Мають вікна закриватися при триманні кнопки на ключі. закриваєш авто і тримаєш кнопку. Поки тримаєш, мають вікна закриватися.
Спасибо, у меня всё работает, очень удобно))))
Опубликовано 16 Апрель 2015 - 06:39
Мають вікна закриватися при триманні кнопки на ключі. закриваєш авто і тримаєш кнопку. Поки тримаєш, мають вікна закриватися.
"пока закрываешь" - это имеется ввиду,пока ключ в замке?
как я понял, то как не пляши, а просто с кнопки на ключе закрыть авто и потом дотянуть с той-же кнопки окна - нереально?
Опубликовано 16 Апрель 2015 - 18:15
Я вже сьогодні напевно все перепробува. Значить попорядку:
- знімав клеми з акума (ну щоб все з 0)
- в ор-сом все включено (Комфортное закрытие - Присутсвует)
- кнопки навчені (з крайнього нижнього і в крайнє верхнє положення пересувається звичайним чуть продовгуватим кліком) отже кнопки навчені.
- з ор-сом при тесті все працює (витягую ключ з замка запалювання нажимаю на компі СТАРТ - вікна поїхали вверх прекрасно)
- розібрав коробку (Х45 контакт 12) куди підключається коричнево-сірий провід від механізмів склопідіймачів - дроти дзвоняться нормально, тобто обриву ніякого нема.
Тепер саме головне РЕЗУЛЬТАТ:
- з кнопки ЦЗ на ключі вікна не рухаються
- з ключа в личинці дверей ЦЗ закривається вікна не рухаються
Народ які ще будуть ідеї, ато дуже незручно вийшовши з авто і побачивши, що вікна не закриті повертатись в нього запихати ключ в замок запалювання провертати його, а потім закривати вікна.
Прийшла ще одна ідея в голову. В кого як, якщо витягти ключ з замка запалювання, або повернути в крайнє ліве положення то склопідіймачі і не підсвічуються і не працюють. Для того, щоб вони запрацювали потрібно повернути ключ в перше положення (не включати запалювання).
Можливо потрібно підключати ще функцію Dead lock
Изменено: Svensov, 16 Апрель 2015 - 18:19
Опубликовано 17 Апрель 2015 - 09:00
я себе ставил Lemforder,а в коробке оказались Boge - то,что и стоит у нас в оригинале
Lemforder 2658001(сайлентблок переднего рычага задний) - подтверждаю пришел Boge.
Теперь думаю какой ф-мы(шоб не гуано) заказать сайлентблок переднего рычага передний, Lemforder цена кусь кусь.
Изменено: Caisberg, 17 Апрель 2015 - 13:45
"Рабы! Добро пожаловать в Крысиное Царство".
Опубликовано 17 Апрель 2015 - 17:47
Якщо в тесті на ор-сом все працює значить вся проводка в порядку. При нажатті СТАРТ на компі, подається сигнал ніби від ЦЗ на закриття, все працює. А от коли закривати двері ЦЗ чомусь не подає сигнал на ЕСП. От тепер питання, як виявити причину відсутності сигналу????
Опубликовано 18 Апрель 2015 - 14:31
Сьогодні провірив, на проводі(коричново-чорний), по якому мав би пускатись імпульс на ЕСП при закриванні ЦЗ (він іде від А15 (Ч45\12)), на ньому нічого не появляється взагалі. Виходить, що в самому ЦЗ немає ніякої дотяжки.
Виникла ідея, а що якби кинути цей провід на провід сигналу закривання ЦЗ, на пряму без А15, часом нічого не згорить????
Опубликовано 18 Апрель 2015 - 16:21
Сьогодні провірив, на проводі(коричново-чорний), по якому мав би пускатись імпульс на ЕСП при закриванні ЦЗ (він іде від А15 (Ч45\12)), на ньому нічого не появляється взагалі. Виходить, що в самому ЦЗ немає ніякої дотяжки.
Виникла ідея, а що якби кинути цей провід на провід сигналу закривання ЦЗ, на пряму без А15, часом нічого не згорить????
На чорно-коричневий провід подається мінус. Дотяжка мінусом управляється.
067Ч9ЧЧ097 Олексій "Alex"
Опубликовано 18 Апрель 2015 - 21:02
Только что из машины, дотяжка окон с ключа не работает, если с замка, то только держать ключ до упора, т.е. пока держишь окна закрываются. Оп ком показал что дотяжка активна, тест пройден успешно. Подозреваю что есть связь в мёртвой блокировкой, она активирована, но есть еще один пункт "дистанционная мёртвая блокировка" вот она не активна и её не могу изменить. Как подсказал kornysheff, возможно нужно поменять программный код.
Кто знает как активировать закрытие ЦЗ при достижении скорости 20 км\ч?
PS: дотяжкой окон не сильно озабочен, т.к. не штатная сигналка это выполняет
Обслуживаю и ремонтирую домашние, автомобильные кондиционеры.
Продажа и монтаж кондиционеров
Ремонтирую ЭБУ Y17DT
Опубликовано 18 Апрель 2015 - 23:02
rromeo,
Вроде через опком с карпассом можно.
Нічого карпас абсолютно не дасть. В мене взагалі в ор-сом такого пункта нема.
Подозреваю что есть связь в мёртвой блокировкой, она активирована, но есть еще один пункт "дистанционная мёртвая блокировка" вот она не активна и её не могу изменить. Как подсказал kornysheff, возможно нужно поменять программный код.
Також цей пункт не активний (нічого змінити не можна). На рахунок дед лока в мене абсолютно нічого не міняється, ЦЗ як закривався так і закривається, на другий клік нічого не відбувається.
А що означає
нужно поменять программный код.???
На рахунок вікон я дійшов висновку, що в авто яке з заводу йшло з мех.склопідіймачем в блоці А15 (хоча проводка і є) в блоці ЦЗ не передбачено дотяжка вікон. Хіба мутити щось стороннє.
если с замка, то только держать ключ до упора, т.е. пока держишь окна закрываются.
Мені хочаб так. Ато взагалі нічого не працює.
Дружина каже, "ти стільки грошей витратив на свої ЕСП і всеодно з гаража недовольний приходиш"
Опубликовано 19 Апрель 2015 - 07:14
Вроде через опком с карпассом можно.
Кар пасс есть, без него там вообще делать нечего
Возможно через выбор другого авто, так как например с круизом.
rromeo,
Також цей пункт не активний (нічого змінити не можна). На рахунок дед лока в мене абсолютно нічого не міняється, ЦЗ як закривався так і закривається, на другий клік нічого не відбувається.
А що означає
???
На рахунок вікон я дійшов висновку, що в авто яке з заводу йшло з мех.склопідіймачем в блоці А15 (хоча проводка і є) в блоці ЦЗ не передбачено дотяжка вікон. Хіба мутити щось стороннє.
Мені хочаб так. Ато взагалі нічого не працює.
Дружина каже, "ти стільки грошей витратив на свої ЕСП і всеодно з гаража недовольний приходиш"
Программный код это в начале вариантов программирования есть такая строка.
Вряд ли есть связь того что были механические стеклоподъёмники, а ЭСП ставил сам ,проводка ведь была, у меня с завода ЭСП, но всё равно не работает полноценно, хотя в тестовом режиме работает
У тебя не штатная сигналка есть? Если есть посмотри может она умеет это делать и надо только подключить или настроить.
Ремонтирую ЭБУ Y17DT
Опубликовано 19 Апрель 2015 - 10:18
Сигналізаціїї взагалі нема тільки ЦЗ.
ЕСП ставив сам. Купив все комплектом (самі механізми з моторчиками, дві кнопки, два жгути проводки). Установка просто заміна механізмів, з дверки вийняв старий жгут проводки заклав новий, підключив до розєму в дверях (Х3, Х4).
Только что из машины, дотяжка окон с ключа не работает, если с замка, то только держать ключ до упора, т.е. пока держишь окна закрываются.
Значить в личинці дверей є якийсь переключатель, який спрацьовує при повертанні ключа і замикає контакти. Якщо в мене навіть з ключа не працює - треба лізти в сам замок дверки і там шукати відмінності між своїм і з замком в якому це реалізовано.
Кому не важко, провірте на яких проводах зявляється імпульс, при повертанні ключа.
Опубликовано 19 Апрель 2015 - 17:36
Продовжую дальше епопею з ЕСП.
Значить є вже певні успіхи. Якщо по даній схемі.
1.jpg 171,29К
12 раз скачано зєднати через діод 2А05 коричнево-чорний провід (що зєднує мотори ЕСП на двох дверка і А15/12) з коричнево-червоним (сигнал запирання механізму дверки водія) при закритті ЦЗ з кнопки на ключі вікна закриваються автоматично. Вроді цього я і хотів ура.
Але є одне но, якщо сидіти в авто і закрити центральний з "солдатика" на дверях то вікна також їдуть до гори - не феншуй
. Постійно коли діти на задньому ряді закриваю ЦЗ з "солдатика", після цього прийдеться наново відкривати вікно. Хто знає як влаштований ЦЗ в водійській дверці, можливо є якісь інакші контакти до яких можна підєднатись, щоб вікна закривались лише з кнопки ключа.? І питання друге - якщо я врізаюсь в коричнево-чорний провід який іде в А15 самому блокові А15 часом не стане від цього гірше, може просто його перерізати???
Опубликовано 19 Апрель 2015 - 18:09
Если ты уже пошёл по такому пути, то сделай с помощью реле блокировку твоей схемы при включенном зажигании.
Или заблокируй открытие сдвижной двери снутри, есть такая блокировка, возле замка двери. Сам ей иногда на дальние расстояния пользуюсь, т.к. ЦЗ иногда по непонятным обстоятельствам сам открывается, наверное дороги такие.
Ремонтирую ЭБУ Y17DT
Опубликовано 19 Апрель 2015 - 19:27
Народ, яке може бути приєднання до блокування ЦЗ. Імпульс на реле закривання ЦЗ іде 0,5-1 секунда. Цього вистачить тільки дьорнутися склу, а не закритися.
Якщо вікна навчені цього інтервалу хватає. Або пояснення в тому, що підключаюсь не до самих дротів запирання моторів(сіро-зелений) , а до проводу(коричнево-чорний) по якому мав би сам ЦЗ посилати імпульс на закриття всіх вікон.
Допоможіть розібратись в схемі:
2.jpg 50,04К
11 раз скачано
1 - коричнево-червоний (в ТІС Сигнал запирания выключателя замка двери водителя) якраз до нього я пробував підключатись. Вікна підіймались від кнопки ключа.
2 - червоно-жовтий (в ТІС Сигнал запирания для клавишного переключателя замка двери)
Запитання в тому, на якому проводі передається сигнал при утримуванні ключа в замку дверки???
Изменено: Svensov, 19 Апрель 2015 - 19:12
Опубликовано 19 Апрель 2015 - 19:54
А у меня другая мысль.
По моему скромному мнению это все дело может работать программно (дотяжка с кнопок).
Тем более, что у товарища Demoment так работает.
Отсюда вопрос к Demoment, хотелось бы узнать такие нюансы - например, что в машине есть такое, не такое как у всех остальных - может БК, может сигналка заводская?
Demoment, а мог бы ли ты глянуть ОП-КОМом какой у тебя индекс программного кода???
Это там где программирование вариантов конфигурации, возле этого пункта есть другой пункт "Индекc программного кода" кажется, или что-то типа такого. Мне лично кажется, что все дело в нем.
Опубликовано 19 Апрель 2015 - 20:38
Demoment, а мог бы ли ты глянуть ОП-КОМом какой у тебя индекс программного кода???
Это там где программирование вариантов конфигурации, возле этого пункта есть другой пункт "Индекc программного кода" кажется, или что-то типа такого. Мне лично кажется, что все дело в нем.
Більш всього так і є. Хоча в мому блоці комфорта навіть ЦЗ не получилось прописати, навіть міняючи індекс програмного кода. Можливо просто не передбачено блоком комфорта(А15)
Якщо вікна навчені цього інтервалу хватає. Або пояснення в тому, що підключаюсь не до самих дротів запирання моторів(сіро-зелений) , а до проводу(коричнево-чорний) по якому мав би сам ЦЗ посилати імпульс на закриття всіх вікон.
Я знаю як працює дотяжка. Проходив це. Вона працює доти, поки на коричнево-чорному проводі є сигнал -. Сигнал перестає подаватися і перестають вікна закриватися.
067Ч9ЧЧ097 Олексій "Alex"
Опубликовано 20 Апрель 2015 - 08:52
10. Как включить функцию закрытия/открытия окон с брелока [Хетчбек и Караван]?
:
Может это вам поможет.
Опубликовано 20 Апрель 2015 - 09:39
10. Как включить функцию закрытия/открытия окон с брелока [Хетчбек и Караван]?
:
После выбора типа автомобиля выбираем Body ? REC ? Programming? Program Variant Configuration ? Вводим КарПас ? Значение Windows Comfort Closing меняем на Present ? Programнажимаешь и удерживаешь на кнопку поставка на сигнализацию окна вверх поехали, нажимаешь на открытие машины кнопку второй раз и держишь - окна вниз поехалиМожет это вам поможет.
так вроде все это и делают,а толку - 0
Опубликовано 20 Апрель 2015 - 09:52
Присоединяюсь, очень полезная штука была бы!
3. Как активировать автозакрытие ЦЗ при скорости более 12 км/ч?
:
Опубликовано 20 Апрель 2015 - 12:08
3. Как активировать автозакрытие ЦЗ при скорости более 12 км/ч?
:
После выбора типа автомобиля выбираем Body ? REC ? Programming? Program Variant Configuration ? Вводим КарПас ? Значение Speed Dependent Locking меняем на Present ? ProgramПодробная инструкция: http://www.autopro.s...?artun=00000076 и http://forum.opel-cl....ed&show=&st=Выходим из программы и далее удерживаем клавишу центрального замка около 3 секунд. Замок сначала закроется, а через 3 секунды откроется. После этого при достижении скорости в 12 км.ч. замок будет автоматически закрываться. Так же двери будут автоматически разблокированы по выключению зажигания. Если снова удержать клавишу 3 секунды, то функция отключится и все вернется в привычный вид.
Функция достаточно удобная, поскольку автоматически закрывает двери и багажник, что может например уберечь вашу сумку от посягательств барсеточников.
О-о-о-о-о-о-огромное спасибо!
Что подразумевается под "клавишей центрального замка"?
Изменено: Caisberg, 20 Апрель 2015 - 12:09
"Рабы! Добро пожаловать в Крысиное Царство".
Опубликовано 20 Апрель 2015 - 13:38
О-о-о-о-о-о-огромное спасибо!
Что подразумевается под "клавишей центрального замка"?
Думаю та что на центральной консоли, возле кнопки аварийки, в Астре Н
Поскольку данная процедура именно для неё и написана.
Ремонтирую ЭБУ Y17DT
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых