Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Машины с еврономерами

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
7934 ответов в теме

Опрос: Машины с еврономерами (93 пользователей проголосовали)

Схвалюєте новий закон 8487 про розмитнення блях?

1. В цілому так (48 голосов [51.61%])

Процент голосов: 51.61%

2. В цілому ні (23 голосов [24.73%])

Процент голосов: 24.73%

3. В цілому так, але пільговий період дуже короткий (22 голосов [23.66%])

Процент голосов: 23.66%

Голосовать Гости не могут голосовать

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 08 Ноябрь 2018 - 21:21

Да. Я вот про евро пять так и не понял. Сняли лимит или просто решают с уже завезёнными бляхами вопрос? То есть на постоянке ввоз будет аль нет.

А якщо ти не зрозумів, то кого тоді і коли там хлопати будуть?)
Логани їм норма, без виїзду. Тьфу.
Був шанс, щоб зробити доступне авто. Навіть є економічне обґрунтування, щодо розмитнення без абсурдного акцизного збору. Аес повелись на 8487, на їх пропозиції клали і прийняли майже те що і у першому читанні, трохи підкоригували.
Тепер і ти і я будемо сплачувати акциз(
Тільки там є знижка-50% на акциз, перші 30 днів з моменту опублікування.
А ще, деякі наротні пропонують власне виробництво електромобілів організувати. Не важко зрозуміти, що для його підтримки,далі, ще змінять хформулу щодо визначення акцизу. І дехто буде радий(
Що змінитися, якщо завтра у мене укр бляхи стоятимуть?
І да, обмеження щодо ЄВРО відсутні, втім це і логічно, правда до декого це не доходило, що вони є надумані. Давно про це писали, як і про абсурдність акцизного збору... А Вам чергову хформулу «вротердам+» подали як перемогу.
  • 0

djonatan_kr

djonatan_kr

Авторитет

• Сообщений 3095
  •  

Опубликовано 08 Ноябрь 2018 - 21:39

Ради интереса. :)
- какой процент составляет пенсионный фонд?
- и этот процент берётся от стоимости ТС или общих платежей (цена+акциз+мито)?
  • 0

Улыбайтесь!!! Один хрен, ваши проблемы никого не волнуют. И живите так, чтобы жизнь, пиная вас, сломала ногу!

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6560
  •  

Опубликовано 08 Ноябрь 2018 - 21:45

А ще, деякі наротні пропонують власне виробництво електромобілів організувати.
Буде круче тесли чи пилєсоса дісона?
  • 0

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 08 Ноябрь 2018 - 21:59

Ради интереса. :)
- какой процент составляет пенсионный фонд?
- и этот процент берётся от стоимости ТС или общих платежей (цена+акциз+мито)?

Ось калькулятор. На перші 30 робочих днів —50% на акцизний збір.
https://calculator.acarunion.com

Буде круче тесли чи пилєсоса дісона?

Думаю, що Десна за ціною Тесли, десь така тенденція(
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6560
  •  

Опубликовано 08 Ноябрь 2018 - 22:01

Думаю, що Десна за ціною Тесли, десь така тенденція(
Це зрада. :smile3:
  • 0

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 08 Ноябрь 2018 - 23:08

А якщо ти не зрозумів, то кого тоді і коли там хлопати будуть?)
Логани їм норма, без виїзду. Тьфу.
Був шанс, щоб зробити доступне авто. Навіть є економічне обґрунтування, щодо розмитнення без абсурдного акцизного збору. Аес повелись на 8487, на їх пропозиції клали і прийняли майже те що і у першому читанні, трохи підкоригували.
Тепер і ти і я будемо сплачувати акциз(
Тільки там є знижка-50% на акциз, перші 30 днів з моменту опублікування.
А ще, деякі наротні пропонують власне виробництво електромобілів організувати. Не важко зрозуміти, що для його підтримки,далі, ще змінять хформулу щодо визначення акцизу. І дехто буде радий(
Що змінитися, якщо завтра у мене укр бляхи стоятимуть?
І да, обмеження щодо ЄВРО відсутні, втім це і логічно, правда до декого це не доходило, що вони є надумані. Давно про це писали, як і про абсурдність акцизного збору... А Вам чергову хформулу «вротердам+» подали як перемогу.

Знатно ты в лужу газа дал)

Бляховода сразу видно по желчи и уму.

• 0

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 08 Ноябрь 2018 - 23:19

фигня, теба беху, або мерса

не смішно...

я розумію, що тесть - без ноги, свої капризи... але сраний Матіз на автоматі за хлібом їздити йому не вперся (а більше нікуди не їздить: в магаз в селі або в Бровари до нас чи до сестри дружини, на більші дистанції здоров'я бракує), то ж має вже понад рік Мерс А-шку 99-го року на польських номерах...  :smile44: :faceoff:  і мало не на останні  :ac:

будь-яких порад, заперечень не слухав... взагалі і зовсім...

а от тепер я чухаю потилицю, оскільки вігрібання цих всіх нововведень ляже на мене  :ac:  

ну не все бомжи но явно не от переизбытка валюты в кармане бляху загоняли.

согласен и с тобой, но и с Ромой

да, не все бомжи... но смотрим на того же тестя, который а) не знает, что такое интернет, б) не понимает, почему даже б/у стоит так дорого... мне про сраную Астру парни правильно говорят: "Вов, машина в старте стоила 15-рик. Почему ты считаешь, что з/ч на нее, даже б/у, будет стоить 100 грн.? Что-то будет стоить копейки, а какой-то сраный датчик - полтинник уев, как с куста."

А тут даже пофигу, что А, премиальный производитель изначально.

Я психанул, сказал: "раз Вы сами все знаете, то я палец о палец не ударю обслужить, Вы кричите, что сами все знаете". Недолго музыка играла, да и реально не пошлешь же. Проходит время, фигачу в Киев в АТЛ (как-будто в Броварах его нету, ото так нашел номер и заказал), чтобы забрать долбанные брызговики за 200 грн. Которые потом не ставятся, потому что мастера в селе тупо не знают, как их на Мерс поставить. 

А оценка расходов? Дошло после покупки до покупки зимней резины. А размер каличный - 195/50/15. Я цены промониторил и прозрел. Это не считая того, что такая таблетка для села, в принципе, непригодна. Я рядом ставил свою 185/65/15 - арку накрывало. Начали смотреть 14-ю, но туда же еще диски надо. Опять засада.

Пля, я сейчас пытаюсь представить, что начнется и как выгр[CENSORED] - хоть Хонду продавай, за которую еще долги не раздал...  :ac:  :ac:  :ac:

Считаем криком души, забыли.

з.ы.: Тракторист, ты теперь хоть дотумкал, кому я про страховку выяснял? А то ты же меня обвинял, что я против блях, на бляхах, да еще и инвалид.  :sm13_:

Это почему?

"я так думаю". (с.)

Аес повелись на 8487, на їх пропозиції клали і прийняли майже те що і у першому читанні, трохи підкоригували.

афігенчик

тобто люди, які користувались авто напівлегально, і яким дали можливість зробити його легальним, недовольні? я чого так? хтілося на шару? ще раз уточню те, що в темі уже казав: є люди, які повністю легально користуються авто за Стамбулом, наприклад, люди з Західної, які ганяють туди-сюди що 2 дні. Є інші категорії. Але таких - переважна меншість. А переважна більшість хотіла собі на чомусь їздити. Добре, держава пішла назустріч (хоча я не згоден, але) - знову не так. Ну, пінзєс якийсь.

А коли буде так? Коли держава не просто дасть можливість легалізувати загнане, а ще й доплатить? 

А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)

... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...

Спойлер

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 08 Ноябрь 2018 - 23:54

не смішно...

афігенчик
тобто люди, які користувались авто напівлегально, і яким дали можливість зробити його легальним, недовольні? я чого так? хтілося на шару? ще раз уточню те, що в темі уже казав: є люди, які повністю легально користуються авто за Стамбулом, наприклад, люди з Західної, які ганяють туди-сюди що 2 дні. Є інші категорії. Але таких - переважна меншість. А переважна більшість хотіла собі на чомусь їздити. Добре, держава пішла назустріч (хоча я не згоден, але) - знову не так. Ну, пінзєс якийсь.

А коли буде так? Коли держава не просто дасть можливість легалізувати загнане, а ще й доплатить?

Це тіпа мені ще й послугу зробили- впарили акцизний збір, я маю дякувати?)
Е ні. Там я калькулятор розрахунку розмитнення скинув, правда там $ і € трохи заплутано. Але, там знизу є порівняння із діючим, прийнятим та таким що без акцизного збору. Що цікаво, то прийняття теперішнього, як наслідок буде недотримання до бюджету. Так само, ну з різницею в 20 млн. Грн (в межах країни це мізер) без акцизного збору. Зокрема в перспективі має значне наповнення бюджету.
І деякі депутати це зазначали як раніше так і сьогодні, але бпп+народний + відродження+опоблок таки проголосували за ЗП автооліхарів, озвучений южаніною. Який не мав фінансово економічне обґрунтування. При цьому, нінка заявляє, що все погоджено з громадськістю-активістами (один з них свій рендж таки спалив в знак протесту, що їх пропозиції не враховуються), що гроші підуть до Пенсійного фонду,що розмитнення буде 500$, що це перемога... Їй там апелювали, що вона помиляється, але вона стояла на своєму.
Я так не вважаю, як і людина, яка виникла в суть проблеми розмитнення.
P.S. у нас же не Мозамбік, діють закони, то чого ти вирішив, що напів легально?)
І щось у тебе спотворене розуміння митних режимів).
Що значить легалізувати? Їх що там вкрали? Звідки такі думки?
Держава не повинна запроваджувати такі ставки, як акцизний збір. Який свого часу був як тимчасова міра. Ага. І немає наразі фінансово економічне обґрунтування і цифри там у формулі з голови южаніної, пардон- васадзе, святош, порохні. І тепер тим акцизом крутять як циган сонцем(

Изменено: Zdorov7, 08 Ноябрь 2018 - 23:57

• 0

DustHell

DustHell

Пастырь

• Сообщений 355
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 01:02

большая часть бляховодов бомжы задроченые, они колхозники и делают машину абы хоть как то ехало, и жмотятся даже на б.у. запчасть и даже на б.у. ГРМ или колодки, что вообще бред.

Какая растаможна, кто ее платить будет а тем более проходить?

Они же все там в группе в фейсбуке ждут что примут закон что по домам дядько будет ходить и регистрировать их ведра, а они палец о палец не ударят при этом, и отдадут максимум 200 евро. Уже от этого жлобства евронаездников тошнить начинает. Дороги они бл* перекрывают, сонную артериую пусть себе перекроют.

Згідний з ромою, вониж хотіли розтаможки а тепер незадоволені, я ніколи незрозумію людей)

• 0

Виготовляю обміні файли XML на замовлення

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6560
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 07:06

з.ы.: Тракторист, ты теперь хоть дотумкал, кому я про страховку выяснял? А то ты же меня обвинял, что я против блях, на бляхах, да еще и инвалид. 
Я тебе не обвиняв ,а зауважив непонятну тенденцію,а ти зразу почав бульки пускати замість написати реальну причину.

Відносно нового розмитнення.Є машина 2006 року ціною в 6 євро,калькулятор показав 2,5 євро льготних оплат,сміло малюємо 3(половина вартості автомобіля).Разом виходить 9 євро.Розмигнювати не будемо бо маєм легальний річний заїзд,і без легального заїзду не платили би.Пшик а не нове мито і тут справа не в тому що маю чи не маю грошей на мито,принципово не дам злодіям половини вартості автомобіля.

• 0

Кнапик

Кнапик

Авторитет

• Сообщений 16182
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 07:14

,принципово не дам злодіям половини вартості автомобіля.
:sm302: там писали, что льготная растаможка вся идет в пенсионный фонд. то бабушкам на пенсии а не злодиям.

Є машина 2006 року ціною в 6 євро,калькулятор показав 2,5 євро льготних
это как?
Умение рyгаться матом, пришло с yмением водить машинy

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6560
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 07:20

там писали
На заборі також пише.

это как?
Заніс дані в вище приведені калькулятори.
  • 0

igor_ddt

igor_ddt

Дока

• Сообщений 548
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 08:05

Присмотри ... на евробляхах... Все это было, в 1998 начиналось прекрасно, завозили на два месяца машины на иностранной регистрации,как правило литовцев и немцев и катались спокойно.На каждом авторынке торговали Пассатами В2,Кадеттами,Асконами ит.дПотом власти уменьшили время пребывания до 10-ти дней и пришлось ставить на временный учет на год.Была даже возможность растаможить эти машины,но цена на выходе получалась дороже уже растаможенных.Поэтому свой век машины закончили на разборках.По ценам примерноГольф 2,купленный лично владельцем в Германии и обошелся со всем примерно в 1200 американских,после года езды тут и пробеге примерно 50 тыс.км был сдан на разбор за 500.

Судьба нынешних евроблях будет примерно такая,если завозил не украинский владелец.Тем кто засветился в базе ,предстоит решать вопросы с таможней,но у нас люди отзывчивые,помогут :sm13_: .

Думайте сами ,решайте сами 

Процитирую свое сообщение,добавить нечего

• 0

lutsyuk

lutsyuk

Водій OPEL автобуса

• Сообщений 6245
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 08:10

Не розумію цього смороду в бік єроблях . Нібито евробляхарі не обслуговують свої авто , постійно порушують пдр . Ви сліпі ? власники машин з українською реєстрацією , рівно такий самий відсоток бидла за кермом , як і бляхарів . Чи ви думаєте , що якщо заборонять євробляхи , бидло з доріг зникне ? Та не зникне , просто пересяде обратно на жигулі , ланоси , і інші корчі . І так само будуть порушувати пдр , і не глядіти свої автівки . 

Я ніколи не мав євробляхи , але я підтримую те що робить автоєвросила .

• 0

inoplanetyanin_2010.png

«Тільки тим історія належить,

хто за неї бореться й живе»!

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6560
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 08:35

Клоуни ще ті і танцюють під музику когось з ради.Клоун спалив "свою" машину без опознаватєльних номерів.Я би штраф йому вкатав за забруднення середовища в пару штук ує.

Один из инициаторов акции протеста владельцев автомобилей на еврономерах, глава общественной организации "Авто Евро Сила" Олег Ярошевич уничтожил свой внедорожник, выразив тем самым протест против содержания законов, которые 8 ноября приняла Верховная Рада. Больше читайте тут: https://gordonua.com...hah-490124.html

• 0

Benificar

Benificar

Авторитет

• Сообщений 1703
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 08:36

Не розумію цього смороду в бік єроблях . Нібито евробляхарі не обслуговують свої авто , постійно порушують пдр . Ви сліпі ? власники машин з українською реєстрацією , рівно такий самий відсоток бидла за кермом , як і бляхарів . Чи ви думаєте , що якщо заборонять євробляхи , бидло з доріг зникне ? Та не зникне , просто пересяде обратно на жигулі , ланоси , і інші корчі . І так само будуть порушувати пдр , і не глядіти свої автівки .

От со всем согласен, разве кроме последнего предложения, так как не слежу что они делают.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 08:54

Закон 8487 дуже хороший і правильний, і вашим і нашим, а бляхарям всерівно не вгодиш, то таке, в моєму розумінні зараз пригон євробляхи це приблизно те саме що й наприклад продаж пальоної горілки на точках, цим продуктом користується природньо люди з меншим достатком і інтелектом( грубе порівняння звичайно) і якщо їх згрупувати і вивести під раду то вони теж будуть люди яки чогось хочуть і декому теж буде здватись що щось навіт правильного, ніхто ж не буде проти я думаю щоб спиртне було дешевше і продавалось без акцизу, але думаю всі будуть проти що Ліву водяру на точці дешево зможуть безконтрольно і доступно купити різна категорія населення як наприклад молодь, так як бляхи на яких потім крутять собі голови, тут потрібна чітка грань імхо цим законом її буде встановлено.
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6560
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 09:04

Закон 8487 дуже хороший і правильний, і вашим і нашим
Це дуже натягнуто і тільки пару місяців,а далі смішний фарс.
  • 0

Nazgul

Nazgul

Авторитет

• Сообщений 15363
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 09:07

10558042_original.jpg

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6560
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 09:10

Nazgul,Тут пів форума мають субсидії і за десять штук гривень не готові працювати навіть на чорно аби збереглись субсидії.Ну і чужа бляха на субсидії не впливає.Палена інфа. 

• 0

paa

paa

Авторитет

• Сообщений 12307
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 09:11

Интересно где Ярошевич купил Land Rover за 1500 евро?

• 0

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6560
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 09:15

Интересно где Ярошевич купил Land Rover за 1500 евро?

Машина свій вік віджила,і не джіп,і не машина.Реальна ціна.

https://suchen.mobil...mr=false&vc=Car

Изменено: TPAKTOPICT, 09 Ноябрь 2018 - 09:17

• 0

ТЕРІ

ТЕРІ

Дока

• Сообщений 538
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 09:32

Nazgul,Тут пів форума мають субсидії і за десять штук гривень не готові працювати навіть на чорно аби збереглись субсидії.Ну і чужа бляха на субсидії не впливає.Палена інфа. 

Внас "круті пацани" ті які живуть в темну:громадянський брак, нелегальна робота, авто на бляхах, цим людям честь і хвала і субсидія (перші стоять по неї  в черзі) я не я і хата не моя.

А "лохи" це якщо маєш законну дружину яка офіційно працює, хорошу легальну зарплату та придбав легковий причіп 2017 р.в. за 8000грн (який рахується при призначенні субсидії ТЗ до 5 років) ці люди субсидії немають. Варюсь в цьому вже 15 років, з кожним днем все веселіше на це дивитися.

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 09:32

Це дуже натягнуто і тільки пару місяців,а далі смішний фарс.

яб і пару місяців неробив би ніяких виключень, цих пару місяців призведе до хаусу практично у всіх установах які торкаються цього закону вплоть до судів.
  • 0

GORAN

GORAN

Авторитет

• Сообщений 88888
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 09:38

Прийняли закон новий?
Размещенное изображение

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 09:43

Закон 8487 дуже хороший і правильний, і вашим і нашим

Також так вважаю. Відвертий шрот і чорносхемщики зникнуть, живі, правильно завезені бляхи легалізуються. Якщо все запрацює, звичайно.

• 0

LEXA SHUMI

LEXA SHUMI

Авторитет

• Сообщений 25007
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 09:45

Теперь наши Укр.корчики вообще в цене еще более проседают? :sm12_:

• 0
316fcbf74f6b.jpg

paa

paa

Авторитет

• Сообщений 12307
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 09:45

Машина свій вік віджила,і не джіп,і не машина.Реальна ціна.

https://suchen.mobil...mr=false&vc=Car

только спалил он не этот хлам

• 0

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.

Y-RFF

Y-RFF

Авторитет

• Сообщений 1607
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 10:01

От все так ноют и хотят ездить на немце за 2К евро и не платить ничегошеньки. А всем же влом зайти и посмотреть сколько немец платит в год за страховку, ТО и налог за свой 13 летний корч. Тут предложили растаможить по +- норм ставке и не платить налог, страховку, ТО - все плачут. Это не говоря о том что 3 года катали на шару все. Задолбали хитро-сделанные ... Все им не так! Нету денег - катай Ланос на укр номерах и копи на БМВ. Так нет - работать не хочу, а ездить на БМВ хочу!

• 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 10:18

А на Ріа бум, 155 нових об"яв по Львівській обл. за останні 3 години  :sm13_:

74 за останню годину

• 0

ТЕРІ

ТЕРІ

Дока

• Сообщений 538
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 10:28

А на Ріа бум, 155 нових об"яв по Львівській обл. за останні 3 години  :sm13_:

74 за останню годину

Виявляється внас багато розумних людей :sm13_:

• 0

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 10:49

Я тебе не обвиняв ,а зауважив непонятну тенденцію,а ти зразу почав бульки пускати замість написати реальну причину.

А навіщо тобі реальна причина? Тобі мало б бути достатньо моїх слів про те, що в мене авто - на наших номерах.

Але, як тобі в темі тоді зауважили, читав ти через рядок 

А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)

... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...

Спойлер

Дядя Коля

Дядя Коля

·

• Сообщений 9767
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 10:57

6a401fedc60c.jpg

Что бы в Украине ни происходило, это приводит только к одному - росту цен.
Размещенное изображение

Pasya

Pasya

Завсегдатай

• Сообщений 88
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 10:59

От все так ноют и хотят ездить на немце за 2К евро и не платить ничегошеньки. А всем же влом зайти и посмотреть сколько немец платит в год за страховку, ТО и налог за свой 13 летний корч. Тут предложили растаможить по +- норм ставке и не платить налог, страховку, ТО - все плачут. Это не говоря о том что 3 года катали на шару все. За*пали хитро-сделанные ... Все им не так! Нету денег - катай Ланос на укр номерах и копи на БМВ. Так нет - работать не хочу, а ездить на БМВ хочу!

так были ж уже предложения депутатов ввести налог на возраст авто,точно не помню,но за 20-летнюю машину тысяч 10000 грн в год платить

• 0

Сергей Сергеевич Степаненк

Сергей Сергеевич Степаненк

Авторитет

• Сообщений 1060
  • Гос. номер:АР2573ВС
  •  

Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 11:09

я считаю что зря он спалил своё - не своё ото в чистом поле! если бы и хотел так бы и получилось под самой верховной радой !!! от старости проводка замкнула и сгорело оно бы там.

а то не дали! чи не дают под ВР палить. было бы желание.

я так понял смысла нет!!! экономии нет!!! выгоды нет!!! так за что боролись то?!? 

• 0

0 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых