arni,в данный момент нет астры j,астра k была прокатной.
Реклама

Опубликовано 17 Январь 2019 - 18:11
Мне астра J внешне нравится, Астра К тож очень нравится. ВОт супер красивая ))) Но пока не позубам, так что всему своё время.
Похоже как раз таки вектра Ц была последняя машина, в которой можно относительно легко что-то допилить.
Тебе низя давать машину
Ты и в топовой комплектации найдёшь шо пилить

Опубликовано 17 Январь 2019 - 22:00
Похоже как раз таки вектра Ц была последняя машина, в которой можно относительно легко что-то допилить.Учитывая "бубновость" "украинок" таки да.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 21 Февраль 2019 - 19:15
Всім привітос!)
Придбав собі Astra j 1.7 еко флекс чи як там його)
Пробіг авто рідний 150 тис.
Авто обслужене повністю.
Брав з проблемою клапана в тнвд (боляка 1.7)
Замінив на делфі. Все пройшло.
Але в один день по трасі помітив великих росхід ( під 8 літрів). Приїхав в задану точку, збив показники і по дорозі назад все в нормі (район 5)
Замінив рази 2-3 таку ситуацію. Їду по місту, стаю в пропці і помічаю що двигун починає калбасити. Вібрація зразу на руль віддає. При цьому обороти плавають і міняється звук мотора ( від мякшого до більш жорсткішого, немов форсунка то включається то виключається на одному з циліндрів). Після перезапуска мотора все проходить. Але через деякий час роботи можн повернутись. Спочатку незвернув на це увагу. Думав здалось. Сьогодні знову стикнувся з цим. Діагностики під рукою нажаль небуло. Приїхав додому, взяв китайський сканер і вперед. Поки їхав дав трохи під сраку ( якшо десь форса гамна зїла то думаю вилитить)) Після чого даний інцидент незахотів виходити зі мною на звязок)) Підключив діагностику:
тиск в рампі 23640.00 Кп
тиск в впускному колекторі: 98.0 Кп
Росхід повітря (от це мене насторожує): пригає на холостих від майже 0 до 10 г/сек.
І так в кого які є варіанти?
наголошую! при появі троїння росхід збільшується!
Опубликовано 21 Февраль 2019 - 19:23
Всім привітос!)
Придбав собі Astra j 1.7 еко флекс чи як там його)
Пробіг авто рідний 150 тис.
Авто обслужене повністю.
Брав з проблемою клапана в тнвд (боляка 1.7)
Замінив на делфі. Все пройшло.
Але в один день по трасі помітив великих росхід ( під 8 літрів). Приїхав в задану точку, збив показники і по дорозі назад все в нормі (район 5)
Замінив рази 2-3 таку ситуацію. Їду по місту, стаю в пропці і помічаю що двигун починає калбасити. Вібрація зразу на руль віддає. При цьому обороти плавають і міняється звук мотора ( від мякшого до більш жорсткішого, немов форсунка то включається то виключається на одному з циліндрів). Після перезапуска мотора все проходить. Але через деякий час роботи можн повернутись. Спочатку незвернув на це увагу. Думав здалось. Сьогодні знову стикнувся з цим. Діагностики під рукою нажаль небуло. Приїхав додому, взяв китайський сканер і вперед. Поки їхав дав трохи під сраку ( якшо десь форса гамна зїла то думаю вилитить)) Після чого даний інцидент незахотів виходити зі мною на звязок)) Підключив діагностику:
тиск в рампі 23640.00 Кп
тиск в впускному колекторі: 98.0 Кп
Росхід повітря (от це мене насторожує): пригає на холостих від майже 0 до 10 г/сек.
І так в кого які є варіанти?
наголошую! при появі троїння росхід збільшується!
регенерация сажевого возможна?
Опубликовано 24 Февраль 2019 - 18:50
зробили повну діагностику
сажевний забитий тільки на 15 %, форсунки в ідеалі. Одна помилка по свічці накала.
Зробили висновок що або за свічки накалу, або попала солярка дрянска.
До сьогоднішнього дня проблема пропала
Изменено: kantral, 24 Февраль 2019 - 18:50
Опубликовано 11 Март 2019 - 09:17
а в кого булипроблеми з двигуном на Астра J 1,7?Наверняка у тех кто владеет автомобилем с данным ДВС.

Опубликовано 11 Март 2019 - 12:56
А как это правильно сделать?
ця машина любить дальні поїздки, коли давиш тапку тоді сажевий добре продувається. коли тянучка по місту постійна то сажа там збирається і фільтр забивається і проходить регерація очищення фільтра час від часу. смертельного нічого нема. Просто якщо дуже часто регенерації то треба на СТО його промити
Опубликовано 11 Март 2019 - 13:06
Пока комп показывает состояние сажевика в норме то никак. А так только со снятием и спецжидкостями.А как это правильно сделать?
Опубликовано 26 Апрель 2019 - 18:53
Всем привет! Короче поездил я на своей астре j два года и хватит)) Понял что дизель не для меня. Нет все нормально, машинка рабочая и никаких претензий нет, но єто сейчас, а так - поменял турбину, клапан ТНВД, стойки, топливний фильтр меняю каждие 6 тис. км, а еще датчик температури, пока только форсунки не менял - тьфу,тьфу, чтоб не сглазить. Вообще для меня с моими доходами єта машинка не подходит. Как то так. Наверное буду продавать, так что пишите если что. Все рабочее (люблю что б все било как надо), ничего не глючит, сажовик и ЕГР не вирезал (работают нормально), пробег 180 тис., 2011 года, комплектация простая, пригнал из Швейцарии, не битая, есть небольшие царапини по кузову.
Также с меткой «OAJ, Astra, Астра, CDTI, Astra J, B16DTL, B16DTH»
Базар →
Продам →
Запасные части →
Продам нові гальмівні диски/барабани на Astra GПродам нові передні гальмівні диски TRW нові барабани LPR на Astra G Автор: Djn • Дата: 03 Апрель 2025 ![]() |
|
||
![]() |
Базар →
Продам →
Автомобили →
Opel Astra G 100Продаж Astra G 1999 рік Автор: belanser • Дата: 28 Октябрь 2024 ![]() |
|
|
Гараж →
Выбор авто →
Opel Insignia 1.6CDTIПосоветуйте универсал свежий Автор: Deefrag • Дата: 14 Июнь 2023 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Отзывы владельцев авто →
Vauxhall Insignia 2.0 CDTIАвтор: TPAKTOPICT • Дата: 29 Март 2023 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Запасные части →
Наконечник рулевой тяги Astra GАвтор: efiop83 • Дата: 31 Май 2022 ![]() |