Через пару секунд на запалений червоний???Він же означив - початок руху на жовтий...
Реклама

Страшная авария в центре.Харьков.
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 14:52
проїзд пішохідних переходів обмежений у 40км/г. Та кого це цікавить? )
мене цікавить...
можна, будь-ласка посилання на закон\правила\припис\наказ\будь-який документ,
що змушує мене обмежувати швидкість, керованого мною транспортного засобу, у 40км\г
під час проїзду пішохідного переходу?!
(а то я, виявляється, час від часу порушую, не знаючи що саме)...
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 15:02
Тому що є бажання наслідки події покласти на Табурет,а причин для цього нема... Причини неозвучені,або відсутні,або несфабриковані.Є тайна слідства.

ни правосудия фемиды.В чём нет правосудия? Санкция статьи предусматривала наказание? - Да. Посадили виновника? - Да. Вышел по УДО? - Значит хорошо себя вёл. В чём нет правосудия?
мене цікавить...
можна, будь-ласка посилання на закон\правила\припис\наказ\будь-який документ,
що змушує мене обмежувати швидкість, керованого мною транспортного засобу, у 40км\г
під час проїзду пішохідного переходу?!
(а то я, виявляється, час від часу порушую, не знаючи що саме)...
Де подивитись нормативку?
Вибачте, щось наплутав.

Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 15:07
Вибачте, щось наплутав.
сижу тут, червонію... навіть не пробую пригадати, бо розумію, що не те, що забув, а взагалі не чув такого
"с-с-с-с-соб ти всрався!" (а то всі відразу анекдот пригадали)
Изменено: vlad9201, 24 Октябрь 2017 - 15:07
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 15:09
початок руху на жовтий...
Якби були чіткі межі перехрестя-табурет би сидів на лаві поруч з дівчинкою,а не лежав "під охороною" в лікарні...
Це значить тільки одне-навіть за вуха не можуть притягнути фактів проти табурета.
Згоден?
Є тайна слідства.
Стараюсь не розголошувати...
Изменено: Юстас, 24 Октябрь 2017 - 15:11
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 15:14
В чём нет правосудия? Санкция статьи предусматривала наказание? - Да. Посадили виновника? - Да. Вышел по УДО? - Значит хорошо себя вёл. В чём нет правосудия?
Формально да, вы правы. Но я думаю вы реалист? не романтик и понимаете как все происходит...
Это как люстрация: люстрировали, а через суд всегда можно восстановиться.
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 15:26
сижу тут, червонію... навіть не пробую пригадати, бо розумію, що не те, що забув, а взагалі не чув такого
"с-с-с-с-соб ти всрався!" (а то всі відразу анекдот пригадали)
![]()
![]()
З 2004 року ПДР змінювалися по 10 разів на рік. Якась фігня була, зараз немає. Може є сенс підняти стару редакцію 10-річної давнини? )
Формально да, вы правы. Но я думаю вы реалист? не романтик и понимаете как все происходит...
Это как люстрация: люстрировали, а через суд всегда можно восстановиться.
В чому реальність стала не така? Жага крові сім'ї потерпілих не має до правосуддя жодного відношення. КК передбачає покарання (вилку) за скоєнний злочин. Вину доказано - людина до колонії відправлена. Чи як?
присутні після дтп на місці писали що були "решали" і скаржились в телефонних розмовах на велику кількість камер, і що вони є проблемою...
п.с. обс як зазвичай
Це хто тобі таке сказав? Я на місці ДТП такого не чув )
то тебе гепа таки найняв...
Не стріляйте в піаніста!Він лабає як уміє!!!

Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 15:28
читав на одному форумі де такі ж баталії по цій темі...
написав же - обс
У мене також є ОБС з місця ДТП, що дівчина була в тухес п'яна за кермом. А воно он як повернулося!

Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 15:29
Инертность следствия, недоработки адвокатов лексуса...
Згоден?
Ти забув про "замовлення" зверху, що треба тягнути справу і все таке )

Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 15:38
про адвоката - це теж обс )ну я писав про надання адвоката і відмову від оголошення трауру....
і про інше
згодом же підтвердилось
так що не всі обс справжні обс...

Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 15:40
Инертность следствия, недоработки адвокатов лексуса...
Згоден?
Ні,не згоден...Вище вже пояснив чому...
Ти забув про "замовлення" зверху,
Ніхто нічого не забув.Вже навіть в продайці знають,що ти від гепи.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 15:49
ну да, ти ж сам казав
Я вже раніше зазначив, що все тут на форумі - це суцільне обс, яке до реальності має опосередкуване відношення. )
Ніхто нічого не забув.Вже навіть в продайці знають,що ти від гепи.
![]()

Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 16:38
Я давно не розумію яке можна придумати виправдання виїзду на перехрестя на червоний сигнал...
як і не розумію ми ведем мову про лінію перехрестя,чи відсутню/поновлену стоп-лінію?
Дуже багато мінливих ввідних...
Ніхто не виправдовуе лексус, мова йде про те що туарег теж не ангел.
Через пару секунд на запалений червоний???
Не треба пересмикувати, мався на увазі старт на жовтий, але у мене під капотом нема такої дурі ак в туарега і коли загоряєця зелений я проїзжаю не більше метра.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 16:46
мова йде про те що туарег теж не ангел.
Докажи!
Або спростуй.
Якби були чіткі межі перехрестя-табурет би сидів на лаві поруч з дівчинкою,а не лежав "під охороною" в лікарні... Це значить тільки одне-навіть за вуха не можуть притягнути фактів проти табурета.
Ніхто не виправдовуе лексус,
А якже великий дОпа?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 16:52
Якби були чіткі межі перехрестя-табурет би сидів на лаві поруч з дівчинкою,а не лежав "під охороною" в лікарні...
Це значить тільки одне-навіть за вуха не можуть притягнути фактів проти табурета.
Згоден?
Як це нема меж?
перехрестя - місце перехрещення, прилягання або розгалуження доріг на одному рівні, межею якого є уявні лінії між початком заокруглень країв проїзної частини кожної з доріг. Не вважається перехрестям місце прилягання до дороги виїзду з прилеглої території
коли туареге загорівся зелений, він вже проїхав по перехрестю метрів 5 а то і більше
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 17:03
але у мене під капотом нема такої дурі ак в туарега
Та забудьте за марку авто і за потужність двигуна...
Якби це було хальярдо,а не табурет-воно б проскочило,а удар прийшовся в бус і знову ж снаряд вилетів на тротуар з людьми...Що далі?Тепер вже бус був би винуватим?Теж на жовтий поїхав?
коли туареге загорівся зелений, він вже проїхав по перехрестю метрів 5 а то і більше
тобто навіть в твоєму спірному висновку є визначення,що табурет був на перехресті на дозволяючий сигнал світлофора???
Як ти гадаєш,чому до сих пір власник табурета на волі?І чому дівчинка з адвокатом гепи,криками допи в сізо по рішенню суду?
Все правильно-хтось мав право бути на перехресті навіть через долі секунди,а хтось категорично ні.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 17:04
Та забудьте за марку авто і за потужність двигуна...
Якби це було хальярдо,а не табурет-воно б проскочило,а удар прийшовся в бус і знову ж снаряд вилетів на тротуар з людьми...Що далі?Тепер вже бус був би винуватим?Теж на жовтий поїхав?
То була б зовсім інша історія, та і бус не стигав підставитись
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 17:06
Як це нема меж?
Візьми протокол ДТП цієї події і подивись межі перехрестя...
Як ти гадаєш скільки разів його намагалися перемалювати?
Кажуть,що навіть стоп-лінію домалювали на дорозі)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 17:09
То була б зовсім інша історія
Помилка...Історія-та ж сама.Проїзд перехрестя на забороняючий сигнал світлофора...Наслідки інші...Інші предмети/люди на шляху снаряда...
А історія-та ж сама!!!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 17:12
читаемо ще раз визначення меж перехрестя
Можеш читати/вчити/переказувати...
Немає підстав для арешту,підозри табурету.Навіть на шостий день після події та проведення експерименту.
Питання мабуть вже не до мене,а до слідства,прокуратури,суду.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 17:13
Помилка...Історія-та ж сама.Проїзд перехрестя на забороняючий сигнал світлофора...Наслідки інші...Інші предмети/люди на шляху снаряда...
А історія-та ж сама!!!
Я вже втомився казати що луксус винен, але.....
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 17:14
Без але...
Інакше це мантра схоже як ховали тутанхамонів,разом з бусами,туарегами і т.ін.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 17:15
Можеш читати/вчити/переказувати...
Немає підстав для арешту,підозри табурету.Навіть на шостий день після події та проведення експерименту.
Питання мабуть вже не до мене,а до слідства,прокуратури,суду.
Почекаемо.
Опубликовано 24 Октябрь 2017 - 17:29
Не треба пересмикувати, мався на увазі старт на жовтий, але у мене під капотом нема такої дурі ак в туарега і коли загоряєця зелений я проїзжаю не більше метра.
Ты просто завидуешь (с)
Я теж. Але хто слухає?)
А якже великий дОпа?
В чому проблема запитати особисто?
http://www.city.khar...nyij-priem.html
Изменено: Zachariasz, 24 Октябрь 2017 - 17:29

2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых