Реклама
Альтернатива AGM аккумулятору для ИБП газового котла
Опубликовано 11 Декабрь 2022 - 00:12
Та мені не проблема пояснити:
- Літієві елементи 3.7v60Ah 26шт
- 13 таких елементів з'єднуються послідовно виходить 48v60Ah.
- Дві 48v60Ah з'єднуються паралельно виходить 48v120Ah.
Я так і подумав, просто там десь пробігало про пальчики
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 12 Декабрь 2022 - 06:05
І лампочки до інвертора теж не треба підключати , лед стрічка на 12в є у кожного , 60см х головою на кімнату хватає . Єдине що , треба з тимчасовою гірляндою змиритись по квартирі .
Изменено: Шусман, 12 Декабрь 2022 - 07:06
Опубликовано 12 Декабрь 2022 - 20:12
Виключаєш ввідний автомат, витикаєш потужні прибори типу бойлера,холодильника з розетки і втикаєш два проводка з інвертора в розетку, і вуаля, всі лед лампочки в квартирі світяться і нетре гірлянд.Rogil , щоб не лупила іскра , постав автомат між акумом та інвертором . Я поставив двуполюсний і все чікі пукі .
І лампочки до інвертора теж не треба підключати , лед стрічка на 12в є у кожного , 60см х головою на кімнату хватає . Єдине що , треба з тимчасовою гірляндою змиритись по квартирі .
Опубликовано 13 Декабрь 2022 - 06:53
Кожен сам для себе вирішує .
Опубликовано 13 Декабрь 2022 - 12:46
Електрика повинна бути максимально безпечною , дитина , дружина , бабуся забула переключити , і суши весла . Трьохпозиційний переключатель , це система для дурака , тобто помилитися неможливо .
Изменено: Шусман, 13 Декабрь 2022 - 12:49
Опубликовано 13 Декабрь 2022 - 13:21
В мене з інвертора в розетку йде провід вилка-вилка. Це виходить на нього чіпляти цей 2NO2NC?нужно использовать коннектор 2NO2NC, тогда автоматом будет переключаться
Можна один раз і з ним заморочитись, але в мене в щитку під нього немає місця, все зайнято.Трьохпозиційний переключатель , це система для дурака , тобто помилитися неможливо .
Опубликовано 13 Декабрь 2022 - 14:10
В мене з інвертора в розетку йде провід вилка-вилка. Це виходить на нього чіпляти цей 2NO2NC?
там на вход заводить линию с улицы и линию с ИПБ, с другой стороны выходы в параллель и на вход квартиры. Будет автоматически переключаться на ИБП, когда свет провадет
Опубликовано 13 Декабрь 2022 - 14:15
Тоді краще поставити трьохпозиційний, бо в мене не ДБЖ, а просто інвертор+батарея. Всерівно інвертор буду вмикати вручну, бо він в холосту жре ~50Вт/год, дуже жирно його використувавати як ДБЖ.Будет автоматически переключаться на ИБП, когда свет провадет
Опубликовано 17 Декабрь 2022 - 23:15
Парочку телефонів ще після цього на ньому зарядив, можливо можна було і більше, але не було що заряджати.
Висновок--- тре парочку 100а, або генератор з роботи перенести в гараж.
Плюси відсутності світла---розписали з малим в карти тисячу, пару партій в шахмати, і глянули на шафу де лежать настільні ігри які після того як йому подарували навіть не дивилися.
Опубликовано 26 Декабрь 2022 - 20:42
А скільки котел споживає? У мене сінус про 800Е з акумом на 105 аг хватає до 7 годин приблизно. Це котел та насос. Хоча на ніч плюс мінус достатньо.Тест 40а акума і sinus pro 500+ в реальних умовах---6.5 год котел тримав, потім при нагрузці падає напруга на акумі і стабілізатор відключається.
Парочку телефонів ще після цього на ньому зарядив, можливо можна було і більше, але не було що заряджати.
Висновок--- тре парочку 100а, або генератор з роботи перенести в гараж.
Плюси відсутності світла---розписали з малим в карти тисячу, пару партій в шахмати, і глянули на шафу де лежать настільні ігри які після того як йому подарували навіть не дивилися.
Изменено: max911, 26 Декабрь 2022 - 20:44
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
Опубликовано 26 Декабрь 2022 - 23:00
Мій не маслає постійно, стоїть кімнатний термостат. Котел беретта 24квт з турбіною. По споживанню тре дивитися, папірчик з приблизними розрахунками десь дівся.А скільки котел споживає? У мене сінус про 800Е з акумом на 105 аг хватає до 7 годин приблизно. Це котел та насос. Хоча на ніч плюс мінус достатньо.
По нагрузці горить одна шкала з чотирьох, тобто 350вт/4=до 100вт, але то так,пальцем в небо.
Зробив імпровізований генератор, два проводка по 4.5м з крокодилами, генератором виступає Опель Астра яку можна підігнати до вікна де стоїть котел і накинути проводка на акум, але надіюсь не пригодиться....
Изменено: FINNN, 26 Декабрь 2022 - 23:06
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых