Гарний улов, молодці!
Реклама

Ура! Карась пошел!Сезон рыбалки открыт!
Опубликовано 06 Октябрь 2019 - 08:47
Був на своїх грядках 4-5 жовтня 2019р.
Виходив у п'ятницю після обід...Надибав окунця і судачка 700грм.Вечором посмажив і схарчив до пива.
Ранок суботи був чарівним.
Але клювати зовсім і ніяк не хотіло.
Згадав,що минулого разу в одному солодкому місці у мене був гарний удар,але покльовка трохи посмикавши-відчепилась...
Міркуючи,що це була хайка-пішов у те ж саме місце з тим же воблером.І...,таки вгадав.Саме в тому місці з точністю до метра знову відбулась покльовка,але цього разу я завів в підсаку хазяйку(2.6кг.) Дніпровських глибин.
Проходив до обіду,але більше жодної покльовку не отримав.Тому вирішив йти на берег,зматувати снасті і займатись господарством.
У нас з собою було,але ми не зловживали)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 06 Октябрь 2019 - 17:46
У нас сегодня погода была всякой ветерок весь день, то пасмурно, то иногда прояснялось. С утра со второго заброса зацепилась 1.3 кг щучка, потом пара докилошных шнурков и после 12-и поклёвок не было, наверно из-за того, что после поехали искать щуку туда, где её сегодня не было.
Опубликовано 07 Октябрь 2019 - 08:14
Кайф. Красавцы. Я собираюсь в Украину на пару тройку недель, по этому все снасти уже сложены, и моя таскает меня в леса на грибы. И вчера будучи в лесу увидел в его зарослях озерцо. Небольшое но судя по гуляющей рыбке - перспективное. Что там есть хз, обязательно если не на этой неделе то через месяца полтора думаю стоит туда заглянуть.
https://c.radikal.ru...74a4eada7ba.jpg
Контакты под спойлером
Опубликовано 07 Октябрь 2019 - 08:31
а я первый раз поймал жереха на джиг))) на привычные приманки не хотел совсем, такое впечатление что в стаи он еще не собрался...
2019-10-06_09-01-42.jpg 247,44К
29 раз скачано
Опубликовано 07 Октябрь 2019 - 08:35
а я первый раз поймал жереха на джиг))) на привычные приманки не хотел совсем, такое впечатление что в стаи он еще не собрался...
Смотрел когда-то по ютуб соревнования по хищнику, так много ловили крупного жереха именно на джиг.
Опубликовано 14 Октябрь 2019 - 22:26
11-14 жовтня 2019р.
У тяпницю в 5:30 молодший науковий співробітник виїхав з яхт-клубу "Оболонь" на змагання в Одесу...,а я по тому о 5:50 вже покинув межі міста-герой Київ через Броварський КПП ДАЙ.
Погодка радувала всі вихідні...
Місяць був у повні,але я не здавався і кожен ранковий чи вечірній вихід приносив улов у вигляді одного екземпляра хаюшки.
З рибки варили юшку,смажили до пива...
Темніє рано,тому весь вільний вечірній час був присвячений впорядкуванню території,підготовці до зими,та благоустрою альтанки.
День неділі нічого нового не передбачав
Звичайний такий собі день козака)).
Ранковий вихід-щучка на 1.5кг...
Прийшов на базу,поснідав і з головою поринув в клопоти.Бажання сидіти в човні не було-не бачив сенсу,тому займався господарством...
О 16:30 трохи підзамахався і вирішив знову порибалити та розвіятись...
Походив по міляках-всі мої найкращі приманки були проігноровані...
Гарно котилося сонечко за обрій...
Ну думаю почеплю (товариш мені запродав якійсь свій Шед здається) глибоководну приманку(в надії на покльовку вечірнього судака) і активно проскакаю єю по звалу метрів 300,та й почалапаю на базу знову звершувати трудові подвиги...
Але не так сталося як гадалося...
Тільки воблер пару раз плигнув на звалі по глибині 6м...Як відчувся гарний удар!
Спочатку здавалося що хапнув судак.Шось на глибині повисло як тряпка на снасті і тягнув до себе тупо як якір...
Але,коли до човна залишалось метрів 50-"якір" заліг на дно і не хотів підніматись...
Подумалось-сом!
Коли ж почало потихеньку підніматись і не доходячи до поверхні скинуло повітря...-точно думаю сом!!!
І ось воно вийшло на поверхню...і почалися змагання з свічками і довгими походами на глибину під човна...
До нас завітала тьотя Хая!)
Прошу зважити на те,що як завжди я ловлю на свій улюблений Бас Хантер 4-21гр.Тому активно працюєм затяжкою фрікціона і...
Тричі я хапався за підсаку,але хижачка здаватись не хотіла...
Але все таки вона зайшла в підсаку і через мить заплигала на дні човна...
Приємно,коли отримуєш перемогу над трофейним екземпляром.
Ось такі вони Дніпровські монстри...
Приймаю вітання...,даний екземпляр на китайських електронних вагах потягнув на 7кг240грм.
Вечором у понеділок,з уловом майнув до батька на дачу...
На дачі хайки перевтілились на заготовки до котлет і плавно перепливли у морозилку.)Повинно батькові хватить до Н.Р.
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 15 Октябрь 2019 - 12:36
Две недели назад ездили с ребятами на Десну. В общем улов не густ, но было штук 7 щук (от 0.5 до 1.5 кг), немного мелочи белой, пару лещей 1-1.3 кг.
Что по крупней оставили на пожарить, чтобы на раз перекусить, остальное было как обычно выпущено. Лишнее, а так же домой рыбу не забираем.
А это в это воскресенье, выбрался на незнакомый водоем, разведать местность. От 0 отошел. Один карапуз, вторая где-то 1+, один килошник сошел. Щуки сопротивлялись очень достойно. Вся рыба была выпущена, забрал с собой только хорошие эмоции ))
Воскресенье было трудовое ) Пришлось пробираться через камыши, ветки, пару раз чуть ли в воду не свалился ) Все ради удобной позиции для заброса и проводки максимум вдоль берега или в интересные выступы\заводи.
Опубликовано 15 Октябрь 2019 - 14:09
даний екземпляр на китайських електронних вагах потягнув на 7кг240грм.
Опубликовано 15 Октябрь 2019 - 14:37
Куда именно ? Глубина там есть ?
100 км от Киева. Вода сильно упала, но нашли пятак с глубиной в районе 6 метров. Щука брала на отмели, глубина от 15 до 50 см...
Притом мы осмотрели на лодке\пешком примерно 3-4 км, щука стояла на одном участке. Другие очень перспективные вообще были пустые.
Опубликовано 15 Октябрь 2019 - 16:01
До твоего результата еще далеко )))
Головний результат-відпочинок,чисте повітря та спілкування з природою.
Все інше-додаткові няшки.Коли є,а коли й нема.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 20 Октябрь 2019 - 12:43
Повернувся малий з змагань...З огляду на те,що погодка на вихідні обіцяла бути лагідною-майнули на улюблений берег.
19жовтня 2019.
Вийшли зранку...Сонечко видряпувалось на спину Лисій горі.
Обходили всі звали,але жодної покльовки не заробили.
Зайшли у острів навпроти фарватеру поснідати.Готував сніданок Саня)
Після сніданку ходили по воді до обіду
Сашко заробив покльовку.Майже під самим бортом-хайка звалила.
Спіймавши у цей день облизня пішли на берег.
У мене по господарству справ вистачає,а Саня не проти побігати по планеті.Воно й зрозуміло-більше тижня на хвилях безперервно гойдався.
У нас з собою було,але ми не зловживали.)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 26 Октябрь 2019 - 18:34
Сегодня попали на самую любимую мной погоду: тепло, пасмурно, почти не ветрено и небольшая морось с туманчиком.
По итогу щучка 2.5 кг и пара наглых шнурков. Очень хотелось судака, но не получилось. Правда вокруг у народа тоже особо не клевало, доставали одну мелочь. Может потому что сразу по 20-30 лодок кучно стоят. Правда на фейсбуке в группе наоборот пишут, что клыкастый сегодня хорошо раздавал, а щука молчала.
Опубликовано 27 Октябрь 2019 - 20:50
25-27 жовтня.
В зв'язку з тим,що молодший науковий співробітник залишився в Києві,щоб прийняти участь в змаганнях вітрильної регати...,то я був вимушений робити фокуси з доставання хайки з глибини самотужки)
Тяпниця нормальненько відловився.
Хапнула 1.5кг хайка і одразу ж пішла на жарку до пива.
Чіплялась мелочь-топив нещадно в Дніпрі)
В суботу та неділю-взагалі без покльовки.Але багато роботи ввалив по господарству.
У нас с собою було,але ми не зловживали.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 27 Октябрь 2019 - 22:22
Товарищ купил лодку и пришласил порыбачить. Катали по воде часов 8. Поклевки были, рыбу видели и держали, а так же сходила. Вся щука максимум до 0.5 кг. Естественно выпущена. Но природа, хорошая компания + хорошая лодка и мотор, что способствовали быстрой смене дислокации, наслаждения от катания, и конечноже от бойкого вываживания мелкой щуки )) Щуку даже не фоткали, влом было
Зато подброшу пару видосов. Конечно все ощущение не передаст, но хоть частично.
Изменено: !Pivas!, 27 Октябрь 2019 - 22:31
Опубликовано 27 Октябрь 2019 - 22:58
Опубликовано 28 Октябрь 2019 - 08:03
Olaf,
У чувака,була єдина можливість відгородитись від оточуючої дійсності та втекти від дружини щоб не дістала!
І він її використав.
А вам все сміхухуєчки хаханьки...
Нема нічого кращого,ніж поспати на воді...Встаєш рано,під обід хвиля починає просто вимикати свідомість.
Якір в воду,крісло у напівлежаче положення,парасолю над головою розкрив і годинка зміцнюючого сну.Робив так неодноразово-задоволення неймовіпне.
Ніде так не поспиш як у човні-хвилька вколисує як у люльці...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Октябрь 2019 - 20:19
Юстас, Пару недель назад, когда особо не клевало, у меня брательник лег на сидушку, приманку за борт и так заснул. Солнышко греет, волна качает - ляпота.
Но за алконафтами, как на видео, лучше присматривать, бултыхнится в воду +12 посреди фарватера - без помощи считай не жилец.
!Pivas!, Это у товарища Finval 510 Rangy? Для рыбалки без большой волны наверняка самое то
Опубликовано 28 Октябрь 2019 - 20:25
Но за алконафтами, как на видео, лучше присматривать, бултыхнится в воду +12 посреди фарватера - без помощи
Гарний у вас народ в Черкасах-душевний...На відео видно як з десяток не бідних човнів за однією надувахою з алконавтом назирає.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Октябрь 2019 - 20:34
Юстас, То стадный инстинкт. Один подъехал, следом другой, третий уже думает, что тут точно сегодня раздают и так по нарастающей. В прошлый раз пока стояли не на фарватере брат заметил, что подобные стаи на одном месте не стоят и потихоньку кучно мигрируют. "Слабые звенья" наверняка не оставляют в одиночестве
Опубликовано 28 Октябрь 2019 - 20:35
!Pivas!, Это у товарища Finval 510 Rangy? Для рыбалки без большой волны наверняка самое то
Да. Выбирал чисто под рыбалку. Еще сузука 60 4 -такта, эхолот модный за кучу денег, румпель или как эго там, с Японии заказыал какой-то специфический ))
Будет на след год еще электромотор ставить с ЖПС управлением, чтобы на точке стоять или с определенной скоростью автоматически идти по маршруту. В общем норм он притарился
Пошел он на выставку лодки просто посмотреть, не сдержался
Опубликовано 28 Октябрь 2019 - 21:17
эхолот модный за кучу денег,
А можна подробиці скажімо так від користувачів...Скажімо так-тенденції.
Бо сам користуюсь Піранья 15...Йому вже років 15....
Мене у ньому цікавить тільки глибина.У ту "рибу" що він показує-я не вірю.
Мабуть модні ехо потрібні,щоб знайти скупчення живності,бо як на мене туриста що подорожує без зупинки звалами,тролінгом-не суттєво деякі моменти.Чи я щось важливе таки пропустив у розвитку техніки?
Изменено: Юстас, 28 Октябрь 2019 - 21:20
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Октябрь 2019 - 21:58
А можна подробиці скажімо так від користувачів...Скажімо так-тенденції.
Бо сам користуюсь Піранья 15...Йому вже років 15....
Мене у ньому цікавить тільки глибина.У ту "рибу" що він показує-я не вірю.
Мабуть модні ехо потрібні,щоб знайти скупчення живності,бо як на мене туриста що подорожує без зупинки звалами,тролінгом-не суттєво деякі моменти.Чи я щось важливе таки пропустив у розвитку техніки?
Он мне видос о сравнении двух эхолотов сбрасывал.
У него тот, что по лучше.
Если честно, то мы больше не тролили, а твичили\просали воблеры, он немного нахлыстом еще бросал. Чутка было, конечно, трола. Но, как-то быстро надоедает мне в такую погоду. Тролить больше для поплавать на расслабоне и попить пивка, поживать и поплевать семок, пока твоя приманка ищет рыбку )
Как таковую рыбу на глубине мы особо не искали и не вникали. Наверно не разобрались толком. Больше использовали для навигации и для определения глубины, чтобы на мель не выскочить.
Классная навигация, крутой сенсорный дисплей, есть возможность вывод датчика топлива, оборотов, подключения электромотора для задавания курса и скорости, и еще какие-то возможности
Возможность сохранения точек, глубин, может в память сохранять глубины и маршрути + фиксирует скорость, с которой ездил по тем или иным участкам (цветом). В общем, это как раньше был телефон для звонков и смс, а теперь в телефоне и фотоаппарат, и интернет, и компьютер, и и и..
Опубликовано 28 Октябрь 2019 - 22:28
В общем, это как раньше был телефон для звонков и смс, а теперь в телефоне и фотоаппарат, и интернет, и компьютер, и и и..
Подякував.Приблизно так і думав.
Какую максимальную глубину видел ? и где ?
Якби тобі правильно пояснити...У тих місцях де рибалю є пару місць де 14метрів і одне де 18.
Але...
Так як я ловлю тролом,а риба зазвичай мої приманки атакує з глибини,то обловлюю глибини 4-7метрів...
Тобто сама максимальна глибина не цікава,цікавить йти біля неї))
Максимальна глибина цікава тим,хто з дна ловить...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Октябрь 2019 - 22:36
Максимальна глибина цікава тим,хто з дна ловить...
Я в детстве рыбачил ...
Просто , смотрю , что мелеют и Днепр и Десна . А Денпр в Киеве ещё и зеленеет
Вот и спрашиваю ))
Интересно , как с этим в регионах ...
Изменено: futbolfans, 28 Октябрь 2019 - 22:35
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых