Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Електромобіль

Tesla Leaf Bolt

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
5901 ответов в теме

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 03:21

у мене то норки нема якби, а ти не тим займаєшся, норку бережи, щоб мишки туди не сралиag.gif а мене обіжати то те саме що небо фарбуватиag.gif дивлюсь на таких як на ідіотівag.gif

перегорни пару сторінок назад, протри очі, і згадай хто забалаболився, бо бачу з памятю зовсім не лади, чи то від насраного в норку так контузить.. я не фахівець у цих справах.. до лікарів сходи, хоча мож тобі подобається..

А нарахунок Чехії, я вільний козак якого не зупиняють ніякі кордони.. сьогодні в Чехії, завтра в Україні, не всі так можуть, не всім так треба, але ти взагалі не твоя справа.. Хотів би побажати щоб тобі приснились рожеві слоненята, але слони бояться мишей, з твоєї норки, тому не буду.

Ты мне не говори что делать, а я тебе не кажу куда тебе идти, хамло ты с розовыми фантазиями о шкурках обезьянок ag.gif "я вільний казак"фантазер норочный, такое дело что оно все меняется эпизодически ag.gif.

Мда.. ще двоє які за мною не бігають.. по темах.. як та з мишкою в норці..
Я і в колізеіі не пишу, про що ви так мріяли, і електричок у вас нема.. але ви сюди срати прийшли.. і розказувати як вам важлива була ця тема..
Короче, сріться тут самі, я пас.

Не может быть повелитель Е-Трона сливается ag.gif и что на долго ag.gif???

Прямо не знаю как дальше тема жить то будет потеряв такого эксперта в электричках, который ни разницы в моторах ни в их количестве между Плейд и Лонг-Рендж не понимает, физик блин теоретик ag.gif, и у которого Лиф за 11 в одни деньги с Лифом за 14, Мирослав у тебя сильно завышенная самооценка при чем очень ag.gif и перебор с метафорами слышал такое "язык твой - враг твой" это вот тебе как Отче наш запомнить нужно, хотя кому я это пишу таки с норкой и мышкой в точку попала ag.gif ?

• 0

Реклама на форуме запрещена.
Читаем правила

bzhasso

bzhasso

Авторитет

• Сообщений 4255
    & народная ТурбоОмерика 2.0.0
  • Гос. номер:АЕ3448HI
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 13:33

Мда.. ще двоє які за мною не бігають.. по темах.. як та з мишкою в норці..
Я і в колізеіі не пишу, про що ви так мріяли, і електричок у вас нема.. але ви сюди срати прийшли.. і розказувати як вам важлива була ця тема..
Короче, сріться тут самі, я пас.

Мирик за тобой охота идёт не иначе :sm13_:
  • 0

:hi: 

Юрий Сергеевич

Юрий Сергеевич

Авторитет

• Сообщений 1849
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 13:53

%ля, тема 2 осіб.....

Хоч не заходь...

А про електрички щось буде? Наприклад, що скажете про паркет MG, з 72 батарейкою? Товариш є клубний, який займається з/частинами, паралельно з дизельним каддіком прикупив нового МЖ в тому році.

Изменено: Юрий Сергеевич, 05 Апрель 2025 - 13:54

• 0

ПТН ПНХ

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50289
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 14:36

Ситро Ами прикольный, как для города самое оно))

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 15:00

що скажете про паркет MG, з 72 батарейкою?

Зі слів власника, дуже хороший варіант з оф. сервісом і гарантією.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 16:39

Зі слів власника, дуже хороший варіант з оф. сервісом і гарантією.

я от чесно не розумію навіщо купляти те на чому ти хочеш економити( електричка) і те що провалиця дуже сильно в ціні.. новий китаєць за два роки впаде в ціні в три рази.. сенс цієї покупцюки якщо ти типу купив авто щоб економити на паливі, і яке втратить в ціні стільки що ти вжитті тією економією не закриєш втрату в ціні..
rogii, то якби не до тебе питання, а вцілому..
  • 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18586
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 16:53

Є люди які купують не тільки для того щоб продавати . Є предмет який хтось хоче зараз за ціну яка його влаштовує , і його зовсім не хвилює скільки воно коштуватиме через рік .
Людей які беруть у тебе авто за 40-60 і які не цікавляться що із Америки битком воно коштуватиме дешевше , ти чомусь розумієш .
  • 0
Реклама в подписи запрещена

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 17:03

Є люди які купують не тільки для того щоб продавати . Є предмет який хтось хоче зараз за ціну яка його влаштовує , і його зовсім не хвилює скільки воно коштуватиме через рік .
Людей які беруть у тебе авто за 40-60 і які не цікавляться що із Америки битком воно коштуватиме дешевше , ти чомусь розумієш .

якраз тут все логічно, люди які беруть за 40-60 не сильно переживають що за пару років втратять 10-20 тисяч, це для них не критично, вони купляють таке авто не для того щоб зекономити на ньому, а електричка за 20 якраз береться для того щоб економити на пальному, але весь сенс цієї економії повністю втрачається якщо ти через два роки продасиш її за сім..
  • 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 17:28

Вот с чем согласна с тем согласна, я не думаю что у покупателя много лишних денег если он смотрит в сторону бюджетного Китая, проседают они приличное еще когда с первой регистрации выезжают) а уже через пар лет и подавно, при чем продать их гораздо сложнее и что бы это сделать нужно еще ниже цену поставить, я как бы вообще против Китая в автопроме и бюджетного и не бюджетного, а уж новый так точно бы не покупала ни за что, но у каждого своя голова на плечах и видение вопроса, кому то капот с фарами новый не вариант, кому то крыло крашеное не подходит, кому то вообще не подходит если в машине до него кто то сидел))), а кому то четверть вваренная нормально с рваной безопасностью подходит.

А вообще все познается в сравнении Китайская машина у меня уже была ag.gif , холодильник Китайский был даже как бы и есть встроенный) по высоте выбирала и выше ни его не нашла ag.gif он как бы работает все хорошо но вот при регулировке +6 в камере под задней стенкой молоко в бутылке замерзает ag.gif, крайнюю кухню мне делали месяц назад и я мойку захотела из Нержавейки черную понятно дело Китай) все как бы хорошо металл толстый смотрится красиво итд в комплекте сифон и даже хороший но вот его трубка под нащи трубы не подходит докупила отдельно), дозатор есть под моющее и как бы тоже все хорошо но вот прокладка между ним и мойкой белая ag.gif в общем как все Китайское без исключение в мелочах ни какое а в машинах этих мелочей гораздо больше чем в мойке.

• 0

Читаем правила

vovan8706

vovan8706

Капітан Україна

• Сообщений 21965
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 18:28

Як на рахунок електричних 208го Пежо і Опеля Корси?

На вигляд симпатичні, батарея 50 кВт на 300+ км. 

Хто що знає? 

Ось для прикладу: 

https://auto.ria.com...8_38022055.html

https://auto.ria.com...e_37792079.html

Корса якась в салоні спокійніша і приємніша. 

Також є варіант електро Мокки.  

Изменено: vovan8706, 05 Апрель 2025 - 18:31

• 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12319
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 19:04

електричка за 20 якраз береться для того щоб економити на пальному, але весь сенс цієї економії повністю втрачається якщо ти через два роки продасиш її за сім..

Так на пальному і буде економити, хто говорив за кінцеве сальдо?)

Старий дизель також беруть щоб на пальному економити)
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 19:09

Так на пальному і буде економити, хто говорив за кінцеве сальдо?)
Старий дизель також беруть щоб на пальному економити)

старий дизель продасиш з мінімальними втратами, або просто зʼїздиш, а купити електричку яка зекономить на пальному дві сотки в місяць, але втратить в ціні пʼять.. то де економія? В чому сенс? Економіка повинна бути економна..
  • 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 19:35

от чесно не розумію навіщо купляти те на чому ти хочеш економити( електричка)

Є різні причини купівлі, не завжди з метою економити. Але, думаю, для економії купляє більшість.
Якщо умовну електричку за 30тис (тей же МГ4) з салону не брати на рік-два, а на довший період і їздити багато, то вона на 150тис, мабуть, уже відіб'є всі потрачені на неї гроші.
  • 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 19:43

В случаи с новым Китаем может и не 5,  вообще смотря еще какая электричка), я +- 5 лет назад Болты продавала 2017 года по +- 18000, а не сегодня они же 2017 года +- 16000 стоят, Теслу Х 2018 года с Европ целую привезла 2 года назад 37000 получилась с ходу просили за 42000 отдать но я то себе ездить привезла), продала с пол года назад за 29900 ag.gif, BMW i3 был померанцевый 22кВт, этот вот)

https://www.tiktok.c...680830528195845

Продала случайному прохожему с +3500 когда на учет в МРЕО ставила ag.gif, самые ликвидные варианты на сегодня это легкие битки со страховых аукционов, такой тотал как раньше возили сейчас так на так и обходится, сильно ремонт подорожал + кузовщина со всякими лампочками и пластмассками дорогая на современные машины.

