Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Електромобіль

Tesla Leaf Bolt

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
5901 ответов в теме

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 03 Апрель 2025 - 20:37

Вот с этим не поспоришь ag.gif я про то то бы было другое дело, как то бы отгадали з те же деньги не моно приводную так точно), но ВИН так ни кто и не видел по какой то причине ввиду чего вразумительно сказать тоже ни чего нельзя, а Ку5 то не мне а клиенту под заказ сыграла, вполне себе приличный лот с Европ в те деньги и близко не получится аналогичный привезти с учетом налогов Родины.

Ты кстати вопрос мой выше пропустил, видимо занят был или просто не заметил )) дублирую, Мирослав как на сегодня налоги на таможни считают, бумажка от Польского пана в гаражах писаная еще прокатывает или из Минюста стоимость берут, а то я крайний раз с Европ на машине давно приезжала, еще под нулевую в кузове катафалкуниверсал дизеля на ручке и Немецких номерах вкатила ag.gif кстати тяжёлый труд найти приличную машину за 4-5 евро, я два дня по Познани гоняла) реально одни корчи какие то.

• 0

Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила

DenisZed

DenisZed

Авторитет

• Сообщений 2916
  •  

Опубликовано 03 Апрель 2025 - 21:03

Главный фантазер тут не он и даже не я ag.gif я понимаю опыта с электричками не много и нельзя же понять что собсвеная бибика, скажем так не очень )).

С виду приличная машина по фото, Карфакс на нее видили?

Одно что синяя, у меня сний Хаммер 5 лет был) настолько надоел что после него на синие машины не смотрю, а вот подружка у меня детства есть, так ее муж ни какой цвет в машине кроме синего не воспринимает.

То вы еще на зад резину не меняли видать ag.gif я себе на дух осях заменила, так у меня еще радиус скромнее 19.

Сзади уже поменяна. Плюс минус одинаково. Видел и карфакс, и видео как америкос тупо на 15 км/ч в стоячее авто влетел. Наркоман ))
  • 0

Ни ГМО, ни ГБО

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 03 Апрель 2025 - 21:10

Ну то прямо уже полный набор если видео ДТП есть drinks.gif главное что бы радовала, с ее пробегом ей еще ездить и ездить, интересен мне расход Плейда, уверенна мне он не понравится но интересен.

Разно широкие диски и резина стоит правильно?

• 0

Читаем правила

max911

max911

Авторитет

• Сообщений 1580
  • Гос. номер:23-43
  •  

Опубликовано 03 Апрель 2025 - 21:42

Nika. Так я і мав на увазі отой і3 ес по ціні етрона і з пробігом,як на ліфі 30 - ці))).
Раз начав то скажу і про трійку заднєприводну) - без дупля ібо ніколи таку не мав і не розглядав). Якщо ви про мою дуал 22 року то ціна,як у вашого супер пупер і3, но пробіг не як у Ліфа 30)). А так да гімно ще те та трійка.... Даже в порівнянні з вашим Ліфом 24 квт)))

Изменено: max911, 03 Апрель 2025 - 21:43

• 0

Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу  -  в поисках своего идеала  ....:)

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 03 Апрель 2025 - 21:44

Ты кстати вопрос мой выше пропустил, видимо занят был или просто не заметил )) дублирую, Мирослав как на сегодня налоги на таможни считают, бумажка от Польского пана в гаражах писаная еще прокатывает

такого навіть десять років тому вже не було, бумажка від польского пана:sm13_:
Давним давно є визначена таблиця цін..
і да, якщо що що , то я вже сьогодні від Берліна до бремена проїхав, людям корчі по 20-60куй купляю, то вибачайте що не завжди маю час та натхнення відписувати..

а то я крайний раз с Европ на машине давно приезжала, еще под нулевую в кузове катафалкуниверсал дизеля на ручке и Немецких номерах вкатила :sm13_: кстати тяжёлый труд найти приличную машину за 4-5 евро, я два дня по Познани гоняла) реально одни корчи какие то.

а так ось воно що:sm13_: тепер зрозуміло чого така ненависть до європейського ринку, якщо в поляка купляти корчі по 4-5 євро тоді все зрозуміло:sm13_:
Тут раз вже ми з тими аудями звʼязались на днях людині привіз а8 2021 року куплену в офіціалів яка йому стала більше полтоса.. так йому якось в голову навіть не прийшло що бензиновий биток з Америки був би дешевший:sm13_:

Прикрепленные файлы:

Изменено: Мірик, 03 Апрель 2025 - 22:01

• 0

max911

max911

Авторитет

• Сообщений 1580
  • Гос. номер:23-43
  •  

Опубликовано 03 Апрель 2025 - 21:47

Зараз і тобі нахреначит кучу текста зі скрінами графіків про купівлю якоїсь ауді :sm13_: правда та Ауді це класна тачка, а от інші ауді до яких не торкнулась її чарівна рука це шлак.. твоя Тесла теж шлак в три дорога, от якби в Нікі заказав то булоб зовсім інша справа.

Це да.... Ризик нарватись на чапалах є і не малий!)
  • 0

Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу  -  в поисках своего идеала  ....:)

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 03 Апрель 2025 - 22:00

Це да.... Ризик нарватись на чапалах є і не малий!)

а може й оменет(с)
  • 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 03 Апрель 2025 - 22:04

Сзади уже поменяна

А на плейді 21 диски? І цікаво, які є загалом налаштування підвіски?
  • 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 03 Апрель 2025 - 23:18

Nika. Так я і мав на увазі отой і3 ес по ціні етрона і з пробігом,як на ліфі 30 - ці))).
Раз начав то скажу і про трійку заднєприводну) - без дупля ібо ніколи таку не мав і не розглядав). Якщо ви про мою дуал 22 року то ціна,як у вашого супер пупер і3, но пробіг не як у Ліфа 30)). А так да гімно ще те та трійка.... Даже в порівнянні з вашим Ліфом 24 квт)))

Вы сегодня чего то употребили не иначе ag.gif ?

Подробнее давайте это "отой і3 ес по ціні етрона" о чем вы???

Тут раз вже ми з тими аудями звʼязались на днях людині привіз а8 2021 року куплену в офіціалів яка йому стала більше полтоса.. так йому якось в голову навіть не прийшло що бензиновий биток з Америки був би дешевшийag.gif

Какой молодец однако, мне это каким то образом должно в душу запасть что ли ag.gif , впрочем не отвлекаю от дел и конкуренцию составлять не планирую, я люблю спать в своей постели ag.gif и главное то собственно не привез а итоговый результат дом/семья итд ad_new.gif .

Не ну прямо решила перечитать и хоть как то осмыслить).

То к Мирославу по ценообразованию вам, то он нафантазировал с этим, самый дорогой мой BMW i3s обошелся мне в 16500 и если что то проезжает на одном заряде больше чем Е-Трон 50.

Если итоговая цена вашего дуал 22 года 16500 то это это действительно говно только Лифа у меня нету ни 24кВт ни какого другого, а вот самый идеальный дуал МS 22 года опять таки говно по сравнению с моей Ской с недорулем, котрая едет на одном заряде больше чем тот дуал + какой то вакуумный Лиф вообще не понятно от куда взявшийся ag.gif ну а если откровенно то я себе тройку привозила в замен старой моно приводной Ски 15 года, хватило мне тогда пол дня что бы это бюджетное ведро от Маска пошло в продаж а старая Ска с пробегом за 200 тысяч осталась.

• 0

Читаем правила

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 03 Апрель 2025 - 23:33

Какой молодец однако, мне это каким то образом должно в душу запасть что ли :sm13_: ,

А мені мала якась кю5 з Америки з графіками.. ?

То к Мирославу по ценообразованию вам, то он нафантазировал с этим, самый дорогой мой BMW i3s обошелся мне в 16500 и если что то проезжает на одном заряде больше чем Е-Трон 50.

та ні, по фантазуванню і потім по факту обделатись то чисто ваша тема:sm13_:
Можем знову підняти цитати, мені їх навіть шукати не треба, як ви переконались я можу без проблем згадати майже дослівно що писав більше року тому.. тому і завжди відповідаю за свої слова.. на відміну від декого хто більше року фантазував що я десь написав що цілу Європу привезу дешевше битка з Америки, чим закінчилось всі бачили.. дивним чином виявилось що я цього ніде ніразу не писав//
А у випадку з єтроном де минуло не багато часу то і взагалі без проблем напишу як я сказав.. а саме коли ви озвучили що може і продалиб свою БМВ за 22 я написав що мені єтрон майже в ті самі гроші став, ВСЕ! Я не написав не більше не менше, тому все інше ваші фантазії.. ну і десь проскочила у вас фраза що я бігаю десь по форуму за вами:sm13_: знову ваші приховані вологі бажання.. з фантазіями:sm13_: це вільна тема, де написати можуть не тільки ви, а інші люди..і світ крутиться не тільки навколо вас.. а от в мою тему по продажу інсігніі хтось прибіг і почав розказувати що такого «катафалка» собі не купилаб .. а хто ж це був? мені звичайно була дуже цінна ця інформація:sm13_: то хто за ким бігає по форуму?

Изменено: Мірик, 03 Апрель 2025 - 23:39

• 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 03 Апрель 2025 - 23:49

Так а ты при чем то, просто предложила сравнить аналогичную опять таки с Европы и США по итоговой стоимости на номерах, ну не все же хотят по 20-60 в Бремере + таможня, а из читающих то на пальцах пересчитать можно кто по 15000 хочет и не в Бремера а на номерах в Украине.

Так пиши я же не против, наоборот только за), теперь давай логично а не с кучей ag.gifag.gif  ни понятно к чему "могу продать" и "мне обошелся" это одно и тоже), ты уже лиф за 13500 возил, как сказала привези то сказал "не это я себе могу, тебе нет" smile3.gif ну кто за кем, ты же все помнишь даже дословно по давай на мой лиф за 11 ты свой за 13 приплел или я) ну вот по честному???

С опелем вашим согласна, пришла и написала что думаю но как бы справедливо добавила что многим нравится, но после ваших сов в разы, да шкурок обезьянок с куни считаю что справедливый обзор кузова вообще ни о чем ag.gif .

• 0

Читаем правила

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 00:07

Після слова «бремер» вірішив далі не вникати:sm13_: на ніч ту вашу кашу в голові яка у вас робиться краще не перечитувати:sm13_:
Надобраніч, спіть сухенька:sm13_:
  • 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 00:24

О как ag.gif неужели подпускаешь эпизодически с такими то пожеланиями ag.gif, ну ладно и тебе тогда не подмочится ag.gif .

• 0

Читаем правила

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 10:31

Колись обіцяв відписатись...
Підрахував витрати на ремонт айоніка з штатів. З сертифікацією, постановкою на облік та купівлею 7квт зарядки вийшло біля 6тис$. Боявся брати удар в морду, бо там все дуже дороге, але і тут вийшло не дешево. Загалом дешевше цілої європейки вийшло на тепер десь на 3.5-4тис.

https://bidfax.info/...fxru244440.html
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 10:53

І настільки ж дешевше продасиш.. вкращому випадку.. биту відновлену Америку дуже важко продати, всі хто бере собі Америку вже як хоче Америку і зекономити то заказує і збирає біток сам, типу контролює процес, щоб як для себе:sm13_:

Изменено: Мірик, 04 Апрель 2025 - 11:08

• 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 11:26

С задними арками сложно, металл там толще и доступа нет, 7кВт зарядку и к Европейке докупать пришлось бы, вообще последние кузова всегда дорогие в ремонте, каждая лампочка и накладочка стоит денег, еще смотря где чинить я не наю стоимости кузовщины на эту машину но 6000 как по мне дорого, Тесла моя крайняя 3100 по ремонту с новой резиной.

photo-5341772301051488215-y.jpg
photo-5341772301051488217-y.jpg
photo-5341772301051488219-y.jpg
240917-3923383.jpg
240917-4571958.jpg
240917-5637766.jpg
240917-5694479.jpg
240917-8200789.jpg
240917-8504655.jpg
240917-8576603.jpg
240917-9296175.jpg

Процесс Мирослав всегда контролировать нужно, потому как вокруг полно всякого рода талантов ag.gif еще лучше малярку свою иметь но ее тоже контролировать нужно, я от нее отказалась, раз/два в год проще свою машину на чужой сделать ad_new.gif особенно если тебе цены не гнут и берут машину в работу без очереди.

• 0

Читаем правила

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 11:40

У мене брат має свою якісну малярку, робить на пʼять, черга стоїть завжди, є свої автовози, до клайпеди не далеко, дві клавіші на аукціоні нажимати вмію:sm13_: всі зірки зійшлись щоб я міг займатись битками з Америки:sm13_: але я не буду:sm13_:
  • 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 11:50

биту відновлену Америку дуже важко продати

. Дуже добре все продається) Зрозуміло, якщо авто не зібране з гівна і палок.

заказує і збирає біток сам, типу контролює процес, щоб як для себе

Я приблизно так і робив би, якби був удар в морду. Але "злякався" цін на кузовщину і електроніку передню і вибрав удар в бік. Але по факту, те що умовно зекономив на зачастинах, то віддав сто. Можна було сміливо брати передній удар.
Крім того, нічого в безпеці не відновлював все замінив на ціле по оригінальне, крило теж купив оригінальне нове і т.д., на ціну дуже вплинуло...

всі хто бере собі Америку

Забув ще написати, що порівнювана Європа була б з мінімум 5 разів більшим пробігом)

не наю стоимости кузовщины на эту машину

Зараз - Передній бампер в зборі 2500-3000$, якщо повезе, ліхтарі максимальні 700-800$, задній бампер 800-1000$)
  • 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 12:07

У мене брат має свою якісну малярку, робить на пʼять, черга стоїть завжди, є свої автовози, до клайпеди не далеко, дві клавіші на аукціоні нажимати вміюag.gif всі зірки зійшлись щоб я міг займатись битками з Америкиag.gif але я не будуag.gif

Ну осталось только привезти из США не дорого ag.gif.

Мирослав это из той же серии как у меня отец в Бремере(Бремерхафене) живет ag.gif , в машинах разбирается, эвакуаторы есть, легко мне на Львовскую таможню может доставлять, но я этим тоже заниматься не буду ag.gif себе я крайне редко что то на продажу беру + с Европы это дорого в виду чего неликвидно.

А если по делу то все мои электрички что у меня были с Европы проданы в минус), в тоже время абсолютно все из США проданы в плюс, включая даже две залетные Нисан Лиф приехавший с мёртвой батареей с + 200 забрали) и Тойота РАВ-4ев которая не заряжалась по какой то причине, это как бы 99% были подгоревшие контакторы в батарее, но разбираться в этом ну вообще ни какого желания не было, машины очень быстро забрал хозяин сервиса по ним под ремонт по этой был + 1100 ибо ну очень ч ее дешево купила на Манхейме.

Вот сейчас у меня БМВ i3s с Европ естьsmile3.gif 16500 мне машина обошлась на номерах, если сейчас продавать буду то +- 20000 я ее продам но я то ездить взяла а не продавать, узнаем что по чем через +- год ag.gif.

• 0

Читаем правила

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 12:15

. Дуже добре все продається)

Все не дуже добре продається, тим більше зараз, добре продається тільки якщо попадеш в мінімум ціни за максимум машини.. відновлена Америка продається таки так собі..
тут якраз весь цинус, поки воно не приїхало і ти не почав збирати то ціна получається класна, а далі якщо не збереш з гівна і палок, а як для себе то ціна вилізе вище ринка, бо є куча фахівців які з гівна і палок на продаж зліплять..

Забув ще написати, що порівнювана Європа була б з мінімум 5 разів більшим пробігом)

ну не в пʼять.. але зрозуміло що биток за ті самі гроші получиться або дешевше, або з меншим пробігом, тут кожному своє.
  • 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 12:16

Зараз - Передній бампер в зборі 2500-3000$, якщо повезе, ліхтарі максимальні 700-800$, задній бампер 800-1000$)

Бампер передний дорогой, фары как бы смотря с чем сравнивать понятно но не дорого, хотя на Теслу брала идеальный оригинал за 270 ag.gif, задний так и думала +- 1000.

Кону таки сегодня решила поиграть), не знаю чем закончится но этот вот лотsmile44.gif

https://www.copart.c...ted-va-richmond

Дорого понятно не пойду ну так +- 7000 попробую, если отыграю то будет она мне под домом на транзитах 11830, на ремонт 1000 косметику навести.

• 0

Читаем правила

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 12:23

тут якраз весь цинус, поки воно не приїхало і ти не почав збирати то ціна получається класна

Я з самого початку знав скільки воно вийде). Помилився рівно на ціну заднього бампера, бо не знайшов до нього ремонтну деталь і довелось купити цілий. Так як я брав тупо, щоб самому їздити, а не продавати, то робив добре. Хоча на сто дуже дивувались, що я не хочу зекономити біля 2тис і не міняти заднє крило, а просто відрихтувати, не міняти бепеку, а відновити і т.д. Але, якби в мене були гроші на цілу Європу з малим пробігом, то, звичайно, я б узяв її.
  • 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18587
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 14:35

, як ви переконались я можу без проблем згадати майже дослівно що писав більше року тому.. тому і завжди відповідаю за свої слова.. на відміну від декого 

це неправда 
тобто згадати може й можеш , але не завжди . А якщо хтось згадує твої колишні слова що тобі сьогодні не подобаються , ти , за твоїми словами , вважаєш таку людину хворою . А нормальна людина , знову ж за твоїми словами довго пам,ятати не може .

• 0
Реклама в подписи запрещена

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 14:51

Ото закрутив, а що сказати то хотів?:sm13_:
  • 0

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50289
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 15:02

може й можеш , але не завжди
smile3.gif

Балаболы они такие.

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18587
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 15:03

ось такі типу відповіді йдуть в хід коли нічим крити 

• 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 15:33

Ну да, а как иначе то ag.gif .

• 0

Читаем правила

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 19:15

ось такі типу відповіді йдуть в хід коли нічим крити

булоб що, то завжди накриєм))

Ну да, а как иначе то :sm13_: .

інакше не буде, :sm13_: у нас з шусманом зовсім інше темп твого балаболеннч і фантазій про те що я десь казав чого я не казав :sm13_: ніяким чином не стосується..

:smile3:Балаболы они такие.

це точно, але довбобобам аби просто щось ляпнути і знов в свою диру забитись..
  • 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 19:47

Я так поняла сильно мышку обидели и много в норку насрали ag.gif а балабол он и в Чехии балабол не иначе ag.gif.

• 0

Читаем правила

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 20:55

Я так поняла сильно мышку обидели и много в норку насрали :sm13_:

у мене то норки нема якби, а ти не тим займаєшся, норку бережи, щоб мишки туди не срали:sm13_: а мене обіжати то те саме що небо фарбувати:sm13_: дивлюсь на таких як на ідіотів:sm13_:

а балабол он и в Чехии балабол не иначе :sm13_:.

перегорни пару сторінок назад, протри очі, і згадай хто забалаболився, бо бачу з памятю зовсім не лади, чи то від насраного в норку так контузить.. я не фахівець у цих справах.. до лікарів сходи, хоча мож тобі подобається..

А нарахунок Чехії, я вільний козак якого не зупиняють ніякі кордони.. сьогодні в Чехії, завтра в Україні, не всі так можуть, не всім так треба, але ти взагалі не твоя справа.. Хотів би побажати щоб тобі приснились рожеві слоненята, але слони бояться мишей, з твоєї норки, тому не буду.

Изменено: Мірик, 04 Апрель 2025 - 20:57

• 0

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 14881
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 20:57

чеська снарядна ініціатива таки до вересня не дотягне.....

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 20:57

А тобі чого надобно старче?:sm13_:
  • 0

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 14881
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 21:00

балабольнуло десь?...

• 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18587
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 21:02

Це ж ти перетворив тему про електромобіль на філію колізею

Пиво віддаєш солдатам як іншим радив , чи сам п,єш ? балабол 

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 04 Апрель 2025 - 21:06

Мда.. ще двоє які за мною не бігають.. по темах.. як та з мишкою в норці..
Я і в колізеіі не пишу, про що ви так мріяли, і електричок у вас нема.. але ви сюди срати прийшли.. і розказувати як вам важлива була ця тема..
Короче, сріться тут самі, я пас.
  • 0

Также с меткой «Tesla, Leaf, Bolt»

0 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых