Не всіх, а більшості. І люди, які пересуваються у місті особистим автотранспортом, не є цією більшістю.
А Україна у чомусь держава, з якої треба брати приклад? Українці багато чого облаштували так, як за кордоном не здогадалися, і може бути для когось прикладом? Україна - країна видатної автомобільної культури і грамотності?
Якщо українці такі розумні, то чому вони такі бідні?
Давайте зробимо так,щоб це було зручно всім,а не будемо когось обмежувати,набиваючи за рахунок цього бюджет і при цьому розповідаючи як живуть в Європі.
Мої конкретні пропозиції.
-добудова окружної,яка завмерла з часів Кирпи.(не враховуючи кілометра побудованого Кличко)
-Добудова повноцінної окружної навколо Києва(карту я прикладав вище,вона намальована ще до 2015року)
-метро на Троєщину.
-дозвіл на підхід приватного водномоторного транспорту до лівого берега центральної частини міста.Організації РОПів
-розвиток водного,пасажирського транспорту в межах міста Києва.Можна прям від Вишгорода та Українки)
На мою думку це виведе рух транзиту з Києва та зменшить навантаження на міські магістралі під час ранкових/вечірніх піків буднього дня мінімум на 20%.
Да і це...Грошей зідраних на обмеженні швидкості автомобілістам-не хватить)
Там є хоча б автовокзал для пасажирів, які приїхали у Київ із східного напряму? Немає. Сенс у ній тоді для бориспільців? Тими місцями навіть забудовники не цікавляться, хоча, майже скрізь вони за місце біля метро горло гризуть. Далі є Бориспільська. Я там певний час не був, може там з тих пір все дуже розбудувалося, але раніше також було досить порожньо. До речі, цілком нормальне місце було б для Східного автовокзалу.
Блін!!!Я реально пропустив,що кінцева,це Червоний утір,а не Бориспільська....
Думаю,що розбудують цей напрямок,аж до Княжичів...
На Бориспільській тіснувато...Але вокзал там дійсно непагано було б...Тільки не такий як на Лісовій-три полоси на Броварському пр. забито маршрутками і тільки по лівій тиснуться автовласники.
Изменено: Юстас, 20 Февраль 2020 - 14:16