Реклама

Opel COMBOХочу услышать отзывы про COMBO
Опубликовано 06 Март 2011 - 14:33
Чел реально убивает машину и просит по ВИН розшифровать ему биографию. Ржунимагу.
Нафиг она те нужна?
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман
Опубликовано 06 Март 2011 - 20:21
Купи себе КРАЗ. А насчет запчастей записывай, если и это не помню и это не посмотрел.
Чел реально убивает машину и просит по ВИН розшифровать ему биографию. Ржунимагу.
Нафиг она те нужна?
Біографія потрібна,тому ,що хочу взяти ще одну таку саму машину.Тепер живу не в Україні і для роботи потрібний ще один такий фургончик.Що мені купити,я знаю і без твоїх порад,потрібен буде краз -то куплю.Запчастини записувати небуду-нафіг потрібно?так ,що пригадав за 2.5роки, іменно по цій машині-те написав.
Сама затея узнать прошлую жизнь машины по ВИНу - бред воспаленного мозга прокинутого автолюбителя !
Минуле життя машини мене не цікавить,потрібно розшифрувати комплектацію.І не хами .
Опубликовано 06 Март 2011 - 20:35
А ничего личного не имелось в виду . Совсем ...Минуле життя машини мене не цікавить,потрібно розшифрувати комплектацію.І не хами .
Вопрос же был про биографию ? А значит про прошлую жизнь...

Машина - она как женщина . Если она нам нравится - то пофиг ,что было в прошлом ! Главное ,что теперь она - твоя ! А если не нравится - то пофиг ,что ты у ней первый !
И скажите ,что я не прав !

Опубликовано 07 Март 2011 - 09:17
На днях стал "счастливым" обладателем opel combo 1.6 CNG, топливо -газ метан заводской+ 14 л бензиновый бак. Вроде живи и радуйся а нет , на наших метановских заправках с европейского на СНГовский заправочный клапан переходников нет! Мудровать и нарезать резьбу или выводить заправочный клапан в салон нет желания, видел в нете переходники на новых газовых пасатах, может кто видел где продаются?
Изменено: Pashaa, 07 Март 2011 - 09:19
Рост опыта прямо пропорционален количеству выведенного из строя оборудования. (закон Мэрфи)
Опубликовано 07 Март 2011 - 12:18
я тоже было захотел ехать в Бердос, даже позвонил им, пообещали безплатно сделать потолок, но прикинул по затратам на пальне и на время, решил делать сам: взял клей момент - "жидкие фости", строительный фен и приступил к работе. за 32 грн - потолок на месте, правда выдержал его на подпорках сутки. пока держитсяВсе, гемор с потолком позади. Быстро, дешево и сердито в Белой Церкви. Ребята толково делают, фанера, а не ДВП Бердычевское. Вродь нормально. Кому интересно выложу контакты.

Опубликовано 07 Март 2011 - 15:30
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман
Опубликовано 07 Март 2011 - 15:55
Все, гемор с потолком позади. Быстро, дешево и сердито в Белой Церкви. Ребята толково делают, фанера, а не ДВП Бердычевское. Вродь нормально. Кому интересно выложу контакты.
А те ребята окна врезают?
Выложи пожалуйста контакты оч. актуальный для меня на сегодня вопрос.
Рост опыта прямо пропорционален количеству выведенного из строя оборудования. (закон Мэрфи)
Опубликовано 07 Март 2011 - 20:39
И так на всех фирмах. А здесь адекватные люди.
Опубликовано 08 Март 2011 - 13:33
я то смотрел, но там всего зазор от -20 до +50, а летом может быть больше, ну ниче, если что, то снова сделаю)А ты на температуру скидку сделал? Летом на крыше картошку жарить можно, посмотри на температурный режим этих гвоздей. Я брал жидкую резину за грн. так там да от -30 до + 70. Смотри летом чтоб на голову не упал.
Опубликовано 08 Март 2011 - 20:00
У меня тут возник вопрос другой. Мож кто вот пластмаски что под болтом который ремень безопасности держит, как нибудь красил или пленкой оклеивал. Очень мне их вид не нравится. Думаю пленкой под дерево или карбон оклеить.
Опубликовано 13 Март 2011 - 21:52
Привіт комбоводи.Розкажу пару слів про нашу машину....
2003рік випуску.1.7дизель,який саме -незнаю.Машина від початку бралась для роботи,тому умови експлуатації варварські.Один раз перевозив 1тону цементу на відстань 30км,так було потрібно,500кг для неї досить буденна робота.З прицепом тягнули 1200кг.Таке буває нечасто-50%пробігу -порожняком.При такій експлуатації за 2.5року-десь 71тис.км.Точно на сьогодні незнаю-я не дома.Розхід палива 5-6літрів-до 6 доходить при перегрузах.Як не дивно ,за цей час тільки приємні враження.З дорогого-зламалась задня пружина(що нікого не здивувало при такій експлуатації)поставили нові десь 1800гр.минулого літа.Протік якийсь шланг для масла,уже точно не памятаю до чого він ,але розміщений з переду внизу машини,один вихід на блок циліндрів,а другий- забув.ціна його була під замовлення-70євро,але у Станіславі(івано-франківськ)зробили такий же за 25гр.По ходовій...наконечники рульових тяг-десь на25-30тис,шарові в порядку,один раз поміняли втулки поперечної тяги і недавно якісь сайлентблоки(неможу уточнити які-робилось без мене.)Амортизатори напевно "мертві"давно,але міняти їх небудем-всерівно за пару тис.км.новим буде хана.Розхідники....масло шелл якийсь там,5w 40.фільтри кнехт,мале,фільтрон,які попадали під руку,так як різниця в ціні між ними невелика.Інтервал заміни 10тис+-300км з цим строго.тільки повітряний фільтр-під зиму-не знаю чому так,так виходить.Масло між замінами не доливаєм взагалі-не пропадає.Загальний пробіг тепер221000км,це якщо в європах не відмотали при продажі.Це основне по машині ,тепер прохання-може хтось зможе по він-коду розшифрувати "родословну"цього роботяги.Буду вдячний.Ще забув дописати-міняли ремінь і 2ролика,помпу не чіпали.
http://www.elcats.ru/opel/ вся инфа о машине по vin коду
Опубликовано 14 Март 2011 - 12:45

Не дописал. Хочеш посмотреть как они делают можеш подъехать ко мне.
Опубликовано 14 Март 2011 - 20:05
ПС. Сегодня пришли диски доволен как слон.

Опубликовано 19 Март 2011 - 01:25
PS поставь себе брызговики (хотя б спереди) - меньше будет «абразивить» песком пороги
. У меня там как-то насквозь до металла сняло антикор, краску и оцинковку - начало ржаветь, вылечил, поставил больше года вперед брызговики. Этим летом и назад поставил)
Як вилікували? У мене подібна ситуація. У вересні придбав комбіка (бризговиків не було), а після зими побачив що з одної сторони фарби внизу нема (облущилася) і вже є крапочки іржі. Бризговики на перед вже поставив, при нагоді і назад вчеплю. Порадьте як найкраще обробити?
Опубликовано 19 Март 2011 - 17:43
Средство очень стойкое . Я им сверху ржавый глушитель задул без зачистки - уже пару лет как новый выглядит !
Можно применять на суппортах ,тормозных щитках и других страдающих коррозией местах.
Спрашивать РОСТПРИМЕР НИГРИН.
http://cgi.ebay.de/N...U-/380252263140
Опубликовано 20 Март 2011 - 16:56
Дуже дякую! От якраз момент зачистки мене цікавить, адже я так розумію кузов наших авто досить добре покритий (оброблений)...то чи варто механічними способами (наждачкою і.т.п.) зачищувати чи тільки хімічними - обезжирити та потерти добре (не здираючи покриття обробки), а тоді побризкати вказаним вами спреєм?Найти такой грунт в автотоварах . Зачистить ржавые места ( можно не дуже) и покрыть этим спреем пару раз . Все ! Коррозии на этом месте не будет. По желанию можно сверху покрасить или нет .
Средство очень стойкое . Я им сверху ржавый глушитель задул без зачистки - уже пару лет как новый выглядит !
Можно применять на суппортах ,тормозных щитках и других страдающих коррозией местах.
Спрашивать РОСТПРИМЕР НИГРИН.
http://cgi.ebay.de/N...U-/380252263140
Зачистку і базову обробку можливо наважився б робити і сам, оскільки знаю з яким "старанням" будуть це робити на станції.
Якщо є ще приклади подолання даної проблеми буду вдячний!
Опубликовано 20 Март 2011 - 18:02
Фактически это антикоррозийный грунт . Но имеет свойство останавливать имеющуюся коррозию. На нем написано ,что достаточно удалить отслоения и пузыри на частях кузова и выровнять поверхность для покраски.Дуже дякую! От якраз момент зачистки мене цікавить, адже я так розумію кузов наших авто досить добре покритий (оброблений)...то чи варто механічними способами (наждачкою і.т.п.) зачищувати чи тільки хімічними - обезжирити та потерти добре (не здираючи покриття обробки), а тоді побризкати вказаним вами спреєм?
Зачистку і базову обробку можливо наважився б робити і сам, оскільки знаю з яким "старанням" будуть це робити на станції.
Якщо є ще приклади подолання даної проблеми буду вдячний!
На мою думку достаточно шлифануть ржавое место деревянным бруском с наждачкой и несколько раз покрыть из баллончика. Время высыхания каждого слоя 30 минут . Написано ,что не требует предварительной обработки металла.
Если красится порог ,то можно ровно обклеить верхний край и задуть по всей длинне. Цвет получается светло-серый матовый. После высыхания можно покрыть антигравием или покрасить в цвет машины.
Можно покрыть любые железки под машиной для защиты от коррозии. Имхо.
Опубликовано 20 Март 2011 - 20:13
Отож, купив у вересні 2010 року Opel Combo з мотором Y13DT, 2005 року випуску, в Україні 2 роки він їздив перед тим, як став мій на 114 тис. км. свого пробігу. Поперередній власник дав мені в спадок сервісну книгу і зразки того, що поміняв: ланцюг (цепь), зразки повітряного,масляного,топливного фільтрів і з його слів він змінив турбіну. Через 5 міс. я поміняв масло та повітряний, топлевний, масляний фільтри, ходову перевіряв перший раз коли купував,другий - нещодавно, зараз у мене 122тис.пробігу.
І так запитання: що і коли потрібно міняти (тосол, тормозну рідину, ремінь генератора, коли поміняти той ланцюг який попередній власник міняв до 100 тис.) можливо щось упустив, або й незнаю, що потрібно перевіряти час від часу?
Будьте ласкаві, досвідчені власники Combo, поділіться досвідом.
9 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 9 гостей, 0 скрытых