Реклама

Opel COMBOХочу услышать отзывы про COMBO
Опубликовано 19 Август 2015 - 23:30
Та там походу убитая вся ходовая у того комбика, они же не для наших дорог уж молчу про рейку)
Кстати кто то практиковал шумит салон минватой? Рулон на шару достался, говорят влагу впитывает и пилится, думаю её в пакеты, скотчем перемотать и между карт поставить интересен ефект каков.
Опубликовано 20 Август 2015 - 12:23
Возникло желанице поменять авто на чуть бульше. Есть вариант Vito 110 cdi 2000 г.в. Transit 2005 2.0 d или T 4 смотреть? Почему пишу здесь, потому что тут нейтральные люди. Больше интересует мин. расход и динамика, а комфорт можно и создать.
Первые Вито уже почти все сгнили, кузов совсем слабый, за Транзит ни чего не скажу, а вот Т4 довольно неплохо себя зарекомендовал и расходом, и динамикой, и выносливостью.
Обслуживаю и ремонтирую домашние, автомобильные кондиционеры.
Продажа и монтаж кондиционеров
Ремонтирую ЭБУ Y17DT
Опубликовано 21 Август 2015 - 21:30
Шановні комбоводи, допоможіть порадою! Сьогодні був на діагностиці, майстер глянув і сказав, треба замінити менший сайлентблок (там їх 2шт). В 2-3 магазинах спитав, не мають окремо, лише в сборі з подушкою цією. Хтось може підказати, де окремо той менший сайлентблок знайти, або від чого підходить?
Опубликовано 22 Август 2015 - 10:25
І так, по-поводу моєї проблемки з ЕУРом.
Був на декількох діагностиках. Показало кілька помилок, основна С1507 - недостатня напруга на моторчику. Всі специ радять замінити блок управління. Я його знайшов, сьогодні буде в мене. Тільки стремновато ставити, тому що нема впевненності в самому моторі. Зняти його не так просто щоб перевірити. Може хто знає або має змогу хоча б заміряти опір на його фішці. Буду дуже вдячний.
Опубликовано 22 Август 2015 - 21:11
Шановні Комбоводи, виникли проблема, заклинив замок запалювання, прийшлось викинути рідну личинку, підскажіть чи можна і де купити личинку для підгонки під наявний рідний оригінальний чіпований ключ.
Взагалі підганяється ключ під личинку, а не навпаки.
Під рідний ключ личинку можна замовити у офіційного дилера із зазначенням номеру кузова, зачекавши 1-2 місяці (звірка номера кузова в європейській базі на угон, потім відбувається виготовлення личинки під конкретний номер кузова, доставка, розтаможка і т.п.), і коштуватиме близько 120-150 євро.
Або можна придбати за 5-15 євро неоригінальну личинку з ключем до неї, і, або перекинути в нього чип з Вашого ключа, або замовити чипований ключ на Ваш смак, з жалом під цю личинку.
Якось так, хоча можливо вже є й інші варінти вирішення.
Не дивіться на Україну, як на землю своїх батьків. Дивіться на неї, як на землю своїх дітей. І тоді прийдуть зміни...
(С. Вакарчук)
Опубликовано 22 Август 2015 - 21:42
Опубликовано 22 Август 2015 - 21:48
Взагалі підганяється ключ під личинку, а не навпаки.
Під рідний ключ личинку можна замовити у офіційного дилера із зазначенням номеру кузова, зачекавши 1-2 місяці (звірка номера кузова в європейській базі на угон, потім відбувається виготовлення личинки під конкретний номер кузова, доставка, розтаможка і т.п.), і коштуватиме близько 120-150 євро.
Або можна придбати за 5-15 євро неоригінальну личинку з ключем до неї, і, або перекинути в нього чип з Вашого ключа, або замовити чипований ключ на Ваш смак, з жалом під цю личинку.
Якось так, хоча можливо вже є й інші варінти вирішення.
читав про такий варіант як переборка личинки під свій ключ, но не знаю деталей, і що для цього треба
В мене на личинці був зламаний кінець, я купив на шроті личинку з ключем(400грн-минулого року) головне щоб жало було таке саме, І майстер(ключник) з моєї поламаної серцевинки перекинув ламельки ті що в середені в новий корпус серцевинки( в послідовності так як були ---тоді буде рідний ключ-50-100гривень(за роботу ключника)
Дякую, корисна інформація буду в цьому напрямку працювати,
Цікавить справна личинка до замка запалювання, готовий купити
Опубликовано 22 Август 2015 - 22:56
Возникло желанице поменять авто на чуть бульше. Есть вариант Vito 110 cdi 2000 г.в. Transit 2005 2.0 d или T 4 смотреть? Почему пишу здесь, потому что тут нейтральные люди. Больше интересует мин. расход и динамика, а комфорт можно и создать.
транзит однозначно. два литра едет ооочень бодро если с мотором и сцеплением все в порядке ну и гнили что-бы не было . если найдеш т-4 в классном состоянии и за нормальную сумму- то т-4 или т-5
S/A.
Опубликовано 23 Август 2015 - 07:35
Шановні Комбоводи, виникли проблема, заклинив замок запалювання, прийшлось викинути рідну личинку, підскажіть чи можна і де купити личинку для підгонки під наявний рідний оригінальний чіпований ключ.
Проходив це
Клинить бо від старості там зібралось багато гадості, а ще хтось можливо ВД туда пирскнув для смазки)))
Треба просто зняти промити -змазати - і повернути на місце http://www.opel-club...ya-opel-combo/
Тим паче жало не зломане...
Рост опыта прямо пропорционален количеству выведенного из строя оборудования. (закон Мэрфи)
Опубликовано 23 Август 2015 - 20:03
В мене на личинці був зламаний кінець, я купив на шроті личинку з ключем(400грн-минулого року) головне щоб жало було таке саме, І майстер(ключник) з моєї поламаної серцевинки перекинув ламельки ті що в середені в новий корпус серцевинки( в послідовності так як були ---тоді буде рідний ключ-50-100гривень(за роботу ключника)
+1, Использовать б.у. личинку как "донора" это проверенный вариант, там даже самому не сложно все перекинуть.
Еще кто-то в этой теме(или в другой, не помню) высверливал отверстие в сломанном "конце" и вкручивал обрезанный болтик. После конец этого болтика затачивался как в оригинале.
"Рабы! Добро пожаловать в Крысиное Царство".
Опубликовано 24 Август 2015 - 20:57
Напевно прийшла і моя пора із щепленням.
Відгукніться хто міняв двомасовий маховик на одномасовий на Z17dth. Що ставили і чи варто міняти комплект на одномасовий?
Став одномасовий - "взула і забула" та й дешевше він.
Щойно прийшла мисля в голову - цікаво чи він не підійде від DI/DTI ???
Изменено: kornysheff, 24 Август 2015 - 21:00
Опубликовано 29 Август 2015 - 12:13
Тоді продублюю
Напевно прийшла і моя пора із щепленням.
Відгукніться хто міняв двомасовий маховик на одномасовий на Z17dth. Що ставили і чи варто міняти комплект на одномасовий?
і по яким ознакам ти дійшов до свого висновку?
Опубликовано 29 Август 2015 - 20:51
І так, по-поводу моєї проблемки з ЕУРом.
Замінив я блок управління і все ОК! Брав бу. За тиждень їзди без підсилювача руки накачав ніби в спортзалі))
П.С. Я так розумію, що ніхто із такою проблемою ще не стикався. Я перший! Зате питання вивчив досконально. Кому буде потрібно - звертайтеся.
Опубликовано 29 Август 2015 - 20:55
При натисканні на щеплення (до моенту коли "зловить" йде стук)
Якщо тарабанить тільки при натисканні на педаль то скоріше всього кінець приходить вижимному. Маховик тарабанить навпаки коли педаль відпущена!!!!
Изменено: Svensov, 29 Август 2015 - 20:55
Опубликовано 29 Август 2015 - 21:35
+1, Использовать б.у. личинку как "донора" это проверенный вариант, там даже самому не сложно все перекинуть.
Еще кто-то в этой теме(или в другой, не помню) высверливал отверстие в сломанном "конце" и вкручивал обрезанный болтик. После конец этого болтика затачивался как в оригинале.
Наверное речь о моем "колхозе")) Пока работает) Есть тема на корса клубе. http://corsa-club.co...dpost__p__13191
Опубликовано 30 Август 2015 - 11:06
Наверное речь о моем "колхозе")) Пока работает) Есть тема на корса клубе. http://corsa-club.co...dpost__p__13191
Идея и вариант очень даже хороши.
Изменено: Caisberg, 30 Август 2015 - 11:07
"Рабы! Добро пожаловать в Крысиное Царство".
Опубликовано 30 Август 2015 - 13:33
Опубликовано 30 Август 2015 - 18:23
Самий дієвий спосіб по він коду перевірити, наприклад тут http://www.elcats.ru/
Изменено: seruy94, 30 Август 2015 - 18:24
Опубликовано 31 Август 2015 - 07:28
Господа, пары покрышек на комбик никому не нннада?
http://www.opel-club...lop-19560-r-15/
Добрый вечер! Подскажите кто какие колодки ставил на перед и на зад в барабаны (1,3 CDTI )
Себе на все авто ставлю TRW, полет более чем
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых