Капець)
Хоч вайку продав?
Так.
Був обмін з моєю доплатою.
Я зранку прокинувся в поганому настрої і якось так склалося, що ввечері був на Плейді )
Опубликовано 22 Март 2025 - 17:05
коли продавалась то таких рекомендацій що це повне УГ не булоЯ бы тоже не купила, а с прямым приводом на колеса у меня была Ауди Е-Трон.
Ну такое вообще не понравилась, даже больше скажу редкий УГ, от премиум бренда одно название, ехать это чудо может нормально пока батарейка не села, дальше ну просто унылая машина с расходом 6 литров на трассе если сильно на педаль не давить.
Опубликовано 22 Март 2025 - 23:28
коли продавалась то таких рекомендацій що це повне УГ не було
Нарахунок динаміки, може ви просто не вмієте нею користуватись? На такій Ауді не їздив, але на чомусь подібному від вага катаюсь час від часу, пассат 1.4 плагін який має в сумі гібридної установки 220 коней їде досить непогано, щоб плагін нормально їздив його просто не треба доводити до повного розряду батарейки в режимі катання як на електричці, коли залишається з 20% заряду переводим режим руху в звичайний гібрид і він ці 20% буде завжди притримувати і до заряджати для прискорень стартів і інших ситуацій де треба динаміка.
Ну так, девочка с Житомира купила и куча эмоций очень довольна).
Да пока батка не села едет в принципе более менее, нельзя сказать что бодро) но вполне нормально, как только батака садится все овощь натуральный не посадить ее на трассе не реально, а ездить в режиме плагина вокруг дома вообще не целесообразно. Может нравится кому то в том числе и как Ауди мне не понравилось ну вообще, Шеви Вольт намного интереснее хоть и не вроде как премиум бренд.
Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила
Опубликовано 23 Март 2025 - 06:58
знач щось накосячили в тій Ауді, в пасаті плагіні батарейка 13квт, катаємось собі по місту 50-70км і двс навіть не заводим, якщо нема мети висадити батарейку в нуль то в режимі гібрид він завжди підтримує якусь долю заряду батарейки щоб динаміка залишалась «гібридна» , а не суто від двс.Ну так, девочка с Житомира купила и куча эмоций очень довольна).
Да пока батка не села едет в принципе более менее, нельзя сказать что бодро) но вполне нормально, как только батака садится все овощь натуральный не посадить ее на трассе не реально, а ездить в режиме плагина вокруг дома вообще не целесообразно. Может нравится кому то в том числе и как Ауди мне не понравилось ну вообще, Шеви Вольт намного интереснее хоть и не вроде как премиум бренд.
Опубликовано 23 Март 2025 - 07:29
А там 8.8кВт батарейка из который в новой машине 6 с чем то используется, зимою в мороз гарантированно на +- 13км. и ноль заряда, режимов там много есть и режим в котором машина стоя в пробках заряжает, если батарею, если пробок много то она ее таки заряжает, если обычный трафик то за +- 40км. все равно ноль(зимою, до весны она у меня не дотянула), но вот когда она в пробках батарею заряжает то жрет как ДВС + еще и как генератор), в общем мне машина не понравилась, расход бензина как для того как она на ензине едет большей и едет она мягко говоря плохо, на батарейке или в режиме плагин-гибрида едет нормально, без эмоций но нормально, но очень не долго, для чего такая машина нужна лично я не понимаю, единственное ее назначение вижу в том что можно заезжать туда куда ДВС не пускают в борьбе за экологию на этом как бы и все.
Читаем правила
Опубликовано 28 Март 2025 - 09:07
Гібрид з маленькою батарейкою в цифрах. 80% місто.
3.3 літри+10 квт=4 літри(в моїх цінах на лектрику відносно літра бензини).
Тепер гібридам дали 18 кв батарейку. В моїх умовах заправлятись бензиною буду раз в рік. Чекаю на спад ціни і буде знов гібрид.
IMG_1816.JPG 122,9К
28 раз скачано
Опубликовано 28 Март 2025 - 18:56
Ніша гібрида коли в день катаєш 30-50 км (а таких 90% випадків), з можливістю в будь який момент стрельнути на дальняк (припустимо раз в місяць, або у випадку якогось форс мажору).
Мне больше чистая электричка подходит с запасом хода 500 в + км. и если я раз 5 в год куда то на одном заряде не доеду и постою минут минут 40 пока подзаряжусь, то ни чего со мной как бы плохого не случится), летом в Болгарию думаю Ской хоть, от дома(Киев) до дома(Каменец-Подольсий) мне заряда более чем хватает, там занаряжаюсь из своей розетки и остается мне 920км., это как бы потолок 2 остановки подзарядиться по дороге и за одно ноги размять,
30-50км. в день мне чаще не хватает чем хватает, есть поездки к примеру Киев-Умань-Киев это 400км., вокруг дома я могу до 100км. в день наезжать даже), у меня тот ДВС в плагин-гибриде будет регулярно через день сверкать при том что он(плагин-гибрид) еще нормально и не едет после того как батарейка сядет).
Читаем правила
Опубликовано 28 Март 2025 - 19:27
Ніша гібрида коли в день катаєш 30-50 кмЦе якраз ніша електричок). В гібриді з порівняно малою батарейкою, яку нещадно використовувати в режимі електрички, деградація її буде набагато швидше ніж в чисто електроавто.
можливістю в будь який момент стрельнути на дальняк (припустимо раз в місяцьСучасні електрички, знову ж таки, з цим справляються на ура.
Ніша гібридів, як на мене, це:
Перший варіант - потужні великі авто з великокубатурними двигунами, в яких електрична частина дає гарну економію на пальному в місті.
Другий варіант - субсидія на авто від держави і через це менша ціна порівняно з двз.
Третій варіант - теоретично, потреба в'їзду, туди куди по екологічним нормам двз вже можуть не пустити.
Опубликовано 28 Март 2025 - 19:37
Це якраз ніша електричок). В гібриді з порівняно малою батарейкою, яку нещадно використовувати в режимі електрички, деградація її буде набагато швидше ніж в чисто електроавто.
Сучасні електрички, знову ж таки, з цим справляються на ура.
Ніша гібридів, як на мене, це:
Перший варіант - потужні великі авто з великокубатурними двигунами, в яких електрична частина дає гарну економію на пальному в місті.
Другий варіант - субсидія на авто від держави і через це менша ціна порівняно з двз.
Третій варіант - теоретично, потреба в'їзду, туди куди по екологічним нормам двз вже можуть не пустити.
Електричку якій більше 8 років чи пробігу більше 160К кілометрів в Європі продати неможливо. А гібрид ще якісь гроші вартує. Це не Україна де все без гарантії грошей варто.
Опубликовано 28 Март 2025 - 19:45
Електричку якій більше 8 років чи пробігу більше 160К кілометрів в Європі продати неможливо. А гібрид ще якісь гроші вартує.Може й так, нюансів продажу авто по Європі я не знаю. І якщо треба думати про майбутню продаж авто, то тоді це все варто враховувати. Але знаю, що до нас вони і 8-річні, і з великим пробігом прекрасно їдуть. Зрозуміло, що Ірландія тут не приклад, вона нам авто не постачає, але вся інша Європа - так).
Опубликовано 28 Март 2025 - 20:11
Може й так, нюансів продажу авто по Європі я не знаю. І якщо треба думати про майбутню продаж авто, то тоді це все варто враховувати. Але знаю, що до нас вони і 8-річні, і з великим пробігом прекрасно їдуть. Зрозуміло, що Ірландія тут не приклад, вона нам авто не постачає, але вся інша Європа - так).
Снимок экрана 2025-03-28 в 18.06.59.png 89,35К
32 раз скачано
Опубликовано 28 Март 2025 - 21:49
Так она и у нас дороже стоить не будет, 17 год то еще на Тегре машина, 75кВт ни кто покупать не хочет продать можно или не дорого или поменять на что то), я Х еле продала 18 года на Райзене а не Тегре за 29500, Европа максимальная, без единого подкраса.
Тут кожному своє.
Ще фактор ціни не згадали, вартість електрички на 400-500км і гібрида на 50.
Ну о факторе цены я как бы не пишу, на Теслу С я пересела с Ренджровера ВОГ я пишу о том что плагин-гибрида я у себя не вижу и тем более не вижу просто гибрида, если действительно нужны постоянные поездки на большие расстояния то то уже или дизель или газ, а съездить летом на месяца два на море можно уже и перетерпеть пару зарядок не от домашних розеток
.
Читаем правила
Опубликовано 28 Март 2025 - 22:47
Опубликовано 28 Март 2025 - 22:51
Я тоже не сразу к ним пришла), клиентам возила а себе не рассматривала даже), пока клиент свой Лиф не отдал ой езди и продавай), на продажу если везти то сразу и продавать, хотя то что уже просело дальше не проседает, а некоторые так вообще в цене держаться), я Болты по 16-17 продавала года 4 назад, на сегодня они примерно так и стоят).
Читаем правила
Опубликовано 28 Март 2025 - 23:07
Я поки не спробував електричку не дуже і розумів їх, поки не спробував плагін теж був байдужий до них, зараз якби не проти ні того не іншого, і все може бути виправдано під свої потреби, інша справа що на сьогодні якщо за якийсь час не реалізовувати чи електричку чи плагін то їх втрати вартості повністю перекреслюють їх економічність в експлуатації в порівнянні з двс.. а так прикольні «гаджети».
Если взять просто условный лиф, то ничего глобально не потеряешь. Вот если премиум или китайца, то там да, нужно быть морально готовым )
Опубликовано 28 Март 2025 - 23:17
ну зрозуміло що ліф це вже як Ланос, нижній популярний діапазон впринципі не може за рік просісти на 30-40%, а от як бачим по тенденціях 24 року, тесли, єтрони, мерседеси і ягуари аж бігом.. про китайців взагалі мовчу, але наразі як на мене ціни на більш менш пристойні електрички дійшли дна, або близько того і зараз вже так не втратиш як купивши рік тому.Если взять просто условный лиф, то ничего глобально не потеряешь. Вот если премиум или китайца, то там да, нужно быть морально готовым )
Изменено: Мірик, 28 Март 2025 - 23:31
Опубликовано 28 Март 2025 - 23:27
ну зрозуміло що ліф це вже як Ланос, нижній популярний діапазон впринципі не може за рік проса їсти на 30-40%, а от як бачим по тенденціях 24 року, тесли, єтрони, мерседеси і ягуари аж бігом.. про китайців взагалі мовчу, але наразі як на мене ціни на більш менш пристойні електрички дійшли дна, або близько того і зараз вже так не втратиш як купивши рік тому.
Опять хочется закрыть гештальт и взять электричку, просто попробывать что оно такое, но без претензий на премиальность, лиф был бы норм)
Или просто обращаю на них внимание или их реально табуны целые на дорогах сейчас ездят.
Опубликовано 28 Март 2025 - 23:33
так бери, зараз ліф 1 рестайл з батарейкою 10-11 з 12 можна за 7-8 взяти практично в ідеалі, покатаєшся поймеш чи воно твоє, продасиш з мінімальними втратами якщо з розумом підійдеш до покупки, але сенс є тільки якщо є своя розетка.Опять хочется закрыть гештальт и взять электричку, просто попробывать что оно такое, но без претензий на премиальность, лиф был бы норм)
Или просто обращаю на них внимание или их реально табуны целые на дорогах сейчас ездят.
Опубликовано 29 Март 2025 - 06:47
Болт табуретка с вонючим пластиком, Амперы у меня не было но подозреваю тоже самое, лучше уже Теслу 3 купить она +- те же деньги стоить будет, Кларити собственно в тот же бюджет попадает, Вольт ну такое как по мне то Кларити сильно выигрывает.
Читаем правила
Опубликовано 29 Март 2025 - 10:26
Та якось це дно всеодно сунеться ще нижче. Я, коли в листопадікупляв собі хюндай в штатах, то різниця з європейським в тотожній комплектації була 8тис $, зараз уже 3тис). І це при тому що і американці просіли.наразі як на мене ціни на більш менш пристойні електрички дійшли дна
Опубликовано 29 Март 2025 - 10:54
Та якось це дно всеодно сунеться ще нижче. Я, коли в листопадікупляв собі хюндай в штатах, то різниця з європейським в тотожній комплектації була 8тис $, зараз уже 3тис).
Изменено: Мірик, 29 Март 2025 - 10:55
Опубликовано 29 Март 2025 - 12:23
Болт табуретка с вонючим пластиком, Амперы у меня не было но подозреваю тоже самое, лучше уже Теслу 3 купить она +- те же деньги стоить будет, Кларити собственно в тот же бюджет попадает, Вольт ну такое как по мне то Кларити сильно выигрывает.
Опубликовано 29 Март 2025 - 16:20
кларіті поки для мене оптимальний варіант
Про хвороби почитай.
https://www.clarityf...d-problems.561/
Опубликовано 29 Март 2025 - 18:53
Тесла від 21/22 доволі надійна.
В мене вже 3-я тесла, якщо що. Всі 21 рік плюс. У родича Болт.
Зрозуміло, якщо взяти теслу за бюджет болта, див не буде.
Знатоки, блін
Про хвороби почитай.
https://www.clarityf...d-problems.561/
Опубликовано 29 Март 2025 - 20:29
Болт та Ампера то безпроблемні тачки, на відміну від будь якої тесли. Ну і пластик в теслі не далеко від болта втік)
А от кларіті поки для мене оптимальний варіант. Мало варіантів правда. Як тут так і у США
Ну я как обладатель нескольких Болтов и нескольких Тесл с вами ну кардинально не согласна может быть Болт и безпроблемный, но беспроблемный он исключительно из за того что просто дешманский, пластик его я даже не знаю с чем в Тесле и сравнить ибо в ней такого вонючего и гремящего пластика нет ни где, чего там такого проблемного в Теслах я как бы тоже не знаю но понятно дело что машина сильно сложнее чем Болт.
Полно тех Кларити, было бы желание .
Болти також за різні гроші бувають) Але мені сама Тесла і не подобається. Катався на різних, але щось воно не моє...
Тобишь Болт нравится а разные Теслы нет я правильно поняла ?
Читаем правила
![]() |
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 ![]() |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 ![]() |
|