Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Обучение в школах только на украинском языке

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
496 ответов в теме

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13098
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:07

Хотя перефразируя одну поговорку: "-не все русскоязычные -сепары, но все сепары - русскоязычные."

Є цілком україномовні.

• 0

Olaf

Olaf

q:-)

• Сообщений 7196
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:10

Muzzy, Я таких не видел по крайней мере. Речь именно о рядовых людях, а не о политиках, журнилистах и прочих на зарплате.

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6544
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:11

Так!
Kurwa — уникальный и везде применимый польский мат. Может выражать как положительные, так и отрицательные эмоции. Также как и в русском языке, слово kurwa может употребляться в отношении девушки легкого поведения. В таком случае можно встретить вариант произношения — kurwo

Курва і курве в багатьох мовах це різкий поворот чи вигнутий.

• 0

urec-dnepr

urec-dnepr

Авторитет

• Сообщений 3843
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:11

неписьменні, перейшли у Російській імперії на видуману незадовго до того мову, 

украинская тоже выдуманная, как ни прискорбно

• 0
Когда ты родился, ты плакал, а мир улыбался. Проживи жизнь так, чтобы умирая, ты улыбался, а мир плакал.

Dosa

Dosa

Fanat

• Сообщений 5148
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:12

Але ти віриш в їх великий потенціал який виявився великим пшиком.З твоїх слів,перечитай свій пост.

Не хочу вступати в конфлікт, але для тих, хто в танку:

Якби була політична воля Кравчука, Кучми і Ющенка - російської агресії в Україні не було би

• 0

Manchester-United-icon.png 

urec-dnepr

urec-dnepr

Авторитет

• Сообщений 3843
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:12

Є цілком україномовні.

это скорее очень редкое исключение

• 0
Когда ты родился, ты плакал, а мир улыбался. Проживи жизнь так, чтобы умирая, ты улыбался, а мир плакал.

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6544
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:16

Олбанський придумати без проблем.А вот хто пісні і сало придумав?

• 0

Dosa

Dosa

Fanat

• Сообщений 5148
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:28

Цікава таблиця. Поширення (тільки в Білорусі) і спад російської мови в пострадянських країна з 1994 року по  2016 рік:

55704a3-mova-rosiiska.jpg

В Грузії, до речі, російською говорять тільки 1,1% населення.

• 0

Manchester-United-icon.png 

urec-dnepr

urec-dnepr

Авторитет

• Сообщений 3843
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:28

Олбанський придумати без проблем.А вот хто пісні і сало придумав?

сало - увы только набор букв из украинского языка, обозначающий продукт мясной переработки поросенка. Песня - тот же набор слов и букв языка, положенный на музыку

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6544
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:31

Песня - тот же набор слов и букв языка, положенный на музыку
Ну і хто їх придумав і без тирнету,як казав Музі,заложив в гени?Інопланєтянє відать. :smile3:
  • 0

urec-dnepr

urec-dnepr

Авторитет

• Сообщений 3843
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:33

Ну і хто їх придумав і без тирнету,як казав Музі,заложив в гени?Інопланєтянє відать. :smile3:

Гріша, мы просто не о том говорим с тобой. Ты говоришь конкретно на примере, а я в целом. Увы, диалога не выйдет

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13098
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:42

Так я ж саме про видуману незадовго до того українську ї кажу. :sm17_2:

Muzzy, Я таких не видел по крайней мере. Речь именно о рядовых людях, а не о политиках, журнилистах и прочих на зарплате.

Ні, цілком звичайні україномовні поци. Не тільки викладачі Історії КПСС на пенсії. Так що, на жаль, не панацея...

• 0

Omega Lviv

Omega Lviv

Дока

• Сообщений 600
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:48

автор схожий на кремлівського троля (фанатика або і можливо проплаченого), метою є вивести на спір між собою і довести до ворожнечі між собою табір прихильників і противників нового закону.

в іншому варіанті люди які настльки вороже ставляться до історії ( її перекручуванні і пропаганді власно вигаданої) і до мови (дуже схожої-тому простої в спілкуванні), часто є колонізаторами (або їхніми внуками) .

Потрібно поважати землю і людей де проживаєш,саме тому цей закон і потрібен.

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6544
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:53

Ты говоришь конкретно на примере, а я в целом.
Для здорвого конструктиву розбий мій "міф" про пісні які штучно не вложиш.
  • 0

Serge

Serge

МегаДизайнер

• Сообщений 11254
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:16

з міфічною дрєвнєрусскою мовою

Как же сложно спорить с двоечниками. Я с археологией и историей дружу уже не один год, и происхождение языка на нашей территории знаю лучше. Почитай хоть что-то, прежде, чем спорить. Ведь если я расскажу, что некоторое время древние славяне использовали скандинавские руны, ты вообще на пепел изойдёшься ) А ведь это было.

• 0

По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.

P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.

Omega Lviv

Omega Lviv

Дока

• Сообщений 600
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:21

я бачу що ти Русь від росії не відрізниш, а точніше знаєш але всерівно клониш в свй бік,вчися добре і не обманюй інших.

Ugeen_K

Ugeen_K

Das Reich Ukraine

• Сообщений 10230
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:26

Как же сложно спорить с двоечниками. Я с археологией и историей дружу уже не один год, и происхождение языка на нашей территории знаю лучше. Почитай хоть что-то, прежде, чем спорить. Ведь если я расскажу, что некоторое время древние славяне использовали скандинавские руны, ты вообще на пепел изойдёшься ) А ведь это было.

кров би тебе зляла нелюдська..
Ще раніше був клінопіс та наскельні малюнки...
Я тобі як людина якби російськомовна рекомендую навчити дитину с маленького державної мови.
То я тобі кажу як людина яка має в основному родичів західніше та східніше нашої держави
Не впадай в совок )))

Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди.  Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)

Слава Україні!!!

pyan_2010.png

Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .

Serge

Serge

МегаДизайнер

• Сообщений 11254
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:27

я бачу що ти Русь від росії не відрізниш

Покажи, где или не пиши чушь.

• 0

По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.

P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6544
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:33

Serge,Історики пишуть історію під існуючу владу за гроші.Я маю цікаве питання для тебе.Чому кацапи не могли дати назву місяцям року,а вкрали в англосаксів??? 

• 0

Serge

Serge

МегаДизайнер

• Сообщений 11254
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:49

вкрали в англосаксів

Встречный вопрос: уточни, кого именно ты называешь англосаксами ?

• 0

urec-dnepr

urec-dnepr

Авторитет

• Сообщений 3843
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:54

Чому кацапи не могли дати назву місяцям року,а вкрали в англосаксів??? 

хороший аргумент, но мы все вместе все равно уходим от главного вопроса, и превращаем спор в срач. Уверен довод каждого справедлив и аргументирован. Но мы как бы осбуждаем уже конечный продукт, не историю образования и развития языка, а просто правильно или неправильно учить в Украине украинский язык. У нас уже есть оконченное дело - язык есть как таковой, по сему глупо писать о том, что он не настоящий или еще что-то. Есть факт - украинский язык существует, страна тоже, и мы как граждане обязаны знать язык государства.

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13098
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:56

Хто дружить з чимось - дає посилання на джерела, коли пропонує почитати, бо він їх знає. Хто балаболить - каже "погуглі". Чой-то я у тебе посилання не спостерігаю.

• 0

Serge

Serge

МегаДизайнер

• Сообщений 11254
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:59

хороший аргумент

Нет, это дичайшее с точки зрения истории утверждение. Я хочу, чтобы автор вопроса ответил на мой вопрос, потом задам ещё один уточняющий и потом напишу ответ.

И все поймут, что спорить без теоретической базы просто глупо.

Хто балаболить - каже "погуглі". Чой-то я у тебе посилання не спостерігаю.

Ты даже запрос в Гугл сформулировать не сумел ? Как же тебя чему-то учить ?

• 0

Ugeen_K

Ugeen_K

Das Reich Ukraine

• Сообщений 10230
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 22:00

Серж. Ты вместо реальных плюсов и минусов начинаешь заниматься тиоправданием через типаисторию. Ошибочное это действо

Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди.  Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)

Слава Україні!!!

pyan_2010.png

Serge

Serge

МегаДизайнер

• Сообщений 11254
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 22:05

Женя, пока что спор выглядит вот так:

165432.jpg 

Патриотизм, основанный на знаниях, вчистую выигрывает у неграмотного патриотизма, основанного на лозунгах.

• 0

Muzzy

Muzzy

Texas forever

• Сообщений 13098
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 22:26

Ты даже запрос в Гугл сформулировать не сумел ?

І не починав. "Брємя доказатєльства" лежить на тому, хто висунув тезу. Що ти все з пальця висосав мені було зрозуміло і до того, як ти з урочистими понтами відмовився свої тези обгрунтувати.

• 0

Щукарь

Щукарь

Дід... вже тричі

• Сообщений 19753
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 22:28

Просто у меня не было проблемы с выбором школы для киндера, да и практика показывает, что узкий йезыг нафиг не нужен.
Сто років назад в Харкові на вулиці російську мову можна було почути як вийняток, майже всі говорили українською ну і декотрі на ідіш :sm13_:

А вже в 80-х роках минулого сторіччя в цьому місті була всього одна(!) школа з українською мовою навчання :ac:

Це була агресивна русифікація українського суспільства і тому діяти треба рішуче для відновлення мови. Прибалти пройшли цей шлях  і ніхто, окрім росіян, їм не дорікнув.

До речі російська мова деякий час вважалася мовою низів, а заможні спілкувалися між собою французською :ad_new:

• 0

Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский

Serge

Serge

МегаДизайнер

• Сообщений 11254
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 22:34

ти все з пальця висосав

Ты не путай свою привычку добывать информацию высасыванием хз откуда с моей - из книг и общения с историками.

Вот TPAKTOPICT-у мне интересно ответить и объяснить, потому что он задал конкретный и полезный данному спору вопрос.

А твои наезды выглядят как на фото выше )

• 0

Zachariasz

Zachariasz

"Нельзя угодить всем" ZOG

• Сообщений 48442
  •  

Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 23:47

Чому кацапи не могли дати назву місяцям року,а вкрали в англосаксів??? 
Калька с латинского, а не с английского. 

ну і декотрі на ідіш
Декторих було 200 тисяч з 900. 

А вже в 80-х роках минулого сторіччя в цьому місті була всього одна(!) школа з українською мовою навчання :ac:

Думаю, что уже в 70-х так было.

• 0
Не тратьте деньги на одежду, тратьте на психотерапию. Какая разница, сколько лет вашим кедам, если все вокруг во всём виноваты. :ukr:

Спойлер

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6544
  •  

Опубликовано 17 Сентябрь 2017 - 07:15

Встречный вопрос: уточни, кого именно ты называешь англосаксами ?

Не в прямому розумінні.Я мав на увазі англійську і німецькі мови.У них назва місяців ідентична з руськими.

А вже в 80-х роках минулого сторіччя в цьому місті була всього одна(!) школа з українською мовою навчання

Я якраз тоді там в учебці служив.Українською розмовляли тільки бабушки які яблука і насіння продавали.

До речі про національні школи.Ми сміємось з Лєніна,а Крупська дозволила національні школи.Моя бабця закінчила 4 класи польської школи,а її старший брат був вчителем польської школи.Директор,завуч,вчитель в одному лиці,4 класи сиділи в одній кімнаті.Сталін ці школи прикрив,а брат в 1935-у поїхав дрова заготовляти на колиму як шпіон дефензиви.Там йому і вочі вилізли,так бабця казала.

Изменено: TPAKTOPICT, 17 Сентябрь 2017 - 07:36

• 0

Ugeen_K

Ugeen_K

Das Reich Ukraine

• Сообщений 10230
  •  

Опубликовано 17 Сентябрь 2017 - 08:45

Женя, пока что спор выглядит вот так:

Серж но ты головой понимать должен что ребенок будет в другой стране учить язык этой страны и только в раше ему никакой дополнительный язык страны учить ненада.
Кроме всего прочего за счет билингвизма у ребенка появятся дополнительные плюсы в жизни.
Если Даш в школу с углубленным изучением ещё какого-то европейского языка то ещё лучше
Проблема в головах а не клозетах.... Причем больше надуманная проблема.

Слава Україні!!!

pyan_2010.png

Omega Lviv

Omega Lviv

Дока

• Сообщений 600
  •  

Опубликовано 17 Сентябрь 2017 - 09:21

але кацапи (московити) віжжать---це прекрасно !

Про *із под палки*: та якби ти на ніцях ,чи поляках щось подібне вякнув, відразу би прогнув своїм носом капот. Саме так вони захищаються від *русскага міра (читай гівна)*. Вони памятають свою історію, і нехочуть повторення Донбасу,Грузії,Придністровя,Карабаху,Фінляндії,Української Кубані  і тд.  на своїй території.Інакше якщо затуплять їм прийдеться воювати і проливати свою кров,як ми сьогодні .

Кацапи з часів  катерини-петра-сталіна вдало провели свою політику освоєння чужих земель, десятки мільйонів корінного населення знищено, натомість заселено як мирним так і мілітарним населенням з інших регіонів тодішнього іхнього царства. 

І першим ділом перевиховуть населення НОВОЮ ПРОПАГАНДИСТСЬКОЮ ІСТОРІЄЮ свіжо вигаданою,і від тоді населення не відрізняє Київської Русі від росії.  

п.с.            

1-------у  17 столітті  московський цар став іменуватися «імператором Російським», а Московське царство — Російською імперією

https://uk.wikipedia...iki/Назви_Росії

2------Ки?ївська Русь (Русьстцерк.-слов. Роусь) — середньовічна держава на території Східної Європи з центром у Києві. Існувала з кінця IX

https://uk.wikipedia...i/Київська_Русь

де 9-те а де 17-те  століття.

22729125_1505813609464663_52579559772256i.gif

21686204_278609549304547_820887193393557i.gif

кацапи мають здатність все красти і перекручувати,тому їм потрібен наш Донбас наша історія , і ми.

Згадаймо для прикладу Голодомор.Якою була його мета? Хто проживав на цих землях,що робив і якою мовою розмовляв.

Сергійка переконувати марно, він працює на своїх.  А нам своє робити.

Изменено: Omega Lviv, 31 Октябрь 2017 - 21:39

Люля

Люля

Авторитет

• Сообщений 12809
  •  

Опубликовано 17 Сентябрь 2017 - 11:41

Напомню, обсуждение ведется в модерируемом разделе.

Убедительная просьба придерживаться темы и избегать нарушения Правил.

Благодарю.

Цёмки)

Спойлер

РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии

Bernik

Bernik

УКРОП!

• Сообщений 6984
  •  

Опубликовано 17 Сентябрь 2017 - 11:51

Аж цікаво стало...
  • 0

moderator-71.gif

Крым - украинский
Сектор - правый
Путин - ***ло!

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50451
  •  

Опубликовано 17 Сентябрь 2017 - 12:18

Кацапи з часів катерини-петра-сталіна вдало провели свою політику освоєння чужих земель, десятки мільйонів корінного населення знищено, натомість заселено як мирним так і мілітарним населенням з інших регіонів тодішнього іхнього царства.
Львов например в 1939-м.

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

0 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых