Ой не уверена я и с электро МИЛФ смотря как бита и куда), по ДВС вообще тьма если по Минюсту таможить, там Ауди такая Ку5 25000$ стоит там одних налогов без акциза за кубики 8750 с ходу прилетает.
ВИН код в студию на Плейд .
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 09:33
Ой не уверена я и с электро МИЛФ смотря как бита и куда), по ДВС вообще тьма если по Минюсту таможить, там Ауди такая Ку5 25000$ стоит там одних налогов без акциза за кубики 8750 с ходу прилетает.
ВИН код в студию на Плейд .
Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 09:37
Кстати Кону сегодня думаю играть или нафиг ее, эту вот.
https://www.copart.c...-mn-minneapolis
Перекп торгует хочет 10900 ну это фантазия у него такая, все они фантазеры кто больше кто меньше), три раза играли уже лот 6700, 7700 и 7700 вот думаю дать 9000 или не стоит, если дам то 13000 тут на номерах будет, стартуют на РИА как бы с 15000.
Читаем правила
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 09:39
Е-трон нужно тащить, чтобы понять почему этого не следовало делать.
Смотря какой Е-Трон и за сколько тащить, я клиентам их возила не раз, себе бы ездить я эту машину не купила на перепродать смотря по чем итд,
Читаем правила
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 09:44
так ніхто і не сперечається нарахунок того що кесареву кесереве, а слесарю слесарове.. але звʼязуватись з дешевою битою електричкою з Америки яких в Європі з малими пробігами цілих греблю гати то взагалі нереціональноРазбавить ваш диалог чтоли.
Кинуть ссылку нассвою котлетку:)
Пледы все очень битые )Справедливости ради, Плед с Европы тянуть вообще не вариант - плюс 50 процентов к цене как минимум.
Но что-то попроще - вполне.Ту же три/вай/милфоС можно лучше с Европы тянуть как по мне.
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 09:48
Три наблюдаю. Проблемные авто.Смотря какой Е-Трон и за сколько тащить, я клиентам их возила не раз, себе бы ездить я эту машину не купила на перепродать смотря по чем итд,
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 10:22
+нафиг ее
В нижньому ціновому сегменті - так. З ціною біля і більше 20тис$ там електрички з штатів будуть суттєво дешевші.але звʼязуватись з дешевою битою електричкою з Америки яких в Європі з малими пробігами цілих греблю гати то взагалі нереціонально
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 10:33
так ніхто і не сперечається нарахунок того що кесареву кесереве, а слесарю слесарове.. але звʼязуватись з дешевою битою електричкою з Америки яких в Європі з малими пробігами цілих греблю гати то взагалі нереціонально
Ну да 11000 долларов и 14000 евро это вообще ни о чем разница при подобной стоимости, так = чизбургер с Мака и вообще ни как на бюджет покупателя не влияет
.
Три наблюдаю. Проблемные авто.
Одна защита днища чего стоит. Стружка в заднем редукторе. Тормозные диски.
А ещё классная опция - вода в салоне.
Если на водительском коврике лужа значит в вашей машине есть люк. 100%
Не, не может быть это же премиум от Ауди еще и с Европы.
+
Ринок Конами з Європи переповнений. Ще нового покоління можна, а стару сенсу не бачу.
В нижньому ціновому сегменті - так. З ціною біля і більше 20тис$ там електрички з штатів будуть суттєво дешевші.
Ото и думаю, ну может за 8000 поиграю )), на учет мне ее ставить не нужно, на налоги не попадаю если за 8000 сыграть то 12300 под домом у меня на транзитных номерах будет.
Не понятно что с тем долларом/евро + с НГ скорее всего льготной рсстаможкой на электро не будет уже а 35% от стоимости Родине деньги не малые по сути + Трамп с десятого пошлины вводит не поймешь затронет оно те битки страховые или нет но тоже 10%))) сидеть с фантиками еще хуже чем Коной или Е-Троном .
Та Кона хоть пробег на одном заряде имеет нормальный
Читаем правила
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 11:27
так наблюдай нормальні авто, а не топлені бітки з Америки в яких кузов кривий і люк тече.. цеж треба таку хрінь придумати і до єтрона приплести.. чи люки для етрона роблять якось окремо? Може виробникі люків і панорам і для Q8-Q7 ті самі? Але в них не тече, а тече тільки в етронах.. якщо вже хочеш так сподобатись Нікі то не треба видумувати якусь хрінь, просто набери їй, може у вас фантазерів щось получитьсяТри наблюдаю. Проблемные авто.
Одна защита днища чего стоит. Стружка в заднем редукторе. Тормозные диски.
А ещё классная опция - вода в салоне.
Если на водительском коврике лужа значит в вашей машине есть люк. 100%
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 11:46
так наблюдай нормальні авто, а не топлені бітки з Америки в яких кузов кривий і люк тече.. цеж треба таку хрінь придумати і до єтрона приплести.. чи люки для етрона роблять якось окремо? Може виробникі люків і панорам і для Q8-Q7 ті самі? Але в них не тече, а тече тільки в етронах.. якщо вже хочеш так сподобатись Нікі то не треба видумувати якусь хрінь, просто набери їй, може у вас фантазерів щось получиться
Знову ж таки, як нейтральний спостерігач скажу, що з Є-тронами проблем вистачає, особливо перші рокі випуску. Це мене свого часу дужа відштовхнуло.
ВИН код в студию на Плейд
.
https://bidfax.info/...67nf470740.html
Безпеку бокову планую на нову (б/в) замінити. Невідомо, як там її відновлювали, хоча клянуться, що все ОК. Це мене бентежить.
На розборці є ассортимент.
Ціна питання - менша, ніж за 2 гуми на перед віддав.
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 11:53
Пробіг у підсумку 24к км
На нікому не хочу я сподобатися.
Тут за емоціями багато суб'єктивизму.
Якби у мене були такі ціни на авто, як у Мірика, я б на американські авто й не дивився.
Людина має досвід й можливіз виїзду )))
За 22 Є-трон точна можна взяти й поставити тут на гарантію на батку )
А по факту - все дуже індивідуально.
У одної Ліф 150 км проїзджає, у другого - Є-трон не ламається ))
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 13:07
Та я ж ніде з цим не сперечався.. мабуть є у них косяки раз про це пишуть.. мені з ним все життя не жити і дітей не хрестити, дадуть гроші продам, поки хай стоїть, їсти не просить.. то у пані просто починаючи з ліфа на все що повʼязано зі мною дуже сильно бурхлива реакція, навіть якщо я завтра куплю теслу з Америки і набʼю татуювання fuck off Europe cars вона все рівно буди ікрометити.Знову ж таки, як нейтральний спостерігач скажу, що з Є-тронами проблем вистачає, особливо перші рокі випуску.
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 13:17
Та не не может такого быть Ни от одного перекура ещё не слышал ни одного негативного отзыва))Знову ж таки, як нейтральний спостерігач скажу, що з Є-тронами проблем вистачає, особливо перші рокі випуску. Це мене свого часу дужа відштовхнуло..
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 13:51
така значить твоя доля.. бо ніхто крім тебе про проблеми з люками на Ауді більше чим на інших авто не чув.. послухаєш цих гаражних «фахівців» то ще не таке розкажуть.. їх краще не слухати не бачити..Та не не может такого быть Ни от одного перекура ещё не слышал ни одного негативного отзыва))
P.S. "Мои" Етроны все три европейцы и ни разу не битые. Но люки текли.
Изменено: Мірик, 03 Апрель 2025 - 13:55
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 14:26
прям на єтронах? Я теж чув що люки і панорами інколи течуть.. але щоб це була прям проблема єтронів.. хз..
та я їх чат головний читав перед купівлею, там все яскраво дуже ))
Але знову ж таки, за 22 можна й підти на авантюру, але в моєму випадку то було 32 баксів на той час))
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 14:59
ну якщо задатись метою і почитати чати по ремонту то всі машини гоуно.. у мене панорама, це можна рахувати люком? І не тече ніде.. про люки ніде не чув, про мотор передній до 20 року чув, тому і взяв 22 модельний рік і з пробігом менше 60 тик, знову ж таки я купив той єтрон виключно за ціни, і тому що мені спортбек подобається, був би конкретно він за 25 яб його не купив, але щоб тоді робила НІКА? якби я його не взявта я їх чат головний читав перед купівлею, там все яскраво дуже ))
Але знову ж таки, за 22 можна й підти на авантюру, але в моєму випадку то було 32 баксів на той час))
Изменено: Мірик, 03 Апрель 2025 - 14:59
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 15:00
Що дуже логічно .
Зайди як небуть на український опель клуб форум й запитай за яку небуть модель Опеля , варто її купувати чи ні .
Потрібно вчмитися читати поміж строк. Щоб я робив без ваших порад, пане Ігоре.
Якщо в Тесла чаті оговорюють, яку резину обрати й як ретрофіт зробити, то в Є-трон-чаті відригнувші мотори, вмерлі батки і т. д.
ну якщо задатись метою і почитати чати по ремонту то всі машини гоуно.. у мене панорама, це можна рахувати люком? І не тече ніде.. про люки ніде не чув, про мотор передній до 20 року чув, тому і взяв 22 модельний рік і з пробігом менше 60 тик, знову ж таки я купив той єтрон виключно за ціни, і тому що мені спортбек подобається, був би конкретно він за 25 яб його не купив, але щоб тоді робила НІКА? якби я його не взяв
якщо 22 модельний, то це добре, я розглядав тоді 20 "чистий" рік, там проблем набагато більше
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 17:00
Тоді і ремені також).Безпеку бокову планую на нову (б/в) замінити. Невідомо, як там її відновлювали
якщо 22 модельний, то це добре, я розглядав тоді 20 "чистий" рік, там проблем набагато більше
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 17:06
Тоді і ремені також).
Бо, якщо погано відновлювали подушки, то ремені так само.
Більшість проблем в Європі вже давно усунуті по гарантії. Зараз можна брати і 19-20рр.
1. Це по Тулбоксу все читається й візуально контролюється.
2. Там такий комплект, що все одно б не ризикував
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 17:48
так наблюдай нормальні авто, а не топлені бітки з Америки в яких кузов кривий і люк тече.. цеж треба таку хрінь придумати і до єтрона приплести.. чи люки для етрона роблять якось окремо? Може виробникі люків і панорам і для Q8-Q7 ті самі? Але в них не тече, а тече тільки в етронах.. якщо вже хочеш так сподобатись Нікі то не треба видумувати якусь хрінь, просто набери їй, може у вас фантазерів щось получиться
Главный фантазер тут не он и даже не я я понимаю опыта с электричками не много и нельзя же понять что собсвеная бибика, скажем так не очень )).
https://bidfax.info/...67nf470740.html
Безпеку бокову планую на нову (б/в) замінити. Невідомо, як там її відновлювали, хоча клянуться, що все ОК. Це мене бентежить.
На розборці є ассортимент.
Ціна питання - менша, ніж за 2 гуми на перед віддав.
С виду приличная машина по фото, Карфакс на нее видили?
Одно что синяя, у меня сний Хаммер 5 лет был) настолько надоел что после него на синие машины не смотрю, а вот подружка у меня детства есть, так ее муж ни какой цвет в машине кроме синего не воспринимает.
То вы еще на зад резину не меняли видать я себе на дух осях заменила, так у меня еще радиус скромнее 19.
Читаем правила
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 19:05
И пацаны не поймутпонимаю опыта с электричками не много и нельзя же понять что собсвеная бибика, скажем так не очень )).
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 19:38
ікрометити.
ты меня прости но главное не говнометать, при чем выискивая меня по форуму
с Лифом то ты решил отметится на мой пост), с ценами БМВ - Е-Трон тоже, так что не надо с больной головы на здоровую набрасывать, еще раз выводы я сделала и действительно чего уже не делай они не изменятся.
Но справедливости ради, все что пишу это реальность а не предвзятость.
По теме сегодня пришлось ехать за Ауди платить в Чернавцы, по месту в Каменец-Подольском не оказалось обменки нужной, так вот по расходу с графиком в номинале(ну у кого Тесла более менее свежая поймут).
Для углублённых контролеров пробег/заряд со старта машина была заряжена на 88% а не сто, ну и суммарный расход общий и за сегодняшнюю поезду.
Я понимаю, что кому то не важно ест его Е-Трон 25 или 35 кВт, проезжает он 220 или 290 километров, но вот покупателям желающим приобрести электричку з +- 25000 не гривен оно как бы глаз режет .
НІКА? якби я його не взяв
Не написала бы что Е-Трон 50 это реальный УГ.
И пацаны не поймут
https://youtu.be/ZFO...QbPVEJlQquckhOc
Смех смехом а Лиф первого поколения с батарейкой 30кВт имеет запас хода примерно сопоставимый Ауди Е-Трон 50 в цифрах это 250км. и 299км. за "премиум" нужно платить
ну как не купить себе за +- 25000 вообще не ясно )), а Лифы они 40 и 60 кВт бывают
.
Читаем правила
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 20:11
Ніка, а бмв і3 за ціною єтрона і пробігом, як у першого ліфа краще?))).
не знаю, у меня такого не было, у меня i3 доплывает за 6300 готова отдать на транзитных номерах под домом покупателя).
https://bidfax.info/...51fv287615.html
Есть i3s очень позитивный возик 20 года, Европа как ни как целюсенькая, 42 тысячи пробег, самая максимальная комплектация + все возможные доп. пакеты, с двумя комплектами колес но до Е-Трона не дотянула 16500 она мне обошлась, по пробегу выше все есть Е-Трон 50 даже в самых радужных фантазиях ценителя модели все равно проезжает меньше, а с какой целью интересуетесь
???
Этот вот броневичок ) мне как бы нравится вокруг дома все дела закрывать с пробками и парко местами в центре Киева это 4й у меня такой и 5й 26.04 в Клайпеде должен быть, но именно i3s не продается, если кому сильно хочется то отдам за 22000 на 19 колесах.
Вы лучше расскажите о ликвидности заднеприводной тройки ну раз начали
.
Читаем правила
Опубликовано 03 Апрель 2025 - 20:19
Ніка, а бмв і3 за ціною єтрона і пробігом, як у першого ліфа краще?))).
Изменено: Мірик, 03 Апрель 2025 - 20:20
![]() |
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 ![]() |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 ![]() |
|