• 0

Читаем правила

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 19:58

Є різні причини купівлі, не завжди з метою економити. Але, думаю, для економії купляє більшість.
Якщо умовну електричку за 30тис (тей же МГ4) з салону не брати на рік-два, а на довший період і їздити багато, то вона на 150тис, мабуть, уже відіб'є всі потрачені на неї гроші.

ніяк.. образно кілометр на електричці такого класу обійдеться в середньому в гривню, на дизелі чотири, тобто на сотні км 300 гривень економії, на тисячі 3000, на десяти 30000 тисяч грн на сотці 300тис грн на сто пʼятдесят округлим хай десятка доларів, або просто 150 тисяч км множим на три гривні економії і отримуєм 450 тисяч «зекономлених гривень» , тепер прикинем щоб наїздити на електричці 150 тисяч в українських реаліях треба найменше десять років.. за цей час дешевий Китай розсиплеться і батарея буде вже деградована, тобто амортизація і просто падіння ціни бренда, вірніш його відсутність практично повністю зʼїдять першочергову вартість такого авто, ціна такого авто буде через десять років -пару тисяч доларів..
Дві хвилини прорахунку навіть без калькулятора і відмова від такої «економії» зекономлять сімʼї як мінімум відпустку раз в рік..
Тому вчимося рахувати свої гроші, зекономив значить заробив..
  • 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:16

Я на электричках уже очень давно езжу), экономия приустаёт 100% но у меня везде где я живу свои розетки с ночными тарифами или вообще муниципальные итд., но экономия не только на топливе а еще и на сервисе, я за все годы на разнице топлива не меньше 40000$ точно сэкономила).

Почему то все любят сравнивать по расходу электричку с каким то дизельным Гольфом на палке и на подобии я как бы этого не понимаю) ну н было бы у меня электрички(Теслы С) и Гольфа бы тоже у меня не было) пересела я на Теслу с Рендж Ровера ВОГ там расход как у 4-5 тех Гольфов если не сильно отжигать, до него Хаммер был тот вообще 26 литров употреблял и спасибо не говорил ag.gif но даже если сравнивать с чем то примерных габаритов и всяких там разгонов то Теслу С нужно сравнивать с той же А8 и уж тогда экономию на топливе высчитывать 16.7 кВт расход у меня на Ске при том что в основном это трасса зимой, 16.7 х 2.16 = 36грн. за 100км. пробега это пол литр хорошего бензина при 3.2 секунды до ста большого седана весом 2475кг., мне из Киева доехать в Каменец-Подольский обходиться 170грн. ag.gif, даже если в 5 раз электричество подорожает то расход будет сопоставим по стоимости с 3 литрами бензина.

кілометр на електричці такого класу обійдеться в середньому в гривню

Ну такое) у меня в среднем на Ске по топливу 1км. = 36 копеек, а на BMW i3s и того меньше выходит +- 26 копеек получается ad_new.gif вообще супер тачка вокруг дома ездить с заездом в центр Киева и тамошними парковками ag.gif.

• 0

Читаем правила

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:17

З чим цікаво треба порівнювати якийсь MG як не з однокласниками, а саме дизельними машинами гольф класу, це якщо ми виходим з точки зору економічності, а не з розгонів до ста за мілісекунди якими на даних авто ніхто не користується.. чи прораховувати економічну доцільність відносно дешевого китайця з ауді SQ8?
  • 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:26

Тому вчимося рахувати свої гроші, зекономив значить заробив..

Тоді все треба порівнювати. І клас авто, і початкову ціну, і не забувати про ТО на двз. Електричка економить при наявності своєї розетки, причому економія суттєва.

З чим цікаво треба порівнювати якийсь MG як не з однокласниками, а саме дизельними машинами гольф класу,
А в яку ціну зараз гольф дизельний в салоні?

Изменено: rogii, 05 Апрель 2025 - 20:25

• 0

Avtomobilist

Avtomobilist

Авторитет

• Сообщений 11498
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:33

Електричка економить при наявності своєї розетки, причому економія суттєва.

Навіть судячи з цієї теми, це не так. ))

а не з розгонів до ста за мілісекунди якими на даних авто ніхто не користується

На європейських "автобанах" всякі там тесли тошнять у правому ряду, в одному "строю" разом з фурами. А в цей час нормальні авто з ДВЗ йдуть у лівому зі звидкістю відпочинку і навіть білше. ))

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:46

Тоді все треба порівнювати. І клас авто, і початкову ціну, і не забувати про ТО на двз. Електричка економить при наявності своєї розетки, причому економія суттєва.
А в яку ціну зараз гольф дизельний в салоні?

десь до тих самих тисяч тридцять мабуть.. але семирічні гольфи в Європі коштують пʼятнадцять, вони найменше падають в ціні серед однокласників.. скільки буде джилі коштувати через сім років? І чи взагалі буде коштувати хоч щось..
  • 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:46

На європейських "автобанах" всякі там тесли тошнять у правому ряду, в одному "строю" разом з фурами.

Це якась упереджена і неправдива думка. Я був на автобанах Польщі, Німеччини, Угорщини. Нігде не бачив, щоб десь електрички відрізнялись «тошниловством» від двз.
  • 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:49

Вы где то у меня вычитали о том, что я MG с чем то сравниваю, у меня того MG ни когда не было я как бы не могу о нем ни чего сказать ну и тем более с чем то сравнивать, знаю только одно это Китай а Китай всегда полон каких то нюансов и сюрпризов ag.gif, это вот так и ни как иначе у меня Ар-15 Китайская есть при чем с хорошего завода который танки и баллистические ракеты делает, не винтовка хорошая и дает фору более дорогим Американским винтовкам, но есть нюансы ag.gif к примеру есть трубки Mil-Spec и Com-Spec разница там в диаметре так вот в Китайской винтовке какой то промежуточный вариант, жить оно конечно с этим можно, а в связи с тем что хорошая хозяйка все равно в Magpul переоденет да и рубку заменит с которой приклад полностью слоится но нюансы то есть ag.gif а в машине их значительно больше тех нюансов.

На європейських "автобанах" всякі там тесли тошнять у правому ряду, в одному "строю" разом з фурами. А в цей час нормальні авто з ДВЗ йдуть у лівому зі звидкістю відпочинку і навіть білше. ))

Сами видели или кто рассказывал)?

• 0

Читаем правила

Avtomobilist

Avtomobilist

Авторитет

• Сообщений 11498
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:51

Це якась упереджена і неправдива думка.

Ні.

Нігде не бачив,

А я особисто бачив. )

• 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:51

скільки буде джилі коштувати через сім років?

А нащо нам джилі? Її ж в Європі практично немає. Але є сучасний аналог гольфа - id3, який коштує приблизно в ціну гольфа. І що там буде через багато років невідомо. Бо маско-китайські автомобільні війни, в які ще може впрягтися Європа, непередбачувані. Можливо через 5 років і те, і те у нас буде в одну ціну.
  • 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:52

Це якась упереджена і неправдива думка. Я був на автобанах Польщі, Німеччини, Угорщини. Нігде не бачив, щоб десь електрички відрізнялись «тошниловством» від двз.

Ну вы то были) а он то нет, во всяком случаи после того как "всякие там электрички" появились ag.gif, Автомобилист тот еще "пересекатель" Государсвенных границ на "скростях отдыха" faceoff.gif .

• 0

Читаем правила

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:53

Вы где то у меня вычитали о том, что я [color=#282828][font=arial, sans-serif]MG с чем то сравниваю,

ви взагалі крім себе когось читаєте чи чуєте? Тут якраз дискусія в доцільності купівлі саме якогось китайця для «економії»..
  • 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:54

А я особисто бачив. )

Можливо багато років назад так і було. Зараз (і минулого-позаминулого року) такого немає.
  • 0

Avtomobilist

Avtomobilist

Авторитет

• Сообщений 11498
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:56

Можливо багато років назад так і було.

Нещодавно повернувся в країну. )

• 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 20:57

дискусія в доцільності купівлі саме якогось китайця для «економії».

Ну, я теж не бачу доцільності купівлі саме електро китайця при тому виборі електричок, що є зараз. Але ті хто купили мг4, купили його саме через офіційний сервіс і гарантію.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 21:02

а от з Європейських автобанів не вилажу.. і зараз в Німеччині і небачив ніодної електрички якаб їхала рвано і швидше 120.. на трьохрядному автобані вони їдуть всі в середньому ряду зі швидкістю з якою я їду на дизельному бусі.. в крайньому лівому де ідуть 140-200 я їх не бачу.. бо якщо вони так будуть їхати сам знаєш скільки вони проїдуть..
Тому автомобіліст тут повністю правий..

Ну, я теж не бачу доцільності купівлі саме електро китайця при тому виборі електричок, що є зараз. Але ті хто купили мг4, купили його саме через офіційний сервіс і гарантію.

так я тільки про це і кажу, а як там його купили то вже питання десяте.. якщо стоїть мета зекономити то на новому китайцю з салона ти нічого точно не зекономиш.. від слова взагалі..

А нащо нам джилі? Її ж в Європі практично немає. Але є сучасний аналог гольфа - id3, який коштує приблизно в ціну гольфа. І що там буде через багато років невідомо. Бо маско-китайські автомобільні війни, в які ще може впрягтися Європа, непередбачувані. Можливо через 5 років і те, і те у нас буде в одну ціну.

я опираюсь на тенденцію останніх трьох років.. де всі електрички навіть не китайські впали в ціні в половину.. чого не скажеш про авто з двс, покищо така тенденція зберігається.. хоча вже трохи і пригальмувала..
  • 0

rogii

rogii

Авторитет

• Сообщений 1091
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 21:06

а от з Європейських автобанів не вилажу.. і зараз в Німеччині і небачив ніодної електрички якаб їхала рвано і швидше 120.. на трьохрядному автобані вони їдуть всі в середньому ряду зі швидкістю з якою я їду на дизельному бусі.. в крайньому лівому де ідуть 140-200 я їх не бачу

А ну якщо так, то може. Я теж на двз їду 120-130). Але мова була про "тошнилово" з фурами, яким є обмеження в швидкості.
  • 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 21:08

ви взагалі крім себе когось читаєте чи чуєте? Тут якраз дискусія в доцільності купівлі саме якогось китайця для «економії»..

Та ладно ag.gif а мне показалось что после того Китая и про Опель с Пежо писали и вообще тема про электрички в целом и опять таки в целом о экономии на топливе, а про "якогось китайця" то про любого можно или про только про Джили smile44.gif ?

Если про Джили то мое мнение не целесообразно, если про какого другого Китайца то тоже), ну если очень сильно хочется только новую машину за 20000-30000 долларов то тогда надо брать.

Мирослав, ты мне скажи я тебя трогаю с чего ты опять ко мне придолбался ag.gif или ты считаешь что ты очень умный и грамотный в Китайских электричках или вообще хоть каких то электричках, обсуждай Джили ту при чем тут я, ты ее вообще ближе метра видел хоть когда то в жизни, знаешь хоть про какую именно модель обсуждаешь ag.gif .

П.С. Кто то вчера писал "все ухожу сритесь дальше без меня" и что опять забалболил smile44.gif?

Нещодавно повернувся в країну. )

Штампы с загран в студию. )

• 0

Читаем правила

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 14881
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 21:09

seksinika,

досить гнобити опонентів...

• 0

Avtomobilist

Avtomobilist

Авторитет

• Сообщений 11498
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 21:14

Штампы с загран в студию. )

Ага, щаззз. ))

• 0

seksinika

seksinika

Авторитет

• Сообщений 3092
  •  

Опубликовано 05 Апрель 2025 - 21:17

Та ни кого я не гноблю, они мне оба сто лет снились стараюсь же вообще не трогать ag.gif один блин орнитолог, без второго вообще не ясно как Форсаж отсеяли faceoff.gif .

П.С. Я как бы тоже 120-140 по автобану еду и прекрасно себя при этом чувствую, кому нужно 200 то как бы пусть едут хоть 300, а я и так всегда везде успеваю drinks.gif

• 0

Читаем правила

Также с меткой «Tesla, Leaf, Bolt»

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых