скажу що коронавірусам можливо вже більше як людству і знали про них давно, і якось співіснували, цей чомусь став «унікальним» , ще раз уточню я не ніколи не сумнівався в існуванні даного вірусу, я не проти вакцин, я проти того підходу вакцинування який проводять зараз.А мені цікаво якщо в переболівших через два роки а може й раніше вилізе те саме шо ти скажеш?
Реклама

Китайский коронавирус и наши перспективы
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 17:21
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 17:48
Маззи, есть английский медицинский журнал Ланцет , кажуть самый авторитетный в мире . Если интересно открой , почитай там много статистики
Це називається, Діммас щось придумав, а Маззі нехай погугліт докази, бо у Діммаса з ними не склалося, а Маззі неважко витратити час на пошуки того, чого не існує за межами уяви Діммаса і російської/української жовтої преси.
Але бліже к тєлу, раз ти відкривав Ланцет і бачив там многа статістікі.
https://www.thelance...=0&pageSize=100 - в якій саме статті мені про це почитати? Ти яку читав?
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 19:08
https://www.thelance...=0&pageSize=100 - Ти яку читав?
Ніяку не читав...Там все незнайомими буквами написано...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 19:26
А що якщо через два роки всі будемо на гіперлупах пересуватися , пенсіонери в будинках відпочинку канарських ввдпочиватимуть , та масло на чорну ікру мазатимуть
Так я ж про те саме і написав. Навіщо фантазувати, що буде через два роки (побочка від вакцини чи навпаки, гіперлупи чи пенсіонери на канарах)?
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 19:48
прекрасний підхід до життя, живем сьогодняшнім днем і пофіг на ті «фантазії», хоча ряд людей це називає плануванням і обережністю, поки мені не дадуть адекватну обґрунтовану відповідь чому перехворівшому з достатнім рівнем антитіл ПОТРІБНО вакцинуватись щоб не бути обмеженим в правах, до того часу у мене і будуть запитання, а також є і це цілком прогнозовано питання до сприйняття людьми рнм-К вакцин які раніше не застосовувались, якщо хтось це вважає фантазіями ну то ваше право, для мене це цілком конкретні питання на які ніхто нехоче давати відповіді, мабуть тому що відповіді навряд чи задовільнять людство.Так я ж про те саме і написав. Навіщо фантазувати, що буде через два роки (побочка від вакцини чи навпаки, гіперлупи чи пенсіонери на канарах)?
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 20:16
прекрасний підхід до життя, живем сьогодняшнім днем і пофіг на ті «фантазії», хоча ряд людей це називає плануванням і обережністюЯ говорю про медицину засновану на доказах, а не про планування життя. Ти ж сам намагаєшся передбачити, що вакцина може зашкодити через приміром два роки, абсолютно не маючи інформації чому це має так статися. Намагатися логічно до чогось приходити в даному випадку не варто, це лише може ввести в оману. Є дослідження і є результат, який підтвердить шкоду або користь вакцинаціїї. І нагадаю тобі, що екстренна вакцинація (а саме така вона) проводиться, коли можлива очікувана користь для популяції набагато перевищує можливу шкоду.
Ps: Особисто я теж не схвалюю методику поголівної вакцинації без розбору, але загалом підтримую двома руками та намагаюсь усім, хто може дослухатись, пояснити її потребу.
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 20:27
я стресостійкий, можеш починатиМірик, а витримаєшь ти відповідь на своє запитання?

ну з тими хто щось підтримує двома руками взагалі важко про щось говорити.. тут і терміни правильні як «екстренна вакцинація» яка ніколи не застосовувалась ще в людській історії, і дослідження… цікаво як можна дослідити те що ще не відбулось, і тд, з таким як ти точно не посперечаєшся.але загалом підтримую двома руками та намагаюсь усім, хто може дослухатись, пояснити її потребу.
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 20:38
чому перехворівшому з достатнім рівнем антитіл ПОТРІБНО вакцинуватись
Все дуже просто, медицині, на жаль, невідомий достатній рівень антитіл. Немає тієї цифри, після якої ти Супермен і тобі нічого не страшно. Є лише граничні терміни 6міс після хвороби, причому також поки що не доведені солідними клінічними дослідженнями.
Мірик, Шкода, що ти навіть не намагаєшся зрозуміти те що я тобі кажу.
Ти міг би це знати, якби був "в темі". Це називається проспективні дослідження. Але мушу тебе заспокоїти дослідження вакцин розпочалися вже більше року тому, навесні має бути чергова контрольна точка (тобі це нічого звичайно не скаже) по мрнк вакцинам...дослідження… цікаво як можна дослідити те що ще не відбулось
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 20:40
Рогил , мимо .
Медицине неизвестен достаточный уровень антител , ей много чего неизвестно .
Так на каком основании сейчас производится дискриминация невакцинированных с тем или иным количеством антител в организме . Почему вакцинированным надается свобода передвижений , хотя неизвестно какое у них количество антител , неизвестны сроки действия вакцины , количествопрививок .
С одной прививкой уже можно передвигаться ,хотя она ничего не гарантирует .
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 20:57
Досить специфічні люди, я наприклад нічого не стверджую, а лише задаю запитання на які мені « вакциноЗАї» дають не внятні відповіді, ще пару місяців тому я навіть не міг когось запитати чому перехворівшим треба вакцинуватись, треба і все, спочатку було ще гірше, маски треба було носити навіть на вулиці в парку, зараз слава богу вже попустило з цим, а скільки « маско носів» готові мене було за це порвати що я ставив під сумнів доцільність цього..тепер хоч є якесь розуміння що можливо і не треба, але всерівно треба тому що так кажуть і нема часу гратись, ну нічого вже радує що хоч якісь зародки логіки з’являються..
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 21:17
Шусман, Ще згадай мені дискримінацію невакцинованих дітей, яких не беруть в школи і садки.
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 21:34
А знаєш чому у нас з тобою непонятки ? Я теж за вакцінацію тих кому це потрібно , або для бажаючих .
А ти так і на висказався з цього . Чи то пак просто за , але нікому нічого не відомо . Я може і не дуже розумний , але десь порваний ланцюжок .
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 21:36
Все дуже просто, медицині, на жаль, невідомий достатній рівень антитіл. Немає тієї цифри, після якої ти Супермен і тобі нічого не страшно. Є лише граничні терміни 6міс після хвороби, причому також поки що не доведені солідними клінічними дослідженнями.
екстренна вакцинація (а саме така вона) проводиться, коли можлива очікувана користь для популяції набагато перевищує можливу шкоду.
Тобто метод нічим не кращий від природнього набуття імунітету популяцією? Може спрацює, а може - ні. Ти це добре усвідомлюєш, але таки
загалом підтримую двома руками та намагаюсь усім, хто може дослухатись, пояснити її потребу.
Чим зумовлений вибір? Причетністтю до медичної когорти та цеховою етикою?
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 21:42
Шусман, Моя цитата вище. Ключові слова "не схвалюю поголівну вакцинацію".Ps: Особисто я теж не схвалюю методику поголівної вакцинації без розбору, але загалом підтримую двома руками та намагаюсь усім, хто може дослухатись, пояснити її потребу.
Не кращий, але гуманніший. Під час природнього набуття імунітету загине більше людей, ніж при штучному.Тобто метод нічим не кращий від природнього набуття імунітету популяцією?
Вибір зумовлений співвідношенням ризиків від хвороби та від вакцинації.Чим зумовлений вибір? Причетністтю до медичної когорти та цеховою етикою?
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 21:47
цікаво в якій ти темі? Типу сімейний лікар, лаборант, чи ще щось? Думаєш ці знання дають тобі якусь прям кардинальну відповідь на всі питання? Я теж прекрасно знаю що таке вакцини, і для чого вони, не сперечаюсь про їх доцільність в тих чи інших випадках, та я про інше яке ти не хочеш, чи не можеш усвідомити.Мірик, Повторюю, я намагався тобі пояснити лише тому, що я "в темі". І саме через те, що я "в темі", то я "двома руками за вакцинацію".
твоя відповідь скажем м’яко , мене не зовсім влаштувала.. рівень антитіл недосліджений, але укол зайвий не буде..І на питання твоє ж про рівень антитіл відповів.
Изменено: Мірик, 29 Сентябрь 2021 - 21:48
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 21:54
Не кращий, але гуманніший. Під час природнього набуття імунітету загине більше людей, ніж при штучному.
Вибір зумовлений співвідношенням ризиків від хвороби та від вакцинації.
З чого такі висновки, якщо немає достовірних данних? Процент летальності від природнього перебігу розрахували, а якісь прогнози щодо наслідків вакцинації - ні.
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 21:59
Лікар, чи тобі потрібна посада, досвід, регалії та кількість прооперованих пацієнтів в рік? Це так потрібно для форуму?цікаво в якій ти темі? Типу сімейний лікар, лаборант, чи ще щось?
Ну так, тоді я теж, мабуть, прекрасно знаю як приганяти авто. Цікаво, чому ж я нікому не раджу як це робити.Я теж прекрасно знаю що таке вакцини, і для чого вони
Дискусія заходить в глухий кут. Думаю, не варто її продовжувати.
Здоров'я усім!
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 22:12
абсолютно непотрібно, так як це ніяким чином не впливає на тему вірусології і імунології..Лікар, чи тобі потрібна посада, досвід, регалії та кількість прооперованих пацієнтів в рік? Це так потрібно для форуму?
знову ж таки якщо ти не вірусолог, імунолог провідний фахівець у цій сфері то чим твої знання можуть кардинально відрізнятись від бугалтера, економіста, людини яка займається авто? Зараз безліч можливостей почерпнути інформацію булоб бажання, тому ті ази які ти проходив в університеті зараз доступні всім для загального розуміння.Ну так, тоді я теж, мабуть, прекрасно знаю як приганяти авто. Цікаво, чому ж я нікому не раджу як це робити.
вона туди зайшла як ти сказав що ти у темі і обома руками заДискусія заходить в глухий кут. Думаю, не варто її продовжувати.
Здоров'я усім!

І ти не хворій!
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 22:21
абсолютно непотрібно, так як це ніяким чином не впливає на тему вірусології і імунології.
Курс вірусології та імунології в мене тривав 3 міс кожен. Перед цим рік мікробіологі, і ще рік патологічної фізіології. Бугалтер чи економіст, людина яка приганяє авто також можуть знати багато. Але не в професіїї, яку вивчають інші спеціалізовано.чим твої знання можуть кардинально відрізнятись від бугалтера, економіста, людини яка займається авто?
Изменено: rogii, 29 Сентябрь 2021 - 22:25
Опубликовано 29 Сентябрь 2021 - 23:15
прекрасний підхід до життя, живем сьогодняшнім днем і пофіг на ті «фантазії», хоча ряд людей це називає плануванням і обережністю, поки мені не дадуть адекватну обґрунтовану відповідь чому перехворівшому з достатнім рівнем антитіл ПОТРІБНО вакцинуватись щоб не бути обмеженим в правах, до того часу у мене і будуть запитання, а також є і це цілком прогнозовано питання до сприйняття людьми рнм-К вакцин які раніше не застосовувались, якщо хтось це вважає фантазіями ну то ваше право, для мене це цілком конкретні питання на які ніхто нехоче давати відповіді, мабуть тому що відповіді навряд чи задовільнять людство.
это у нас временно пока такой порядок. В цивилизованных странах уже вводят паспорта. Я уверен что и у нас очень скоро введут ковид паспорта вместо паспортов вакцинации.
Over-18s can get an NHS Covid Pass to use in the UK if:
-It's been two weeks since your second vaccination (or single Jansen dose)
-You've had a negative PCR or lateral flow test result in the past 48 hours, and reported it on the NHS website (this pass lasts for 48 hours after the result)
-You've had a positive PCR test result in the past six months, and finished self-isolating (this pass lasts for 180 days)
rogii,а якщо скажем через два роки у вакцинованих буде побочка скажем у вигляді проблем з серцем, тромбозом чи ше чимось що тоді скажеш? Типу признано що самі дієві і одобрені РНМ-К Вакцини , їх від корони зліпили на скору руку, ніхто повний цикл перевірок не робив, так як типу часу не було, і взагалі такі вакцини на людях раніше масово не застосовували.. а тепер настав супер вірус « корона» куди там іспанкам і тд.
В полугодовой период у переболевших такие побочки, которые в сотни-тысячи раз превышают побочки у вакцинированных. Какая вероятность того, что через 2 года ситуация кардинально изменится? Мизерная.
Опубликовано 30 Сентябрь 2021 - 05:59
Как же не щимят , если людей грозят уволить без прививки .
Меня по прилёту из заграницы пытались усадить на карантин несмотря на предъявление справки что короновируса в организме не обнаружено ни до отлёта ни по прибытию
Цирк на дроти, еще ни кого не щимят, а вой подняли на всю страну
Та нету такогоВ полугодовой период у переболевших такие побочки, которые в сотни-тысячи раз превышают побочки у вакцинированных.
Изменено: Шусман, 30 Сентябрь 2021 - 06:00
Опубликовано 30 Сентябрь 2021 - 06:10
а ну якщо так то ти «в темі».Курс вірусології та імунології в мене тривав 3 міс кожен. Перед цим рік мікробіологі, і ще рік патологічної фізіології. Бугалтер чи економіст, людина яка приганяє авто також можуть знати багато. Але не в професіїї, яку вивчають інші спеціалізовано.
Це добре че погано?это у нас временно пока такой порядок. В цивилизованных странах уже вводят паспорта. Я уверен что и у нас очень скоро введут ковид паспорта вместо паспортов вакцинации.
у мене в сім’ї перехворіли майже всі, один тесть мусив вакцинуватись пфайзером по роботі, і у одного тестя почались проблеми зі здоров’ям, вірніше всього співпадіння, але це приклад з життя.В полугодовой период у переболевших такие побочки, которые в сотни-тысячи раз превышают побочки у вакцинированных. Какая вероятность того, что через 2 года ситуация кардинально изменится? Мизерная.
Опубликовано 30 Сентябрь 2021 - 06:29
спочатку було ще гірше, маски треба було носити навіть на вулиці в парку, зараз слава богу вже попустило з цим, а скільки « маско носів» готові мене було за це порвати що я ставив під сумнів доцільність цього..тепер хоч є якесь розуміння що можливо і не треба, але всерівно треба тому що так кажуть і нема часу гратись, ну нічого вже радує що хоч якісь зародки логіки з’являються..Израильская компания по производству масок Sonovia опубликовала отчет ведущей итальянской лаборатории по тестированию текстиля, показывающий, что ее ткань устраняет частицы варианта COVID-19 Delta с эффективностью более 99,95%.
«После объявления результатов акции компании выросли почти на 30%», — сказал основатель компании Шуки Хершкович The Jerusalem Post во время встречи в своей штаб-квартире в Рамат-Гане
Читать полностью на https://enovosty.com...t-shtamma-delta
Опубликовано 30 Сентябрь 2021 - 07:30
Та шо мені починати?). Ти задаєш правильні питання у вірному напрямку, але тут ти відповідей не знайдеш.я стресостійкий, можеш починати
Да і проти системи навряд ти витримаєш.
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 30 Сентябрь 2021 - 07:41
з впевненістю що ні, я навіть особо не пручаюсь, скоро от отримаю другу « дозу»Да і проти системи навряд ти витримаєш.
Переконаний що процес вакцинації за деякий час доведуть до автоматизації та досконалості.
Изменено: Мірик, 30 Сентябрь 2021 - 07:42
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых