Куплю переходную рамку на 1 din в ЛС
Реклама

Opel COMBOХочу услышать отзывы про COMBO
Опубликовано 13 Март 2014 - 12:12
Опубликовано 13 Март 2014 - 14:38
Хто знає будову зовнішнього ШРУСа?
На ШРУСі лівого колеса тріснуло зубчате колесо і тре по датчику.
Тріщина призведе до якихось наслідків в ШРУСі? Підкажіть.
Якщо ні - переставлю датчик на праве колесо.
лопнуло кольцо которое отвечает за абс, если трет-хана датчику будет или уже есть.
шрусу до лампочки это кольцо
Опубликовано 13 Март 2014 - 17:30
знімаєш з них ковпачки і методом "проводка" (куском дрота доторкаєшся до плюса на акумі, а другим краєм доторкаєш до контакта свічки, якщо іскрить значить працює), пробуєш яка свічка навернулась, якщо звичайно реле працює.
Свічки перевірив, всі працюють. А де знаходиться релє свічок? Щось в книжці не знайшов ні слова про нього. В мене ця помилка вискакує тільки один раз, зранку, потім все нормально працює впродовж дня. Таке враження, шо десь трохи закислився контакт. Свічки й штекери до них сьогодні трохи шліфанув. Хотілося ще й релє подивитись.
Опубликовано 13 Март 2014 - 18:13
Реле накалу стоїть між корпусом блоку запобіжників і лівим крилом. Скоріш за все проблема в реле. Там два польові транзистори часто вилітають. Перевір напругу на ковпачках свічок зранку перед стартом. Може не на всі свічки йде напруга.
Опубликовано 14 Март 2014 - 08:45
Зняв клапан EGR.
В середині картина просто "супер". Судіть самі...
P1050159.JPG 94,69К
170 раз скачано
P1050160.JPG 115,8К
165 раз скачано
Опубликовано 14 Март 2014 - 09:06
Какой двигатель?
Я боюсь лезть к своему. Как говорит мой механик, не мешай авто работать...
Опубликовано 14 Март 2014 - 14:17
Я же писал как проверить реле! Проверь напряжение на проводах которые на свечи одеваются!!! Реле если снимешь то уже не проверишь его работоспособность, только на авто!!! Моё реле не догревало свечи и такая же фигня была как у тебя!!! Не спеши снимать реле, тем более там его геморно снять
Опубликовано 14 Март 2014 - 15:06
Доречі. На патрубках турбіни сліди масла.
Зняв інтеркулер, Поставив вертикально. І з нього поступово стікла калюжа масла 15 - 20 см в діаметрі.
Про що це говорить?
Если патрубок до турбины сухой, а после неё в масле, то дело плохо.
Если масло есть в патрубке и до турбины, значит бросает из сопуна.
Обслуживаю и ремонтирую домашние, автомобильные кондиционеры.
Продажа и монтаж кондиционеров
Ремонтирую ЭБУ Y17DT
Опубликовано 14 Март 2014 - 15:24
У мну Y17DTH
Несколько страниц раньше ты говорил, что у тебя Y17DTL
На самом деле у тебя Y17DT, не надо его стыдиться
.
Как говорит мой механик, не мешай авто работать...
Заглуши его проставкой из нержавки между выпускным коллектором и трубкой ЕГР, забудешь о нем.
Изменено: kornysheff, 14 Март 2014 - 15:29
Опубликовано 14 Март 2014 - 18:20
Я же писал как проверить реле! Проверь напряжение на проводах которые на свечи одеваются!!! Реле если снимешь то уже не проверишь его работоспособность, только на авто!!! Моё реле не догревало свечи и такая же фигня была как у тебя!!! Не спеши снимать реле, тем более там его геморно снять
Я понял, спасибо. Спрашивал где реле находится для того, чтобы подергать его, посмотреть, не закислились ли контакты, но вижу, до него действительно геморно добраться. Ведь я несколько раз мыл подкапотное пр-во, может вода попала. Вчера шлифанул свечи и фишки к ним, т.к. были немного окислены, сегодня уже ошибка не выскакивала. Посмотрим, если снова появится, тогда буду проверять напряжение.
Спасибо откликнувшимся за помощь.
Опубликовано 14 Март 2014 - 20:37
Народ, с вырезанным сажевиком и катом можно ездить или мотор будет работать в каком то аварийном решиме, пока не перепрошиться???
перешить обязательно надо,будет постоянно включаться регенерация,не страшно дым ,страшно розжижение масла
Если промыть, культурно, и поставить на место, то тоже надолго забудешь :smile: .
+1
Опубликовано 15 Март 2014 - 00:34
такого мотора нет в природе, ........... а нет всё таки есть но только не 1,7 а 2,0 Y20DTH
Нема, так нема. Я вчора також так думав. В мене на ремонті був комбік. Тримав в руках карту з даними і карпасом. Там було вказано Y17DTH і 55 кВт. Чесно, пожалів що компа при собі не було. Все таки є на комбо Y17DTH. Комбо був 2004 року.
067Ч9ЧЧ097 Олексій "Alex"
Опубликовано 15 Март 2014 - 09:00
Нема, так нема. Я вчора також так думав. В мене на ремонті був комбік. Тримав в руках карту з даними і карпасом. Там було вказано Y17DTH і 55 кВт. Чесно, пожалів що компа при собі не було. Все таки є на комбо Y17DTH. Комбо був 2004 року.в
в бумажку много чего можно написать, на блоке посмотри
Опубликовано 15 Март 2014 - 11:44
Дякую.
В мене, якраз як на фото, в цій зоні сочиться масло.
Для інформації.
Хто буде чистити клапан EGR і як правило датчик надуву, будьте обережні з датчиком надуву. Він пластмасовий і як виявилося делікатний.
Я свого як витягував, то виламав посадочне сопло. Хвилин десять його розхитував, а потім він тріснув.
Тепер думаю, що з ним робити.
Опубликовано 15 Март 2014 - 23:37
Я свого як витягував, то виламав посадочне сопло. Хвилин десять його розхитував, а потім він тріснув.
Тепер думаю, що з ним робити.
В мене є, можу відпродати. Оригінал б/у. Знятий з моєї машини, думав, що в ньому проблема, купив новий, а то виявилася турбіна.
Изменено: kornysheff, 16 Март 2014 - 01:43
Опубликовано 16 Март 2014 - 13:12
Выскочила ошибка 1243 -
Нарыл инфу что может быть связаной с датчиком давления наддува - подскажите где его искать? и как он выглядит?
Спасибо!
http://www.opel-club...ina-z-klyuchom/
Прочитай! Думаю тобі стане у пригоді!
Опубликовано 16 Март 2014 - 13:40
Дякую.
Я поки що "шаманю" зі своїм.
Відновив його цілісність.
Визначаю технічні характеристики.
Датчик (перетворювач тиску) при нормальних умовах видає сигнал 2,22 VDC.
Реагує на розрідження (вакуум) - сигнал падає до 0,8 VDC.
Реагує на тиск - сигнал зростає до приблизно 3 VDC.
Це звичайно умови які я зумів створити своїми фізіологічними можливостями.
Якщо хтось знає його дійсні характеристики прошу поділитися.
Заглуши его проставкой из нержавки между выпускным коллектором и трубкой ЕГР, забудешь о нем.
Не дуже розумію де встановити нержавійку.
Можна плз. якесь фото місця встановлення, або детальніший опис.
Якщо заглушити клапан - мозги не треба перепрошивати?
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых