у мене то норки нема якби, а ти не тим займаєшся, норку бережи, щоб мишки туди не срали
а мене обіжати то те саме що небо фарбувати
дивлюсь на таких як на ідіотів
перегорни пару сторінок назад, протри очі, і згадай хто забалаболився, бо бачу з памятю зовсім не лади, чи то від насраного в норку так контузить.. я не фахівець у цих справах.. до лікарів сходи, хоча мож тобі подобається..
А нарахунок Чехії, я вільний козак якого не зупиняють ніякі кордони.. сьогодні в Чехії, завтра в Україні, не всі так можуть, не всім так треба, але ти взагалі не твоя справа.. Хотів би побажати щоб тобі приснились рожеві слоненята, але слони бояться мишей, з твоєї норки, тому не буду.
Ты мне не говори что делать, а я тебе не кажу куда тебе идти, хамло ты с розовыми фантазиями о шкурках обезьянок "я вільний казак"фантазер норочный, такое дело что оно все меняется эпизодически .
Мда.. ще двоє які за мною не бігають.. по темах.. як та з мишкою в норці..
Я і в колізеіі не пишу, про що ви так мріяли, і електричок у вас нема.. але ви сюди срати прийшли.. і розказувати як вам важлива була ця тема..
Короче, сріться тут самі, я пас.
Не может быть повелитель Е-Трона сливается и что на долго
???
Прямо не знаю как дальше тема жить то будет потеряв такого эксперта в электричках, который ни разницы в моторах ни в их количестве между Плейд и Лонг-Рендж не понимает, физик блин теоретик , и у которого Лиф за 11 в одни деньги с Лифом за 14, Мирослав у тебя сильно завышенная самооценка при чем очень
и перебор с метафорами слышал такое "язык твой - враг твой" это вот тебе как Отче наш запомнить нужно, хотя кому я это пишу таки с норкой и мышкой в точку попала
?