Реклама

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 21:29
а електричка за 20 якраз береться для того щоб економити на пальному, але весь сенс цієї економії повністю втрачається якщо ти через два роки продасиш її за сім..
Шось я не бачу МГ 22-23року за сім тисяч
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 05 Апрель 2025 - 21:50
Мадам ти на приколі? Я перекидувався постами з rogii, ти ж прибігла і свої пʼять копійок вставила.. з теслами і заметами з розходом в 26 літрів, я якби не проти, але не мели дурниць що я до тебе придовбуюсь, не видавай знов свої фантазії за реальність..
Мирослав, ты мне скажи я тебя трогаю с чего ты опять ко мне придолбался![]()
так я так і зробив.. пішов, щоб не продовжувати срач з тими хто каже що «я за ними по темах бігаю» і зараз срача не хочу, і на твої пости поки ти сама мене не почала коментувати не реагував, але у тебе все фантазії що приколупуюсь саме я..П.С. Кто то вчера писал "все ухожу сритесь дальше без меня" и что опять забалболил
?
звичайно не бачиш, бо вони ще нові з 23 року стоять продатись неможутьШось я не бачу МГ 22-23року за сім тисяч

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 22:56
звичайно не бачиш, бо вони ще нові з 23 року стоять продатись неможуть
а ті хто купив, ще не зекономив на заправці і продавати не збирається, бо взяв за тридцять
Може є шось інше, кулене за 20 і через два роки виставлене на продаж за 7 ?
Опубликовано 05 Апрель 2025 - 23:15
за інше ніхто не говорив, за два роки весь сегмент електричок впав майже в два рази, думаєш китайці будуть триматись в ціні? а так можеш спробувати взяти чистого китайця і потім глянем за скільки його можна буде продати..Може є шось інше, кулене за 20 і через два роки виставлене на продаж за 7 ?
Для прикладу той же е-гольф чи ліф 2 в хорошій комплектації дворічний-трирічнмй на кінець 22 початок 23 року коштував 22-23 тисячі, зараз 13-14.. китайці б точно обвалились ще більше, але в людей є розум їх не купляти тому і статистики по них небагато.
Опубликовано 05 Апрель 2025 - 23:39
Мадам ти на приколі? Я перекидувався постами з rogii, ти ж прибігла і свої пʼять копійок вставила.. з теслами і заметами з розходом в 26 літрів, я якби не проти, але не мели дурниць що я до тебе придовбуюсь, не видавай знов свої фантазії за реальність..
так я так і зробив.. пішов, щоб не продовжувати срач з тими хто каже що «я за ними по темах бігаю» і зараз срача не хочу, і на твої пости поки ти сама мене не почала коментувати не реагував, але у тебе все фантазії що приколупуюсь саме я..
Та ладно я тоже перекинулась в том числе по расходу +- 35 копеек на километр, а не гривну как ты насчитал, в чем проблема то, не нравится что опять мимо дунул приколист ???
Мои 5 копеек с действительностью сходиться в отличии от твоих трех гривен одной бумагой !!!
И что я тебя тронула или ты выписал про тот МG у тебя же память с твоих слов хорошая .
Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила
Опубликовано 05 Апрель 2025 - 23:55
за інше ніхто не говорив, за два роки весь сегмент електричок впав майже в два рази, думаєш китайці будуть триматись в ціні? а так можеш спробувати взяти чистого китайця і потім глянем за скільки його можна буде продати..
Тоді навіщо ці вкиди про 20 і 7 ?
Опубликовано 06 Апрель 2025 - 06:48
Тоді навіщо ці вкиди про 20 і 7 ?
щоб ти прибіг з Колізею і ще тут розказав мені про вкиди.. хворі люди..
де ти взагалі бач якісь вкиди? Чи проблему де без цього твого висеру самі б не розібрались? Є що сказати напиши нормально що ти думаєш чи вважає, наприклад що китаєць так не подешевшає чи ще щось аргументовано.. тебе б уважно перечитали і відповіли так само, ні лядь прибіг ще один вже в цю тему і пише про якісь вкиди.. якщо те що я пишу тут це «вкиди» то у мене тільки питання нахріна ти тут взагалі..
Заборонено вживання грубих або нецензурних висловів. Нецензурною лайкою (матюками, ненормативною лексикою) у повідомленнях вважаються слова, зображення та символи, що несуть у собі відповідне смислове навантаження, зокрема, похідні від слів з найнижчого пласту розмовної мови, а також слова, що є однокорінними з такими; абревіатури, утворені з таких слів та висловів, вживання скорочених таких слів або заміна декотрих букв в них будь-якими символами, знаками. Також нецензурною лайкою вважається вживання відповідних знаків, символів (смайлів) та зображень, котрі є носіями нецензурного смислового навантаження.
Опубликовано 06 Апрель 2025 - 12:06
щоб ти прибіг з Колізею і ще тут розказав мені про вкиди.. хворі люди..
де ти взагалі бач якісь вкиди? Чи проблему де без цього твого висеру самі б не розібрались? Є що сказати напиши нормально що ти думаєш чи вважає, наприклад що китаєць так не подешевшає чи ще щось аргументовано.. тебе б уважно перечитали і відповіли так само, ні лядь прибіг ще один вже в цю тему і пише про якісь вкиди.. якщо те що я пишу тут це «вкиди» то у мене тільки питання нахріна ти тут взагалі..
Оце тебе плющить, Добре, хай буде не вкид, а звичайне балабольство
Опубликовано 06 Апрель 2025 - 12:44
Я знаю тільки трьох власників , і в кожному випадку нема й натяку на купівлю заради економії .
Одні купили Хонду паркетник з салону нову , здається він китайського виробництва . Я казав щоб не поспішали з купівлею , в них є Меган , нафік ще Хонда . Але купили тільки заради того що електричка це модно , круто , захват від тиші в салоні . Через кілька місяців Хонда була продана , господар отримав землю під будівництво , треба тепер гроші на будинок .
Изменено: Шусман, 06 Апрель 2025 - 12:53
Опубликовано 06 Апрель 2025 - 12:48
З трактором кіровецьЦе в порівнянні з чим? )
Изменено: Шусман, 06 Апрель 2025 - 13:08
Опубликовано 06 Апрель 2025 - 13:12
То чи можна назвати ці покупки з ціль економії ?
У кожного звичайно своя історія .
Изменено: Шусман, 06 Апрель 2025 - 13:13
Опубликовано 06 Апрель 2025 - 13:54
Мабуть то фігурально було сказано.
Що нові електрички за 3 роки суттєво втрачають в ціні. І володіння їми у такій спосіб не має екрономічного сенсу.
Фігурально кажуть без конкретики, а тут чиста спроба підвищити значимість своєї "експертної" думки
Що з довбоба візьмеш… прийшло сернуло і довольне
Як завжди, коли нема чім крити, починатьюся недолугі висери
А взагалі то, навіщо купують нове авто? Якісь лошари, можна ж купити бв за пів ціни, яка чудова економія
Опубликовано 06 Апрель 2025 - 19:24
В решті випадків втрата в ціні електрички, нівелює всю економію на пальному за час її експлуатації.
Та всі автівки в ціні добре втрачають. Чим дорожча, тим більше втрачає. Та і електрички поки не сильно розповсюджені і популярні в порівнянні з ДВС, тому можуть і втрачати більше.
Опубликовано 06 Апрель 2025 - 20:21
Це як подивитися). Ліф (можна і будь що інше вписати аналогічне), який вже втратив в ціні достатньо, зможе наекономити на пальному своєму власнику в місті. На відміну від гольфа (або астри, або фокуса), що в рік на пальне і ТО може витратити четвертину або й третину своєї власної вартості.втрата в ціні електрички, нівелює всю економію на пальному за час її експлуатації.
Опубликовано 06 Апрель 2025 - 22:31
У Ніки інколи історії теж фантастичні, але хоч свою, рідненькі
У волшебника Сулеймана все по честному без обмана ну есть же показатели на дисплее в машине, я же не придумываю
, да резина на пищит но и задних не пасу, трасса 80-120 хотя трасса по моим маршрутам гость редкий но иногда бывает).
seksi nika просто мимо йшла , нікого не чіпляла , примус починяла , дай , думає , пенделя Мирославу дам . А шо він тут . сидить десь , нічого не пише .
А ті маланці англійські пишуть sex замість seks
Шус ман, нет мимо я шла), за темой слежу если по вашему "ни чего не пишет" это "Що з довбоба візьмеш…" то я даже в тему не заходила
.
Читаем правила
Опубликовано 07 Апрель 2025 - 10:44
У волшебника Сулеймана все по честному без обмана
ну есть же показатели на дисплее в машине, я же не придумываю
, да резина на пищит но и задних не пасу, трасса 80-120 хотя трасса по моим маршрутам гость редкий но иногда бывает).
Ваш стиль керування нагадує "потошню перед продажем, зроблю гарні цифри".
У 95% люди так не їздять.
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 07 Апрель 2025 - 11:11
Мой стиль вождения соответствует ПДД + 10км. , для тех кто в танке S и i3s не продаются, у меня вообще только одна машина продается) BMW i3 которого еще в Украине нету
, массово я совсем другим железом торгую и всякими к нему составляющими
, расход Теслы не сбрасывался от даты ее регистрации и по сегодняшний день.
Дата регистрации: 04 ДЕКАБРЯ 2024 ГОДА Операция: 70 - РЕЄСТРАЦIЯ Б/В ТЗ ПРИВЕЗЕНОГО З-ЗА КОРДОНУ ПО ВМД Сервис Центр: ТСЦ 8047 VIN: 5YJSA1E5XMF441948 Марка Модель: TESLA MODEL S Год выпуска: 2021
В основном все трасса, вокруг дома на продажных машинах практически все время ездила Иксе и Е-Троне, после них на I3s это маленькая комфортная в парковке машина, с удобным компактным багажником для кулька из магазина, с еще меньшим расходом чем у Теслы которая полностью все мои дневные поездки закрывает с запасом х2
и на которой я при желании с одной подзарядкой доеду по своему самому дальнему маршруту Киев - Каменец-Подольский, едет I3s на одном заряде +- как Тесла Х с 75 батарейкой, а ее мне с той же одной подзарядкой до 80-90% хватало.
Так что не надо ля/ля про предпродажные показатели), не знаю верится или не очень но подобной фигней ни когда не занималась
Читаем правила
Опубликовано 07 Апрель 2025 - 12:11
Жаль, что всего 5% соблюдают ПДД. В этой стране.Ваш стиль керування нагадує "потошню перед продажем, зроблю гарні цифри".
У 95% люди так не їздять.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 07 Апрель 2025 - 12:25
Жаль, что всего 5% соблюдают ПДД. В этой стране.
Жаль, что по Закону ты можешь отсюда выехать, но тебя не выпускают.
Жаль, что тебя могут просто так подоить на 17К, отправив виртуальную повестку.
Жаль, что по даокументам у тебя к дому асфальтовая дорога, а по факту - отсев.
Это из последнего. Список могу продолжить.
Потому, каждый сам за себя.
Предлагаю просто сменить тему.
Ни ГМО, ни ГБО
Опубликовано 07 Апрель 2025 - 12:27
Ты это, не жалей, да.Жаль, что по Закону ты можешь отсюда выехать, но тебя не выпускают.
Жаль, что тебя могут просто так подоить на 17К, отправив виртуальную повестку.
Жаль, что по даокументам у тебя к дому асфальтовая дорога, а по факту - отсев.
Это из последнего. Список могу продолжить.
Потому, каждый сам за себя.
Предлагаю просто сменить тему.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 07 Апрель 2025 - 13:17
Ой все.
Могу Лиф продажный вспомнить, но у Вас судя по всему времени больше.
Оставлю дискуссии для Мірика и Автомобилиста.
А что с Лифом не так и с каким именно), этих у меня было на продаже несколько десятков в основном еще в контейнере их у меня покупали, самый яркий пример был 2011 года из первых) еще с алюминиевыми дверями который, имеющий в преклонном возрасте и не помню уже но под 100 тысяч пробега и идеальную батарейку 12 из 12, его в дороге покупать желающих не было но после того как он до Киева добрался его первый же покупатель и купил, еще на СТО пришлось ехать, к стати очень редко меня туда просят ездить, на Энтерпрайз(работал еще тогда), ковыряли/ездили/подключали и выдали вердикт "ни по годам, ни по модели" отличный экземпляр).
Читаем правила
Также с меткой «Tesla, Leaf, Bolt»
![]() |
Продано
Базар →
Продам →
Автомобили →
Nissan Leaf "Рестейлинг" 2013 г.Целый Автор: DenisZed • Дата: 19 Август 2018 ![]() |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Ремонт модуль зажигания astra HАвтор: ivan20best • Дата: 02 Январь 2017 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Uber-таксиАвтор: Dunkan0 • Дата: 26 Февраль 2016 ![]() |
|