Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Машины с еврономерами

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
7934 ответов в теме

Опрос: Машины с еврономерами (93 пользователей проголосовали)

Схвалюєте новий закон 8487 про розмитнення блях?

1. В цілому так (48 голосов [51.61%])

Процент голосов: 51.61%

2. В цілому ні (23 голосов [24.73%])

Процент голосов: 24.73%

3. В цілому так, але пільговий період дуже короткий (22 голосов [23.66%])

Процент голосов: 23.66%

Голосовать Гости не могут голосовать

Nazgul

Nazgul

Авторитет

• Сообщений 15363
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 10:41

Почему новые бюджетные авто стоят в среднем на 1куе дешевле, чем в стране производителе, и при этом имеют лучшую комплектацию? Или это способ издеваться над охранниками, работающими за 3700 в месяц?

Наведи приклад будь ласка. Бо мені не вірять, а гуглити влом.

:sm13_:

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 10:41

в нас ще астри, ланоси, заз форза і т.д збирали, що прирівнюється до виробництва, але чомусь астра Ж випускалась в Європі до 2004, а з 2005 по 2009 астри робились тільки в Ураїні, ну і ще трохи в Польщі, але якість цих новіших астр не дуже, в багатьох комплектації без подушок були. В мене була астра Ж 2007 року українська, я її вздовж і в поперек перекрутив, так от між європейською і українською астрою різниця величезна. Астру українську можна вибрати хіба по тому що вона новіша, але комплектацію краще перекидувати з європейської. Але факт в тому що виробництво було.  

Виробництво закінчилось на Таврії та Луазі.Власних розробок та виготовлення вітчизняних автомобілей немає.(є у мене сумніви щодо Форзи,але єю однією всієї економіки та попиту в країні не закриєш.)

Астра,Ланос це розробка Німецьких/Корейських(не суть чия,але не наших) інженерів.

Астра Ж Німецької та Української збірки нічим конструктивно та по якості не вирізнялись.Це абсолютно едентичні(за виключенням деяких дрібниць)автомобілі які просто вирізнялись кількістю наявних комплектацій та обмеженою різноманітністю типів кузовів що пропоновалась споживачу.

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Zachariasz

Zachariasz

"Нельзя угодить всем" ZOG

• Сообщений 48441
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 10:56

Наведи приклад будь ласка. Бо мені не вірять, а гуглити влом.

:sm13_:

Друже, якщо чесно, то сам замахався вже посилати до Гугла та інших сайтів, де треба напрягтися та пару кнопок натиснути. За тиждень до прийняття нового закону дивився Інсигнії - база в УА починається на 5 тисяч євро дешевше від німецького прайса. Мерседеси в базі дешевше на 6 тисяч євро. Але це машини Д та вищого класу. Дивився СЕАТи - бюджетні Ібіци стартують в Україні на 1 тисячу дешевше при тому, що у нас в базі вже кондиціонер буде. Всі машини виробляються на заводах виробниках.

Просто деякі люди чомусь не розуміють, що нова машина з мінімальним базовим переліком систем безпеки (якщо ми не про Кітай) не може коштувати дешевше 13-14куо (це якщо прийти та купити без знижок, акцій, ниття та розповідей про нещасного охоронця на Ауді Q7, що працює за 3700грн на місяць).

Астра Ж Німецької та Української збірки нічим конструктивно та по якості не вирізнялись.Це абсолютно едентичні(за виключенням деяких дрібниць)автомобілі які просто вирізнялись кількістю наявних комплектацій та обмеженою різноманітністю типів кузовів що пропоновалась споживачу.
+++
  • 0
Не тратьте деньги на одежду, тратьте на психотерапию. Какая разница, сколько лет вашим кедам, если все вокруг во всём виноваты. :ukr:

Спойлер

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12320
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 11:10

Тим що людина роблять вибір, бути таким самим лайном як представники влади чи зберігати людську гідність і повагу до себе та намагатися стати кращим. Звісно, якщо люди вважає себе за лайно, то і до влади вона обирає зрозумілих собі представників.

Норм закрутив) 

Виходить, ми лайно таке ж лайно до влади вибрали?)

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 11:11

Просто деякі люди чомусь не розуміють, що нова машина з мінімальним базовим переліком систем безпеки (якщо ми не про Кітай) не може коштувати дешевше 13-14куо

А ще деякі люди не розуміють,щоб підняти власний автопром(економіку,купівельну платоспроможність населення)-потрібно робити конкурентноздатні автомобілі,які будуть вартувати 7-8куо на внутрішньому ринку.І це теж повинні бути нові автомобілі з мінімальним базовим переліком систем безпеки.

Я розумію всю наївність своїх міркувань.Нормальний конкурентноспроможний (народний)автомобіль(і повнопривідний теж)це мрія звичайно...Але при наявності виробничих потужностей,безлічі фахівців технічних професій що випуськаються вишами...Чому вона не може бути реальністю???Може тоді б ніхто і не позирав на проржавівші наскрізь євробляхи?

Багато чинників є у цієї задачі.А вирішувати її потрібно....І не обов'язково за рахунок чужих надбань у галузі автомобілебудування.

• 0

Ремонт,Консультації,

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

kurt-59

kurt-59

Авторитет

• Сообщений 11819
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 11:14

А у нас есть  такой  !

https://www.dacia.de...ro-angebot.html

• 0

Zachariasz

Zachariasz

• Сообщений 48441
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 11:17

А ще деякі люди не розуміють,щоб підняти власний автопром(економіку,купівельну платоспроможність населення)-потрібно робити конкурентноздатні автомобілі,які будуть вартувати 7-8куо на внутрішньому ринку.І це теж повинні бути нові автомобілі з мінімальним базовим переліком систем безпеки.
Маю я сумнів, що машина з цим мінімальним переліком систем безпеки буде коштувати 7-8куо.

Але при наявності виробничих потужностей,безлічі фахівців технічних професій що випуськаються вишами...Чому вона не може бути реальністю???Може тоді б ніхто і не позирав на проржавівші наскрізь євробляхи?
Ні. Й далі дивилися б на бляхи. 

.І не обов'язково за рахунок чужих надбань у галузі автомобілебудування.
Якщо можна добре ліцензійно скопіювати - чому б ні? Корея, Японія та внутрішні моделі для Китаю як приклад.
  • 0
Не тратьте деньги на одежду, тратьте на психотерапию. Какая разница, сколько лет вашим кедам, если все вокруг во всём виноваты. :ukr:

Спойлер

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 11:21

Моя позиція залишається, ось багато букв, прошу
http://search.ligaza...1/GH6K900A.html

Спойлер

Изменено: Nazgul, 19 Декабрь 2018 - 12:58

• 0

vlad9201

vlad9201

Авторитет

• Сообщений 29956
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 11:27

значит госслужащим будешь. Здесь модно этим обвинять)))

вже був, поки досить ))

А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)

... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...

Спойлер

M*A*S*H

M*A*S*H

2 раза КУ

• Сообщений 27103
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 11:47

Виходить, ми лайно таке ж лайно до влади вибрали?)

Звісно.

Цих мудаків при владі вибрали або дозволи ми з тобою.

Нам не з марсу іх прислали.

• 0
Оперировать фактами против веры бесперспективное занятие.

Спойлер

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 11:51

Для тих хто поради щодо економічного розвитку- схожа ситуція була у Польщі, дивиться як там все зробили. Нас хибний шлях. І там до речі васадзе придбав завод деу і поклав його, як і наш. Поляки судяться. А у нас ще ті керманичі все для розвитку країни. Ага. угу.
  • 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12320
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 11:57

Звісно.

Цих мудаків при владі вибрали або дозволи ми з тобою.

Нам не з марсу іх прислали.

А вибір у нас був? З кого вибирати? 

п.с. Трохи не по темі, можна перейти у відповідну.

• 0

Vadym

Vadym

Авторитет

• Сообщений 5813
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 12:21

Акцизний податок на транспортні засоби є таким, що завдає істотної шкоди суспільству та економіці, порушуючи основні засади податкового законодавства України, та спонукає до політичних маніпуляцій та корупції. Небажання своєчасно, у 1999 році, скасувати акцизний збір (податок) для транспортних засобів, майже щорічні необґрунтовані зміни акцизних ставок для легкових автомобілів впродовж десятиріч, впровадження акцизного податку на мотоцикли, автобуси та вантажні автомобілі, призвели до дисбалансу у суспільстві та економіці, щорічних втрат бюджету, погіршення соціального стану громадян загалом, та особливо тих, хто потребує транспортного засобу у першу чергу, старіння автомобільного парку, яке призводить до летальних випадків із водіями та пасажирами у разі ДТП.

Абалдєть  :smile8:

це все акцизний збір на авто? )

Через те, що дешевші автомобілі купують громадяни насамперед з низькою платоспроможністю (в тому числі: інваліди, воїни АТО, багатодітні сім'ї та інші), то оподаткування таких громадян акцизним податком з надмірними ставками,

а інваліди сюди яким боком?

Изменено: Vadym, 19 Декабрь 2018 - 12:12

• 0

200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.

Дядя Коля

Дядя Коля

·

• Сообщений 9767
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 12:27

є у мене сумніви щодо Форзи

Chery A13 с шильдиком ЗАЗ

Что бы в Украине ни происходило, это приводит только к одному - росту цен.
Размещенное изображение

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 12:35

Абалдєть :smile8:
це все акцизний збір на авто? )

а інваліди сюди яким боком?

Причини-наслідки, зв'язок прослідковується.
А що інваліди є багатії чи чого це їх викреслити зі списку, що за дискримінації? Їм не треба ТЗ? Для кого ж тоді ті паркомісця скрізь?
  • 0

Zachariasz

Zachariasz

• Сообщений 48441
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 12:46

Для кого ж тоді ті паркомісця скрізь?
расскажи про причинно-следственную связь между инвалидами и количеством мест на парковках.
  • 0

Спойлер

Den Bpovary

Den Bpovary

Авторитет

• Сообщений 8616
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 12:49

Где этот чёртов инвалид?
Ну я инвалид (с).
  • 0

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 12:50

расскажи про причинно-следственную связь между инвалидами и количеством мест на парковках.

Причиний зв'язок між наявність акцизного збору = недоступне авто з усіма наслідками для розвитку автомобільної галузі-економіки. Там все аргументували, можете мати інший погляд, ваша позиція для мене не зрозуміла. Як там з вектрами за 30/45, дешевше авто у нас, нормально пояснив?)
Не треба мене підлавлювати, по суті, а не гаварільня)

Изменено: Zdorov7, 19 Декабрь 2018 - 12:53

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 12:54

Для тих хто поради щодо економічного розвитку- схожа ситуція була у Польщі, дивиться як там все зробили.

Як там все зробили?Великий автошрот на задвірках європи що кормить уживаними з/ч країни колишнього СНД...

Що стосується автомобілебудування-у Польщі його порівняно з нами взагалі не було...

Пан забуває,що у Польщі пішов розвиток,після того як вона перестала бути буферною зоною між Заходом та СРСР...

Україна ж наразі(після 2013)різко втратила основні ринку збуту власної автомобільної продукції.(той же КРАЗ)

Якщо хтось не в курсі основним силовим агрегатом(КрАЗ) була продукція Ярославського моторного заводу...

В котрий раз хочеться поставити у приклад Білорусь(яка одночасно з Україною вийшла з СРСР)...Як би хто не кляв Лукашенка,а Білоруська продукція(автомобільна) в рази краща Української та має вищу якість та попит на світових ринках. 

• 0

Ремонт,Консультації,

Кнапик

Кнапик

Авторитет

• Сообщений 16182
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 12:55

Zdorov7, есть бюджет, который нужно чем то наполнять. Уберем акциз с авто, придется брать деньги в другом месте. Например увеличить налоги. А теперь ответь мне пожалуйста, почему я, законный налогоплательщик, заработавший себе честным трудом на законную машину, должен со своих налогов давать деньги какому нибудь малолетке, который хочет себе доступную бэху?
Умение рyгаться матом, пришло с yмением водить машинy

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 12:56

Chery A13 с шильдиком ЗАЗ

Подякував :sm17_2:

• 0

Ремонт,Консультації,

Zachariasz

Zachariasz

• Сообщений 48441
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:01

Причиний зв'язок між наявність акцизного збору = недоступне авто з усіма наслідками для розвитку автомобільної галузі-економіки. Там все аргументували, можете мати інший погляд, ваша позиція для мене не зрозуміла. Як там з вектрами за 30/45, дешевше авто у нас, нормально пояснив?)
Не треба мене підлавлювати, по суті, а не гаварільня)

Никак не объяснил.

Есть новые автомобили. Они у нас дешевле. Желания купить что-то за 500 евро, что потянет только на первом ТО со старта полсуммы этого "авто", я не понимаю. Вот моя позиция. 

• 0

Спойлер

roma_user05

roma_user05

Разборка

• Сообщений 5907
  • Гос. номер:АС5335АC
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:02

Астра Ж Німецької та Української збірки нічим конструктивно та по якості не вирізнялись

Список змін що я побачив, при тому в мене була майже топ комплектація з можлививх.

Шумка салона, шумка моторного відсіку, її нема в ураїнській версії!

шумка капота

шумка багажника

проводка від АБС

датчики АБС спереду є, лівий на спідометр. правий просто вісить, блоку АБС немає, системи розприділення задніх тормозів це трійник.

Резинок-ущільнювачів на порогах немає, хоча в європейських на всю довжину вони, тому на українських астрах завжди 20 кг грязюки на порозі вісить+ воно все мокре і буде гнити скоро.

По безпеці, натяжителі ремнів пара є,подушка 1 шт водійська, пасажирської немає, доставити можна але з іншим блоком, той не прошивається, там навіть пінів немає.

Датчики відкриття задніх дверей відсутні.

Я не знаю хто там зварювальні шви робив але на українській версії всі стики з більшимим зазорами, може то так треба, нова технологія після 2005 року, не знаю.

Надійність КПП, диференціали на 1.4-1.6 версіях вилітають на 150 тисячах, причому я їх продав до 10 штук всі на астри Ж. Може масло в нас гівно з завода, не знаю.

От така вот різниця, тут з Європи астри перекупи привозили по 300 тисяч пробігу там сам диф навіть не розкручувався.

Також пару раз крутив  в руках ЗАЗ Форзу, кузов китай чері, підвіска гольф 3, надійності не викликало, але якось їздить.

Изменено: roma_user05, 19 Декабрь 2018 - 13:08

• 0
Реклама в подписи запрещена

Zachariasz

Zachariasz

• Сообщений 48441
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:03

А теперь ответь мне пожалуйста, почему я, законный налогоплательщик, заработавший себе честным трудом на законную машину, должен со своих налогов давать деньги какому нибудь малолетке, который хочет себе доступную бэху?
Надо вообще налоги отменить. Ещё надо продать всю землю в стране и деньги поделить на всех. Вот это будет правильно.  :sm302:
  • 0

Спойлер

Кнапик

Кнапик

Авторитет

• Сообщений 16182
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:07

Да, отобрать и поделить. Согласен
Умение рyгаться матом, пришло с yмением водить машинy

M*A*S*H

M*A*S*H

2 раза КУ

• Сообщений 27103
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:09

В котрий раз хочеться поставити у приклад Білорусь(яка одночасно з Україною вийшла з СРСР)...Як би хто не кляв Лукашенка,а Білоруська продукція(автомобільна) в рази краща Української та має вищу якість та попит на світових ринках.

Можливо якість автомобільної продукції і краща, я так багато не порівнював, те що я порівнював тролейбуси та автобуси - не можу сказати що відрізняються від наших Богданів на голову.

При цьому, у пана Лукашенка є невеликий недолік, втрата незалежності.

І світові ринки це ринки розвиненого світу? Там де є Вольво, Ман, Дак, та інші?

• 0
Оперировать фактами против веры бесперспективное занятие.

Спойлер

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:15

Zdorov7, есть бюджет, который нужно чем то наполнять. Уберем акциз с авто, придется брать деньги в другом месте. Например увеличить налоги. А теперь ответь мне пожалуйста, почему я, законный налогоплательщик, заработавший себе честным трудом на законную машину, должен со своих налогов давать деньги какому нибудь малолетке, который хочет себе доступную бэху?

Позиція зрозуміла, реальна. Так ось, ти сплатив всі податки при купівлі? Так і я їх сплтив у Польщі, та з купівлею пального+зч+СТО також йдуть вирахування до бюджету. тепер хочу тут, як виявляється, то я маю сплатити ще ціну авто. Почав розбиратися, а чому так. Акцизний податок на ТЗ=зло. Там вище обґрунтування. Пдв+ мито. У вас є телефон, він має позначку проходження сертифікації тут? -ні, а чого ж це контробанда. Щоб легалізувати, сплачувати ще ринкову вартість, тоді все норма, з наклейками-офіційний)
У нас найстарший авто парк, класна авто політика.
Наступне Ваше авто буде дешевше, як і моє і сусіда і хтось не проверне чергову схему і податки підуть за призначенням, а не.. Перечитайте що таке акцизний збір і його сутність. І хто на цьому заробляє. Геть не той хлопак з бнв, до речі хто у Вас на неї просить гроші?
«Розділяти-володарювати» ось це вкотре працює у влади(
Треба не призначати винних у наповнення бюджету, а розвивати економіку-інвестиції тощо

Изменено: Zdorov7, 19 Декабрь 2018 - 13:16

• 0

Sumchanin

Sumchanin

Частый гость

• Сообщений 17
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:16

ЮЖАНИНА УТОЧНИЛА, КОГДА ЗАРАБОТАЕТ ВРЕМЕННЫЙ ПОРЯДОК РАСТАМОЖКИ АВТО НА ЕВРОНОМЕРАХ

• 0

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:19

Никак не объяснил.

Есть новые автомобили. Они у нас дешевле. Желания купить что-то за 500 евро, что потянет только на первом ТО со старта полсуммы этого "авто", я не понимаю. Вот моя позиция.

Я й не заперечував, що є дешевше.
А чого так, сам задумувався? Через недоотримання прибутку васадзе-святошів?) Цікава ваша думка з цього приводу
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:20

Список змін що я побачив, при тому в мене була майже топ комплектація з можлививх.

Спойлер

Ну скажімо так-це не зміни ,а особливості комплектації.Коробаси вилітають як в європейках,так і в українках...

Жалітись що нема проводки під клімат-контроль,коли немає самого клімат-контролю...Якось не доречно

(АБС укомплектовано перший десяток українок-це така легенда.На європейках якщо відсутній абс,так само ступиці задні без абс.)

неодноразово притуляв цілу морду з європейки до цілих лонжеронів українки-все стає ідеально.

Якщо бути відвертим Астра української збірки на той час була в топпродажі(після Ланоса) серед населення по співвідношенню ціна якість.(але особисто мені серед конкурентів більш вдалою видається октаха)

Изменено: Юстас, 19 Декабрь 2018 - 13:21

• 0

Ремонт,Консультації,

Zachariasz

Zachariasz

• Сообщений 48441
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:26

Я й не заперечував, що є дешевше.
А чого так, сам задумувався? Через недоотримання прибутку васадзе-святошів?) Цікава ваша думка з цього приводу

Шановний, я вже давно написав, чтому на ринку вживаних авто у нас така ціна. І вона не пов'язана з ціною ані на нові машині, ані на акцизний податок та інше. Відповіді знаходяться у підручнику "Основи економічної теорії".

• 0

Спойлер

roma_user05

roma_user05

Разборка

• Сообщений 5907
  • Гос. номер:АС5335АC
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:29

Ну скажімо так-це не зміни ,а особливості комплектації.Коробаси вилітають як в європейках,так і в українках...
Жалітись що нема проводки під клімат-контроль,коли немає самого клімат-контролю...Якось не доречно
(АБС укомплектовано перший десяток українок-це така легенда.На європейках якщо відсутній абс,так само ступиці задні без абс.)
неодноразово притуляв цілу морду з європейки до цілих лонжеронів українки-все стає ідеально.

Якщо бути відвертим Астра української збірки на той час була в топпродажі(після Ланоса) серед населення по співвідношенню ціна якість.(але особисто мені серед конкурентів більш вдалою видається октаха)

Ви читаєте те що я пишу? Там десь є про клімат? В українській астрі немає навіть виводу під задній динамік, який клімат? Воно обрізане і зварене хто зна як на завозі КРАЗ, а продавалось на той час по 18-22 тисячі. Обрубок европейської астри розробки 1995 року. Морально і фізично застарілий. Бо нічого складнішого наші жопоруки скласти не можуть.

Надіслано від мого T5, використовуючи Tapatalk
  • 0
Реклама в подписи запрещена

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:30

Як там все зробили?Великий автошрот на задвірках європи що кормить уживаними з/ч країни колишнього СНД...

Що стосується автомобілебудування-у Польщі його порівняно з нами взагалі не було...
Пан забуває,що у Польщі пішов розвиток,після того як вона перестала бути буферною зоною між Заходом та СРСР...
Україна ж наразі(після 2013)різко втратила основні ринку збуту власної автомобільної продукції.(той же КРАЗ)
Якщо хтось не в курсі основним силовим агрегатом(КрАЗ) була продукція Ярославського моторного заводу...

На тому автошроті, держава офіційно має надходження до бюджету. Вони зробили правильний вибір- не ліпили свого авто, якого, як Ви правильно підмітили й не було, а дозволили імпорт. Ще й дозволили зайти дилерам,інвесторам. У нас все на ручному керуванні, тотальна корупція. А якість у нас зборки Вам відома.
У нас 27 років захищали вітчизняного виробника, заборони, обмеження- де ж він є? Я не про вантажні, Ви прекрасно розумієте. Натомість, до нас стягуються шрот, хоча і так у нас все погано з авто.
Є найстарішим автопарк.
Як ожила тема)
  • 0

Zachariasz

Zachariasz

• Сообщений 48441
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:34

Є найстарішим автопарк.
Ніж де?
  • 0

Спойлер

Zdorov7

Zdorov7

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 19 Декабрь 2018 - 13:38

Ніж де?

У Європі друже-у Європі. У нас же туди курс чи тс? Якось пропустив момент, щодо пояснення ринкова вартість авто у ЄС і у нас, чому нижче. Можна посилання на Вашу думку, а не підручник?

Изменено: Zdorov7, 19 Декабрь 2018 - 13:42

• 0

0 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых