Гольф, це класика. Мені, особисто подобаються всі гольфи починаючи від 1 до 7. Більшість французів приїдаються вже років через 5, а той швидше, через 10 вони або само знищуються, або наводять страх на оточуючих. Знову ж на мою думку, Гольф, це те, чим дуже хоче стати С4, і завдяки такому бажанню і ми маємо цей дизайн. Подивіться на інші авто цієї компаній, як на мене, то там і не пахне красою.А дизайн Гольфа имхо уныл до безобразия.
Этакий малюсенький обрубок с микробагажником, поставить туда логотип от Хюндаи, и никто на него даже не посмотрел бы)))
І ще, про дизайн, не варто так відверто паскудити те чи інше авто бо Ви ображаєте думку тих людей, яким воно подобається.
А Жілі за 10, беріть всі жілі.Я не обижаюсь, просто Гольф в такой комплектации вы купите за 30+

Хотя машина считается эталоном класса, но нафиг такие эталоны за такие деньги )
Ціна не береця з "потолка" а продиктована ринком, і напевно якби люди не бажали купити подібне авто (а вони купляють, див. список вище) то не розгрібали б його так як це відбуваєця з гольфом.
Багажник мелкий. Сам он мелкий. Понятно, что машина с именем, но для моих практических нужд и по ТАКОЙ цене он не подходит.
А якраз для "практических нужд" придумали Skoda A5

Изменено: Katafot, 23 Март 2012 - 12:39