - 60,00 грн.
7. Заміна накладки бампера - 130,00 грн.

Разом 5299,00 грн.

Ніх... собі за хлебушком сходив! Як там писав М.М. Жванецький? "Одно неверное движение - и вы отец!" :sm13_: :sm13_: :sm13_:

Изменено: Enjoy, 27 Март 2013 - 15:35

• 0

Kondur

Kondur

Злобный москаль

• Сообщений 1750
  •  

Опубликовано 27 Март 2013 - 18:39

Страховщики безумно рады :sm12_:
  • 0

Если тебя обидели, пользуйся волшебным
правилом трех П: понять, простить, похоронить.

GreenHoligan

GreenHoligan

бандерівець

• Сообщений 3220
  •  

Опубликовано 27 Март 2013 - 18:45

Разом 5299,00 грн.

А скільки тоді ж бампер коштує? :sm12_:
  • 0

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых