Хотя перефразируя одну поговорку: "-не все русскоязычные -сепары, но все сепары - русскоязычные."
Є цілком україномовні.
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:11
Так!
Kurwa — уникальный и везде применимый польский мат. Может выражать как положительные, так и отрицательные эмоции. Также как и в русском языке, слово kurwa может употребляться в отношении девушки легкого поведения. В таком случае можно встретить вариант произношения — kurwo
Курва і курве в багатьох мовах це різкий поворот чи вигнутий.
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:28
Олбанський придумати без проблем.А вот хто пісні і сало придумав?
сало - увы только набор букв из украинского языка, обозначающий продукт мясной переработки поросенка. Песня - тот же набор слов и букв языка, положенный на музыку
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:33
Ну і хто їх придумав і без тирнету,як казав Музі,заложив в гени?Інопланєтянє відать.
Гріша, мы просто не о том говорим с тобой. Ты говоришь конкретно на примере, а я в целом. Увы, диалога не выйдет
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:42
украинская тоже выдуманная, как ни прискорбно
Так я ж саме про видуману незадовго до того українську ї кажу.
Muzzy, Я таких не видел по крайней мере. Речь именно о рядовых людях, а не о политиках, журнилистах и прочих на зарплате.
Ні, цілком звичайні україномовні поци. Не тільки викладачі Історії КПСС на пенсії. Так що, на жаль, не панацея...
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 20:48
автор схожий на кремлівського троля (фанатика або і можливо проплаченого), метою є вивести на спір між собою і довести до ворожнечі між собою табір прихильників і противників нового закону.
в іншому варіанті люди які настльки вороже ставляться до історії ( її перекручуванні і пропаганді власно вигаданої) і до мови (дуже схожої-тому простої в спілкуванні), часто є колонізаторами (або їхніми внуками) .
Потрібно поважати землю і людей де проживаєш,саме тому цей закон і потрібен.
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:16
з міфічною дрєвнєрусскою мовою
Как же сложно спорить с двоечниками. Я с археологией и историей дружу уже не один год, и происхождение языка на нашей территории знаю лучше. Почитай хоть что-то, прежде, чем спорить. Ведь если я расскажу, что некоторое время древние славяне использовали скандинавские руны, ты вообще на пепел изойдёшься ) А ведь это было.
По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.
P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:26
кров би тебе зляла нелюдська..Как же сложно спорить с двоечниками. Я с археологией и историей дружу уже не один год, и происхождение языка на нашей территории знаю лучше. Почитай хоть что-то, прежде, чем спорить. Ведь если я расскажу, что некоторое время древние славяне использовали скандинавские руны, ты вообще на пепел изойдёшься ) А ведь это было.
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:27
я бачу що ти Русь від росії не відрізниш
Покажи, где или не пиши чушь.
По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.
P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:49
вкрали в англосаксів
Встречный вопрос: уточни, кого именно ты называешь англосаксами ?
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:54
Чому кацапи не могли дати назву місяцям року,а вкрали в англосаксів???
хороший аргумент, но мы все вместе все равно уходим от главного вопроса, и превращаем спор в срач. Уверен довод каждого справедлив и аргументирован. Но мы как бы осбуждаем уже конечный продукт, не историю образования и развития языка, а просто правильно или неправильно учить в Украине украинский язык. У нас уже есть оконченное дело - язык есть как таковой, по сему глупо писать о том, что он не настоящий или еще что-то. Есть факт - украинский язык существует, страна тоже, и мы как граждане обязаны знать язык государства.
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:56
Как же сложно спорить с двоечниками. Я с археологией и историей дружу уже не один год, и происхождение языка на нашей территории знаю лучше. Почитай хоть что-то, прежде, чем спорить. Ведь если я расскажу, что некоторое время древние славяне использовали скандинавские руны, ты вообще на пепел изойдёшься ) А ведь это было.
Хто дружить з чимось - дає посилання на джерела, коли пропонує почитати, бо він їх знає. Хто балаболить - каже "погуглі". Чой-то я у тебе посилання не спостерігаю.
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 21:59
хороший аргумент
Нет, это дичайшее с точки зрения истории утверждение. Я хочу, чтобы автор вопроса ответил на мой вопрос, потом задам ещё один уточняющий и потом напишу ответ.
И все поймут, что спорить без теоретической базы просто глупо.
Хто балаболить - каже "погуглі". Чой-то я у тебе посилання не спостерігаю.
Ты даже запрос в Гугл сформулировать не сумел ? Как же тебя чему-то учить ?
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 22:00
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 22:05
Женя, пока что спор выглядит вот так:
Патриотизм, основанный на знаниях, вчистую выигрывает у неграмотного патриотизма, основанного на лозунгах.
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 22:28
Просто у меня не было проблемы с выбором школы для киндера, да и практика показывает, что узкий йезыг нафиг не нужен.Сто років назад в Харкові на вулиці російську мову можна було почути як вийняток, майже всі говорили українською ну і декотрі на ідіш
А вже в 80-х роках минулого сторіччя в цьому місті була всього одна(!) школа з українською мовою навчання
Це була агресивна русифікація українського суспільства і тому діяти треба рішуче для відновлення мови. Прибалти пройшли цей шлях і ніхто, окрім росіян, їм не дорікнув.
До речі російська мова деякий час вважалася мовою низів, а заможні спілкувалися між собою французською
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 22:34
ти все з пальця висосав
Ты не путай свою привычку добывать информацию высасыванием хз откуда с моей - из книг и общения с историками.
Вот TPAKTOPICT-у мне интересно ответить и объяснить, потому что он задал конкретный и полезный данному спору вопрос.
А твои наезды выглядят как на фото выше )
Опубликовано 16 Сентябрь 2017 - 23:47
Чому кацапи не могли дати назву місяцям року,а вкрали в англосаксів???Калька с латинского, а не с английского.
ну і декотрі на ідішДекторих було 200 тисяч з 900.
А вже в 80-х роках минулого сторіччя в цьому місті була всього одна(!) школа з українською мовою навчання
Думаю, что уже в 70-х так было.
Опубликовано 17 Сентябрь 2017 - 07:15
Встречный вопрос: уточни, кого именно ты называешь англосаксами ?
Не в прямому розумінні.Я мав на увазі англійську і німецькі мови.У них назва місяців ідентична з руськими.
Я якраз тоді там в учебці служив.Українською розмовляли тільки бабушки які яблука і насіння продавали.
До речі про національні школи.Ми сміємось з Лєніна,а Крупська дозволила національні школи.Моя бабця закінчила 4 класи польської школи,а її старший брат був вчителем польської школи.Директор,завуч,вчитель в одному лиці,4 класи сиділи в одній кімнаті.Сталін ці школи прикрив,а брат в 1935-у поїхав дрова заготовляти на колиму як шпіон дефензиви.Там йому і вочі вилізли,так бабця казала.
Изменено: TPAKTOPICT, 17 Сентябрь 2017 - 07:36
Опубликовано 17 Сентябрь 2017 - 08:45
Серж но ты головой понимать должен что ребенок будет в другой стране учить язык этой страны и только в раше ему никакой дополнительный язык страны учить ненада.Женя, пока что спор выглядит вот так:
Слава Україні!!!
Опубликовано 17 Сентябрь 2017 - 09:21
але кацапи (московити) віжжать---це прекрасно !
Про *із под палки*: та якби ти на ніцях ,чи поляках щось подібне вякнув, відразу би прогнув своїм носом капот. Саме так вони захищаються від *русскага міра (читай гівна)*. Вони памятають свою історію, і нехочуть повторення Донбасу,Грузії,Придністровя,Карабаху,Фінляндії,Української Кубані і тд. на своїй території.Інакше якщо затуплять їм прийдеться воювати і проливати свою кров,як ми сьогодні .
Кацапи з часів катерини-петра-сталіна вдало провели свою політику освоєння чужих земель, десятки мільйонів корінного населення знищено, натомість заселено як мирним так і мілітарним населенням з інших регіонів тодішнього іхнього царства.
І першим ділом перевиховуть населення НОВОЮ ПРОПАГАНДИСТСЬКОЮ ІСТОРІЄЮ свіжо вигаданою,і від тоді населення не відрізняє Київської Русі від росії.
п.с.
1-------у 17 столітті московський цар став іменуватися «імператором Російським», а Московське царство — Російською імперією
https://uk.wikipedia...iki/Назви_Росії
2------Ки?ївська Русь (Русь; стцерк.-слов. Роусь) — середньовічна держава на території Східної Європи з центром у Києві. Існувала з кінця IX
https://uk.wikipedia...i/Київська_Русь
де 9-те а де 17-те століття.
кацапи мають здатність все красти і перекручувати,тому їм потрібен наш Донбас наша історія , і ми.
Згадаймо для прикладу Голодомор.Якою була його мета? Хто проживав на цих землях,що робив і якою мовою розмовляв.
Сергійка переконувати марно, він працює на своїх. А нам своє робити.
Изменено: Omega Lviv, 31 Октябрь 2017 - 21:39
Опубликовано 17 Сентябрь 2017 - 12:18
Кацапи з часів катерини-петра-сталіна вдало провели свою політику освоєння чужих земель, десятки мільйонів корінного населення знищено, натомість заселено як мирним так і мілітарним населенням з інших регіонів тодішнього іхнього царства.Львов например в 1939-м.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых