всем привет!
Ни у кого случайно не валяется ненужный патрон на лампу поворотника передней фары!?
или можен есть номер аналога.
Оригинал на экзист по 500грн не интересен)
Вчера ковырял фару и сломался усик :(
Опубликовано 01 Февраль 2017 - 18:51
всем привет!
Ни у кого случайно не валяется ненужный патрон на лампу поворотника передней фары!?
или можен есть номер аналога.
Оригинал на экзист по 500грн не интересен)
Вчера ковырял фару и сломался усик :(
в мене передня ліва фара розбита валяється завтра гляну що там дочого. можеш скинь ссилку на деталь що потрібна щоб я голову не ламав ))
Опубликовано 02 Февраль 2017 - 21:08
так вот звук,не из бардачка и не из двери(
я даже не представляю,как его еще поймать можно(
Максим,нужно вытащить все из бардачка,карты(можно вообще снять если сильно звук достал )и посадить на соседнее сиденье друга,который своим острым слухом будет изучать этот звук.Пусть отодвинет сиденье максимум назад,чтоб можно было нырнуть в ножное пространство.
Опубликовано 03 Февраль 2017 - 12:11
Привет комбоводам. Хорошая КПП уже нашла нового хозяина. Теперь предложу вам хороший зимний комплект колёс в сборе : диски 14 4*100 ет 49 5.5J цо 56.6 оригинальные легкосплавы Ronal в без ремонтов в родной краске, ровные,есть потёртости но не кртично. Зимние шины Bridgestone Blizzak Revo GZ 185/65 R14 с остатком протектора 6мм на всех, без грыж и порезов, было пару проколов саморезами. Шины 2013 года японского производства, эксплуатируются мной вторую зиму, покупались новыми. Мне резя очень понравилась, дорогу держит отлично, не боится ударов, не шумная. Продаю комплект, т.к хочу перейти на 15 диаматр. Диски уже есть, а на резину не хватает. Брать хочу такие же шины по 1000 грн за штуку, а за комплект прошу 3600 грн, т.е 900 за колесо в сборе. Комплект стоит на машине. В продавайке тема висит уже неделю, но пока безрезультатно. Реально хороший комплект недорого.
Опубликовано 05 Февраль 2017 - 13:47
Кому нужен почти новый вертолет кулисы КПП Ф13/ Ф17 недорого на Комбо,Корса и др. Покупал тестю в сборе за 700грн, но он себе переставил только черную пласт. тяжку, а остальное попросил продать. Отдам за 400грн. Китайские ремкомплекты стоят дороже. Без люфтов.
Изменено: Андрюха 1981, 05 Февраль 2017 - 17:50
Опубликовано 07 Февраль 2017 - 13:23
прошу совета, где копать! появилось шум, похожий на стрекотание кузнечика! причем, более отчетливо слышно в салоне, нежели снаружи авто: при наборе скорости несколько менее слышно, на холостых-достаточно здорово стрекочет! опель комбик 1.7 дти, 2002 год, 250 тыщ пробега, расход, тяга, дым из глушака без изменений. ЧТО ЭТО! ПОДСКАЖИТЕ!
Опубликовано 07 Февраль 2017 - 16:42
прошу совета, где копать! появилось шум, похожий на стрекотание кузнечика! причем, более отчетливо слышно в салоне, нежели снаружи авто: при наборе скорости несколько менее слышно, на холостых-достаточно здорово стрекочет! опель комбик 1.7 дти, 2002 год, 250 тыщ пробега, расход, тяга, дым из глушака без изменений. ЧТО ЭТО! ПОДСКАЖИТЕ!
У меня такая же хрень комбо 17дтл 2003г. гул какойто... незнаю как даже назвать этот звук. всегда по разному сильно он звучит, иногда пропадает иногда появляется....
Опубликовано 07 Февраль 2017 - 18:30
а в опелях всегда полно сверчков,причем не только в комбо..была у меня астра,так там сверчек жил где-то в торпеде-то пропадал то появлялся.и еще ёб..ная цика была(эт я ее так назвал,т.к.гадина 2 года мозг выедала )сверчка кум ща ищет-машину ему продал,а цику сам нашел-капот нуно было отрегулировать.а по существу-думаю за годы что-то где-то износилось и трет(сверчит).Удачи в поисках
Опубликовано 08 Февраль 2017 - 10:33
Опубликовано 08 Февраль 2017 - 10:46
<p>Может глупый вопрос, но какое у нас основное ведущее колесо? С этой погодой часто буксуешь, стараюсь правым колесом по менее скользкому ехать, так левое шлифует, если левым по нормальному, то правое шлифует и с трудом на горки выезжаешь. Вряд ли оба ведущих...</p>
Є така річ як дифференціал, і буде крутити те колесо, яке легше покрутити
Кого цікавлять гальмівні колодки
ROADHOUSE 2957.02 опис тут
ROADHOUSE 2683.02 опис тут
Ціни дешевші від будь якого магазину на 10%, ще й доставка в подарунок безкоштовна
Ще залишились вкладиші дзеркал на комбо без підігріву
Опубликовано 08 Февраль 2017 - 18:32
А Вы не путаете esp с EPS? Насколько я знаю нет esp на комбо
а може і путаю )) пардон панове, мені якись маханік казав що на авто де є АВС воно виконує функцію антибукса ХЗ може і на...ав, одне можу точно сказати що на одній і тій же гірці мій опельок веде себе впевненіше ніж лада калина. в обох випадках за кермом був я ...
Опубликовано 08 Февраль 2017 - 18:41
ABS выполняет функцию антибукса только при торможении
при гальмуванні то воно зрозуміло, мені втирали що при їзді коли рушаєш і буксуєш АБС начинає прихоплювати інше колесо щоб диференціал спрацьовував на обидва колеса, тому за що купив за те продав, так це чи не так доказувати не маю бажання мені від цього ні холодно ні жарко, так то так ні то ні ...
Опубликовано 08 Февраль 2017 - 19:40
Але ж це дибілізм виходить: якщо, грубо кажучи, стоїш на горці одним колесом на асфальті, а другим на льоду, то хєр поїдеш, бо буде крутитись те колесо, що на льоді. То нах.. потрібний цей дифференціал. Не простіше зробити одне колесо ведуче?
Ви зараз серйозно ?
Полезно: http://www.aut-o.ru/...id=57&Itemid=58
Изменено: Vestos , 08 Февраль 2017 - 19:42
Есть Opcom ? - заходи =>
Опубликовано 08 Февраль 2017 - 19:52
Але ж це дибілізм виходить: якщо, грубо кажучи, стоїш на горці одним колесом на асфальті, а другим на льоду, то хєр поїдеш, бо буде крутитись те колесо, що на льоді. То нах.. потрібний цей дифференціал. Не простіше зробити одне колесо ведуче?
Опубликовано 08 Февраль 2017 - 20:41
Опубликовано 08 Февраль 2017 - 20:48
Нічого він не блокує. Я маю траки (антибуксовочна стрічка). Нещодавно застряв на невеликому підійомі, бо був сплошний льод. Підставид трак під праве колесо, газую - ліве буксує, а праве не рухається. Думаю, значить ведуче ліве, підставив під ліве - стоїть на місці, праве буксує. Добре, що трак з двох частин - розділив, підставив під обидва і так потихеньку виїхав. От того і питаю: нах... він потрібен, якщо в машині немає ESP та системи антибукса?Seronya, 08 фев 2017 - 19:52, написал:
Диференціаціал якраз блокує щоб крутилися обидва
Опубликовано 08 Февраль 2017 - 20:58
Нічого він не блокує. Я маю траки (антибуксовочна стрічка). Нещодавно застряв на невеликому підійомі, бо був сплошний льод. Підставид трак під праве колесо, газую - ліве буксує, а праве не рухається. Думаю, значить ведуче ліве, підставив під ліве - стоїть на місці, праве буксує. Добре, що трак з двох частин - розділив, підставив під обидва і так потихеньку виїхав. От того і питаю: нах... він потрібен, якщо в машині немає ESP та системи антибукса?
Погоджуюсь, взяли розібрали, заварили (як на фото) і катайтесь.
Фото: https://a.d-cd.net/ddf2f2u-960.jpg
Есть Opcom ? - заходи =>
Опубликовано 08 Февраль 2017 - 22:07
диференціаціал не блокує а розподіляє зусилля, якщон немає блокування диференціації то крутиться одне колесо, яке легше покрутитиНічого він не блокує. Я маю траки (антибуксовочна стрічка). Нещодавно застряв на невеликому підійомі, бо був сплошний льод. Підставид трак під праве колесо, газую - ліве буксує, а праве не рухається. Думаю, значить ведуче ліве, підставив під ліве - стоїть на місці, праве буксує. Добре, що трак з двох частин - розділив, підставив під обидва і так потихеньку виїхав. От того і питаю: нах... він потрібен, якщо в машині немає ESP та системи антибукса?
Опубликовано 08 Февраль 2017 - 22:24
так про дифференциал ещё не расписывали
На комбо нет антибукса и трекшена, из всех подобных систем были только с абс и без.
Похоже на блок тнвд, на слух очень трудно диагностируется из-за того что при работающем моторе из под капота его не слышно, слышно только в салоне
У меня такая же хрень комбо 17дтл 2003г. гул какойто... незнаю как даже назвать этот звук. всегда по разному сильно он звучит, иногда пропадает иногда появляется....
а ты как нибудь заехал бы, я бы послушал. Возможно тоже блок ТНВД хочет на профилактику, потом дороже будет.
Обслуживаю и ремонтирую домашние, автомобильные кондиционеры.
Продажа и монтаж кондиционеров
Ремонтирую ЭБУ Y17DT
Опубликовано 09 Февраль 2017 - 16:22
А Вы не путаете esp с EPS? Насколько я знаю нет esp на комбо
а звідки ви знаєте, що на комбо нема ESP ? видатний механік з сусіднього гаражу говорив?
Для початку, що таке ESP ?
"Електронна програма стабілізації або, як її зазвичай називають, система стабілізації руху. Спрацьовує ESP в небезпечних ситуаціях, коли можлива або вже відбулася втрата керованості автомобілем. Шляхом пригальмовування окремих коліс система стабілізує рух. Вона вступає в роботу, коли, наприклад, через велику швидкість при проходженні правого повороту передні колеса зносить із заданої траєкторії в напрямку дії сил інерції, тобто по радіусу більшому, ніж радіус повороту. ESP в цьому випадку пригальмовує заднє колесо, що йде по внутрішньому радіусу повороту, надаючи автомобілю велику обертальність і направляючи його в поворот. Одночасно з пригальмовуванням коліс ESP знижує оберти двигуна. Якщо при проходженні повороту відбувається занос задньої частини автомобіля, ESP активізує гальмо лівого переднього колеса, що йде по зовнішньому радіусу повороту. Таким чином, з'являється момент протидії розвертанню, що виключає бічний занос. Коли ковзають всі чотири колеса, ESP самостійно вирішує, гальмівні механізми яких коліс повинні вступити в дію. Час реакції ESP — 20 мілісекунд. Працює система на будь-яких швидкостях і в будь-яких режимах руху.
Дана система поки є найефективнішою системою безпеки з огляду втрати керованості та/або стійкості. Вона здатна компенсувати помилки водія, нейтралізуючи і виключаючи занесення, коли контроль над автомобілем вже втрачений. Безумовно, ESP високоефективна система, але її можливості не безмежні. Причиною цього є закони фізики, змінити які електроніка не в силах. Тому якщо радіус повороту дуже малий або швидкість в повороті перевершує розумні межі, навіть найдосконаліша програма стабілізації руху тут не допоможе."
А тут читали?
"У всіх версіях Corsa залишиться економічним автомобілем. Всі бензинові агрегати відповідають екологічним вимогам Euro 4, а дизельні Euro 3.
Всі автомобілі обладнуються Електрогідропідсилювач рульового управління і АБС, що працює спільно з електронною системою розподілу гальмівних зусиль.
Для Corsa передбачено три види трансмісії. Крім п'ятиступінчастою механічною і чотириступінчастою автоматичною коробкою передач оснащується новою системою «Easytronic», яка являє собою звичайну механічну коробку передач, яка може перемикатися без вижиму зчеплення, причому як в автоматичному режимі, так і щодо вибору водія.
Фронтальні та бокові подушки спереду входять в стандартне обладнання разом з активними підголівниками.
У 2003 році було внесено незначні косметичні зміни. Злегка переробили хромовану решітку радіатора. Пофарбовані в колір кузова бампери захистили чорними молдингами. У оздоблення салону з'явилися нові колірні рішення і матеріали обробки, в шести варіантах виконання. Крім того, в стандартне устаткування увійшли ABS з Brake Assist і система Follow Me Home, провожающая водія світлом фар від автомобіля до дверей будинку, а в список опцій потрапили ксенон і ESP."
В моєму комбику є ESP. Перевірити наявність, або включати/виключати - це можна зробити через ор-сом.
Изменено: YuriyK, 09 Февраль 2017 - 16:23
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых