но это мне напомнило случай из какой то жаркой страны ....
Взагаліто то була Англія ))
толерантно я мав на увазі - без образ.
Всі ми не без гріха, але всі ми маємо різну грань дозволеного. і цим відрізняємось .... Так само одна справа коли людина взяла авто на євробляхах, з повним пакетом документів (користуючись дірками в законодавстві) з техоглядом, зі страхуванням. слідкує за авто .... так ця людина розуміє рзики які несе і на тому економить, тобто міняє свій здоровий сон на кілька тисяч баксів, так от це одна справа ....
Але зовсім інша справа це коли взяли некондиційне авто за безцінь в польщі чи литві, за якогось там хабара перетнули кордон, не мають ні страхування ні техогляду, авто отот розсипеться .... то це зовсім інша справа.
Загалом я так само як і ти дотримуюсь думки що потрібно жорсткіше контролювати легальність перебування таких авто тут. і якщо все легально - то наздоров’я - катайтесь. там же справа в чому, що насправді це не так вже і вигідно якщо брати авто скажімо на три роки і дотримуватись всіх умов. а от якщо брати авто на рік а за рік його тупо здавати на шрот то все стає набагато цікавіше. Тут вже людина буде голосувати власним гаманцем.
Ну і добиватись таки треба не легалізації євроблях а суттєвого зменшення розтаможки і акцізів .... і знову ж таки заберемо ми акцизи на старі авто то завалимо себе хламом, бо як не крути в європі не вигідно вкладати в авто гроші ... і там їздять поки воно не стане, і чи воно нам треба ?
як на мене починаючі з Євро3 і до 1років це буде супер і авто більш менш новіші будуть і акциз буде менший. - це так мрії ))