Господа електрики, потрібна ваша допомога.
І так, нарешті минулого тижня приїхало усе обладнання що замовляв, а саме:
- Інвертор MUST PH18-5048 PLUS
- 16 банок акумуляторів 3,2В 120А
- БМС 16S на 120А
- Автомати, реле напруги, щиток..
Все це діло я зібрав і вирішив вчора підключити до моєї мережі. Протрахався цілий день і без бажаного результату 
Пів дня пішло на відновлення проводу на скваженний насос, який я перебив під час сверління дирки у стіні до щитка з автоматами 
Але то таке... Повернемося до підключення у загальну мережу.
Наразі маємо таку схему: від лічільника в хату заходить 3 фази на 4-х контактне дифреле (3 фази і нуль) + земля. Від дифреле нуль на загальну контактну групу і 3 фази на три трьофазні автомати (електрокотел, пртоточний нагрівач води і електроплита). Від останнього трьофазного автомата одна фаза йде на одноконтактні автомати (розетки + світло).
На інверторі маємо: АС вхід (фаза, нуль і земля), АС вихід (фаза + нуль) і DC + та - для підключення акумулятора. Вхід сонячних панелей поки не задіяний.
Задача, одну фазу електроживлення, на якій розетки і світло пустити через інвертор.
Що я зробив:
Зняв перемичку з трьофазного автомата на однофазники, і цю фазу пустив на фазу інверторв АС вхід, нуль взяв з дифреле і землю приєднав до землі.
З АС вихід інвертора фазу пустив на однофазні автомати і нуль приєднав до нуля дифреле. Звісно, все це введено та виведено через додаткові автомати.
І як тільки я вмикаю інвертор і автомати щоб запустити це діло, одразу вибиває дифреле. Якого хрєна?
Зи, при вибитому дифреле таки усі розетки і світло працюють від акумулятора, а от на інвертор звісно напруга не йде, як і на усі інші трьофазні автомати.
Поки лише із здогадок, що не можна нуль з вихода інвертора ципляти на нуль, який на дифреле. Але як тоді нуль пустити на розетки+світло, якщо там одноконтактні автомати, а весь нуль у мене об'єднаний?