horseus, я вище розписував, що і до чого.
витрати на опалення вимірюються в тепловтратах, помножено на вартість енергії/палива, помножено на КПД приладу опаленя. і ніяк інкше
ніякі супер-пупер технології не можуть цього факту змінити. КПД практично будьяких опалювальних елктроприладів близька до 100%. за виключенням теплового насоса (читай кондиціонера).
те що ти утеплений це + але скажу з власного досвіду не дуже великий якщо утеплений тільки ти а сусіди ні.
що до сайту що ти привів .......
100 м2 всего за 300 грн в месяц! .....
після от цієї фрази далі не цікаво вже читати. тому що як мінімум таке говорити це не володіти питанням. знову ж таки питання тепловтрат є на першому місці!
отже раджу все ж таки робити нормальне водяне опалення. Якщо цього року ти не маєш можливості зробити опалення, то аби пережити зиму купи звичайні електро-конвектори типу такого а на наступний рік зроби нормальне опалення.
можна поставити кондиціонери (з режимом обігріву), тим самим і прохолодно буде влітку.
І ще одне просто так протягнути кабель в квартиру не можна, можна тільки з дозволу місцевого електронагляду, тому що на кожну квартиру виділено певну потужність, і я впевнений що цієї зими будуть ходити і перевіряти і "давати по рукам" ....
ну і по витратам не надійся на витрати менше за 600грн на 2-3кімнатну квартиру ..... у мене на 67м.кв.(5/5ц) газу витрачається десь на 250-350грн в місяць, у батьків 57м.кв. (3/5ц) витрачається десь 150-250грн це разом з теплою водою.
електрика це множ на 3 орієнтовно.