а йа вааще "не при дилах"...Так ми і не "паримося"...

ты ужо должон обчеству 4 сцепы...Время икс прошло (на 2500)

Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 18:35
Отак ти завжди! Завариш кашу і - в кущі!!!а йа вааще "не при дилах"...
![]()
Изменено: Enjoy, 06 Сентябрь 2012 - 18:53
Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 18:56
мож комп хитро запрограммированный?Доречі, Ігор, як змінювався у твого Цитромона розхід палива? Я вперше наблюдав таке відчутне зниження споживання. Спочатку він реально брав близько 9 і навіть більше літрів на "сотку", а потім я бачив, як цифри стали зменшуватися.
По-перше це радує, особливо дивлячись на динаміку росту цін на пальне, а по-друге, я такого раніше не бачив. На Опелі такого точно не було. Цафіра якось "рівно" споживала. В неї не було такого явного "обкаточного" апетиту.
Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 18:59
Смішно.....Enjoy, Гарантия на Ситроен 2 500 км
Я теж про таке думав... Тобто закладено в його мізки, щоб на початковому етапі він спалював дещо збішений обсяг пального на певний пробіг... Можливо, хоча у жабоїдів свої таракани в голові...мож комп хитро запрограммированный?
Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 19:54
у стас-магика даж не хватило на что-то приличноеА у кого ще тут "Цитрамон"?
на важно сколько спалюэ - важно, что показывает расход, чтобы тебе сделать приятноЯ теж про таке думав... Тобто закладено в його мізки, щоб на початковому етапі він спалював дещо збішений обсяг пального на певний пробіг... Можливо, хоча у жабоїдів свої таракани в голові...
Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 20:02
можливо зниження розходу збіглося із літнім сезоном, коли він і так у всіх знижується?Я вперше наблюдав таке відчутне зниження споживання. Спочатку він реально брав близько 9 і навіть більше літрів на "сотку", а потім я бачив, як цифри стали зменшуватися. По-перше це радує, особливо дивлячись на динаміку росту цін на пальне, а по-друге, я такого раніше не бачив.
Опубликовано 06 Сентябрь 2012 - 21:23
У меня зимой комп показывал около 10 л, сейчас - 9, но езжу не особо экономно.А що, вже час?
Я, відверто кажучи, цією машиною тільки один раз у Варшаві їхав кік-даун. Поки що, навіть по лісу на останніх віхідних, не було потреби силувати зчеплення. Доречі по лісу машина показала себе досить достойно. Ясен пень, що не проходимець, але сухий роз"їзжений вантажівками пісок Полісся і неглибоки колії в багнюці "Левеня" зхавав на "відмінно". Спокійно, без особливого галасу, на малому "газу", внатяг... Друг сзаду підпирав "Рєхтоном" і був здивований тим, як "Пєж" лізе лісом.
Тобі теж пропонували виконати комплекс робіт "ZET"?![]()
![]()
Доречі, Ігор, як змінювався у твого Цитромона розхід палива? Я вперше наблюдав таке відчутне зниження споживання. Спочатку він реально брав близько 9 і навіть більше літрів на "сотку", а потім я бачив, як цифри стали зменшуватися.
По-перше це радує, особливо дивлячись на динаміку росту цін на пальне, а по-друге, я такого раніше не бачив. На Опелі такого точно не було. Цафіра якось "рівно" споживала. В неї не було такого явного "обкаточного" апетиту.
Опубликовано 07 Сентябрь 2012 - 13:05
Я і на "Цафірі"-то не дуже ганяв, а на 3008-му і подавно. По-перше якось він мене не настроює на активний драйв, хоча рулиться чудово, а по-друге двигут реально ватний. Тобто його можна примусити їхати, але для цього треба спочатку перескочити з 5-ї передачи на 3-тю, а потім тапкою придушити педаль в підлогу.У меня зимой комп показывал около 10 л, сейчас - 9, но езжу не особо экономно.
Зараз я вже освоївся остаточно в салоні, підсунув сидіння поближче до руля і стало зрозумілим, що і другий ряд має достатньо місця. А багажник... Це тема окремої і довгої розмови. Досі всякий раз, як відкриваю кляпу, не можу натішитись вмінням "пежачіх" конструкторів. Ця проміжна полиця - це просто бомба.Хай буде так) Салон мне очень нра у Левеняты)
Опубликовано 05 Октябрь 2012 - 16:42
Изменено: Enjoy, 13 Октябрь 2012 - 12:04
Опубликовано 16 Ноябрь 2012 - 11:21
Опубликовано 01 Декабрь 2012 - 23:45
Изменено: Enjoy, 01 Декабрь 2012 - 23:46
Опубликовано 02 Декабрь 2012 - 11:10
это болячка не пэзжо-цитрамонов, а всех боле-мене савременных авто напичканных электроникой и всякого рода датчиками...Інформація. яка може бути корисною власникам сучасних Пежо і Цитрамонів
все 3 системы получают сигнал от одних и тех же датчиков...Три звукових сигнали, три повідомлення, три червоні символи в комбінації приборів, що свідчать про несправність систем, пов"язаних із гальмами.
Изменено: Alex Эвакуатор, 02 Декабрь 2012 - 11:08
(О67)96О3171
(О93)2272О25
ТОЛЬКО эвакуатор!!!!!
Опубликовано 02 Декабрь 2012 - 21:47
Їй-богу, не думав, що жабоїди можуть так сконструювати важливий вузол, щоб всяка магнітна срань з проїзжої частини могла б приліпитися до цієї гумової стрічки...это болячка не пэзжо-цитрамонов, а всех боле-мене савременных авто напичканных электроникой и всякого рода датчиками...
Олексію, старий, ти, мабуть, вже забув, що пиво я варю лише три місяці, а чим я займався останні п"ятнадцять років, ти в курсі, то ж цей маленький бліц-лікбез.....все 3 системы получают сигнал от одних и тех же датчиков...
Изменено: Enjoy, 02 Декабрь 2012 - 21:53
Опубликовано 06 Декабрь 2012 - 17:45
Опубликовано 24 Январь 2013 - 16:44
Изменено: Enjoy, 24 Январь 2013 - 17:29
Опубликовано 25 Январь 2013 - 10:21
Андрію, я вже потім подумав, що треба було сфотати ДО встановлення приблуди і ПІСЛЯ цього... Як колись казав мій тато "Якщо я б був такий розумний, як моя дружина ПОТІМ!!!"а фото де? ))
Опубликовано 29 Январь 2013 - 14:37
Швидкоруч на мобілу :а фото де? ))
Изменено: Enjoy, 05 Февраль 2013 - 21:48
Опубликовано 25 Март 2013 - 15:22
Изменено: Enjoy, 26 Март 2013 - 11:56
Опубликовано 25 Март 2013 - 22:11
Опубликовано 26 Март 2013 - 11:22
Чукча не читач? Чукча письменник?видимо столбик там вкопали, чтобы не ездил никто... ;-)
Фодка є! Дивись вище. Ти ба, який він вимогливий! До всього йому потрібні ілюстрації!я кстати так и не понял предназначение этой оттопыренной нижней губы! она там нафиг не нужна!
ps - фотки будут? ))
Так ото ж...та каско ж без франшизи
жаль конечно, но иногда просто "дерьмо случается"
Изменено: Enjoy, 26 Март 2013 - 15:00
Опубликовано 27 Март 2013 - 15:33
Изменено: Enjoy, 27 Март 2013 - 15:35
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых