Їду сьогодні з роботи годину тому...По проспекту Перемоги рухаюсь як завжди по лівій смузі блимаючи фарами зівакам, які ледь плетуться...Вони відходять, за що я їм дякую аварійкою та їду далі...Так не часто, в більшості коли поспішаю...Тут швидкість падає у звязку з потоком і я звертаю увагу на автомобіль, який обганяє весь потік по правій смузі. Він рухався мабуть вдвоє швидше потоку, маневруючи поміж автівок. Пару секунд і мені поступився смугою ще один мінівенчик, який нікуди не поспішає в лівій смузі і різко гальмує. Перед ним і мною зявляється димова хмара, яка супроводжується свистом шин. Так, це той самий автомобіль виконував маневр, хоча я подумав, що його намотав відбійник. Згодом по ситуації я бачу, що його скоріше всього не пропустила Пріора і він вирішив провчити бідолагу таким чином. Далі цікавіше. Це чудовисько почало прижимати через весь проспект бідолагу на пріорі до узбіччя, виконуючи погрозливі різкі повороти на ледь живому корчі з побитим одним боком.. Я намгався загальмувати і допомогти бідоласі, але з лівої смуги не таквже й легко зупинитись...Думаю всі догадаються на яких номерах було то чудовисько і яким автомобілем керувало...Ні, зовсім не дизельний пассат або звичайна малолітражка. Правильно - це була мєчта дибіла "Беемвє на бляхах"...
Реклама

Машины с еврономерами
Опубликовано 13 Сентябрь 2017 - 23:02
Pogranec, если видиш такое и есть возможность тормозни и помоги. Учить нужно таких придурков.
Я сам если подобное вижу стараюсь помоч. И когда прижмёш да выйдеш с парой матов и пояснением кто он тот придурок и где его место сразу пропадает и понт и храбрость.
Это касается всех номеров.
Pogranec,Чекаєм.Тільки не сміши рентгеном ходової як вчора.
Тебя отпустило? Уже не ждёш звука подвески по фото? Это гут.
Опубликовано 13 Сентябрь 2017 - 23:03
futbolfans, Пришел Ленин помыться в общественную баню и не может найти свободную
шайку. Смотрит, мужик моется сразу в двух шайках. Ленин ему говорит:
- Товагищ, дайте пожалуйста одну шайку.
- Иди на хер.
Пошел Ленин, побродил по бане, не нашел ничего. Возвращается назад:
- Товагищ, у вас две шайки, а у меня ни одной. Это не
по-коммунистически.
- Иди на хер.
...
Через пятьдесят лет Марья Ивановна говорит ученикам:
- А сегодня, дети, к нам придет человек, который два раза разговаривал с
Лениным!
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 05:07
До сих пвр соромно, що не встиг загальмувати і допомогти тому водієві.
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 06:40
Pogranec, негідник який. Сподіваюсь він колись купить собі автомобіль на укрномерах і стане законослухняним водієм.
я думаю, что он будет таким водителем, которых я вчера видел
тоже еду спокойно в левом ряду из Броваров на Киев
утро, поток машин во всех полосах
и тут по обочине справа ОВЦ, за ней Лансер (типа эво) и еще один опель (то ли вектра А или Б, то ли омега. я их не особо различаю внешне)
странно, но укрономера были на всех
Зы.Сы. перед киевом я их всех обогнал едучи просто в левом ряду.
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 06:53
Базл, я розділяю твій гумор. Але насправді проблема навіть не в бляхах, а в тому, що у звязку з беззаконням та безнаказаністю мрія- дебіла тепер стала реальністю. За кермо таких корчів сідають люди, які переступили одну ступінь соціального розвитку ставши соціальними уродами. Це стосується не тільки авто, а й поводження в соціумі.Pogranec, негідник який. Сподіваюсь він колись купить собі автомобіль на укрномерах і стане законослухняним водієм.
Подруге - навіщо йому жаліти той шмат брухту, якщо дні вже "сочтєни"? У багатьох з отриманням можливості з'явилось перше авто. Це щось схоже на сухий закон і момент коли завезли в місто алкоголь. Розумні люди не побяжать впиватись в хлам, пробуючи організм на стійкість, а от решта ужреться до рвоти і байбуже. От так і з авто. Деякі люди дійсно купили- бо є в цьому потреба. Як правило щось сімейне, економне. А більшість приблизили свою мєчту у вигляді біммера з правильним двигуном відтворюючи кадри з крутих фільмів
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 06:53
Наспрпвді смішного мало, коли автомобіль відгальмовується по серед швидкого проспекту і витворяє немислимі речі. Сидів би я в телефоні чи просто задумався - влетів би по сьоме число в той мінівен.
когда водитель на скоростном проспекте в левом ряду сидит в телефоне - тоже смешного мало
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 08:22
Pogranec,А в мене таке враження,що більше половини за сало.Коли поїздиш,в тій же Польщі,пару місяців підряд то при заїзді в Україну п"яти терпнуть з переляку.А за перхід пішоходного переходу в нашому селі треба орден Матросова давати.
Вчусь у тебе краснопєнія.
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 08:46
Ну в Києві ситуйовина не краща і якщо ледь припорошило снігом чи пішов дощ - сміло на роботу можна їхати на хвилин 40 раніще, бо вже кілька мудаків з самого ранку запороли весь рух, поцілувавшись. Пішоходні переходи теж ще той атракціон. Я коли по вихідних стаю пішоходом - сивію рік за три.Pogranec,А в мене таке враження,що більше половини за сало.
А коли свого часу був в Донецьку - там є чому повчитись навіть у маршрутчиків, які з легкістю без кікдауна через дві йдуть на обгон. Повороти вмикати? А що це?)))
Для розігріву...
"Возле поворота на Вишневое, в направлении Жулянского путепровода. Столкнулись 2 автомобиля: Prius патрульной полиции Киева — борт #0808, госномер #1185 и Hyundai на европейской регистрации, госномер KRT-1525. От удара Prius выехал на зеленую зону и только там остановился. Оба транспортных средства заметно повреждены", - сообщается в сообществе.
По словам водителя Hyundai, полицейские не выдержали дистанцию и ударили его авто сзади. При этом патрульные настаивают, что Hyundai выезжал с разворота и не предоставил им приоритет в движении.
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 14:42
Pogranec, ось що-що, а парковка - точно не показник. Як би я не полінувався годину біля Новуса на Броварському постояти, або просто кожний заїзд робити одне фото, то я б таку тобі галерею виклав... там і бляхи, і наші, і корчі, і елітні, і на місцях для інвалідів, і на зебрі, і по діагоналі на два місця, і на два сусідніх в ряду місця вздовж, і на два сусідніх місця в сусідніх рядах!! вздовж, і на два місця поперек...
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 17:48
Для женщин старше 16 лет и машин более 3 лет важен не возраст , а СОСТОЯНИЕ!!!
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 17:58
статья - атас
"если начнем растамаживать автомобили евро-0, евро-2"
это ж какие машины ему соответствуют из ввозимых?
"— Во-первых, нужно, чтобы все ветви власти между собой взаимодействовали, и преодолеть коррупцию, потому что все эти автомобили находятся здесь незаконно, поскольку их сюда пропускает таможня."
причино-следственная связь во фразе - это нечто
плюс многие остальные посылы тоже чушь
правильно, что надо чтобы были базы и ответственность. чтобы были страховки.
непонятен момент почему решили взять цифру 1000-2000евро
почему не 500 или не 3000?
такое ощущение, что просто взяли первую круглую цифру.
Изменено: SergioO, 14 Сентябрь 2017 - 18:00
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 18:14
Из статьи: "иностранец ввозит автомобиль на территорию Украины на год, а здесь передает его украинцу. Наш гражданин не имеет права управлять таким ТС, но ездит."
Не имеет права ВЛАДЕТЬ, а не ездить, чтоб ездить на тс гражданину Украины требуется техпаспорт, права и страховка.
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 21:16
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 21:46
скорее да
в Германии точно без действующей страховки снимают с регистрации
уточню. любое авто на дороге имеет страховку, это аксиома. На учёт не ставят без страховки.При постановке лепят плакетки - одна постановка на учёт, вторая ТЮФ. Без плакеток авто не имеет права кататься своими колёсами по дорогам. Понятия "не действующей страховки" нет. Она всегда действует, даже если чел ни хрена не платит. и это уже проблемы страховщика, а не органов надзора.Страховщик за неуплату только в крайнем случае обращается в цулязунгштелле. Обычная практика - наваливают проценты за просрочку оплаты и рано или поздно через анвальта добиваются выплаты задолженности. Жёстче за неуплату налога на дороги - там уже налоговая берёт за жабры, тут могут быть меры. Но гоняться за авто по банам за нарушителями - такого не слышал) Если конечно попадёшь полицаю на проверку - то в базе данных может вылезти. Ну и плакетка на номерах - ТЮФ, строго. Вроде пару недель просрочки можно, но не пробовал)
да, ещё чуть добавлю) почему нет автоблях с немцами) загнать авто в Украину можно, но владельцу по любе надо платить страховку, смысла нет. Можно загнать и потом снять с учёта аннулировав страховку, но при снятии нужно тащить номера с которых сдерут плакетку учёта и в брифе намалюют запись о снятии. Наши полицаи в этом разбираются. Хотя, если сильно захотеть, то можно шось найти))
Изменено: Lenker, 14 Сентябрь 2017 - 22:16
Опубликовано 15 Сентябрь 2017 - 08:37
http://ukr-biz.com.ua/blogs/61983/
Таки правда по поводу страховки?
таки правда
хорошо, что у меня все есть :)
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых